درود
ببخشید نمیدونم موضوع چیه. ولی همین الان این عکس رو گرفتم.شما هم ببینید
بهتره برای عکسهایی که میزارید این اطلاعات رو باهاش بنویسید
Canon PowerShot SX220 HS
shiraz
18 مهر
1391
f 3.1
1/50 sec
iso 100
no flash
مشاهده پیوست 218756
حدس بزنید چی هست ؟
درود
ببخشید نمیدونم موضوع چیه. ولی همین الان این عکس رو گرفتم.شما هم ببینید
بهتره برای عکسهایی که میزارید این اطلاعات رو باهاش بنویسید
Canon PowerShot SX220 HS
shiraz
18 مهر
1391
f 3.1
1/50 sec
iso 100
no flash
مشاهده پیوست 218756
حدس بزنید چی هست ؟
این عکس های این جوری که از آسمون می گیرند فتوشاپ متوشاپ نیستند ها! خود من آسمون این جوری زیاد دیدم! انقذه هم قشنگه!![]()
با سلام دوباره
آسمان ؟ موضوع جالبيه ! ... من هم تمايل دارم شركت كنم و اين هم تصوير من:
پديده طبيعی شفق قطبی
![]()
همچنين اشانتها، باز نيز از شفق قطبی:
![]()
![]()
فعلا !
سلام هورسا جون
من به یادت بودم دوستم ولی فکر کردم بعد از تعطیلی گفتگوی آزاد دیگه نمی یای
خوش اومدی سعی کن دیگه غایب نشی آفریـــــــــــــــن دختر خوب مشاهده پیوست 218997
سلام
نمیدانم چرا جدیدا دوست دارم با عکسایی که خودم میندازم و با موضوع مرطبته استفاده کنم
این عکس از توی یه هوای توپ فکر کنم دوسال پیش یا پارسال پاییز از یا بهار بود! از دانشگاه قدیمم
انتخابای خیلی خیلی سختی داشتم از بین عکسام یه تعدایشو براتون میزارم توی اسپویلر دوست داشتم یکی دیگه رو که بنظر خودم جالب تره بزارم ولی گفتم این قشنگ تره و احتمال امتیازش بیشتر پس مثه دوره های قبل بی گدار به آب نزنم :دی(اگه فکر میکنید یکی از عکسای توی اسپویلرم بهتره یه طوری که محمود نفهمه خبرم کنید تا پایان امشب عوضش کنم :دی خود محمدم میتانه خبر بده :دی
دوستان به ترتیب اولیت گذاشتم
خودتان ببینید میفهمید که چه انتخاب سختی داشتم
هنوزم دلم میگه اولی رو بزارم و یه سری دیگرو
![]()
هورسا جان اسم من علی نیست کوچیک همه بچه ها محمدم
یا علی
سلام
شاید شما بدونید که من به شخصه عاشق ابرها و همین طور حظورشون در غروب آفتاب هستم.برای همین و همین طور این سعادت که یک کوه روبه روی خونه مون هست(با این توضیح که مکان این کوه جوری هست که اواخر بهار/ تابستون ها و اوایل پاییز خورشید از این سمت غروب میکنه) میشه گفت تونستم عکس های نسبتا" خوبی این کوه بگیرم.البته کوه فقط یک وسیله بوده و اصل کار ابرها هستند و انعکاس نور خورشید در اون ها.
برای همین گفتم بهتره خود کفا باشم و در مقابل عکس های بسیار زیباییی که هم این جا دیدم و هم در جاهای دیگه.از کالکشن خودم عکسی رو جدا کردم.
این رو با دوربین قبلی ام (sx210) گرفتم.حالت ابرها/رنگ بندی غروب/دود مربوط به پالایشگاه و موارد دیگه باعث شده که خودم خیلی از این عکس خوشم بیاد.
امیدوارم شما هم بپسندید
مشاهده پیوست 219107