• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری روی ارز و تحلیل بازار ارز ( دلار , یورو و ... )

nimamz

Registered User
لایک‌ها
13
مسافران 300 دلار ارز مبادله‌اي مي‌گيرند

بر اساس بخشنامه جديد بانك مركزي حداكثر 300 دلار به نرخ ارز مبادله‌اي يا معادل آن به ساير اسعار به مسافران داده مي‌شود.

300 دلار اونم 2500-2600 تومن (قیمت آزاد 2 هفته پیش)

اینم سالی یک باره؟ یا هر وقت خروج باشه میدن؟

borjes

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
سلام
با توجه به شرايط امكان داره سرمايه ها به سمت زمين و مسكن بره ؟

Ali_j98

Registered User
لایک‌ها
14
نرخ جدید دلار رو کانون صرافان اعلام کرد
فروش 3270
خرید 3220

میتونید برید تو سایتش نرخ باقی ارز ها رو ببینید

میخوان دیگه صرافی ها با این نرخ خریدو فروش بکنن

Sent from my LG-P940 using Tapatalk 2

abtin-tehran

Registered User
لایک‌ها
11,481
سلام

نه چون هر چیزی حدی داره . الان هم قیمت خانه بالاست . مگه می خواد تا چند بشه شما بگو متری 20 ملیون باید پول باشه کسی بخره . الان کوچه ما 200 واحد خالیه یارو هم فروشنده هست کسی پول نداره بخره . اون وقت شما می گی گرون تر .

mr_khodaei2011

Registered User
لایک‌ها
180
چرا سایتها بخصوص مثقال دو روزه نه قیمت طلا و نه ارز را نزده چرا؟؟؟

drdexter

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,550
اتحادیه صراف امروز نرخ جدید اعلام کرد و به اصطلاح شد یه جور آب پاکی . باز با اینکه جو بازار کما کان امنیتی هست خدا عالمه که می خواد چی بشه . به نظر من سناریوای که الان داریم دقیقا مثل اسفند ماه و نرخ دستوری 1400 بود که 10 الی 2 هفته طول کشید . باز اگر کسی تحلیل داره بگه عقلامون رو بزاریم روی هم ببینیم چه باید کرد ! باز یحتمل احتمال تک نرخی کردن روی اون نرخی که قبلا گفتم هست . ببینیم چی میشه !

Harrp

Registered User
لایک‌ها
15
سلام

از 5 هفته دیگه گزینه ۴شنبه سوری رو هم در کنار اگر ،آیا‌ها اضافه کنین پس حتا در اون شرایط فقط ارز و مخصوصا شمش طلا به هیچ عنوان ارزشش کم نخواهد شد.

ولی‌ کلا زمین در شمال منطقی‌ تر به نظر می‌رسه (واسه اون تونل !!!)، البته اگه همون زمین رو به ۱۰ نفر دیگه با سند ال مثنی نفروخته باشه. :guitar:

davidrazor70

Registered User
لایک‌ها
6
دوستان فکر میکنید فردا صرافی ها با این نرخ جدید میفروشن دیگه؟
اگه اروپا گاز رو تحریم کنه دلار تا چقدر میره بالا؟ بازم مثل این چند روز میشه و نمیفروشه کسی یا نرح میره بالا و میفروشن؟
ممنون میشم دوستان جواب بدن

arash_1359_arash

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
زمین و مسکن در مملکتی بالا می رود که امنیت افزایش یابد. آیا اینجا امنیت وجود دارد؟ بنده فکر می کنم بخاطر کمتر شدن امنیت و افزایش احتمال جنگ در این 2 سال سرمایه ها به سمت دلار و طلا رفته و هرگز بر نمی گردد. اگر احتمال جنگ بیشتر شود زمین افت کرده و دلار و طلا بسیار افزایش

z.mehdi45

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
خدا کنه دلار حسابی بیاد پایین،چونکه حسابی کار ما رو خراب کرده.اگه یک ماه پیش با 15 میلیون میشد 1000 عدد از یه کالا رو از دبی یا کویت بیاری ،حالا باید 23 میلیون بدی و همون قد کالا رو وارد کنی و در آخر هم فروش و سوددهی کمتر از یک ماه پیش شده.

ای کاش حداقل کمی ثابت میشد تا بازار اینقدر آشفته نباشه.من طی 9 روز سه دفعه 1000 تا از یه نمونه کالا رو وارد کردم و تو دفعه اول با 15 میلیون و سه روز بعد دفعه دوم با 18 میلیون و دفعه سوم هم 23 میلیون رویه من در اومد.

حالا هم که اینقدر در هم ور همه که بعضی از کالاهایی که تویه ایران انبار شده بوده از خرید همون کالا تویه دبی ارزونتره!!!!!
اون روز هم رفتم بازار سبزی فروشها پیرزنه میگفت منگگ(یه سبزیه خودرویی و خوشمزه که تویه بوشهر سبز میشه) کیلو 2200 میدم.گفتم چرا اینقدر گرون میگه:دلار گرون شده!!!!!!!:wacko:

drdexter

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,550
دینار عراقی کسی نرخ موثق داره ؟

hitoyou

Registered User
لایک‌ها
59
اتحادیه صراف امروز نرخ جدید اعلام کرد و به اصطلاح شد یه جور آب پاکی . باز با اینکه جو بازار کما کان امنیتی هست خدا عالمه که می خواد چی بشه . به نظر من سناریوای که الان داریم دقیقا مثل اسفند ماه و نرخ دستوری 1400 بود که 10 الی 2 هفته طول کشید . باز اگر کسی تحلیل داره بگه عقلامون رو بزاریم روی هم ببینیم چه باید کرد ! باز یحتمل احتمال تک نرخی کردن روی اون نرخی که قبلا گفتم هست . ببینیم چی میشه !
من تو سایتشون که میرم هنوز همون 2850 هست , نرخ جدیدی که داده چنده؟

Amirbahal3

Registered User
لایک‌ها
538
دوستان الان وضعیت قیمت دلار دقیقاً چطوریه؟
3500 تومنه؟

mazaheri88

Registered User
لایک‌ها
8
دینار عراقی کسی نرخ موثق داره ؟

دکتر پیشبینی شما یکی از بهترین پیش بینی هاست که تک نرخی روی 4600، با این حرفا و وضعیت و تحمل مردم من پپسی و فعلا بعید میدونم. در ضمن دکتر اعتصاب بازار راست بود؟ من بهش مشکوکم که شاید بهونه ای بود برای استیضاح و سوال. دینار و نپرسیدم ولی صرافی که شنبه ازش 2850 خریده بودم 3300 میداد امروز.

tiyam 01

Registered User
لایک‌ها
7,731
جو امنیتی تموم شد؟؟؟ سایتا قیمت زدن
دل ار آم ريکا
٣۲٬۲٠٠
up.gif
٣۲٬٧٠٠ ...
صرافی آ بان

ارز ........ نرخ حواله
دل ار آم ریکا 3588
جلا لی

drdexter

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,550
دکتر پیشبینی شما یکی از بهترین پیش بینی هاست که تک نرخی روی 4600، با این حرفا و وضعیت و تحمل مردم من پپسی و فعلا بعید میدونم. در ضمن دکتر اعتصاب بازار راست بود؟ من بهش مشکوکم که شاید بهونه ای بود برای استیضاح و سوال. دینار و نپرسیدم ولی صرافی که شنبه ازش 2850 خریده بودم 3300 میداد امروز.

سلام عزیز

مخلصیم لطف داری شما . نه بازار تهران یه سری ها بسته بودن و نیمه تعطیل بود ولی اتجادیه صراف گفت که پنج شنبه حتما بیان صرافی ها و حضور داشته باشید حالا خرید و فروش طلبتون :دی . آره قیمت رو هم آمار دارم عزیز . امروز بعدالظهر از این هم بالاتر نرخ میدادن

mazaheri88

Registered User
لایک‌ها
8
دکتر جون با توجه به سخنرانی امروز، تحریم جدید، تحریم گاز پیش رو، افزایش نرخ صرافان. فردا و شنبه رو افزایشی میبینید؟
پریشب سکه 1275 خریدم.
راستی دلارامو پریروز 3100 فروختم.

بالا