• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری روی ارز و تحلیل بازار ارز ( دلار , یورو و ... )

peyman90

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
البته یک متغیر بسیار مهم در این ماجرا، انتخابات آمریکاست. قبل از انتخابات آمریکا به هیچ وجه مساله ای حل نخواهد شد. من خودم منتظرم مناظره سوم اوباما و رامنی برگزار بشه و یک تحلیل جامعی از نتیجه انتخابات بشه برآورد کرد. اگر رامنی برنده

بشه ، این قصه سر دراز خواهد داشت اما اگه اوباما رای بیاره احتمال مذاکره و نهایتا سازش بالاست. بنابراین باید تا امتخابات آمریکا صبر کرد. مساله ارز در ایران صرفا یک مساله اقتصادی فنی نیست بلکه متغیرهای سیاسی در اون دخیل اند و باید با رویکرد اقتصاد سیاسی این بحث رو تحلیل کرد

kasra03

Registered User
لایک‌ها
276
با اجازه از اساتید فک نکنم اینقد هم ادامه داشته باشه به نظر من شاید تا یک ماه و نیم دگ ادامه داشته باشه......

یعنی بعد یک ماه چی میشه؟دلار تثبیت میشه؟ سازش میشه؟ قیمت ها بر میگرده؟پس یه سری میگن تازه دلار به قیمت خودش رسیده پس احتمالا با همین قیمت باید
کنار بیایم.

dk 313

Registered User
لایک‌ها
231
متاسفانه دیگه تحلیل توی این تاپیک نمیشه ! چون اونایی که تحلیل میدادن و هم فکری میکردن برای مدتی هست که در جای دیگه فعال هستن که صد البته هم حق دارن (به علت سانسور شدن بالای اینجا) که خود من هم به اون دوستان حق میدم

ادامه بدید . من گفتم برای چی خارج شدم از بازار . الباقیش با خودتون .
سلام و عرض ادب خدمت دکتر.
دکتر بقیه کجان تا من هم برم اونجا:blush:
بعد دکتر نظریه پایان بازی رو میتونید بیشتر باز کنید؟

balabala

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,745
منم فکر کنم باید برم سراغ زمین . طلا و ارز دیگه رشدشون رو کردن و به ریسکش نمی ارزه . شما چرا میگید نه ؟

چون همین بلایی که نقدینگی سر دلار و طلا آورد سر خونه و زمین میاره (که البته قبلش میاورد).
یعنی یه چرخه شده که این نقدینگی میره تو یه بازار تا حد انفجار می برتش بالا بعد میره سر بازار بعدی. بعدیم نابود کرد میره سمت یکی دیگه :|
البته اینم قبول دارم که تو ایران چیز دیگه ای به اسم سرمایه گذاری تعریف نشده! همش خونه زمین دلار طلا. همین! ولی تا کی آخه؟! :|

Hamid_J

Registered User
لایک‌ها
716
امیدوارم بعد از این همه سختی ، راحتی هم بیاد.....

koonkooa

Registered User
لایک‌ها
2,542
خونه كه الان رشد نداشته از سي سال پيش بالاترين سرمايه گزاري و مطمن ترين و بي ريسك ترين سرمايه گزاري بوده و هست تو تمام دنيا هم بوده ولي تو ايران رشد تصاعدي داره

Tehranshahr

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
384
مردم ما خیلی راحت طلبن دوس دارن بدون تلاش زیاد به سود کلان برسن،کسی که سرمایه داره دنبال سود بدون دردسره اونیم که فکرش کار میکنه سرمایه نداره.
متاسفانه ایران فقط اینجوریه ، هیچ جای دنیا به سرمایه راکد سود آنچنانی نمیرسه.
البته در شرایط حاضر هم که سودی وجود نداره یا طرف میتونه سرمایشو حفظ کنه یا باید ضرر بده.

koonkooa

Registered User
لایک‌ها
2,542
مردم ما خیلی راحت طلبن دوس دارن بدون تلاش زیاد به سود کلان برسن،کسی که سرمایه داره دنبال سود بدون دردسره اونیم که فکرش کار میکنه سرمایه نداره.
متاسفانه ایران فقط اینجوریه ، هیچ جای دنیا به سرمایه راکد سود آنچنانی نمیرسه.
البته در شرایط حاضر هم که سودی وجود نداره یا طرف میتونه سرمایشو حفظ کنه یا باید ضرر بده.

وقتي ادم بتونه بدون تلاش سود كلان كنه خوب مگه مرض داره تلاش كنه ...
سيستم باعث شده كه ما اينطور فكر كنيم و فرهنگ ما شده

alibati

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,344
با این اوضاع فکر نکنم زیر 2500 بیاد !
ما که مجبور بودیم سرمایه مون رو به دلار تبدیل کنیم
خدا کنه زیر 2500 نیاد که سرمایه مون نصف میشه

Bahram0110

Registered User
لایک‌ها
4
امروز قراره کل دارایی + (مقداری وجه نقد که از دوستان قرض گرفته شده) را حواله بزنم.
وقتی 2200 بود می خواستم این کار رو انجام بدم که متاسفانه اون زمان در حسرت دلار 2000 تومانی بودم.
شد 2500 رفتیم تو کف دلار 2200 تومنی
الان هم تو کف دلار 3 تومنی هستیم
تا حسرت دلار 3500ی به دلم ننشسته باید اقدام کنم.

متاسفم برای خودم(ان) که مجبور(ی)م در این شرایط خدا را شکر کن(ی)م
به خاطر چی؟ به خاطر اینکه دلار 3460 تومنی خریدم و خوشحالم که دلار الان بالای 4000 هستش. مثلاً ضرر نکردم!

mo_toori

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
261
سلام و عرض ادب خدمت دکتر.
دکتر بقیه کجان تا من هم برم اونجا:blush:
بعد دکتر نظریه پایان بازی رو میتونید بیشتر باز کنید؟

لطفا بگید که منم میخام برم اونجا

Harrp

Registered User
لایک‌ها
15
البته یک متغیر بسیار مهم در این ماجرا، انتخابات آمریکاست. قبل از انتخابات آمریکا به هیچ وجه مساله ای حل نخواهد شد. من خودم منتظرم مناظره سوم اوباما و رامنی برگزار بشه و یک تحلیل جامعی از نتیجه انتخابات بشه برآورد کرد. اگر رامنی برنده

بشه ، این قصه سر دراز خواهد داشت اما اگه اوباما رای بیاره احتمال مذاکره و نهایتا سازش بالاست. بنابراین باید تا امتخابات آمریکا صبر کرد. مساله ارز در ایران صرفا یک مساله اقتصادی فنی نیست بلکه متغیرهای سیاسی در اون دخیل اند و باید با رویکرد اقتصاد سیاسی این بحث رو تحلیل کرد
تا الان هیچ وقت این قدر هیجان نداشتم که ببینم کی‌ رئیس جمهور آمریکا می‌شه.;)

دوره اول و مخصوصا دوم رامنی و اوباما علنا داشتن دروغ می‌گفتن که میلیونها شغل میارن واسه مردم و ...
دوره سوم هم در باره نقش زن در جامعه آمریکا و تلاش برای جمع کردن رأی اوناست + هیچ حرفی‌ که به مزاق کسی خوش نیاد رو نخواهند زد .فقط مثل همه جای دنیا تا می‌تونن دروغ میگن که فقط پاشون برسه به کاخ.
فقط ۱۸ روز دیگه باقیست

KN0WHOW

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
55
قیمت دلار امروز چند بود ؟

f1saeed

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
16
من از بازار با قیمت 3820 تومن خارج شدم . کلا تخلیه کردم چون به نظر من پایان این بازی نزدیک هست و اون افرادی که باید سود های نجومی می بردن رو بردن و یه سناریو دیگه مثل سال 67 و 75 رو تکرار میکنن .
پ ن : شاید تحلیل من اشتباه بوده ولی قصد تبدیل کردن سرمایه رو زمین دارم . بازم میگم شاید تحلیل من غلط بوده و از بازار زود خارج شدم
http://www.pro.bourex.com/viewtopic.php?t=17164&start=3825

IvY

Registered User
لایک‌ها
110
متاسفانه دیگه تحلیل توی این تاپیک نمیشه ! چون اونایی که تحلیل میدادن و هم فکری میکردن برای مدتی هست که در جای دیگه فعال هستن که صد البته هم حق دارن (به علت سانسور شدن بالای اینجا) که خود من هم به اون دوستان حق میدم

ادامه بدید . من گفتم برای چی خارج شدم از بازار . الباقیش با خودتون .

دکتر جان بقیه کجا رفتن ؟

pejmanx

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
7
از بعد از ظهر امروز ، بازار تقریبا تعطیل بود. به جز 2-3تا صرافی ،کرکره ها پایین بود. افشار هم تعطیل.

از هر 10نفر مشتری واقعی (به غیر از اوناییکه واسه قیمت کردن تو بازار بودن) 8نفر فروشنده بودن.

قیمت دلار 3550 خرید و 3650 فروش بود. امروز نرخ های واقعی روی تابلو بود. قیمت فروش سکه امامی 1410000 بود.

گشت انتظامی - یگان امداد - پلیس آگاهی در 2طرف خیابان منوچهری -لاله زار و چهاراه استامبول حضور داشت.

از ساعت 5 تقریبا همه فروشنده بودن و میشد روی 3500 خرید کرد.

alibati

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,344
از بعد از ظهر امروز ، بازار تقریبا تعطیل بود. به جز 2-3تا صرافی ،کرکره ها پایین بود. افشار هم تعطیل.

از هر 10نفر مشتری واقعی (به غیر از اوناییکه واسه قیمت کردن تو بازار بودن) 8نفر فروشنده بودن.

قیمت دلار 3550 خرید و 3650 فروش بود. امروز نرخ های واقعی روی تابلو بود. قیمت فروش سکه امامی 1410000 بود.

گشت انتظامی - یگان امداد - پلیس آگاهی در 2طرف خیابان منوچهری -لاله زار و چهاراه استامبول حضور داشت.

از ساعت 5 تقریبا همه فروشنده بودن و میشد روی 3500 خرید کرد.

قیمت فروش صرافی بود یا دلال ها ؟

بالا