*sepideh*
Registered User
- نوشتهها
- 651
- لایکها
- 433
خواهشا سمت خونه و زمین نرید![]()
منم فکر کنم باید برم سراغ زمین . طلا و ارز دیگه رشدشون رو کردن و به ریسکش نمی ارزه . شما چرا میگید نه ؟
خواهشا سمت خونه و زمین نرید![]()
منم فکر کنم باید برم سراغ زمین . طلا و ارز دیگه رشدشون رو کردن و به ریسکش نمی ارزه . شما چرا میگید نه ؟
با اجازه از اساتید فک نکنم اینقد هم ادامه داشته باشه به نظر من شاید تا یک ماه و نیم دگ ادامه داشته باشه......
سلام و عرض ادب خدمت دکتر.متاسفانه دیگه تحلیل توی این تاپیک نمیشه ! چون اونایی که تحلیل میدادن و هم فکری میکردن برای مدتی هست که در جای دیگه فعال هستن که صد البته هم حق دارن (به علت سانسور شدن بالای اینجا) که خود من هم به اون دوستان حق میدم
ادامه بدید . من گفتم برای چی خارج شدم از بازار . الباقیش با خودتون .
مردم ما خیلی راحت طلبن دوس دارن بدون تلاش زیاد به سود کلان برسن،کسی که سرمایه داره دنبال سود بدون دردسره اونیم که فکرش کار میکنه سرمایه نداره.
متاسفانه ایران فقط اینجوریه ، هیچ جای دنیا به سرمایه راکد سود آنچنانی نمیرسه.
البته در شرایط حاضر هم که سودی وجود نداره یا طرف میتونه سرمایشو حفظ کنه یا باید ضرر بده.
امروز قراره کل دارایی + (مقداری وجه نقد که از دوستان قرض گرفته شده) را حواله بزنم.
وقتی 2200 بود می خواستم این کار رو انجام بدم که متاسفانه اون زمان در حسرت دلار 2000 تومانی بودم.
شد 2500 رفتیم تو کف دلار 2200 تومنی
الان هم تو کف دلار 3 تومنی هستیم
تا حسرت دلار 3500ی به دلم ننشسته باید اقدام کنم.
سلام و عرض ادب خدمت دکتر.
دکتر بقیه کجان تا من هم برم اونجا:blush:
بعد دکتر نظریه پایان بازی رو میتونید بیشتر باز کنید؟
تا الان هیچ وقت این قدر هیجان نداشتم که ببینم کی رئیس جمهور آمریکا میشه.البته یک متغیر بسیار مهم در این ماجرا، انتخابات آمریکاست. قبل از انتخابات آمریکا به هیچ وجه مساله ای حل نخواهد شد. من خودم منتظرم مناظره سوم اوباما و رامنی برگزار بشه و یک تحلیل جامعی از نتیجه انتخابات بشه برآورد کرد. اگر رامنی برنده
بشه ، این قصه سر دراز خواهد داشت اما اگه اوباما رای بیاره احتمال مذاکره و نهایتا سازش بالاست. بنابراین باید تا امتخابات آمریکا صبر کرد. مساله ارز در ایران صرفا یک مساله اقتصادی فنی نیست بلکه متغیرهای سیاسی در اون دخیل اند و باید با رویکرد اقتصاد سیاسی این بحث رو تحلیل کرد
متاسفانه دیگه تحلیل توی این تاپیک نمیشه ! چون اونایی که تحلیل میدادن و هم فکری میکردن برای مدتی هست که در جای دیگه فعال هستن که صد البته هم حق دارن (به علت سانسور شدن بالای اینجا) که خود من هم به اون دوستان حق میدم
ادامه بدید . من گفتم برای چی خارج شدم از بازار . الباقیش با خودتون .
از بعد از ظهر امروز ، بازار تقریبا تعطیل بود. به جز 2-3تا صرافی ،کرکره ها پایین بود. افشار هم تعطیل.
از هر 10نفر مشتری واقعی (به غیر از اوناییکه واسه قیمت کردن تو بازار بودن) 8نفر فروشنده بودن.
قیمت دلار 3550 خرید و 3650 فروش بود. امروز نرخ های واقعی روی تابلو بود. قیمت فروش سکه امامی 1410000 بود.
گشت انتظامی - یگان امداد - پلیس آگاهی در 2طرف خیابان منوچهری -لاله زار و چهاراه استامبول حضور داشت.
از ساعت 5 تقریبا همه فروشنده بودن و میشد روی 3500 خرید کرد.