• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مرجع سوالات پستی - گمرکی

پست از آمریکا به ایران چقدر طول میکشه تا برسه؟

• کمتر از 10 روز

Votes: 24 11.2%
  • بین 10 تا 20 روز

Votes: 38 17.8%
  • بین 20 تا 30 روز

Votes: 61 28.5%
  • بالای 30 روز

Votes: 91 42.5%

• Total voters
    214

salimiA

Registered User
لایک‌ها
49
دوستان

من 20 کیلو کتاب فرستادم کانادا

کتابها انگلیسی افست بود ؟

گیر میدن

کسی اطلاعی دارد ؟

namakdooon

Registered User
لایک‌ها
30
چندتا سوال دارم

1: اگه از بلاروس بخوان برام گوشی بفرستن هزینه پستش چقدر میشه؟
2:چندتا گوشی با جعبه میشه مسافرتی وارد کرد؟
3:برای واردات عمده گوشی ار دوبی باید چه مراحلی و طی کرد؟

Neobux4iranian

Registered User
لایک‌ها
53
آیا فرستادن مرسوله پستی از طریق پست ایران به آمریکا مشکل داره؟بخاطر تحریمهایی که آمریکا بر ضد ایران داره؟

ممنون

Neobux4iranian

Registered User
لایک‌ها
53
می خواستم بدونم آیا فرستادن مرسوله پسی از ایران به آمریکا از طریق پست ایران مقدوره؟این رو به خاطر تحریمهایی که علیه ایران اعمال شده می پرسم.مشکلی توی گمرک آمریکا پیش نمیاد؟مثلا فرستادن یه کتاب یا .....

amirgalaxy

Registered User
لایک‌ها
28
سلام به همگی............ کسی میدونه با توجه به این که کیش منطقه آزاده یعنی گمرکی نداره قیمت اجناس , لپ تاپ , اجناس دیجیتال و ... اوجا چه قدر ارزونتر از تهرانه؟؟؟؟؟

با تشکر فراوان
;)

customsbroker

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
درود بر همه ی دوستان
چندین سال هست که مشغول به کار ترخیص گمرک هستم ( حق العملکار رسمی گمرک هستم)
تصمیم دارم شرکتی در این رابطه ( ترخیص / صادرات / واردات ) تاسیس کنم ...
ممنون میشم اگر در انتخاب اسم شرکت بنده رو کمک کنید ....

سپاس فراوان

customsbroker

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
درود بر همه ی دوستان
چند سالی هست که در زمینه ترخیص کالا مشغول هستم
تصمیم دارم شرکتی در این رابطه (ترخیص / صادرات / واردات ) ثبت کنم
ممنون میشم اگر در رابطه با انتخاب اسم بنده رو کمک کنند

با سپاس

irancelltopup

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
95
سلام به همگی............ کسی میدونه با توجه به این که کیش منطقه آزاده یعنی گمرکی نداره قیمت اجناس , لپ تاپ , اجناس دیجیتال و ... اوجا چه قدر ارزونتر از تهرانه؟؟؟؟؟

با تشکر فراوان
;)

تو کیش و قشم من میدونم که گرون تر از تهرانم هست . تازه خدماتم ندارن .

44milad

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سلام..پنج روز پیش سه شنبه 16/8/91 یه نفر از قزوین برام یه بسته ارسال کرد.تا به امروز نرسید به دستم..رهگیری هم میکنم مینویسه اطلاعات این مرسوله وارد نشد
میدونین دلیلش چه؟؟از قزوین فرستاد..منم ساری هستم..از باجه مرکزی هم فرستاده شد.مبدا و مقصد رو نوشته ولی اطلاعات حرکتی رو ننوشت
هنوز هم بدستم نرسیده
بنظرتون امکان داره اطلاعات حرکتی وارد نشه ولی بالاخره به دستم برسه؟؟؟
تشکر از راهنماییت
راستی..خوده من چند روز پیش یه بسته فرستادم به رشت که لحظه به لحظه امار حرکتی تو سایت نوشته میشد و در اخر هم امضای تحویل گیرنده هم گذاشتن...و 48 ساعته رسید به مقصد ولی نمیدونم چرا از شانس من نه بسته به دستم رسید و نه امار حرکتیش ثبت شده....امروز هم زنگ زدم..پست قزوین میگه بسته ارسال شد ولی شهر ما میگه به دستمون نرسید..در حالی که 6 روز گذشته..چیکار کنم من؟؟؟؟ مگه پیشتاز 48 ساعته نباید بیاد؟؟؟؟؟؟

Armin.T

Registered User
لایک‌ها
4
سلام

پست dhl واسه ارسال موبایل (با جعبه 500 گرم ، 250 دلار) از امریکا به ایران چقدر میگیره؟گمرکی میخوره؟

کارا پست رو پرسیدم :27 درصد فاکتور گمرک ایران + 5 درصد فاکتور گمرک دبی + 5 درصد فاکتور مالیات + 90 دلار پست.
که کلا مثلا برای آیفون 5 لاک 16 گیگ تا اینجا درمیاد حدود 1300 هزار تومن.

hunter2000

Registered User
لایک‌ها
416
سلام دوستان
کسی تا بحال برای گمرکی سنگین از DHL ّبه سایت اصلیشون شکایت نداشته؟ آیا نتیجه ای داره؟!
واسه یه تبلت 105 هزار تومن گمرک زدن!
گفتن برای بازبینی هم دوباره خواسید میفرستیم گمرک خودتون برید دنبال کاراش که خوب اون نشدنیه! چون اگر قبض بشه تو فرودگاه دیگه رفته قاطی باقالیا!!

من سفارش زیاد داشتم که اصلا گمرکی نخورده با DHL این دفعه نمیدونم چرا تلافیش رو یجا در اوردن!!!
بسته هم زیر یک کیلو بوده اصلا حجیم و سنگین نبوده!

DHL گمرکی نمیگیره عزیز
بهتره برید سایت گمرک ابتداتعرفه جنس رو ببنید بعد + مالیات بر ارزش افزوده کنید تا اینجا میشه هزینه های گمرک . اگر کالا جنبه تجاری و در تعداد بالا باشه اونها با کارت بازرگانی خودشون ترخیص میکنند و از این بابت هزینه هایی از شما میگیرن

Tehrooni

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
اگر یه اپل آیفون 5 خریداری کنم برای مصرف شخصی آیا گمرک بابت ترخیص کالا وجهی از من دریافت میکنه یا نه؟!
اگر بله چه مقدار؟!

سپاس

pimpim

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان
به نظرتون یه ماده شیمیایی با وزن 250گرم توی گمرک به مشکل میخوره؟ واسه کار تحقیقاتی لازم دارم. قیمتشم 90دلاره. با نامه از دانشگاه و... میشه حلش کرد؟
ممنون میشم اگه نظر بدید.

hunter2000

Registered User
لایک‌ها
416
سلام دوستان
به نظرتون یه ماده شیمیایی با وزن 250گرم توی گمرک به مشکل میخوره؟ واسه کار تحقیقاتی لازم دارم. قیمتشم 90دلاره. با نامه از دانشگاه و... میشه حلش کرد؟
ممنون میشم اگه نظر بدید.

بهتره زنگ بزنید dhl یا ارامکس ازشون بپرسید
چون اونها هر زور با این مسائل سرو کله میزنن و بهتر از هر کسی قوانین رو میدونن

Persiastore

کاربر فعال تجارت آنلاین
کاربر فعال
لایک‌ها
212
سلام دوستان
ممنون میشم اگه نظر بدید.

من دو سال پیش از یک شرکت یک سمپل 250 گرم ماده جفت کننده گرفتم
البته با توجه به اینکه سمپل بود شرکت سازنده در ازای قرار دادن نتایج کار رایگان داد و هزینه ارسال هم خودش داد
ولی وقتی اومد tnt از من 18 هزار تومن پول گمرکی گرفت
اگر پیگیری میکردم میتونستم با نامه از دانشگاه پول گمرک ندم ولی ارزش نداشت واسه 18 تومن برم تا فرودگاه امام و کاغذ بازیهای ترخیص

easytrading

Registered User
لایک‌ها
386
من دو سال پیش از یک شرکت یک سمپل 250 گرم ماده جفت کننده گرفتم
البته با توجه به اینکه سمپل بود شرکت سازنده در ازای قرار دادن نتایج کار رایگان داد و هزینه ارسال هم خودش داد
ولی وقتی اومد tnt از من 18 هزار تومن پول گمرکی گرفت
اگر پیگیری میکردم میتونستم با نامه از دانشگاه پول گمرک ندم ولی ارزش نداشت واسه 18 تومن برم تا فرودگاه امام و کاغذ بازیهای ترخیص

من يك كيت دارم كه براي پايان نامه ام هست. ماده شيميايي پودري و ژله اي پزشكي داره. tnt گفت نياري كه جزء ممنوعيات هست. اگر پودر يا ژله باشه نميتونيم كاريش كنيم و تو گمرك گير ميكنه و بهتون نميدن!! بايد مجوز رسمي بگيرين!!

Reza2kn

Registered User
لایک‌ها
212
سلام به همه دوستان.
من دو تا کتاب میخوام از آمازون بگیرم که کتاب های گروه سنی کودک هم هستند و مشکلی ندارند.
میخوام بدونم اگه خودم اکانت ویزا بگیرم و خودم پرداخت کنم آیا اونها برای آدرس من تو ایران میفرستند؟
اون FREE Super Saver Shipping که شامل بعضی محصولات میشه ففط برای آدرس های داخل آمریکاست یا بین المللی؟
حالا اگر هم واسم فرستادن ایران ، تو گمرک به مشکلی بر نمیخوره؟ مستقیم میاد در خونه؟
میخوام ببینم اگه نمیتونم خودم بخرم دست به دامان این کمپانی هایی که کار خرید و دلیور کردنش رو انجام میدن بشم :(
الان به یکی شون گفتم ، هزینه 2 تا کتاب رو که کمتر از 150 تومن میشه اگه خودم بخوام با دلار ویزا کارت بخرم ، این میگه با پست و همه چیز 350! یعنی کلا 150 تومن پول کتاباست ، باید 200 تومن پول پستش و بدم! :| اونم واسه پست آیتمی که FREE Super Saver Shipping داره :| :( اگه راهی هست که بتونم بدون واسطه یا حداقل با هزینه کمتری بگیرمشون ممنون میشم بهم معرفی کنید...

موفق باشید...

Last edited:

Mr.Digital

Registered User
لایک‌ها
3
سلام دوستان؛

من 20تا تبلت از چین سفارش دادم که از طریق DHL ارسال میشه، شهرستان هستم، میخواستم ببینم بسته تحویل گمرک تهران میشه یا میاد گمرک شهرستان؟
و اینکه معمولا ترخیص کار چقدر هزینه میگیره؟

ممنون.

easytrading

Registered User
لایک‌ها
386
سلام دوستان؛

من 20تا تبلت از چین سفارش دادم که از طریق DHL ارسال میشه، شهرستان هستم، میخواستم ببینم بسته تحویل گمرک تهران میشه یا میاد گمرک شهرستان؟
و اینکه معمولا ترخیص کار چقدر هزینه میگیره؟

ممنون.
سلام دوست عزيز

تبلت از چين سفارش داديد؟ چرا از طريق DHL دريافتشون ميكنيد دوست من؟ اينجوري كه بايد كلي هزينه حمل رو بپردازي!! تازه گمرك رو هزينه حمل هم مياد!!!
بستگي به اين داره كه ترانزيت داخل كرده باشي يا نه...البته تو اين مورد كه آدرس رو شهرستان دادي و حجم پايين هم داري و با دي اچ ال آوردي فكر كنم بياد همون شهرستان اما در حجم وسيع بايد اولين منطقه گمركي كه رسيد بريد ترخيص يا ترانزيت به داخل كنيد...تبلت ها وقتي آمد بايد بريد دنبال ترخيص و ثبت سفارش و غيره كه خب كار ترخيص كاره...لطفا بگيد چه مدل و چه برندي آورديد و بگيد كه كجا هستيد تا ما هم خودمون اگه تونستيم همه رو برداريم و هم اينكه براتون ترخيص كنيم...

easytrading

Registered User
لایک‌ها
386
سلام من شنیدم جنس زیر 50لار گمرکی بهش تعلق نمیگیره....این یعنی جمع کل جنس هایی که وارد میکنیم باید زیر 50 باشه یا هر جنسی جداگانه زیر 50 دلار باشه؟

و اگه توضیح مختصری راجع به ترخیص بدید ممنون میشم که اصلا ترخیص کردن یعنی چی؟؟؟

با تشکر فراوان

سالي يك بار هركس ميتونه يك بسته كه حداكثر بالاي 50 دلار نباشه سفارش بده

بالا