سلام به همگی............ کسی میدونه با توجه به این که کیش منطقه آزاده یعنی گمرکی نداره قیمت اجناس , لپ تاپ , اجناس دیجیتال و ... اوجا چه قدر ارزونتر از تهرانه؟؟؟؟؟
با تشکر فراوان
سلام دوستان
کسی تا بحال برای گمرکی سنگین از DHL ّبه سایت اصلیشون شکایت نداشته؟ آیا نتیجه ای داره؟!
واسه یه تبلت 105 هزار تومن گمرک زدن!
گفتن برای بازبینی هم دوباره خواسید میفرستیم گمرک خودتون برید دنبال کاراش که خوب اون نشدنیه! چون اگر قبض بشه تو فرودگاه دیگه رفته قاطی باقالیا!!
من سفارش زیاد داشتم که اصلا گمرکی نخورده با DHL این دفعه نمیدونم چرا تلافیش رو یجا در اوردن!!!
بسته هم زیر یک کیلو بوده اصلا حجیم و سنگین نبوده!
سلام دوستان
به نظرتون یه ماده شیمیایی با وزن 250گرم توی گمرک به مشکل میخوره؟ واسه کار تحقیقاتی لازم دارم. قیمتشم 90دلاره. با نامه از دانشگاه و... میشه حلش کرد؟
ممنون میشم اگه نظر بدید.
سلام دوستان
به نظرتون یه ماده شیمیایی با وزن 250گرم توی گمرک به مشکل میخوره؟ واسه کار تحقیقاتی لازم دارم. قیمتشم 90دلاره. با نامه از دانشگاه و... میشه حلش کرد؟
ممنون میشم اگه نظر بدید.
من دو سال پیش از یک شرکت یک سمپل 250 گرم ماده جفت کننده گرفتم
البته با توجه به اینکه سمپل بود شرکت سازنده در ازای قرار دادن نتایج کار رایگان داد و هزینه ارسال هم خودش داد
ولی وقتی اومد tnt از من 18 هزار تومن پول گمرکی گرفت
اگر پیگیری میکردم میتونستم با نامه از دانشگاه پول گمرک ندم ولی ارزش نداشت واسه 18 تومن برم تا فرودگاه امام و کاغذ بازیهای ترخیص
سلام دوست عزيزسلام دوستان؛
من 20تا تبلت از چین سفارش دادم که از طریق DHL ارسال میشه، شهرستان هستم، میخواستم ببینم بسته تحویل گمرک تهران میشه یا میاد گمرک شهرستان؟
و اینکه معمولا ترخیص کار چقدر هزینه میگیره؟
ممنون.
سلام من شنیدم جنس زیر 50لار گمرکی بهش تعلق نمیگیره....این یعنی جمع کل جنس هایی که وارد میکنیم باید زیر 50 باشه یا هر جنسی جداگانه زیر 50 دلار باشه؟
و اگه توضیح مختصری راجع به ترخیص بدید ممنون میشم که اصلا ترخیص کردن یعنی چی؟؟؟
با تشکر فراوان