• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری روی ارز و تحلیل بازار ارز ( دلار , یورو و ... )

gogle

Registered User
لایک‌ها
1,069
دو هفته پیش که دولت ارز تزریق کرد اتفاقا مثل همین دفعه پنجشنبه بود دوستم میگفت صرافی و دست فروشها التماس میکردند که 2750 ازشون بخری ولی الان چی نایاب شده

دوستانی که دارند به نظر من خیلی خیلی خیلی زوده واسه فروختن شنبه شک نکنید میاد پایین ولی شک نکنید شنبه بعد در کانال 4 هزار تومن باید دنبالش بگردید . ( البته با نوسان 200 تومن)

somebody314

Registered User
لایک‌ها
61
بچه ها الان سایتی هست که قیمت بروز دلار و سکه رو بشه توش دید؟

peyman90

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
از دوستان کسی درباره قیمت بازار امروز خیر داره؟

e h s a n

Registered User
لایک‌ها
702
از صبح داره میاد پایین
3490
کسایی که میگفتند امروز روز شرنوشته!

mohammadali19

Registered User
لایک‌ها
119
!!!!!!!!!!!!!!

نخیر احتیاجی به رانت نیست . جنس سیاست ها و برخورد ها با بازار رو بعد از 67 می دونم هر موقع هم چیزی سرمایه ای ارزی توی دستم باشه موقعی که دارم تحلیل میکنم و فاکتور ها رو کنار هم میزارم فکر میکنم جز ریال هیچی ندارم یعنی به خودم دلخوشی نمی دم . جنس سیاست مدار های ایران بعد از 69 به این طرف کلی فرق میکنه اولین بار که ارز یهویی افت کرد توی همین تاپیک و تاپیک سکه هم گفتم که مالتون رو 2 دستی مفت ندید بره دقیقا عین جمله رو گفتم ولی این سری فرق داره شاید هم اشتباه کرده باشم ولی اومدم دقیقا روزیش که سرمایه ام رو که برای نواسان گیری بود خارج کردم رو دقیقا نوشتم . روند نزول پول ملی الکی نبوده و دقیقا کاری هست حساب شده . البته نظر من هست و میتونه اشتباه باشه بازم میگم بانک مرکزی تا حالا 2 بار سر میز این قمار با کل سرمایه این مردم و مملکت نشست و 2 بار نقدینگی وحشتاناکی رو در این مملکت سوزوند . این بانک مرکزی رو یک جنازه بی جون و با جیب خالی فکر نکنید نقدینگی که در بازار ارز و سکه الان داره خودش رو داره این ور اونور میزنه تنها راهش سوختن این سرمایه برای بانک مرکزی هست که مطمئن باشید این کار رو میکنه حداقل 50% به بالای این نقدینگی دست مردم رو توی همین مقوله میتونه بسوزنه اگر مثل سالهای 67 و 75 بیاد کل خزانه رو بزاره وسط به جون مردم بیوفته که مطئمن باشید این کار رو خواهد کرد من سرمایه رو خارج کردم و احساس هم نمیکنم ضرر کردم و میخوام زمین بگیرم گفتم در یکی از مناطق آزاد ولی رک و راست جاش و کدوم منطقه آزاد هست رو نمیگم چون می دونم رشد اونجا 200% ببیشتر از این ارز خواهد بود و چیزی نیست که بشه یک شبه قیمتش رو از بین برد و یا حباب منفی براش ایجاد کرد . خلاصه هر موقع بانک مرکزی سر این میز قمار بشینه و در اون خزانه ها رو دقیقا هیچ کسی نمی دونه چقدر توش ارز و طلا هست باز کنه مطئمن باشید بازار رو 1 هفته ای با کل سرمایش می بلعه . باز هم میگم ممکن هست حدس و گمان من اشتباه باشه . البته تنها این یک عامل نیست یه سری فاکتور های دیگه هم هست

البته تجربه ثابت کرده که وقتی کسی چیزی در یک جمعی میگه که دقیقا همه دارن بر خلافش شنا میکنن گفته میشه خریدار نداره . کار خودتون رو بکنید و بنده دیگه در این باره توضیحی میدم و نخواهم داد گفتم دلیلش هاش همین بازم میگم شاید من اشتباه کنم و قضیه عکس این باشه
سلام
اول يه تشكر از شما كه خيلي چيزا ياد گرفتم ازتون...يه وزنه اي بودين تو اينجا...
در اينكه اگه بخواند قيمت رو حداقل تو كوتاه مدت ميتونن كنترل كنن شكي نيس
ولي در بلند مدت دستشون فعلا خاليست...سال 70 دلار از 300 تومن رفت 750 بعد رو 450 تك نرخي كردن...
اينا اينقدر دلار دارند رو 3000 تومن تكنرخي كنند؟جايي كه به اكثر كالاها دلار 2500 تومني با كلي گيس و گيس كشي و.. ميدن
در مورد زمين هم بله ممكنه زمين تو 5 سال 50 برابر رشد كنه....
تو همين قزوين خودمون بوده...زمين متري 10 تومن الان متري 500 تومنه...ضرف 6-7 سال
منتها شناختن چنين املاكي كار هركسي نيست...
از نظر شما يه ملك معمولي تو يه خيابون معمولي ميتونه به اندازه دلار رشد كنه؟
در مورد زمين هم صنعتي است يا تجاري؟شرمنده از كنجكاوي دكتر!

اينم نظر يه دوست ديگه تو:
Arad Sarmaye - نمایش پست تنها - پوزيشن هاي طلايي

farzad.sadeshi

Registered User
لایک‌ها
900
دوستان الان قیمت حدودا چقدره؟

سلام . امروز شنبه که کاهش داشتیم

صرافی های شیراز . فروش 3600 و خرید هم 3530 بود

به نظرم یک افزایش کم داشته باشیم مثلا در حد برسه به 3800-3900 و بعد یک سقوط شدید تا 3200-3300 و حدودا از ماه دیگر افزایش شدید و شروع به رسیدن به نرخ بالای 4500 باشه

saint.somy

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
یکی چیزی بگه...از صبح تا حالا شومصد بار اومدم، هیـــــــــــــــــچ خبری نیست!!!! اوضاع بازار چطوره؟ بالا رفت؟ پایین اومد؟ بخریم؟ صبر کنیم....

من برنامه خروج ازکشور دارم و باید سرمایه ام و دلار کنم، البته خرد خرد میاد پول میاد دستم

تو این دو هفته 4500 دلار خریدم....الان چیکا کنم؟ 10 تومن دیگه دارم....بخرم یا صبر کنم؟

pejmanx

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
7
یکی چیزی بگه...از صبح تا حالا شومصد بار اومدم، هیـــــــــــــــــچ خبری نیست!!!! اوضاع بازار چطوره؟ بالا رفت؟ پایین اومد؟ بخریم؟ صبر کنیم....

من برنامه خروج ازکشور دارم و باید سرمایه ام و دلار کنم، البته خرد خرد میاد پول میاد دستم

تو این دو هفته 4500 دلار خریدم....الان چیکا کنم؟ 10 تومن دیگه دارم....بخرم یا صبر کنم؟

امروز بازار جو نسبتا آرامی داشت. از نیروهای امنیتی خبری نبود. حضور دلالان هم بسیار کمرنگ و دوباره قیمتها روی تابلو صرافیها برگشته.
همانطور که پیشبینی میشد امروز قیمت دلار کاهش و قیمت سکه بدون تغیر نسبت به 5 شنبه بود.

قیمت دلار تا ساعت 3 بعد از ظهر 1570 فروش و 1510 خرید و سکه امامی 1410000 فروش میرفت.

اگر قیمت دلار به زیر 1470 تومان برسه یعنی حد ضرر ، باید برای خرید صبر کرد چون احتمال ریزش زیاده و اگر مرز 3800 رو شکست باید پوزیشن خرید گرفت.

در ضمن اتفاقات عجیب و غریبی در حال رخ دادنه که باید در نظر گرفته بشه . مثلا سابقه نداشته سكه، دلار و بورس هر سه مثبت باشند اما در حال حاضر هر سه آنها مثبته، معنیش اینه که سرمایه دارا پوزیشن خرید گرفتن. بورس هم که از خرید سکه آتی جلوگیری و فقط اجازه فروش می‌ده؛ به دلیل اینكه قیمت‌ها همه افزایشی بودند.

"
رفت تا 2روز دیگه که این تاپیک آپ بشه "

Last edited:

gogle

Registered User
لایک‌ها
1,069
سلام . امروز شنبه که کاهش داشتیم

صرافی های شیراز . فروش 3600 و خرید هم 3530 بود

به نظرم یک افزایش کم داشته باشیم مثلا در حد برسه به 3800-3900 و بعد یک سقوط شدید تا 3200-3300 و حدودا از ماه دیگر افزایش شدید و شروع به رسیدن به نرخ بالای 4500 باشه

آنالیز شما به نظر من کاملا درست و منطقی هست , اگه م ی ت انتخاب بشه انتظار 5 تومن هم هست .

ریا نباشه ولی همه آنالیزهایی که در این رابطه انجام دادم متاسفانه درست از آب در اومده (پستهای قبلی رو مطالعه فرمایید) :( ولی چه فایده

کاشکی منم سرمایه واسه خرید داشتم (جدی گفتم به به خدا)

هیشکی منو دوز نداره

tablighbashi

Registered User
لایک‌ها
16

تا دور بعدي مذاكرات همين خواهد بود .نوسان زيادي نداره
بعد از مذاكرات يا سقوط ميكنه يا تا 5000 تومن ميره

erfan1373g

Registered User
لایک‌ها
541

این بازار هیچی را معلوم نمیکنه
وضع خیلی خرابه
قیمت هیچی ثابت نیست

mf.designing

Registered User
لایک‌ها
12
دوستان اهل فن اگه میشه قیمتهای امروز رو بزارن . پایین تر میاد ؟!

arashaj74

Registered User
لایک‌ها
1,070
در مورد دلبر و افت قیمت فعلی بنظر من بخاطر عرضه بانک مرکزی در روز پنجشنبه این کاهش رخ داد.
به عبارتی بانک مرکزی که می بیند با عرضه ریز یا تدریجی یا اتاقک عرضی یا طولی نمی تواند حریف تقاضای بازار شود، بجای این کارها، سعی می کند حجم سنگینی را به یکباره روانه بازار کند تا ترس را در بازار بیندازد. به عبارتی سیاست فعلی از انجاییکه نمی توان سمت عرضه را افزایش داد، ایجاد ترس در سمت تقاضای بالقوه بازار است تا وارد میدان نشود.

این ایجاد ترس از سه محور دنبال می شود:

1- پروپوگاندای رسانه ای ، مثل دلبر تقلبی، مثل حباب ، مثل مصاحبه با افراد زیان دیده و یا مصاحبه ها یا تیترهایی که مبنی بر سقوط قیمت است.

2-ناامنی بازار با بگیر و ببند و دستگیری یا اعلام حکم اعدام و ارتداد و مفسد فی الارض!

3-عرضه سنگین یکباره و کاهش قیمت در یک روز که در نتیجه ناامن کردن بازار از نظر روانی و بازدهی برای افراد غیر حرفه ای . این عرضه شدید و بدنبال ان کاهش شدید ، باعث می شود که بازار از ترس عرضه شدید بعدی با احتیاط بیشتری قیمت را بالا ببرد و تقاضای حرفه ای بازار منتظر عرضه بعدی بنشیند.

بهرحال فارغ از درستی این اقدامات از لحاظ عرف و شرع و قانون ، بنده از هر کاهشی در نرخ ارز به هر دلیل استقبال می کنم.

Persiastore

کاربر فعال تجارت آنلاین
کاربر فعال
لایک‌ها
212
در مورد دلبر و افت قیمت فعلی بنظر من بخاطر عرضه بانک مرکزی در روز پنجشنبه این کاهش رخ داد.
به عبارتی بانک مرکزی که می بیند با عرضه ریز یا تدریجی یا اتاقک عرضی یا طولی نمی تواند حریف تقاضای بازار شود، بجای این کارها، سعی می کند حجم سنگینی را به یکباره روانه بازار کند تا ترس را در بازار بیندازد. به عبارتی سیاست فعلی از انجاییکه نمی توان سمت عرضه را افزایش داد، ایجاد ترس در سمت تقاضای بالقوه بازار است تا وارد میدان نشود.

1- پروپوگاندای رسانه ای ، مثل دلبر تقلبی، مثل حباب ، مثل مصاحبه با افراد زیان دیده و یا مصاحبه ها یا تیترهایی که مبنی بر سقوط قیمت است.

2-ناامنی بازار با بگیر و ببند و دستگیری یا اعلام حکم اعدام و ارتداد و مفسد فی الارض!

3-عرضه سنگین یکباره و کاهش قیمت در یک روز که در نتیجه ناامن کردن بازار از نظر روانی و بازدهی برای افراد غیر حرفه ای . این عرضه شدید و بدنبال ان کاهش شدید ، باعث می شود که بازار از ترس عرضه شدید بعدی با احتیاط بیشتری قیمت را بالا ببرد و تقاضای حرفه ای بازار منتظر عرضه بعدی بنشیند.

بهرحال فارغ از درستی این اقدامات از لحاظ عرف و شرع و قانون ، بنده از هر کاهشی در نرخ ارز به هر دلیل استقبال می کنم.
اینم الان در خبرگزاری مهر دیدم چقدر میتونه صحت داشته باشه ؟ اگر واقعا بخواد چیزی رو اوباما رو کنه فردا شب که آخرین مناظره هست باید رو کنه :
"دیک موریس" تحلیلگر سیاسی و مشاور انتخاباتی "بیل کلینتون" رئیس جمهور اسبق ایالات متحده آمریکا پیش بینی کرد که اوباما با هدف پیروزی در انتخابات ریاست جمهوری به طور غیر منتظره توافق هسته ای با ایران را رو خواهد کرد.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از " واشنگتن تایمز" ، " دیک موریس " مدعی شد توافقی هسته ای بین ایران و آمریکا در جریان است و رئیس جمهور آمریکا با هدف استفاده از آن در جریان انتخابات ریاست جمهوری به زودی آن را علنی خواهد کرد.

به ادعای وی، طبق این توافق آمریکا در قبال برخی توافقات بازرسی هسته ای با ایران قرار است بخشی از تحریمهای اقتصادی علیه ایران را لغو کند.

به اعتقاد موریس، اعلان چنین توافقی بین ایران و آمریکا از سوی اوباما در آستانه انتخابات ریاست جمهوری آمریکا به منزله موفقیتی برای سیاست خارجی او خواهد بود که ماهها است از سوی **** صهیونیستی تحت فشار است.

لازم به ذکر است چندی پیش نیز در جریان سفر محمود احمدی نژاد رییس جمهور به نیویورک، رسانه های آمریکایی مدعی طرحی از سوی ایران برای توافق هسته ای با آمریکا شده بودند که از سوی مقامات کشورمان تکذیب شد

amanz

Registered User
لایک‌ها
1,085
اینم الان در خبرگزاری مهر دیدم چقدر میتونه صحت داشته باشه ؟ اگر واقعا بخواد چیزی رو اوباما رو کنه فردا شب که آخرین مناظره هست باید رو کنه :

خداکنه حقیقت داشته باشه

sina_bonjovi

Registered User
لایک‌ها
46
الان سایتی هست که قیمت به روز شده نوشته باشه؟؟
دوره بعدی مذاکرات کی هستش دوستان؟؟

Sent from my iPhone4 using Tapatalk

EHSAN™

Registered User
لایک‌ها
330
آرش جان پست استاد سهند رو COPY PASTE میکنی لطفا منبع رو هم اعلام کن. :)

اینجا چقدر سوت و کور شده...تعجب کردم که دوستان هنوزم اینجا میان!

بالا