• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشکل با یاهو مسنجر

HoP

همکار بازنشسته
لایک‌ها
2,422
@Kasandra
شما برای اینکه مطمئن بشید ایمیل واقعا حذف نشده میتونید اینکار ساده رو انجام بدید:برید به قسمت ساخت ایمیل توی یاهو و ایمیل مورد نظر رو وارد کنید.اگه اجازه ساخت داد که یعنی ایمیل واقعا حذف شده
اگر هم اجازه ساخت نداد و گفت چنین ایمیلی وجود داره پس مطمئن میشید که ایمیل درسته و حالا به هر دلیلی امکان فرستادن ایمیل رو ندارید.
اگه ایمیل پسوند de. داره از این لینک میتونید برای ساخت ایمیل استفاده کنید:
موفق باشید

Kasandra

کاربر افتخاری و فعال خاطرات
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,889
@Kasandra
شما برای اینکه مطمئن بشید ایمیل واقعا حذف نشده میتونید اینکار ساده رو انجام بدید:برید به قسمت ساخت ایمیل توی یاهو و ایمیل مورد نظر رو وارد کنید.اگه اجازه ساخت داد که یعنی ایمیل واقعا حذف شده
اگر هم اجازه ساخت نداد و گفت چنین ایمیلی وجود داره پس مطمئن میشید که ایمیل درسته و حالا به هر دلیلی امکان فرستادن ایمیل رو ندارید.
اگه ایمیل پسوند de. داره از این لینک میتونید برای ساخت ایمیل استفاده کنید:

موفق باشید

درود

واقعا ديگه نمي دونم چطور بايد از اين همه راهنماييهاي ارزشمند شما سپاسگزاري كنم!!! :blush:

ايميل براش ناشناس بود پس ميشه نتيجه گرفت كه حذف شده!!! فكرش رو بكنيد كه تا يك هفته پيش هم من به اين آدرس ايميل مي فرستادم و اون موقع اصلا برگشت نمي خورد!

• Like
Reactions: HoP

*Ebad*

Registered User
لایک‌ها
21
سلام
من میخوام وارد ایمیلم بشم ارور زیر رو میده
We're experiencing some technical difficulties...
Apologies but Yahoo! Mail couldn't load due to a temporary error. You can try again shortly, or visit our help pages for ways to troubleshoot the issue.
اگه میشه راهنمایی کنید
ممنون

balabala

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,745
من یه مشکل دارم که فکر کنم یکی دو سالی وجود داشته تازه فهمیدم XD
اونم این هست که وقتی آنلاین هستم کسی منو آنلاین نمیبینه این سایتای استتس چکر هم آفلاین نشونم میده :|

balabala

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,745
من یه مشکل دارم که فکر کنم یکی دو سالی وجود داشته تازه فهمیدم XD
اونم این هست که وقتی آنلاین هستم کسی منو آنلاین نمیبینه این سایتای استتس چکر هم آفلاین نشونم میده :|
مشکلم اینطوری حل شد:
Messenger Help | - SLN534 - Why does my pingbox status show me as offline when I am online?

چه دوستایی رو که از دست ندادم
ugly_smiley_04.gif

• Like
Reactions: HoP
بالا