• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران آرسنال

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
دیدن پودولسکی در نوک خط حمله چیزی هست که واقعا دوست دارم ببینم! از نظر فیزیکی و تکنیکی توانایی حضور تو نوک خط حمله رو در او می بینم! حداقل باید امتحانش کرد. ولکات و ژروینیو هم می ذاریم کنارش و...
دلیلی نمی بینم که این کار صورت نگیره! امیدوارم رئیس حداقل این فرصت رو بهش بده! خیلی قبولش دارم.

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
ویلفرد زاها مهاجم 19 ساله کریستال پالاس که یکی زا استعداد های بزرگ انگلستان و اروپا به حساب میاد هدف شماره 1 آرسنال رد نقل و انتقالات ژانویه هست! آرسنال آماده است 7 میلیون پوند براش بده اما کرستال پالاس 15 میلیون برشا قیمت گذاشته!! تاتنهام، چلسی و من سیتی نیز از مشتریان او هستند!
اما هدف دوم آرسنال عاد ترابت 23 ساله، بازیکن QPR است! تاتنهام هم چشم دوخته به او!

به نظرم خرید ترابت می تونه به تیم خلاقیت بیشتری بده و من استقبال می کنم! زاها هم که کلا استعدادی هست برای خودش!

sadeghbb

Registered User
لایک‌ها
6,160
عادل تربت رو شدید قبول دارم... به تیم میادش...

تو فیفا که خوبه حداقل :دی

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
روسیچکی به تمرینات تیم برگشته :)
Thomas.jpg

احتمالا 1-2 هفته طول می کشه به تیم اصلی بیاد!

ژسنی برای بازی فردا احتمالش کم هست آماده بشه هر چند برای تیم زیر 21 سال بازی خواهد کرد! اما گیبس و دیابی همچنان خارج هستند! جالبه دیابی مصدومیتش 3 هفته بود الان فک کنم یک ماه هم رد کرد!!! به قول صادق این بشر استخوان هاش کلا از نازک نی تشکیل شده!!! رمسی و چمبو تست خواهند داد برای بازی فردا!

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
عادل تربت رو شدید قبول دارم... به تیم میادش...

تو فیفا که خوبه حداقل :دی

فصل پیش همین ترابت بود فک کنم دهن ما رو سرویس کرد تو امارات!!!
بدون شک کیفیت بالایی داره! 23 سالش هم هست!

kia_martan

Registered User
لایک‌ها
4,057
ژسنی اماده بازی شده
روسیچکی به تمرینات کامل تیم برگشت 2-3 هفته باید کار کنه از نظر بدنی اماد بشه

خیلی خوب میشه برگرده واقعا وقتی اماده است یه کلاس تیم رو بالا میبره

چمبو و رمسی امیدوارم حداقل یکیشون برسه چون هیچکس دیگه اون وسط نمونده!

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
به نظر دوستان ارسنالی ژسنی بهتره (یه به قول جناب سرهنگ علیفر ژ ِ ز ِس نی) بهتره یا مانونه ؟

راستی امروز علیفر به مربی لیورپول که برندان راجرز هست میگفت برندارن رُد گــِــرز

kia_martan

Registered User
لایک‌ها
4,057
مانونه شوت گیره ولی قدش یکم کوتاهه و رو سانترهای هوایی مشکل داره

چچسنی-زسنی-چزنی-چچزنی-ژسنی هم میگن بهش ولی تو فیفا گزارشگره میگه شزنی

ولی ما میگیم ژسنی

ژسنی اگه اماده باشه حرف نداره مثل بازی با لیورپول فصل قبل ولی زیاد اعتماد به نفس داره بعضی وقتا سوتی میده قد و استیل دروازه بانی هم داره
سنشم فقط 21 ساله و چن سال از مانونه کوچیکتره ونگر هم بهش اعتقاد بیشتری داره نسبت به مانونه

البته این چن بازی مانونه خیلی خوب بازی کرده و باعث میشه این ژسنی هم اینقد اعتماد به نفسش بالا نره و حس رقابت با مانونه رو داشته باشه
ونگر وقتی تازه خریده بودیمش تو تیم جوانان بود میگفت ژسنی دروازه بانیه که میتونه توپهایی رو بگیره که کمتر دروازه بانی میتونه بگیره

kia_martan

Registered User
لایک‌ها
4,057
داور امروز فیل گاو هست!

فوق العاده است این پسر

ویلشیر: از من مسی ساختید اما می خواهم آدامز شوم!

هافبکی مسلط، پاسوری خلاق، جنگجویی خستگی ناپذیر و مردی که نشان داد می تواند سخت ترین دوران ها را پشت سر بگذارد. بی دلیل نبود که در 17 ماه گذشته آنقدر تعریف ها به سوی او سرازیر شد که گویی یک لیونل مسی است!

اما آیا در فوتبال مدرن می توان فوتبالیستی را دید که وعده دهد هرگز باشگاه خود را ترک نمی کند؟

" معتقدم که اگر در یک باشگاه خوشحال باشید می توانید این کار را انجام دهید. برای 10 سال در این تیم بوده ام و رسیدن از آکادمی به تیم اصلی، داستان فوق العاده ای است. این به مانند یک رویاست.

اینکه خانواده ام 20 دقیقه تا زمین تمرین و یک ساعت تا ورزشگاه فاصله دارند برایم عالی است. فابرگاس می خواست به خانه برود. خانه برای من آرسنال است. سسک می خواست پیش خانواده و دوستانش بازگردد. خانواده و دوستادم 20 دقیقه با من فاصله دارند. این عالی است.

فکر می کنم تاکنون 39 بازی در لیگ برتر انجام داده ام و وقتی به بازیکنی مانند تونی آدامز نگاه می کنید و اینکه چه تعداد بازی انجام داده است، آنوقت واقعا فکر نمی کنم حرفه من چیز زیادی باشد. جایگاه آدامز همان چیزی است که من می خواهم به آن برسم."

مردم می گویند "جک اینطوری است، جک آنطور است، او تنها بازیکن تکنیکی تیم است" معتقدم اگر عمیق تر نگاه کنید بازیکنانی را می بینید که می توانند با بهترین های جهان رقابت کنند. این نشانه خوبی برای آینده است.

چیزی در بدن من نیست که بگویم نمی توانم، شنبه، سه شنبه، شنبه، سه شنبه... به میدان بروم. تنها مساله بازی کردن و کنار آمدن و با این فشار است."

http://upcity.ir/images/54507929936736458924.jpg

kia_martan

Registered User
لایک‌ها
4,057
3-3 شد
2 تا جیرو
1 پودولسکی
حیف شد خیلی بد امتیاز از دست دادیم

پنالتی دقیقه اخرم که به فنا رفت
فقط جیرو خوبه

رو سانترها افتضاحیم

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
قشنگ WTF شدیم رفت...

نبود دیابی و ویلشر در خط هافبک هم قشنگ تیم رو WTF کرد رفت...

پنالتی دقیقه 94 آرتتا هم قشنگ هممون رو WTF کرد رفت...

WTF?!

sJaguar

کاربر فعال موبایل و فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
تف .....
جیف شد
نکته مثبت این بازی دو گل جیروزد بود ...

sJaguar

کاربر فعال موبایل و فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
[h=1]مسئولان آرسنال در پي شکار کاواني[/h]
[h=2]مسئولان آرسنال از آمادگي اين باشگاه براي خريد ادينسون کاواني مهاجم اروگوئه‌اي ناپولي براي جانشيني فان پرسي خبر داد.[/h]
00942040.jpg

پس از تساوي روز گذشته آرسنال برابر فولام اکنون فاصله آرسنال با صدر جدول انگليس به 11 امتياز رسيده است از سويي فشار هواداران و سهام‌داران باشگاه نسبت به خريد مهاجم جانشين براي فان پرسي مسئولان توپيچي‌هاي لندن را به تکاپو براي خريد ادينسون کاواني کرده است.

در همين خصوص استيو رولي مدير نقل و انتقالات آرسنال پنجشنبه قبل در سفري به ايتاليا به تماشاي بازي ناپولي با دنيپرو اکراين در ليگ اروپا پرداخت که ناپولي با چهار گل کاواني (4-2) توانست به پيروزي رسيد.

اين مهاجم اروگوئه اي چندي پيش از تمايل خود به تمديد قراردادش با مسئولان ناپولي خبر داد و اعلام کرد که قصد دارم رکورد گلزني مارادونا خبر داد. کاواني اکنون ششمين گلزن تاريخ ناپولي است و 80 گل براي ناپولي زده و در تلاش است تا رکورد 115 گل مارادونا در ناپولي را بشکند.

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
Arsenal manager Arsene Wenger is planning a £30m bid for Napoli striker Edinson Cavani, 25, who has scored 79 goals in 108 matches. (The Mail on Sunday)

یعنی خداست این خبر! :دی
آقا ما به بنزما هم قانعیم! :دی
جدا خیلی ازش خوشم میاد! ولی 30 میلیون بعید می دونم ناپولی رو وسوسه کنه!

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
گویا مذاکرات برای تمدید قرارداد ولکات از سر گرفته شده! پیشنهاد اولیه آرسنال 80000 پوند در هفته بوده که رد شده و گفته میشه ولکات 100000 تا می خواد که خیلی خریم اگر با تقاضاش موافقت نشه!!

Amenocy

کاربر فعال برنامه نویسی
کاربر فعال
لایک‌ها
602
Arsenal manager Arsene Wenger is planning a £30m bid for Napoli striker Edinson Cavani, 25, who has scored 79 goals in 108 matches. (The Mail on Sunday)

یعنی خداست این خبر! :دی
آقا ما به بنزما هم قانعیم! :دی
جدا خیلی ازش خوشم میاد! ولی 30 میلیون بعید می دونم ناپولی رو وسوسه کنه!

30 میلیون پوند ! یورو که نیست ! عمرا" آرسنال 30 م پوند نمیده .

بالا