داور امروز فیل گاو هست!
فوق العاده است این پسر
ویلشیر: از من مسی ساختید اما می خواهم آدامز شوم!
هافبکی مسلط، پاسوری خلاق، جنگجویی خستگی ناپذیر و مردی که نشان داد می تواند سخت ترین دوران ها را پشت سر بگذارد. بی دلیل نبود که در 17 ماه گذشته آنقدر تعریف ها به سوی او سرازیر شد که گویی یک لیونل مسی است!
اما آیا در فوتبال مدرن می توان فوتبالیستی را دید که وعده دهد هرگز باشگاه خود را ترک نمی کند؟
" معتقدم که اگر در یک باشگاه خوشحال باشید می توانید این کار را انجام دهید. برای 10 سال در این تیم بوده ام و رسیدن از آکادمی به تیم اصلی، داستان فوق العاده ای است. این به مانند یک رویاست.
اینکه خانواده ام 20 دقیقه تا زمین تمرین و یک ساعت تا ورزشگاه فاصله دارند برایم عالی است. فابرگاس می خواست به خانه برود.
خانه برای من آرسنال است. سسک می خواست پیش خانواده و دوستانش بازگردد. خانواده و دوستادم 20 دقیقه با من فاصله دارند. این عالی است.
فکر می کنم تاکنون 39 بازی در لیگ برتر انجام داده ام و وقتی به بازیکنی مانند تونی آدامز نگاه می کنید و اینکه چه تعداد بازی انجام داده است، آنوقت واقعا فکر نمی کنم حرفه من چیز زیادی باشد.
جایگاه آدامز همان چیزی است که من می خواهم به آن برسم."
مردم می گویند "جک اینطوری است، جک آنطور است، او تنها بازیکن تکنیکی تیم است" معتقدم اگر عمیق تر نگاه کنید بازیکنانی را می بینید که می توانند با بهترین های جهان رقابت کنند. این نشانه خوبی برای آینده است.
چیزی در بدن من نیست که بگویم نمی توانم، شنبه، سه شنبه، شنبه، سه شنبه... به میدان بروم. تنها مساله بازی کردن و کنار آمدن و با این فشار است."
http://upcity.ir/images/54507929936736458924.jpg