آخه بازی هم نکرد ! 1 سانتر درست نکرد . به نظر میرسه چاق هم هست . تپل شده :د احمقخاک بر سر سانتوس
باید از تیم اخراجش کنن!
آخه بازی هم نکرد ! 1 سانتر درست نکرد . به نظر میرسه چاق هم هست . تپل شده :د احمقخاک بر سر سانتوس
باید از تیم اخراجش کنن!
آرسن ونگر به دنبال مهاجم مورد علاقه قلعه نویی
از فالکائو رسیدیم به ابراهیم توره!!! خیلی خوبه...
/
امشب امیدوارم ولکات تو ترکیب اصلی باشه! در کل... امیدواریم دیگه! :دی
[h=1]پودولسکي:من يک مهاجم مرکزي هستم[/h] [h=2] بعد از مصاحبه هفته گذشته تئو والکات که گفته بود دوست دارد بيشتر مهاجم مرکزي بازي کند، پودولسکي نيز خواهان حضور در مرکز حمله آرسنال شد.[/h] |
![]() |
بعد از حضور اوليور ژيرود در مرکز خط حمله آرسنال در بازي با شالکه، پودولسکي به سمت چپ رفت اما نتوانست عملکرد خوبي داشته باشد اگرچه او پاس گل اول را به ژيرود داد اما اين مهاجم آلماني که در کشور خودش با خبرنگاران مصاحبه مي کرد اعلام کرد وقتي در سمت چپ بازي ميکند توانايي گلزني او کاسته ميشود و او تمايل دارد تا در مرکز خط حمله بازي کند. به گزارش ايسنا،پودولسکي در مصاحبه با خبرنگاران در اين خصوص گفت: من در کلن در پست مهاجم مرکزي بودم و اکنون خيلي برايم سخت است تا خودم را با شرايط جديد وفق دهم. اگر دست من بود ترجيح ميدادم در مرکز خط حمله بازي کنم. در سمت چپ بايد در کارهاي دفاعي هم شرکت کنم و همين باعث ميشود در فاز هجومي نتوانم خوب ظاهر شوم. پودولسکي درباره جا افتادن در ترکيب آرسنال گفت: آرسنال يک باشگاه ، تيم و يک تغيير جديد براي زندگي من است و من کم کم در حال سازگار شدن با شرايط جديد تيم هستم اما از خودم انتظار بيشتري دارم و بايد بهتر شوم. |