یه مرد پیدا نشد مارو راهنمایی کنه ؟؟؟؟
barnamenevis.org
بچه ها این Histats.com Counter ,the free web stats and stat counter, hit counter, free web tracker and tracking tools, professional and free!! کد مخفیش رو وردپرس کار نمی کنه ؟
هر چی می زنم نمیشناسه اعلان میده کد بزار تو سایت
واسه ایران رو چرا بسته ؟!
ربطی نداره... چه بذاری دستی چه تو ابزارک، نمیتونه & نباید کاری داشته باشه.
دستی بذار تو فوتر ببین چی میشه...
واسه الگوریت و فلوچارت: دانلود
برای c و c++ اگر از مبتدی میخوای شروع کنی، با کتاب های جفرنژاد قمی شروع کن. فک کنم PDFشو داشته باشم. اگه داشتم برات آپ میکنم...
============
دانلود کتاب
خیلی خیلی ممنون.
سلام آورین
یه سوال داشتم ، اون کدهای html که برای صفحه دانلود داده بودی برای نام فایل پوشه ها رو هم نشون میده میخواستم بدونم میشه کاری کرد فقط خود اسم فایل رو نشون بده و دیگه خبری از پوشه فایل نباشه ؟
:دی
بچه ها این Histats.com Counter ,the free web stats and stat counter, hit counter, free web tracker and tracking tools, professional and free!! کد مخفیش رو وردپرس کار نمی کنه ؟
هر چی می زنم نمیشناسه اعلان میده کد بزار تو سایت
دستی بزار توی فوتر کار میکنه من همین جوری اتفاده میکنم
ارزونه خوبهبه نظرتون دامین ir برای سایت هایی که چپ و راست فلیتر میشن ، بدرد می خوره ؟ مشکلی پیش نمیاد؟ مشاهده پیوست 239197
سایت منم خارجیه که می خوامبه اون تبلیغ بدم . حوصله داشتی یه نرخ بگیر :happy:تا حالا نخریدم من بیشتر ازشون پول میگیرم تا اینکه بهشون پول بدم![]()
من کلا تو این چند ساله کمتر از 10 سایت فارسی دیدم که به نئوباکس تبلیغات دادن دلیلش رو نمیدونم
ماشالله چقدر هم وارد بوده :wacko: سریع رفته عوض کرده :wacko:
من گفتم از اون بخش بنرهای قبلی رو که گفتید فلش هستند رو جستجو کنید تا بدونید کجای قالب هست تا بعد با بنرهای گیف عوض کنید
پسورد هاست رو ندارم به قالبها دسترسی ندارم برای همین از طریق خود فرووم می خواستم بنرهارو بذارم.
استایل ها & قالب ها ----> جستجو در قالب ها ---->
پسورد هاست رو ندارم به قالبها دسترسی ندارم برای همین از طریق خود فرووم می خواستم بنرهارو بذارم.
سلام دوستان من برگشتم.
یه سوال! من الان میخوام یه مدرک بدم دارالترجمه برام ترجمه کنه ولی کپیه !
حتماً باید اصل باشه؟!
پیروز باشید