• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش 180 هزار تومان شارژ ایرانسل فوری فوری با 26% تخفیف

bigbang0

Registered User
لایک‌ها
12
دوستان من اولین کسی بودم توی فروم که ازشون خرید کردم ایشون به من گفتن 100 تومن واریز کن من برات سریع انتقال میدم.
من واسه امتحان 10ت از ایشون خریدم که بعد از کلی بهونه که اینترنتم کم سرعته و گوشیم الان شارژ نداره و... بعد از 2 روز که اصلا جواب گوشیشون رو نمیدادن و بعد هم که گوشیشون خاموش شد برام ارسال کردن شارژ رو. بهمم گفتن امتیاز بازارچه یادت نره.
منم بهشون منفی دادم. چیزی که واقعا حقشون بود.
کلی منو نفرین کردن که من مادرم مریض بوده ایشالله مادر شما هم مریض شه و همچین مشکلی پیدا کنید و به این بلا مبتلا شی و خیر نبینی و خیلی بیشعوری و ....
در صورتی که مشکل از خود ایشون بود.
از دعای گربه سیاه هم بارون نمیاد.

مواظب باشید دوستان از افرادی مثل ایشون که فقط حرف از خدا و پیغمبر میزنن و هیچی از خدا نمیدونن خرید نکنین.
فروم هم ضعف مدیریتی داره.
ادمینا فقط تاپیک رو جابجا میکنن. خوب یکم هم نگاه کنین شخصی که داره میفروشه یه جنسی رو مشتریهاش راضی هستن یا نه. ایشون اون تاپیکش پابرجاس, یه تاپیک دیگه هم زده یه ادمین نمیاد بگه ملت دردتون چیه!! فقط اسمشون رو گذاشتن ادمین.
یارو داره منو نفرین میکنه ادمین میاد پستارو پاک میکنه. خوب بنش کن که دیگه ازین کارا نتونه تو این فروم کنه.
ببینین دزدی توی این ماه اخیر چقدر تو این فروم زیاد شده !! دلیلش چیه؟

sarzaeim

Registered User
لایک‌ها
8
اون اوایل عضویتم همین آقا 1همچین کلاهی سر منم گذاشت. هرچند وقتی میاد چنتا تازه کارو تور میکنه. یکی از دزدان معروف این فرومه که چون رقم پایین میزنه کسی حال نداره بره دنبالش خیلیم باحاله با 1شماره کارتو 1اسم همیشه کلاه برمیداره!!! خدا لعنتش کنه حواستون باشه

smahdis

Registered User
لایک‌ها
1,374
آقا شماره کارتت رو بفرست. من همه رو میخوام. میخوام بهت اعتماد کامل کنم. برفست بیاد.

bigbang0

Registered User
لایک‌ها
12
آقا شماره کارتت رو بفرست. من همه رو میخوام. میخوام بهت اعتماد کامل کنم. برفست بیاد.

داداش شما مثل اینکه نفهمیدی چی شده !! ایشون کلاهبرداری میکنه !! شما پولت زیاده میخوای بدی این آقا بخوره پولتو؟ بذار جیبت خدارو هم شکر کن سرت کلاه نرفته !!

Julia_de

Registered User
لایک‌ها
9
ببخشید میخواستم بگم اگه پولاتون خیلی زیاده یه کمکی هم به ما بکنید!!! :D

habibmp3

Registered User
لایک‌ها
56
از بچه های این فاروم بعیده که همچین گولی بخورن ...
اصلا آدم کلاهبردار و کلاش پستاش و نوع رفتارش داد میزنه ... باور کنید فقط و فقط یکم دقت میخواد شناختن اینجور آدما ...
من خودم یه کنسول از یه بنده خدایی گرفتم که حتی شماره تماسشم نداشتم!
ولی ایشون توی پستاش کاملا معلوم بود اهل کلاه برداری و این حرفا نیست ... تازه من کل مبلغ رو براشون واریز کردم و بعد فرستاد ...
ولی خدایی پست اولش رو ببینید!!!

arash_a59

Registered User
لایک‌ها
24
جدا چه آدمهای کم ارزشی پیدا میشن
خوش به غیرت اون بابا که به زیر 3000 میلیارد رضایت نداد و نشون داد چه انسان با ارزشی بوده !!!
این بیچاره قدر و ارزشش 21000 تومن هست!
الان مزنه گوسفند چنده؟!فک نکنم دیگه زیر 250 گوسفند پیدا شه!

all4u2

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
564
خاک بر سرت کنم م م م .........................

ابتسام

Registered User
لایک‌ها
0
مشت نمونه خروار...
امیدوارم ایشون هم متوجه عواقب رفتارشون باشند

درنهایت:
برای این اقا واقعا متاسفم
یعنی ارزش سوء سابقه و گرفتاری های قانونی قضایی و بگیر ببند ها...
و..و..و!!
به والله به میلیون میلیون هم نمی ارزید
اگر مشخصات فردیش صحیح باشه و کارت و حساب بانکی خودش باشه که به راحتی شناسایی میشه
دزدی هم باشه این کارت که چند برابر بیشتر گرفتاری داره..
چقدر بد که در جوانی زرنگی رو در غش معامله ، ریا ، و یا فریب افراد بدونن
من به شماره تماسیم که ازش داشتم (منصور محمدیان) مسیج دادم و اولتیماتوم دادم که اشتباه و بچگی نکنه

bigbang0

Registered User
لایک‌ها
12
مشت نمونه خروار...
امیدوارم ایشون هم متوجه عواقب رفتارشون باشند

درنهایت:
برای این اقا واقعا متاسفم
یعنی ارزش سوء سابقه و گرفتاری های قانونی قضایی و بگیر ببند ها...
و..و..و!!
به والله به میلیون میلیون هم نمی ارزید
اگر مشخصات فردیش صحیح باشه و کارت و حساب بانکی خودش باشه که به راحتی شناسایی میشه
دزدی هم باشه این کارت که چند برابر بیشتر گرفتاری داره..
چقدر بد که در جوانی زرنگی رو در غش معامله ، ریا ، و یا فریب افراد بدونن
من به شماره تماسیم که ازش داشتم (منصور محمدیان) مسیج دادم و اولتیماتوم دادم که اشتباه و بچگی نکنه

مطمین باش گوشیشو خاموش میکنه. از این چیزا هم نمیترسه.
واقعا نگاه کن واسه 30ت چیکار میکنن مردم !!

بالا