• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کل کل از نوع لیگ برتری -- قوانین در پست اول ( لطفا حتما قبل از فعالیت در تاپیک ، مطالعه نمایید)

به نظر شما نتیجه دربی هفتاد وششم پایتخت کدام گزینه است؟

• Total voters
    65
  • Poll closed .
وضعیت
موضوع بسته شده است.

WISE

Registered User
لایک‌ها
6,739

koonkooa

Registered User
لایک‌ها
2,542
ديگه اين تاپيك هم با وجود استقلاليا فضاي خنده رو فراهم نميكنه و بهتر هست يه چند وقتي رو استراحت كنيم تا برسه به بازي برگشت و يه چندتايي گل به استقلال بزنيم و براي چند وقت فضاي خنده دوباره تو اين تاپيك فراهم بشه

Erfan_Buffon

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
10,255

خدا پدرشو بیامرزه راست میگه دیگه ما هم 100 دقیقه پای تلویزیون نمی نشستیم !!!
البته شوخی کردم اینبازی یه کلاس داوری و مربیگری بود
با این تاکتیکای خوزه خوب شد علیفر گزارش نکرد :lol:

.:smr:.

Registered User
لایک‌ها
4,964
ديگه اين تاپيك هم با وجود استقلاليا فضاي خنده رو فراهم نميكنه و بهتر هست يه چند وقتي رو استراحت كنيم تا برسه به بازي برگشت و يه چندتايي گل به استقلال بزنيم و براي چند وقت فضاي خنده دوباره تو اين تاپيك فراهم بشه

میگم داداش خوشحالم از اینکه موجبات خنده و شادی ما رو تو این شرایط خاص فراهم میکنید اینم بدونید دفعه بعد جوری میزنیمتون جوری میزنیمتون که برید بچسبید به تاریخ و جغرافیا البته فعلا که به ته جدول چسبیدید

ESMIGHELE

همکار بازنشسته
لایک‌ها
10,372
چیه دارین از عمق وجود میسوزین بازی رو بردیم
حالا به هر شکلی که بوده بردیم شما هم میتونین ببرین اینطوری
خوبه صدر جدول نیستیم اینکارارو میکنین
اگه صدر بودیم که الان سکته کرده بودین......

aghamostafaa

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
18,128
موصی جون اذیت نکن ! اختلاف ما با شما 8 امتیازه ! 2 بازی و نصفی ! لالیگا که نیست ! :D
اون ملوان که اصلا صحبتش رو نکن ! جلوی هرکی شکلات باشه جلوی پرسپولیس به صورت خودجوش میشه رئال مادرید ! اونم الان که بالای جدول داره جولان میده
یه تراکتور رو ما مساوی میکنیم جای 5000 تومان 3000 تومان شارژ بده :p

اول که کارت شارژ فقط به 2 امتیاز به بالا تعلق میگیره :)

ثانیا کارت شارژ 3 تومنی وجود خارجی نداره ... 2 تومن داره و 5 تومنی .

بعدشم 8 اختلاف امتیازمونه و تا آخر نیم فصل حداقل میشه 16 امتیاز :D

aghamostafaa

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
18,128
چیه دارین از عمق وجود میسوزین بازی رو بردیم
حالا به هر شکلی که بوده بردیم شما هم میتونین ببرین اینطوری
خوبه صدر جدول نیستیم اینکارارو میکنین
اگه صدر بودیم که الان سکته کرده بودین......

جان ؟؟؟

اگه صدر بودید ؟؟؟ یه چیز بگو لااقل بشه تو مخیله گنجوندش :D

Milad666

Registered User
لایک‌ها
752
دوستان با هم دوست باشید
عزیزان پرسپولیسی هم دل دارن خوب

یه سوال از عزیزان پرسپولیسی دارم

"فرهاد مجیدی" چند تا نقطه داره ؟

3 گل ایمون زاید ( نزدیک 16 سال تلاش و دوندگی فرهاد رو تو 10 دقیقه فاکتور گرفت :D ) به غلاوه ی 1 گل هرچی عشقت میکشه !
اصلا سن هوادارای بارسا و استقلال رو هم بخوای حساب کنی همین حدود میشه ! :thumbsup:

Milad666

Registered User
لایک‌ها
752
اول که کارت شارژ فقط به 2 امتیاز به بالا تعلق میگیره :)

ثانیا کارت شارژ 3 تومنی وجود خارجی نداره ... 2 تومن داره و 5 تومنی .

بعدشم 8 اختلاف امتیازمونه و تا آخر نیم فصل حداقل میشه 16 امتیاز :D

کی گفته وجود نداره مصی ! شما یه شارژ 2 تومنی و یه هزاری بخر میشه 3 تومن ! خیلی راحت خیلی خوشمزه ! :D
با اون عکس کفاشیانی که من 1-2 صفحه قبل دیدم بعید نیست 160 امتیازم اختلاف پیدا کنیم !
دیشب که داور سرمون رو برید 1 پنالتیه دیگه رو هم نگرفت ! ببینیم دیگه پیش میاد یا نه ! :D

aghamostafaa

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
18,128
کی گفته وجود نداره مصی ! شما یه شارژ 2 تومنی و یه هزاری بخر میشه 3 تومن ! خیلی راحت خیلی خوشمزه ! :D
با اون عکس کفاشیانی که من 1-2 صفحه قبل دیدم بعید نیست 160 امتیازم اختلاف پیدا کنیم !
دیشب که داور سرمون رو برید 1 پنالتیه دیگه رو هم نگرفت ! ببینیم دیگه پیش میاد یا نه ! :D

کلا فصلی بوده که درجه دو بودن تیمتونو نخواید با گیر دادن به داوری و فدراسیون مخفی کنید? :D

Milad666

Registered User
لایک‌ها
752
کلا فصلی بوده که درجه دو بودن تیمتونو نخواید با گیر دادن به داوری و فدراسیون مخفی کنید? :D

اگه این تیم با این مدیریت و بازیکن ها درجه دو هستش استقلال همین الان باید برای شرکت در لیگ دسته سه ثبت نام کنه ! :D
الان دقیقا با خودت چه فکری کردی که کیانوش رحمتی و امین منوچهری و هاشم بیک زاده و سیاوش اکبرپور رو استاندارد و درجه یک معرفی کردی !؟ :blink::D

GraphX

Registered User
لایک‌ها
7,827
3 گل ایمون زاید ( نزدیک 16 سال تلاش و دوندگی فرهاد رو تو 10 دقیقه فاکتور گرفت :D ) به غلاوه ی 1 گل هرچی عشقت میکشه !
اصلا سن هوادارای بارسا و استقلال رو هم بخوای حساب کنی همین حدود میشه ! :thumbsup:

معلومه بلد نیستی نقطه بشماریا ! :thumbsup:

aghamostafaa

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
18,128
اگه این تیم با این مدیریت و بازیکن ها درجه دو هستش استقلال همین الان باید برای شرکت در لیگ دسته سه ثبت نام کنه ! :D
الان دقیقا با خودت چه فکری کردی که کیانوش رحمتی و امین منوچهری و هاشم بیک زاده و سیاوش اکبرپور رو استاندارد و درجه یک معرفی کردی !؟ :blink::D

بحث سر تیمِ نه بازیکن ...

تیمی که همیشه مدعی قهرمانیه درجه دو هست اونوقت تیمی که همیشه مدعی سقوط کردنه درجه 1 :D

*ZEUS*

Registered User
لایک‌ها
794
کل کل با تو رو گذاشتم واسه وقتی یه رقمی شدید :D

باشه مصی جون یکی دو تو بازی دیگه وقت داری یه ذره فک کنی ببینی چه جوری باید حریف من تو کل کل بشی :lol: بالاخره باید یه کم وقت برا خودت بخری درکت می کنم :D

صحنه رو دیدم --- همینکه همه چیز دست به دست هم داد تا تیم 9 نفره ی 16 جدول را در 100 دقیقه شکست بدید نشان داد که فعل خواستن را صرف کردید و به شعار پرسپولیس قهرمان - تو لیگ برتر بمان جامه عمل پوشاندید و نشان دادید بقا در لیگ برتر حق شماست.
و من ال ... توفیق

منم بگم بگم بگم

شما جوانان خیلی کارها میتونید بکنید. من لازمه بگم که مردم ما چه کارها که ازشون بر نمیاد . به ما گزارش دادن ما تیمی تو کشورمون داریم که توی خونه خودش تونسته یه دسته گل زرد درست کنه البته زرد که نه قهوه ای . این تیم تونسته دو پله یکی بکنه و سر از لیگ دسته 3 در بیاره. :D هر چند این مربوط به گذشته ای نه چندان دوره ولی باز هم ما باید امید داشته باشیم ممم . :lol:

*ZEUS*

Registered User
لایک‌ها
794

اتفاقا مدیرعامل سپاهان هم پریشب از این حرفا زیاد میزد . نشنیدی ؟:D

معلومه بلد نیستی نقطه بشماریا ! :thumbsup:

حالا که انقدر با نقطه حال میکنی باشه بگو ببینم زاید چند تا نقطه داره ؟:lol:

ها چند تا ؟ باریکلا شما برنده یک عدد سپر شوالیه شدین :goatee:

*ZEUS*

Registered User
لایک‌ها
794
خب چرا چپ چپ نیگا میکنی . حاجی پیشرفت کرده از حاجی تیتری شده حاجی شوالیه .:blink:

ماجرا از این قراره که:
گفتگوی مهر با فتح‌الله‌زاده در مورد لقب جدیدش/ خلاق‌ترین مدیر ایرانم! :D

مدیر عامل باشگاه استقلال که از سوی یک مرکز نوآوری نشان "شوالیه" را دریافت کرده است، بدون آنکه به نوآوری‌اش در فوتبال ایران اشاره کند، گفت: پس از آنکه رزومه کاری‌ام را به این مرکز ارسال کردم، به عنوان خلاق‌ترین مدیر ورزش ایران انتخاب شدم و لقب شوالیه را دریافت کردم.
علی فتح الله زاده در خصوص مسائل اخیر باشگاه استقلال و نشان شوالیه ای که به عنوان مدیر خلاق ورزشی در کشور بلژیک دریافت کرد، گفتگویی را با خبرنگار مهر انجام داد که در زیر از نظر می گذرانید:

به عنوان خلاق ترین مدیر ورزشی ایران نشان شوالیه گرفتم
مدیرعامل باشگاه استقلال در خصوص نحوه دریافت نشان شوالیه خلاق ترین مدیرورزشی ایران اظهار داشت: حدود یکسال قبل موسسه بین المللی INNOVA(مرکز نوآوری مدیریت) که هر سال خلاق ترین مدیران یک کشور را در زمینه های مختلف انتخاب می کند از من خواست تا رزومه کاری و فعالیت های خود را برای آنها ارسال کنم که من نیز این کار را انجام دادم که در نهایت من به عنوان مدیر خلاق ورزشی در ایران انتخاب شده و برای دریافت نشان شوالیه به بلژیک رفتم.
4کاندیدا دیگر برای دریافت نشان شوالیه بودند
وی در همین خصوص افزود: البته این موسسه بین المللی در همه کشورها از جمله ایران نماینده دارد که این نماینده در ایران مدیران مختلف را در زمینه های متفاوت به عنوان کاندیدا به مقر اصلی موسسه در بروکسل معرفی می کند که نمایندگی این موسسه بین المللی در زمینه مدیران ورزشی علاوه بر من 4 مدیر دیگر را نیز به عنوان کاندیدا معرفی کرد.

شهرام ناظری نیز یک شوالیه است
فتح الله زاده خاطرنشان کرد: به عنوان نمونه درگذشته در زمینه موسیقی درایران شهرام ناظری توسط این موسسه لقب شوالیه را دریافت کرده است یا در سال جاری مدیر یک شرکت تولید کننده مواد غذایی از ایران عنوان شوالیه را در صنعت به خود اختصاص داد.

تازنده ام مدیرورزشی دیگری نمی تواند شوالیه شود
وی درهمین خصوص تاکید کرد: البته برخی ها اشتباه تصور می کنند که رقابت برای تصاحب عنوان شوالیه در یک زمینه مدیریتی بین کاندیدا های کشورهای مختلف صورت می گیرد در حالی که این موضوع به هیچ وجه درست نیست و رقابت بین کاندیداهای مختلف در یک زمینه مدیریتی بین کاندیداهای یک کشور صورت می گیرد و نفر برتر به عنوان مدیر خلاق آن رشته در کشور خود، نشان شوالیه را دریافت می کند.
فتح الله زاده تاکید کرد: به عنوان مثال برای اولین بار در زمینه خلاقیت مدیریت ورزشی در ایران من موفق به دریافت نشان شوالیه شده ام و نکته حائز اهمیت این است که طبق قانون این موسسه بین المللی تا زمانی که من زنده هستم در زمینه مدیریت خلاق ورزشی در ایران فرد دیگری نمی تواند دیگر این نشان شوالیه را دریافت کند مگر اینکه بعد از مرگ من دوباره مدیر دیگری کاندیدا شده و موفق به دریافت این نشان شود.
نشان شوالیه وجه فرهنگی خوبی برای ورزش ایران دارد
این نشان به لحاظ فرهنگی وجه خوبی برای ورزش ایران دارد و اتحادیه اروپا نیز برای این نشان احترام زیادی قائل است ضمن اینکه این موسسه بین المللی سالانه علاوه بر برگزاری چندین اجلاس در این خصوص نمایشگاه های بین المللی نیز برگزار می کند که در نمایشگاه سال جاری که در بروکسل برگزار شد بیش از 600 اثر و طرح خلاقانه در زمینه های مختلف به معرض نمایش گذاشته شد.

همچنان من را حاجی صدا کنید

وی در پاسخ به این پرسش که از این پس شما را تحت چه عنوان صدا کنیم، حاجی ، دکتر یا شوالیه، گفت: شما من را همان حاجی صدا کنید چون هن همچنان همان حاجی هستم و هیچ تغییری نکرده ام.
فتح الله زاده در پاسخ به این پرسش که از این پس در جدال تیم های استقلال و پرسپولیس باید شاهد رویارویی شوالیه و سردار باشیم با خنده گفت: رویانیان از دوستان من است و فکر می کنم از این نشانی که دریافت کردم خوشحال شود از اینکه دوستش برای ایران نشانی دریافت کرده است.
رویانیان هیچ کمک مالی به ما نکرده است
وی در خصوص مطلبی مبنی بر کمک مالی میلیاردی بلاعوض باشگاه پرسپولیس به استقلال مطرح شده، تاکید کرد: این موضوع به هیچ وجه صحت ندارد و حتما خود رویانیان اگر کمکی کرده توضیح خواهد داد. ما نه تنها کمک بلاعوض بلکه هیچگونه کمک مالی در قالب های مختلف حتی در زمینه جذب اسپانسر نیز نگرفته ایم.

و بقیه ماجرا که مربوط به صحبتهای حاجی شوالیه نیست:lol:

حالا اینجا ببینید دوباره مهر چی میگه :lol:
مهر بررسی کرد/
پشت پرده اهدا نشان "شوالیه" به مدیران چیست/ خیلی‌ها نشان را گرفته‌اند!

خبرگزاری مهر - گروه ورزشی: مرکز تحقیقات و نوآورى مدیریت اروپا که یکى از شاخه‌هاى موسسه "اینووا" در بروکسل است در حالی نشانی تحت عنوان "شوالیه" را به مدیرعامل استقلال داده که قبل از این نیز با حضور نماینده‌اش در تهران نشان را به برخی مدیران اهدا کرده بود!
به گزارش خبرنگار مهر، این موسسه که فعالیتش را از سال 1995 آغاز کرده برای تشویق ایرانیان در زمینه‌های مختلف برای خلاقیت و نوآوری نشان "شوالیه" را به آنها اعطا کرده و برای اینکه بتواند خدمات بیشتری به مدیران علاقمند داشته باشد، دفتر نمایندگی اش را در تهران دایر کرد و از مدیران فعال خواسته بود تا برای کاندیدا شدن با این نمایندگی تماس بگیرند!

در مورد این موسسه گفته می شود افراد علاقمند می توانند با پرکردن فرم و ارسال مدارک خود، درخواست دریافت این نشان را داشته باشند که به گفته یک منبع مطلع این موسسه برای انجام مراحل کاری خود مبلغی را نیز دریافت می کند. با این حال موسسه فوق به برخی مدیران ایرانی در دفتر کارشان نشان شوالیه را اهدا کرد و نیازی به سفر آنها به اروپا هم نبوده است! :lol:

این مرکز در سال 2012 با همکاری نمایندگی خود در ایران اهدا نشان شوالیه به مدیران ایرانی علاقمند را آغاز کرد و در اطلاعیه ای که در یکی از روزنامه های معتبر ایرانی به چاپ رسانده بود، شماره تلفنی را برای کسب اطلاعات بیشتر در اختیار مدیران حوزه های مختلف قرار داده بود که البته این شماره در حال حاضر پاسخگوی تماس ها نیست و مسدود است! :puke::D:lol:

با این حال قبل از این سردبیر یکی از روزنامه های اقتصادی که یک فرد شناخته شده در امور بازرگانی و اقتصادی بود، این نشان را در شرایطی دریافت کرد که نماینده موسسه فوق در دفتر محل کارش در تهران حاضر شد و نشان شوالیه را به او داد. یکی از مدیران صنایع غذایی نیز همین نشان را در دفتر محل کارش دریافت کرد تا هزینه ای بابت سفر به اروپا و حضور در بروکسل متحمل نشوند!

علی فتح الله زاده مدیرعامل باشگاه استقلال آخرین نفری است که پس از سفری که به اروپا داشت نشان شوالیه را از این موسسه دریافت کرد. فتح الله زاده در گفتگو با خبرنگار مهر در مورد دریافت این نشان گفت: حدود یکسال قبل موسسه بین المللی INNOVA(مرکز نوآوری مدیریت) که هر سال خلاق ترین مدیران یک کشور را در زمینه های مختلف انتخاب می کند از من خواست تا رزومه کاری و فعالیت های خود را برای آنها ارسال کنم که من نیز این کار را انجام دادم که در نهایت من به عنوان مدیر خلاق ورزشی در ایران انتخاب شده و برای دریافت نشان شوالیه به بلژیک رفتم.

البته فتح الله زاده در مصاحبه ای که با خبرگزاری مهر داشت به دریافت همین نشان توسط شهرام ناظری اشاره کرد و گفت که ناظری نشان شوالیه را از همین موسسه دریافت کرده است. این در حالی است که شهرام ناظری نشان شوالیه را که از سوی دولت فرانسه اهدا می شود، مهرماه سال 1386 از "ترا نووا" مشاور فرهنگی رئیس جمهور پیشین فرانسه دریافت کرده بود.

جالب اینکه در توضیح خبری که برای دریافت این نشان توسط شهرام ناظری منتشر شده بود دلیل این انتخاب را اعلام کرده بودند که طی آن "ترا نووا" از شهرام ناظری به خاطر ارائه موسیقی شرق و آشناکردن مردم فرانسه با مولانا از او تشکر کرد و اجرای کنسرت های وی را تاثیرگذار خواند.
:D:lol:
اما در مورد اهدا نشان به چند مدیر ایرانی که در حوزه های مختلف انتخاب شده بودند، هیچ اشاره ای به اقدامات و نوآوری های آنها برای انتخابشان نشده بود و مشخص هم نشده که نشان شوالیه به چه دلیل به این مدیران اهدا شده است. حتی خود علی فتح الله زاده هم در گفتگوهایی که پس از این انتخاب داشته، اشاره نکرده که به خاطر کدام اقدامش این نشان را دریافت کرده است.

خداییش حاجی بد هوادارهای استقلالو فیلم کرده . کریمی کاندیدای گرفتن جایزه مرد سال آسیا میشه . علی دایی دعوت میشه در قرعه کشی های بزرگ جام جهانی حضور داشته باشه.
مهدی مهدوی کیا دعوت میشه به عنوان یکی از بازیکنان برتر تاریخ هامبورگ بره جشن صد و اندی سالگی باشگاه.

حاجی هم فرم پر میکنه پول و شیتیل هم میده انتخاب بشه به عنوان شوالیه :lol: بعد میگه انتخاب شدم :lol: بعدم میره بروکسل که مثلا جایزه بگیره.

بعد خودشو با استاد ناظری مقایسه میکنه . بابا جان مگه مجبوری انقدر خالی ببندی . نبند پدر جان با این خالی ها دوباره زلزله میاد مردم ضرر میبکنن. :D
نکنه جدیدا استقلالی ها به خودشون میگن زلزله منظورشون این مدل زلزله هاست ؟:lol:

حالا نکته جالبترش اینه که جز سایت باشگاه استقلال که تکلیفش مشخصه :hair: هیچ سایت رسمی خارج کشوری همچین خبری نزاشته روی خروجیش.

خود این موسسه هم حتی یه سایت نداره دلمون خوش بشه. :evil:

من که میگم مدرک تحصیلیش هم باید کنترل باشه ببینن دیپلم داره یا اینکه دیپلم هم نداره و دکتر بودنش هم یه خالی بندیه دیگس :goatee:

*ZEUS*

Registered User
لایک‌ها
794
یادمه وقتی کلی مصاحبه کرد قبل دربی که گل میزنم و فلان و بهمان اما وقتی به بازی گرفته نشد قیافه اش چه شکلی بود :)))))))

قیافش هر شکلی بود شماها که کل محلتونو سور دادین :lol:

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا