• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کل کل از نوع لیگ برتری -- قوانین در پست اول ( لطفا حتما قبل از فعالیت در تاپیک ، مطالعه نمایید)

به نظر شما نتیجه دربی هفتاد وششم پایتخت کدام گزینه است؟

• Total voters
    65
  • Poll closed .
وضعیت
موضوع بسته شده است.

*ZEUS*

Registered User
لایک‌ها
794
خب چرا چپ چپ نیگا میکنی . حاجی پیشرفت کرده از حاجی تیتری شده حاجی شوالیه .:blink:

ماجرا از این قراره که:
گفتگوی مهر با فتح‌الله‌زاده در مورد لقب جدیدش/ خلاق‌ترین مدیر ایرانم! :D

مدیر عامل باشگاه استقلال که از سوی یک مرکز نوآوری نشان "شوالیه" را دریافت کرده است، بدون آنکه به نوآوری‌اش در فوتبال ایران اشاره کند، گفت: پس از آنکه رزومه کاری‌ام را به این مرکز ارسال کردم، به عنوان خلاق‌ترین مدیر ورزش ایران انتخاب شدم و لقب شوالیه را دریافت کردم.
علی فتح الله زاده در خصوص مسائل اخیر باشگاه استقلال و نشان شوالیه ای که به عنوان مدیر خلاق ورزشی در کشور بلژیک دریافت کرد، گفتگویی را با خبرنگار مهر انجام داد که در زیر از نظر می گذرانید:

به عنوان خلاق ترین مدیر ورزشی ایران نشان شوالیه گرفتم
مدیرعامل باشگاه استقلال در خصوص نحوه دریافت نشان شوالیه خلاق ترین مدیرورزشی ایران اظهار داشت: حدود یکسال قبل موسسه بین المللی INNOVA(مرکز نوآوری مدیریت) که هر سال خلاق ترین مدیران یک کشور را در زمینه های مختلف انتخاب می کند از من خواست تا رزومه کاری و فعالیت های خود را برای آنها ارسال کنم که من نیز این کار را انجام دادم که در نهایت من به عنوان مدیر خلاق ورزشی در ایران انتخاب شده و برای دریافت نشان شوالیه به بلژیک رفتم.
4کاندیدا دیگر برای دریافت نشان شوالیه بودند
وی در همین خصوص افزود: البته این موسسه بین المللی در همه کشورها از جمله ایران نماینده دارد که این نماینده در ایران مدیران مختلف را در زمینه های متفاوت به عنوان کاندیدا به مقر اصلی موسسه در بروکسل معرفی می کند که نمایندگی این موسسه بین المللی در زمینه مدیران ورزشی علاوه بر من 4 مدیر دیگر را نیز به عنوان کاندیدا معرفی کرد.

شهرام ناظری نیز یک شوالیه است
فتح الله زاده خاطرنشان کرد: به عنوان نمونه درگذشته در زمینه موسیقی درایران شهرام ناظری توسط این موسسه لقب شوالیه را دریافت کرده است یا در سال جاری مدیر یک شرکت تولید کننده مواد غذایی از ایران عنوان شوالیه را در صنعت به خود اختصاص داد.

تازنده ام مدیرورزشی دیگری نمی تواند شوالیه شود
وی درهمین خصوص تاکید کرد: البته برخی ها اشتباه تصور می کنند که رقابت برای تصاحب عنوان شوالیه در یک زمینه مدیریتی بین کاندیدا های کشورهای مختلف صورت می گیرد در حالی که این موضوع به هیچ وجه درست نیست و رقابت بین کاندیداهای مختلف در یک زمینه مدیریتی بین کاندیداهای یک کشور صورت می گیرد و نفر برتر به عنوان مدیر خلاق آن رشته در کشور خود، نشان شوالیه را دریافت می کند.
فتح الله زاده تاکید کرد: به عنوان مثال برای اولین بار در زمینه خلاقیت مدیریت ورزشی در ایران من موفق به دریافت نشان شوالیه شده ام و نکته حائز اهمیت این است که طبق قانون این موسسه بین المللی تا زمانی که من زنده هستم در زمینه مدیریت خلاق ورزشی در ایران فرد دیگری نمی تواند دیگر این نشان شوالیه را دریافت کند مگر اینکه بعد از مرگ من دوباره مدیر دیگری کاندیدا شده و موفق به دریافت این نشان شود.
نشان شوالیه وجه فرهنگی خوبی برای ورزش ایران دارد
این نشان به لحاظ فرهنگی وجه خوبی برای ورزش ایران دارد و اتحادیه اروپا نیز برای این نشان احترام زیادی قائل است ضمن اینکه این موسسه بین المللی سالانه علاوه بر برگزاری چندین اجلاس در این خصوص نمایشگاه های بین المللی نیز برگزار می کند که در نمایشگاه سال جاری که در بروکسل برگزار شد بیش از 600 اثر و طرح خلاقانه در زمینه های مختلف به معرض نمایش گذاشته شد.

همچنان من را حاجی صدا کنید

وی در پاسخ به این پرسش که از این پس شما را تحت چه عنوان صدا کنیم، حاجی ، دکتر یا شوالیه، گفت: شما من را همان حاجی صدا کنید چون هن همچنان همان حاجی هستم و هیچ تغییری نکرده ام.
فتح الله زاده در پاسخ به این پرسش که از این پس در جدال تیم های استقلال و پرسپولیس باید شاهد رویارویی شوالیه و سردار باشیم با خنده گفت: رویانیان از دوستان من است و فکر می کنم از این نشانی که دریافت کردم خوشحال شود از اینکه دوستش برای ایران نشانی دریافت کرده است.
رویانیان هیچ کمک مالی به ما نکرده است
وی در خصوص مطلبی مبنی بر کمک مالی میلیاردی بلاعوض باشگاه پرسپولیس به استقلال مطرح شده، تاکید کرد: این موضوع به هیچ وجه صحت ندارد و حتما خود رویانیان اگر کمکی کرده توضیح خواهد داد. ما نه تنها کمک بلاعوض بلکه هیچگونه کمک مالی در قالب های مختلف حتی در زمینه جذب اسپانسر نیز نگرفته ایم.

و بقیه ماجرا که مربوط به صحبتهای حاجی شوالیه نیست:lol:

حالا اینجا ببینید دوباره مهر چی میگه :lol:
مهر بررسی کرد/
پشت پرده اهدا نشان "شوالیه" به مدیران چیست/ خیلی‌ها نشان را گرفته‌اند!

خبرگزاری مهر - گروه ورزشی: مرکز تحقیقات و نوآورى مدیریت اروپا که یکى از شاخه‌هاى موسسه "اینووا" در بروکسل است در حالی نشانی تحت عنوان "شوالیه" را به مدیرعامل استقلال داده که قبل از این نیز با حضور نماینده‌اش در تهران نشان را به برخی مدیران اهدا کرده بود!
به گزارش خبرنگار مهر، این موسسه که فعالیتش را از سال 1995 آغاز کرده برای تشویق ایرانیان در زمینه‌های مختلف برای خلاقیت و نوآوری نشان "شوالیه" را به آنها اعطا کرده و برای اینکه بتواند خدمات بیشتری به مدیران علاقمند داشته باشد، دفتر نمایندگی اش را در تهران دایر کرد و از مدیران فعال خواسته بود تا برای کاندیدا شدن با این نمایندگی تماس بگیرند!

در مورد این موسسه گفته می شود افراد علاقمند می توانند با پرکردن فرم و ارسال مدارک خود، درخواست دریافت این نشان را داشته باشند که به گفته یک منبع مطلع این موسسه برای انجام مراحل کاری خود مبلغی را نیز دریافت می کند. با این حال موسسه فوق به برخی مدیران ایرانی در دفتر کارشان نشان شوالیه را اهدا کرد و نیازی به سفر آنها به اروپا هم نبوده است! :lol:

این مرکز در سال 2012 با همکاری نمایندگی خود در ایران اهدا نشان شوالیه به مدیران ایرانی علاقمند را آغاز کرد و در اطلاعیه ای که در یکی از روزنامه های معتبر ایرانی به چاپ رسانده بود، شماره تلفنی را برای کسب اطلاعات بیشتر در اختیار مدیران حوزه های مختلف قرار داده بود که البته این شماره در حال حاضر پاسخگوی تماس ها نیست و مسدود است! :puke::D:lol:

با این حال قبل از این سردبیر یکی از روزنامه های اقتصادی که یک فرد شناخته شده در امور بازرگانی و اقتصادی بود، این نشان را در شرایطی دریافت کرد که نماینده موسسه فوق در دفتر محل کارش در تهران حاضر شد و نشان شوالیه را به او داد. یکی از مدیران صنایع غذایی نیز همین نشان را در دفتر محل کارش دریافت کرد تا هزینه ای بابت سفر به اروپا و حضور در بروکسل متحمل نشوند!

علی فتح الله زاده مدیرعامل باشگاه استقلال آخرین نفری است که پس از سفری که به اروپا داشت نشان شوالیه را از این موسسه دریافت کرد. فتح الله زاده در گفتگو با خبرنگار مهر در مورد دریافت این نشان گفت: حدود یکسال قبل موسسه بین المللی INNOVA(مرکز نوآوری مدیریت) که هر سال خلاق ترین مدیران یک کشور را در زمینه های مختلف انتخاب می کند از من خواست تا رزومه کاری و فعالیت های خود را برای آنها ارسال کنم که من نیز این کار را انجام دادم که در نهایت من به عنوان مدیر خلاق ورزشی در ایران انتخاب شده و برای دریافت نشان شوالیه به بلژیک رفتم.

البته فتح الله زاده در مصاحبه ای که با خبرگزاری مهر داشت به دریافت همین نشان توسط شهرام ناظری اشاره کرد و گفت که ناظری نشان شوالیه را از همین موسسه دریافت کرده است. این در حالی است که شهرام ناظری نشان شوالیه را که از سوی دولت فرانسه اهدا می شود، مهرماه سال 1386 از "ترا نووا" مشاور فرهنگی رئیس جمهور پیشین فرانسه دریافت کرده بود.

جالب اینکه در توضیح خبری که برای دریافت این نشان توسط شهرام ناظری منتشر شده بود دلیل این انتخاب را اعلام کرده بودند که طی آن "ترا نووا" از شهرام ناظری به خاطر ارائه موسیقی شرق و آشناکردن مردم فرانسه با مولانا از او تشکر کرد و اجرای کنسرت های وی را تاثیرگذار خواند.
:D:lol:
اما در مورد اهدا نشان به چند مدیر ایرانی که در حوزه های مختلف انتخاب شده بودند، هیچ اشاره ای به اقدامات و نوآوری های آنها برای انتخابشان نشده بود و مشخص هم نشده که نشان شوالیه به چه دلیل به این مدیران اهدا شده است. حتی خود علی فتح الله زاده هم در گفتگوهایی که پس از این انتخاب داشته، اشاره نکرده که به خاطر کدام اقدامش این نشان را دریافت کرده است.

خداییش حاجی بد هوادارهای استقلالو فیلم کرده . کریمی کاندیدای گرفتن جایزه مرد سال آسیا میشه . علی دایی دعوت میشه در قرعه کشی های بزرگ جام جهانی حضور داشته باشه.
مهدی مهدوی کیا دعوت میشه به عنوان یکی از بازیکنان برتر تاریخ هامبورگ بره جشن صد و اندی سالگی باشگاه.

حاجی هم فرم پر میکنه پول و شیتیل هم میده انتخاب بشه به عنوان شوالیه :lol: بعد میگه انتخاب شدم :lol: بعدم میره بروکسل که مثلا جایزه بگیره.

بعد خودشو با استاد ناظری مقایسه میکنه . بابا جان مگه مجبوری انقدر خالی ببندی . نبند پدر جان با این خالی ها دوباره زلزله میاد مردم ضرر میبکنن. :D
نکنه جدیدا استقلالی ها به خودشون میگن زلزله منظورشون این مدل زلزله هاست ؟:lol:

حالا نکته جالبترش اینه که جز سایت باشگاه استقلال که تکلیفش مشخصه :hair: هیچ سایت رسمی خارج کشوری همچین خبری نزاشته روی خروجیش.

خود این موسسه هم حتی یه سایت نداره دلمون خوش بشه. :evil:

من که میگم مدرک تحصیلیش هم باید کنترل باشه ببینن دیپلم داره یا اینکه دیپلم هم نداره و دکتر بودنش هم یه خالی بندیه دیگس :goatee:

ESMIGHELE

همکار بازنشسته
لایک‌ها
10,372
خب چرا چپ چپ نیگا میکنی . حاجی پیشرفت کرده از حاجی تیتری شده حاجی شوالیه .:blink:

ماجرا از این قراره که:

حالا اینجا ببینید دوباره مهر چی میگه :lol:

خداییش حاجی بد هوادارهای استقلالو فیلم کرده . کریمی کاندیدای گرفتن جایزه مرد سال آسیا میشه . علی دایی دعوت میشه در قرعه کشی های بزرگ جام جهانی حضور داشته باشه.
مهدی مهدوی کیا دعوت میشه به عنوان یکی از بازیکنان برتر تاریخ هامبورگ بره جشن صد و اندی سالگی باشگاه.

حاجی هم فرم پر میکنه پول و شیتیل هم میده انتخاب بشه به عنوان شوالیه :lol: بعد میگه انتخاب شدم :lol: بعدم میره بروکسل که مثلا جایزه بگیره.

بعد خودشو با استاد ناظری مقایسه میکنه . بابا جان مگه مجبوری انقدر خالی ببندی . نبند پدر جان با این خالی ها دوباره زلزله میاد مردم ضرر میبکنن. :D
نکنه جدیدا استقلالی ها به خودشون میگن زلزله منظورشون این مدل زلزله هاست ؟:lol:

حالا نکته جالبترش اینه که جز سایت باشگاه استقلال که تکلیفش مشخصه :hair: هیچ سایت رسمی خارج کشوری همچین خبری نزاشته روی خروجیش.

خود این موسسه هم حتی یه سایت نداره دلمون خوش بشه. :evil:

من که میگم مدرک تحصیلیش هم باید کنترل باشه ببینن دیپلم داره یا اینکه دیپلم هم نداره و دکتر بودنش هم یه خالی بندیه دیگس :goatee:

هزار تا لایک هم بخوره بازم کمه.....

Erfan_Buffon

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
10,255
خداییش ظرفیت و جنبه ی هواداران پرسپولیسو عشقه با یه باخت هیچکدام از بازیکناشون بازیکن نیستن و مربیشون هم مربیگری بلد نیست وقتیم که میبرن همه بازیکن و مربی کاربلد میشن و همچنین دنیا رو رو سرشون میرزن:D
حالا یکی از طرفداراشون یه حرفی از حاج فتل رو پیدا کرده از فرط خوشحالی امضاشون رو هم مزین فرمودن جالبه دوسه تا لایک بیشترم نگرفته :lol:مشاهده پیوست 243199
از فردا ما هم امضامونو تغییر میدیم::lol::D
سردار با پول حقیقی دنیزلی رو آوردیم
سردار: با پول حقیقی خوزه رو هم آوردیم
سردار: با پول حقیقی به زلزله زدگان کمک کردیم
سردار:با پول حقیقی برای فجر اسپانسر گرفتیم
و داستان سردار سر دراز دارد.......:lol:

Milad666

Registered User
لایک‌ها
752
عرفان حاج فتل چی میگه ! :D
راستی یوونتوس چلسی رو جر وا جر کرد استقلال انگلیس تیکه پاره شد ! به بوفون سلام برسون از طرف من ماچش کن ! :D

Erfan_Buffon

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
10,255
عرفان حاج فتل چی میگه ! :D
راستی یوونتوس چلسی رو جر وا جر کرد استقلال انگلیس تیکه پاره شد ! به بوفون سلام برسون از طرف من ماچش کن ! :D
زنگ زدم بهش گفتم میلاد سلوم میرسونه گفت کدوم میلاد گقتم همونی که تو تاپیک کل کل طرفدار پرسپولیسه
جونم برات بگه تلفنو قطع کرد!!!مشاهده پیوست 243220

Milad666

Registered User
لایک‌ها
752
زنگ زدم بهش گفتم میلاد سلوم میرسونه گفت کدوم میلاد گقتم همونی که تو تاپیک کل کل طرفدار پرسپولیسه
جونم برات بگه تلفنو قطع کرد!!!مشاهده پیوست 243220

به سبک خداداد افشاریان بهش میگفتی دسته 2 هوا چطور بود دیگه این حرکت فجیع رو تکرار نکنه :blush:

GraphX

Registered User
لایک‌ها
7,827
به خبری که هم اکنون بدستم رسید توجه فرمایید : :D
کاربر گرامی GraphX عزیز با پاک کردن پستشون باعث شدن یه پست بی نظیر بنده که نشان دهنده حقایق بسیاری در عالم کل کل :lol: بود به صفحات پشتی منتقل بشه.
البته من می دونم این اقدام برای حفظ آبروی حاجی شوالیه و شان باشگاه بزرگ استقلال صورت گرفته :goatee:
به هر حال من مجدد این پست اینجا میزارم و تنها یک راه برای دوستان استقلالی میمونه که با پاک کردن پستهاشون در صفحات قبلی در یک اقدام انقلابی :p باعث بشن کسی از کلک مرغابی حاجی شوالیه باخبر نشه. ولی این معنیش اینه که دستهای دوستای استقلالی به نشانه تسلیم بالا رفته و باخت در کل کل قبول کردن :D
پآقا یه چیزی هم بگم برای امضام هم به زودی این پستو تو اسپویلر میزارم میگی نه حالا ببین :lol:

حاجی توهم زدیا
من اینجا پستی پاک نکردم
;):D

ما قهرمان آسیاییم ، مارا چه به تیم های پایین جدولی :rolleyes:

aghamostafaa

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
18,128
کل آسیا از انتخاب کریمی و بنگر در شگفت به سر میبره بعد آقایون میان اینجا باش فخرفروشی میکنن :)

موندم بنگری که کاندید شده تو تیم ملی جایی نداره ؟! :)

اینا هم همش به خاطر پول بیت المالیه که سردار ریخته تو حلقوم رئیس AFC و نوچه هاش ... :D

Erfan_Buffon

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
10,255
کل آسیا از انتخاب کریمی و بنگر در شگفت به سر میبره بعد آقایون میان اینجا باش فخرفروشی میکنن :)

اینا هم همش به خاطر پول بیت المالیه که سردار ریخته تو حلقوم رئیس AFC و نوچه هاش ... :D

مصطفی جون بیت المال چیه اینا پول ترانسفر شدن علیرضا حقیقیه:D
میگن رفته روسیه تو کار تونل سازی فعالیت میکته با ساخت هر تونل 10 درصدشو میفرسته برای سردار:lol:

Milad666

Registered User
لایک‌ها
752
موصی : جدا انتظار داری آرش برهانی و هاشم بیک زاده و سیاوش اکبرپور کاندید بهترین بازیکن آسیا شن !!؟ :D البته فتل ( شوالیه ی تاریکی برمیخیزد ! :lol: ) هم میتونه کاندید بشه ! :lol: فیفا با یه منطق درست درمون و حساب شده بازیکن انتخاب میکنه ! نه اینکه بگه چون از موصی و عرفان دود بلند شده هاشم بیک زاده رو کاندید کنید ! :D

عرفان : اتفاقا من تو همین تهران خودمون یه سه راه زدم به اسم سه راه حاج مهدی رحتمی و شرکا ! ته سه تاش هم میخوره به میدون شوش ! :D

راستی روزنامه تماشا داستان شوالیه ی تاریکی شدن فتل رو نوشته برید بخونید یه دل سیر بخندید ! :D

aghamostafaa

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
18,128
موصی : جدا انتظار داری آرش برهانی و هاشم بیک زاده و سیاوش اکبرپور کاندید بهترین بازیکن آسیا شن !!؟ :D البته فتل ( شوالیه ی تاریکی برمیخیزد ! :lol: ) هم میتونه کاندید بشه ! :lol: فیفا با یه منطق درست درمون و حساب شده بازیکن انتخاب میکنه ! نه اینکه بگه چون از موصی و عرفان دود بلند شده هاشم بیک زاده رو کاندید کنید ! :D

عرفان : اتفاقا من تو همین تهران خودمون یه سه راه زدم به اسم سه راه حاج مهدی رحتمی و شرکا ! ته سه تاش هم میخوره به میدون شوش ! :D

راستی روزنامه تماشا داستان شوالیه ی تاریکی شدن فتل رو نوشته برید بخونید یه دل سیر بخندید ! :D

میلی :D یه سوال ؟؟ اگه AFC برای انتخاب بهترین بازیکنا منطقی عمل میکنه پس چرا وقتی فیفا (که اعتبارش از AFC به مراتب بیشتره) رتبه بندی تیما رو اعلام میکنه قبول نمیکنید و میگید آمار بدون ارزشه ؟ :D

نکته ی بعدی اینکه بنگر به علت عملکردش در لیگ گذشته ی باشگاههای آسیا با تیم سپاهان هست که اسمش توی این لیسته و این هیچ ربطی به پرسپولیس نداره ... کلا پرسپولیس شده مرکز مصادره به مطلوب کردن :D

hdavoodh

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
16,196

خب شما رسما توهم زدی:wacko: اگه سردار میخواست پول بده به AFC عربا چلاق نبودن صد برابر میدادن بازیکنای خودشون اعلام بشن
البته که به خاطر کریمی و بنگر فخر میفروشیم:medieval:
شما یه اسی بگو مرد سال آسیا شده باشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
ولی دایی ...کریمی ... مهدوی کیا ..... بقیشم خودت بگو دیگه همه پرسپولیسی:wub:

Sawyer2010

Registered User
لایک‌ها
1,477
ولی خداییش من باید به یه چیزی اعتراف کنم
استقلال به مقامی رسیده که ما عمرا بهش برسیم
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
اون هم قهرمانی در دسته 3 هست :lol:

aghamostafaa

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
18,128
ولی خداییش من باید به یه چیزی اعتراف کنم
استقلال به مقامی رسیده که ما عمرا بهش برسیم
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
اون هم قهرمانی در دسته 3 هست :lol:

از محمدان بنگلادش چه خبر عزیز ؟ :)

Milad666

Registered User
لایک‌ها
752

aghamostafaa

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
18,128
بزرگترین اسطوره ی تاریخ باشگاهی استقلال در تیم کهکشانی محمدان بنگلادش مشغول به سرمربی گری بود ! :D

چه ربطی داره ؟؟ ؟؟!!!!

با این سوال و 2 تا سوال قبلی میشه 3 تا سوال که باید جواب بدی ... :)

*ZEUS*

Registered User
لایک‌ها
794
حضرت آقا نذار دوباره شروع کنم اگه شروع کنم دیگه تمومش نمیکنما راستی اون تیمه که طرفدارای باحالش از دقیقه 1 میگن علی دایی اسمش چی بود ؟
آخه خداییش شما ها چی فکر کردید با ما کل کل میکنید ؟ گفتم فعلا با طرفدار گهر کل کل کنید تا ببینیم چی میشه

:D آقا یکی جلو این دوستمون بگیره . نزنه یه دفعه ای اینجا چلاقمون کنه. نکنه یه وقت با نارنجک بزنی پای چشممون ( باز جای شکرش باقیه هوادار سپاهان نیستی :lol: ) مصطفی و عرفان یا شما مواظب من باشید یا از دفعه بعد با بادیگارد میام کل کل:lol:

میلی :D یه سوال ؟؟ اگه AFC برای انتخاب بهترین بازیکنا منطقی عمل میکنه پس چرا وقتی فیفا (که اعتبارش از AFC به مراتب بیشتره) رتبه بندی تیما رو اعلام میکنه قبول نمیکنید و میگید آمار بدون ارزشه ؟ :D

نکته ی بعدی اینکه بنگر به علت عملکردش در لیگ گذشته ی باشگاههای آسیا با تیم سپاهان هست که اسمش توی این لیسته و این هیچ ربطی به پرسپولیس نداره ... کلا پرسپولیس شده مرکز مصادره به مطلوب کردن :D

مصطفی جان اون آمار که میگی رو فیفا در نمیاره یه نهادیه به اسم فدراسیون جهانی تاریخ و آمار .
کلا به هر حال این آمارها هر کدوم یه نوع محاسبه ای دارن که قابل مقایسه نیستن.
( این قسمت جنبه کل کل نداشت)

اما از اینجا به بعد کل کله درباره بنگر :p : مصی جون شما که هیچکی از تیمتون انتخاب نمیشه هیچوقت . :glasses:برای اینجور مراسم حداقل از تیمای دیگه بازیکن وارد کنید . بقیه ش با حاجی شوالیه :upsided: چنان توی مطبوعات وابستش مانور میکنه که این بازیکن وقتی بچه بوده فقط شورت آبی پاش بوده که از شاهرخ بیانی هم آبی تر میشه. :lol:

aghamostafaa

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
18,128
:D آقا یکی جلو این دوستمون بگیره . نزنه یه دفعه ای اینجا چلاقمون کنه. نکنه یه وقت با نارنجک بزنی پای چشممون ( باز جای شکرش باقیه هوادار سپاهان نیستی :lol: ) مصطفی و عرفان یا شما مواظب من باشید یا از دفعه بعد با بادیگارد میام کل کل:lol:

مصطفی جان اون آمار که میگی رو فیفا در نمیاره یه نهادیه به اسم فدراسیون جهانی تاریخ و آمار .
کلا به هر حال این آمارها هر کدوم یه نوع محاسبه ای دارن که قابل مقایسه نیستن.
( این قسمت جنبه کل کل نداشت)

اما از اینجا به بعد کل کله درباره بنگر :p : مصی جون شما که هیچکی از تیمتون انتخاب نمیشه هیچوقت . :glasses:برای اینجور مراسم حداقل از تیمای دیگه بازیکن وارد کنید . بقیه ش با حاجی شوالیه :upsided: چنان توی مطبوعات وابستش مانور میکنه که این بازیکن وقتی بچه بوده فقط شورت آبی پاش بوده که از شاهرخ بیانی هم آبی تر میشه. :lol:

والا شما بیا کلید بیت المالو بده دست من , بهترین بازیکن آسیا که سهله بهترین بازیکن دهه 30 رو از تو گور در میارم :)

بعدشم مجیدی هم قبلا کاندید این جایزه شده ... ولی این چیزا واسه ی شما خیلی اهمیت داره ... واسه ما فقط اون ستاره های روی سینس که مهمه ...

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا