سلام به همه دوستانی که تو فوتبال دشمن من محسوب میشن. به عنوان یک آرسنالی دو آتیشه گفتم بیام یه پست بدم. امیدوارم که ما رو بپذیرید.
۱. در جواب اون دوستی که میگه فرگوسن باید سال آخرش باشه باید بگم که شما هرچی دارید ار فرگوسنه. این شخصیت حضور هر ساله تو کورس تا هفته آخر. در حالی که از نظر ترکیب از چلسی و من سیتی و حتی به نظرم آرسنال ضعیفتر هستید. این اعتماد به نفس تیم که از باخت ۲ صفر برد میسازید همش به خاطر حضور اونه و اگه اون نبود الان من مطمینم وسط جدول بودید.
۲. شما خوبه جای ما آرسنالی ها نیستید. ناشکرید بخدا.
۳. منچستر هافبک وسطش بسیار ضعیفه و به همین خاطر هم هست که دفاعش بد کار می کنه.
۴. در مورد مصدومیتم باید بگم لیگ برتر= مصدومیت
Sent from my Galaxy Nexus using Tapatalk 2
دوست عزیز من همیشه به فرگوسن احترام گذاشتم و میذارم(به صفحات قبل مراجعه کنید) ولی دیگه چیزی نداره به تیم اضافه کنه تیم دو فصله تاکتیکی نداره
ما هر چی داریم از فرگوسنه!؟ اشتباه نکن دوست عزیز گفتم که اشخاص مهم نیستن ولی بازم اگه بخوایم خودمونو مدیون کسی بدونیم اون شخص مت بازبی هست همچنین میتونم از جیمی مورفی هم نام ببرم
این افراد بودن که نذاشتن بعد سقوط هواپیما یونایتد هم سقوط بکنه
در مورد 2 راستش حالا که گفتید باید بگم که اون جمله که در مورد ارزو شدن گرفتن جام گفتم در مورد شما و لیورپول بود
ارسنال و لیورپول رقبای دیرینه یونایتد هستن درسته ازشون خوشم نمیاد ولی دوست دارم همیشه با این تیم ها رقابت کنیم
ولی متاسفانه انتظارات طرفدارای هر دو تیم پایین اومده همین مسئله باعث شده تا مدیرای هر دو بخصوص ارسنال به فکر جیب خودشون باشن و هیچ فشاری احساس نکنن و بخاطر همین هر دو افت کردن
متاسفانه یونایتد هم کم کم داره دچار همین روند میشه
سلام خدمت دوستان
افشین جان یه سوال دارم ازت ؟ به نظرت روند خوب منچستر سیتی تا کی ادامه پیدا میکنه؟
من فکر می کنم خرید بازیکن برامون لازمه ، ولی من بین 1- خرید بازیکنان بزرگ و رفتن فرگی و2- بودن و فلسفه فرگی ، قطعا گزینه 2 رو انتخاب می کنم .
فلسفه فرگی اگر با خرید بازیکنان مورد نیاز تقویت بشه تیممون خیلی پر ابهت تر میشه ولی اینکه بگیم فرگی باید بره نه فکر نمی کنم این راه حل صحیحی باشه.
فقط بگم با این تیم چند سال اخیرمون هیچ مربی چهارم لیگ برتر هم نمی شد چه برسه به قهرمانی و نایب قهرمانی های متعدد و رسیدن به دو سه فینال لیگ قهرمانان.
یه توضیح هم بدم درباره سوالی که اول ازت کردم تیم ما ریشه داره و این ریشه ثمره زحماتیه که فرگوسن برای این تیم کشیده.
شاد و پیروز باشید
ساسان خان عزیز من بارها گفتم که به هیچ تیم دیگه ای کار ندارم سیتی چلسی رئال بارسا و... من دوست دارم تیمم در حد اسمش بازی زیبا نمایش بده و من لذت ببرم کاری به باخت و بردش ندارم
اما الان سه فصله خبری از بازی های زیبا نیست(البته چند بازی استثنا بودن)
یونایتد با این بازیکن ها در حد نیوکاسل هم نیست
دهه نود برای یونایتد رویایی بود چون جوونای با استعداد و با غیرتی داشت اما تموم شدن
الان ما چی داریم؟ به نظر شما با این بازیکنا به جایی میرسیم؟ فرگوسن نسل جدیدی رو هم که اماده نکرده دلمون خوش باشه
الان کلورلی که بازیکن با استعدادی هست رو میشونه رو نیمکت به گیگز با سن بالاش بازی میده! دلیلش چیه؟
چرا با نانی لج میکنه و حتی روی نیمکت هم نمیذارتش!؟
چرا تووز رو بیرون کرد؟
چرا بکهام رو بیرون کرد؟
چرا نیستلروی رو بیرون کرد؟
چرا با روی کین اونطور رفتار کرد؟
واقعا چرا این رفتار ها رو میکنه؟
چرا های زیادی رو میشه گفت!
از وقتی رونالدو رفت مشکل خط هافبک ما پر رنگتر شد اقدامی کرد؟ مسلما نه! تنها اقدامش برگردوندن بازیکنی بود که بازنشسته شده
فینال ومبلی افتضاح ترین بازی بود که از یونایتد دیدم! رک بگم جلو بارسا هیچی نبودیم ! بازیکنی که الان شماره 7 تنشه نمیتونست یه پاس سالم بده !
فرگوسن اقدامی نکرده که من بخوام ازش حمایت کنم