• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران منچستر یونایتد

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
برادر من ما سه فصله این مشکل رو داریم چرا خودمونو گول بزنیم! تو کل این سه فصل شاید در مجموع 20 تا بازی خوب بودیم

این تیم هیچ تاکتیکی نداره چند فصله داریم خودمونو میکشیم که یه هافبک بگیره؟ چی شد؟ مگه قراره از جیبش خرج کنه؟ اخه از گیگز دیگه چه انتظاری میشه داشت تو این سن؟ یا اسکولز؟(بازم غیرت اسکولز که وقتی اومد تو زمین تیم تونست خودشو جلو بکشه) بازیکنای بی کیفیتی مثل یانگ و والنسیا نمیتونن یه سانتر سالم بکنن!! دلیل استفاده از اینها چیه؟ اصلا چرا واقعا چرا ما باید بازیکن تاپمون رو بفروشیم رئال مگه تیم درجه دو هستیم که دنبال پول باشه!!!

من تیم برام مهمه نه اسامی کانتونا بکهام رونالدو رونی فرگوسن مت بازبی و ... همه اینا میان و میرن این وسط یونایتده که جاودانه هست

اگر دوست دارین مثل بعضی تیمای دیگه گرفتن جام برامون ارزو بشه به حمایتتون ادامه بدید!

من حمایت کورکورانه نمیکنم. قبول هم دارم تیم به هافبک خلاق نیاز داره و مدافع. ما خط حمله خیلی خوبی داریم و باید یک خط میانه درست درمون پشتش باشه که این خط حمله جواب بده.

از اون طرف باید برای خط دفاعی هم فکری کرد.

Noel Gallagher

کاربر فعال موسیقی و فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
15,858
من حمایت کورکورانه نمیکنم. قبول هم دارم تیم به هافبک خلاق نیاز داره و مدافع. ما خط حمله خیلی خوبی داریم و باید یک خط میانه درست درمون پشتش باشه که این خط حمله جواب بده.

از اون طرف باید برای خط دفاعی هم فکری کرد.

خب چرا فکری نمیکنه ؟ دلیلش چیه؟

الان تیمی مثل بایرن در کنار پرورش بازیکن اگر تو پستی مشکل داشته باشه بازیکن خوب میخرن چرا یونایتد نباید این کار رو بکنه؟

تو کل این چند فصل ما فقط یه بازیکن تاپ خریدیم اونم رابین هست

شینجی هم با اینکه بازیکن خوبی هست ولی 90% بخاطر مسائل تبلیغاتی و کسب در امد جذب شده

من فقط بعد باخت این انتقاد ها رو نمیکنم شما پست های منو بعد هر بازی مثلا هفته پیش ببین

batoobato

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
6,559
به نظر من توی جزیره بازی کردن اصلاً آسون نیست و هر بازی شرایط خاص خودش رو داره ما در کل توی این فصل بد نبودیم الان هم اختلاف ویژه ای با صدر جدول نداریم
به هر حال هر کسی نظر خودش رو داره ولی من به این تیم بدبین نیستم، ما مشکلاتمون قابل حله و اطمینان دارم که حل خواهد شد.
امروز ما رونی رو نداشتیم و همینوطر کاگاوارو به نظر من یانگ و والنسیا اون تاثیرگزاری لازم رو ندارن باید بیشتر روی سانترهاشون کار کنن یک گوشه چشمی هم به گرت بیل داشته باشیم بد نیست، و اما خط میانی که الان سالهاست بحثش هست امثال ما حتی کاندیدی هم برای خرید تو این پست نداشتیم که خیلی جدی باشه، و خوب خساست های تیم هم داره اعصاب خورد کن میشه به نظرم با این بضاعت نتایج بدی نگرفتیم و خیلی هم نا امید کننده نبودیم ولی باید دست به حیب شد و یک بازیکن خوب حداقل واسه خط دفاعی تو همین نیم فصل گرفت چون بعید به نظر میرسه ویدیچ بتونه این مسئله مصدومیتهاش رو راحت پشت سر بگذاره اونهم با توجه به سن و سالش که خیلی هم پایین نیست...........
در مورد مصدومیت هام به نظرم باید کادر تیم پاسخگو باشه چقدر میشه تمام این اتفاقات رو به پای شانس گذاشت؟
به نظر من برنامه فشرده پیش فصل نه تنها باعث آمادگی بیشتر نمیشه بلکه برای کسب پول هست و با این برنامه فشرده لیگ فقط باعث مصدومیت های بیشتر میشه واقعاً با این مشکل باید روبرو شد و حلش کرد چون ما اگر بهترین هارو هم داشته باشیم باز هم نمیتونیم نتیجه مناسب رو بگیریم چون نمیتونیم هیچوقت از همه شون استفاده کنیم به شخصه بعید میدونم اگر امروز تیم کامل بود ، این نتیجه رقم میخورد.....
در واقع همه چیز هم به خرید بستگی نداره فکر کنید ما اشنایدر رو خردیه بودیم با اون روند مصدومیت هاش و با این بی مبالاتی توی تیم ما احتمال مصدومیتش بسیار بود خوب بازیکن مصدوم به چه درد ما میخوره ما یانگ رو گرفتیم تا میاد یک کم بهتر بشه سریع مصدوم میشه و همینجور خیلی جاها از مصدومیت های ریز و درشت رونی ضربه خوردیم درسته تیم نباید به یک بازیکن متکی باشه ولی شما ببینید ما امروز یک دوجین مصدوم داشتم از خط دروازه بگیر تا خط دفاع و میانی و حمله خوب این تیم عملاً اگر 2-3 تا ستاره دیگه هم داشت چه تضمینی براش وجود داشت که اونها هم ناقص نشن...به نظر من قبل از هر چیزی باید فکری به حال این مصدومین ها بشه..........

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
سلام خدمت دوستان
افشین جان یه سوال دارم ازت ؟ به نظرت روند خوب منچستر سیتی تا کی ادامه پیدا میکنه؟
من فکر می کنم خرید بازیکن برامون لازمه ، ولی من بین 1- خرید بازیکنان بزرگ و رفتن فرگی و2- بودن و فلسفه فرگی ، قطعا گزینه 2 رو انتخاب می کنم .
فلسفه فرگی اگر با خرید بازیکنان مورد نیاز تقویت بشه تیممون خیلی پر ابهت تر میشه ولی اینکه بگیم فرگی باید بره نه فکر نمی کنم این راه حل صحیحی باشه.
فقط بگم با این تیم چند سال اخیرمون هیچ مربی چهارم لیگ برتر هم نمی شد چه برسه به قهرمانی و نایب قهرمانی های متعدد و رسیدن به دو سه فینال لیگ قهرمانان.

یه توضیح هم بدم درباره سوالی که اول ازت کردم تیم ما ریشه داره و این ریشه ثمره زحماتیه که فرگوسن برای این تیم کشیده.
شاد و پیروز باشید

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
من شک ندارم ما یکی 2 تا بازیکن خوب برای خط میانه بگیریم تیم اوج میگیره.

خط حمله ما خیلی عالیه.

خط دفاعی عالی نیست اما به واسطه بد کار کردن خط میانه فشار روش زیاد میشه. خط میانه کمربند اصلی تیم هست. قدرتش هم به خط دفاعی کمک میکنه هم به خط حمله.

الان اسکولز و گیگز که سنی ازشون گذشته و انتظاری ازشون نیست. کریک بازیکن بدی نیست اما در حد منچستر یونایتد نیست. نانی به نظر من مهره خوبیه اما خب یه مقدار تک رویش زیاده و هوش رونی (و رونالدو) رو به هیچ وجه نداره.

والنسیا هم بازیکن بدی نیست اما به نظر من خوش فکر نیست. سرشو میندازه پایین و گازشو میگیره. حرکتهاش یه جورایی تکراری هست. مثل علامرضا رضائی فقط میدوه. فلچر بعد اون بیماری مرموز هنوز که هنوزه اون فلچر سابق نشده.

گیسون و پول پوگبا رو هم به نظر من مفت از دست دادیم.

کلا اوضاع خط میانه ما خیلی روبراه نیست.

حالا اینو مقایسه کنید با تیمایی مثل چلسی با ادن هازارد و اسکار و رامیرز و خوان ماتا یا منچستر سیتی با یحیی توره و داوید سیلوا

خداییش کل خط میانه ما از نظر خلاقیت در حد خط میانه این 2 تیم نیست.

Noel Gallagher

کاربر فعال
لایک‌ها
15,858
سلام به همه دوستانی که تو فوتبال دشمن من محسوب میشن. به عنوان یک آرسنالی دو آتیشه گفتم بیام یه پست بدم. امیدوارم که ما رو بپذیرید.
۱. در جواب اون دوستی که میگه فرگوسن باید سال آخرش باشه باید بگم که شما هرچی دارید ار فرگوسنه. این شخصیت حضور هر ساله تو کورس تا هفته آخر. در حالی که از نظر ترکیب از چلسی و من سیتی و حتی به نظرم آرسنال ضعیفتر هستید. این اعتماد به نفس تیم که از باخت ۲ صفر برد میسازید همش به خاطر حضور اونه و اگه اون نبود الان من مطمینم وسط جدول بودید.
۲. شما خوبه جای ما آرسنالی ها نیستید. ناشکرید بخدا.
۳. منچستر هافبک وسطش بسیار ضعیفه و به همین خاطر هم هست که دفاعش بد کار می کنه.
۴. در مورد مصدومیتم باید بگم لیگ برتر= مصدومیت
Sent from my Galaxy Nexus using Tapatalk 2

دوست عزیز من همیشه به فرگوسن احترام گذاشتم و میذارم(به صفحات قبل مراجعه کنید) ولی دیگه چیزی نداره به تیم اضافه کنه تیم دو فصله تاکتیکی نداره
ما هر چی داریم از فرگوسنه!؟ اشتباه نکن دوست عزیز گفتم که اشخاص مهم نیستن ولی بازم اگه بخوایم خودمونو مدیون کسی بدونیم اون شخص مت بازبی هست همچنین میتونم از جیمی مورفی هم نام ببرم

این افراد بودن که نذاشتن بعد سقوط هواپیما یونایتد هم سقوط بکنه

در مورد 2 راستش حالا که گفتید باید بگم که اون جمله که در مورد ارزو شدن گرفتن جام گفتم در مورد شما و لیورپول بود

ارسنال و لیورپول رقبای دیرینه یونایتد هستن درسته ازشون خوشم نمیاد ولی دوست دارم همیشه با این تیم ها رقابت کنیم

ولی متاسفانه انتظارات طرفدارای هر دو تیم پایین اومده همین مسئله باعث شده تا مدیرای هر دو بخصوص ارسنال به فکر جیب خودشون باشن و هیچ فشاری احساس نکنن و بخاطر همین هر دو افت کردن
متاسفانه یونایتد هم کم کم داره دچار همین روند میشه

سلام خدمت دوستان
افشین جان یه سوال دارم ازت ؟ به نظرت روند خوب منچستر سیتی تا کی ادامه پیدا میکنه؟
من فکر می کنم خرید بازیکن برامون لازمه ، ولی من بین 1- خرید بازیکنان بزرگ و رفتن فرگی و2- بودن و فلسفه فرگی ، قطعا گزینه 2 رو انتخاب می کنم .
فلسفه فرگی اگر با خرید بازیکنان مورد نیاز تقویت بشه تیممون خیلی پر ابهت تر میشه ولی اینکه بگیم فرگی باید بره نه فکر نمی کنم این راه حل صحیحی باشه.
فقط بگم با این تیم چند سال اخیرمون هیچ مربی چهارم لیگ برتر هم نمی شد چه برسه به قهرمانی و نایب قهرمانی های متعدد و رسیدن به دو سه فینال لیگ قهرمانان.

یه توضیح هم بدم درباره سوالی که اول ازت کردم تیم ما ریشه داره و این ریشه ثمره زحماتیه که فرگوسن برای این تیم کشیده.
شاد و پیروز باشید

ساسان خان عزیز من بارها گفتم که به هیچ تیم دیگه ای کار ندارم سیتی چلسی رئال بارسا و... من دوست دارم تیمم در حد اسمش بازی زیبا نمایش بده و من لذت ببرم کاری به باخت و بردش ندارم

اما الان سه فصله خبری از بازی های زیبا نیست(البته چند بازی استثنا بودن)

یونایتد با این بازیکن ها در حد نیوکاسل هم نیست

دهه نود برای یونایتد رویایی بود چون جوونای با استعداد و با غیرتی داشت اما تموم شدن

الان ما چی داریم؟ به نظر شما با این بازیکنا به جایی میرسیم؟ فرگوسن نسل جدیدی رو هم که اماده نکرده دلمون خوش باشه

الان کلورلی که بازیکن با استعدادی هست رو میشونه رو نیمکت به گیگز با سن بالاش بازی میده! دلیلش چیه؟

چرا با نانی لج میکنه و حتی روی نیمکت هم نمیذارتش!؟
چرا تووز رو بیرون کرد؟
چرا بکهام رو بیرون کرد؟
چرا نیستلروی رو بیرون کرد؟
چرا با روی کین اونطور رفتار کرد؟
واقعا چرا این رفتار ها رو میکنه؟
چرا های زیادی رو میشه گفت!

از وقتی رونالدو رفت مشکل خط هافبک ما پر رنگتر شد اقدامی کرد؟ مسلما نه! تنها اقدامش برگردوندن بازیکنی بود که بازنشسته شده

فینال ومبلی افتضاح ترین بازی بود که از یونایتد دیدم! رک بگم جلو بارسا هیچی نبودیم ! بازیکنی که الان شماره 7 تنشه نمیتونست یه پاس سالم بده !

فرگوسن اقدامی نکرده که من بخوام ازش حمایت کنم

sara__joon

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,607
این بحث دستمزد رو دیگه اینجا ادامه ندید.

-------------

جناب آرسنالی، شما نگران تیم بی تاکتیک ما(که نظر شماست) نباش. نمیدونم چطوریه که ما با این بی تاکتیکی هی قهرمان و نایب قهرمان میشیم!؟ به نظر شما ما با این همه جام بی تاکتیکیم، اونوقت نظر شما در مورد ارسنال که 8 ساله جام نگرفته چیه!؟
فن پرسی اگه به خاطر پول بود میرفت سیتی. همچنین ون پرسی نموند چون 8 سال جامی رو لمس نکرده بود و میدونست با این وضعیت لمس نخواهد کرد.

-------------

@ شیاطین سرخ
به نظرم چند تا مساله هست در مورد تیم این فصل.

1. متاسفانه تو اکثر بازی هایی که زوج کریک-اسکولز یا کریک-گیگز رو استفاده کردیم نمایش خوبی نداشتیم و حتی باختیم. ولی در عوض زمانی که کلورلی یا اندرسون تو زمین بودن خیلی بهتر و چشم نواز تر بازی کردیم. این برای من سواله که چرا رئیس اینقدر اصرار داره گیگز و اسکولز از ابتدا بازی کنن.
هر دو بازیکن خیلی خیلی میتونن به ما کمک کنن ولی به نظرم به عنوان یار تعویضی و نه از ابتدا...

2. اینکه عادت کردیم خوب بازی نکنیم تا گل بخوریم بعد تازه شروع به بازی کردن کنیم. مقابل نیوکاسل و چلسی و آرسنال خیلی عالی شروع کردیم و نتیجه اش رو هم دیدیم. به نظرم این مشکل روحی - روانی هست. این مشکلی نیست که حل نشه.

3. به نظرم چند بازی هست که وینگرهامون خوب کار نمی کنن. یعنی اصلا رو فرم نیستن. حتی نانی هم زمانی که مصدوم نشده بود(هنوز هم مصدومه) خوب نبود. امیدوارم بتونن به فرم خوبشون برگردن. رونی اوایل خوب نبود تا اینکه مصدوم شد ولی وقتی برگشت کاملا عوض شده بود. خیلی عالی بازی می کرد. این اتفاق میتونه برای والنسیا و یانگ و نانی هم بیفته. چون نشون دادن که میتونن خوب بازی کنن.

4. مصدومیت ها هم که همیشه بوده و هست. اسمالینگ و جونز برگشتن و این میتونه اوضاع دفاع رو خیلی بهتر کنه. امیدوارم هر چه زودتر رونی و کاگاوا هم برگردن.

5. به نظرم رئیس دستیار های بهتری هم میتونه داشته باشه.

... اوایل فصل پیش یادتون هست. برید ترکیب تیم تو چند بازی اول رو نگاه کنید و تیم هایی که مقابل شون بازی کردیم. سیتی، تاتنهام، ارسنال، بولتون . تو اون بازی ها تا زمانی که ترکیب کلورلی-اندرسون رو داشتیم(البته گهگاهی کریک جای یکیشون بازی می کرد ولی خیلی کم) تمام اون تیم ها رو ترکوندیم. نه رونالدو داشتیم و نه سرمربی پپ و مورینیو و ... بود. همین فرگوسن بود. ولی اونقدر زیبا بازی می کردیم که حد نداشت.
اما امسال کاگاوا و ون پرسی هم اضافه شدن. رافائل امسال فوق العاده بوده. چیچاریتو از پارسال کلی بهتر شده. کلورلی و اندرسون هم کلی تجربه پیدا کردن. دخیا دیگه اون اشتباه های مهلک رو نمی کنه. فقط 1. وینگرهامون رو فرم نیستن که ایشالا به زودی دوباره آماده میشن. 2. رئیس باید دوباره به کلورلی و اندرسون و کلا جوون ها بیشتر اعتماد کنه.

ما تا الان با اینکه مثل پارسال خوب بازی نمی کنیم ولی فقط با 1 امتیاز اختلاف دوم هستیم و از گروهمون تو CL صعود کردیم. چلسی و لیورپول رو تو خونه شون شکست دادیم.
من به این تیم خیلی زیاد امیدوارم. اگه یه سری مشکلات حل بشن قطعا نتایج خیلی بهتری نسبت به سال پیش می گیریم.

sara__joon

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,607
اسامی بازیکن هایی که رفتن ترکیه برای بازی فردا شب:

Sam Johnstone, Anders Lindegaard; Rafael, Alexander Buttner, Phil Jones, Tom Thorpe, Marnick Vermijl, Scott Wootton; Michael Carrick, Davide Petrucci, Larnell Cole, Tom Cleverley, Darren Fletcher, Anderson, Nick Powell, Ashley Young, Ryan Tunnicliffe; Javier Hernandez, Joshua King, Danny Welbeck, Federico Macheda.​

نتیجه که مهم نیست. امیدوارم مصدوم ندیم.

Snatch

Registered User
لایک‌ها
1,722
اسامی بازیکن هایی که رفتن ترکیه برای بازی فردا شب:

Sam Johnstone, Anders Lindegaard; Rafael, Alexander Buttner, Phil Jones, Tom Thorpe, Marnick Vermijl, Scott Wootton; Michael Carrick, Davide Petrucci, Larnell Cole, Tom Cleverley, Darren Fletcher, Anderson, Nick Powell, Ashley Young, Ryan Tunnicliffe; Javier Hernandez, Joshua King, Danny Welbeck, Federico Macheda.​

نتیجه که مهم نیست. امیدوارم مصدوم ندیم.

با این حساب گنده اینا کریکه:D

sara__joon

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,607
#MUFC XI: Lindegaard, Rafael, Jones, Carrick, Buttner, Fletcher, Cleverley, Anderson, Powell, Welbeck, Hernandez

#MUFC Bench: Johnstone, Wootton, Young, Cole, Vermijl, Macheda, King​

diamond؟؟؟

Snatch

Registered User
لایک‌ها
1,722
#MUFC XI: Lindegaard, Rafael, Jones, Carrick, Buttner, Fletcher, Cleverley, Anderson, Powell, Welbeck, Hernandez

#MUFC Bench: Johnstone, Wootton, Young, Cole, Vermijl, Macheda, King​

diamond؟؟؟
ترکیب عجیبیه مخصوصا استفاده از کریک در خط دفاعی
در هر صورت فقط با خیال راحت باید نشست و بازی رو دید. هنوز به کسب 18 امتیاز امیدورام اگرچه فرگی از اینکارا اصلا خوشش نمیاد .کلا وقتی رفت بالا دوس داره ببازه:wacko:

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
خط میانه این بازی بد نیست. یه تیر افقی دروازه هم داشتیم. جو ورزشگاه هم خیلی خیلی سنگینه.

sara__joon

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,607
من راضیم از نمایش نیمه اول. عالی نبودیم ولی با توجه به شرایط خوب بودیم. یه تیر زد پاول که انصافا خوب بازی کرده تا اینجا.
این همه هافبک اونوقت رئیس به گیگز بازی میده! گاهی اوقات کارای عجیبی می کنه.

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
خب بازی رو یک 0 باختیم. دومین شکست پیاپی در طول هفته

اول از همه بگم که جو ورزشگاه واقعا سنگین بود. فکر میکنم روی بعضی بازیکنا مثل کلورلی و ولبک تاثیر گذاشته بود.

نیمه دوم گالاتاسرای به نظر من بهتر بازی کرد. اونها هم یه تیر دروازه خوفناک زدند. دروازه بانمون خوب بود اما خب روی کرنر دیگه گل رو خوردیم.

تیم خیلی شل بازی میکرد. انگار از اون اب های جادویی بازی پرسپولیس سپاهان خورده بودند. خیلی جاها یا زیاد با توپ ور میرفتند یا تکروی میکردند یا با تاخیر پاس میدادن که باعث میشد بازیکنای گالا که تحت تاثیر جو ورزشگاهشون خیلی انگیزه داشتند سریعا به بازیکنای ما حمله کنند.

اگه یکی 2 جا سر ضرب شوت میکردن امکانش بود که بشه گل زد.

به نظر من اگه بازیکنای اصلی بودند عمرا به این گالا نمیباختیم.

Noel Gallagher

کاربر فعال
لایک‌ها
15,858
اول از همه این ضایعه بزرگ کاپیتان شدن استاد کریک رو به عموم شیاطین سرخ تسلیت عرض میکنم

دوم از همه داور جزو یکی از بدترین داور های تاریخ بود

تیم داشت مقابل 10 تا گاو وحشی بازی می کرد! جز دروازه بان همشون باید کارت می گرفتن ملو وحشی که باید اخراج میشد اما داور...! یه خطا پشت محوطه روی ولبک نگرفت +دروازه بان حریف پاس رو به عقب یارشو با دست جمع کرد که داور خطا نگرفت!
پای ماچدا رو قیچی کردن تو محوطه خودشو ننداخت زمین وگرنه میتونست پنالتی بگیره

کلا جالب بود بازیکنای گالاتاسرای موقع تعویض با داور دست می دادن و ازش تشکر میکردن!! 3 دقیقه وقت اضافه گرفت(کم بود) از این سه دقیقه 2 دقیقش رو صرف تعویض و زدن کاشته کردن داور اضافی نگرفت!

تماشاگرای با شعور!!!! حریف هم به سمت اندرسن یه چیزی پرت کردن

برسیم به تیم

خوب نبودن ولی خب مهم نبود ما به عنوان تیم اول صعود کردیم

اما کلا تاکتیک نداشتیم .جز بوتنر بقیه خوب نبودن .البته حق میدم با ترس بازی میکردن به همون دلیلی که اول گفتم
خبر خوب بازگشت جونز بود

هرناندز مرد 90 دقیقه نیست بیشتر یه تعویض طلایی هست

sara__joon

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,607
نیمه اول یکیشون تکل دو پا رفت ولی داور احمق فقط زرد داد.
ملو هم شانس آورد.

در کل به نظرم خوب بودیم. موقعیت هایی داشتیم ولی به خوبی ازشون استفاده نکردیم.

Noel Gallagher

کاربر فعال
لایک‌ها
15,858
بازی کریس رو میبینم فقط حسرت میخورم حسرت!

کریسو دادیم کیا رو گرفتیم!!!

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
بازی کریس رو میبینم فقط حسرت میخورم حسرت!

کریسو دادیم کیا رو گرفتیم!!!

به تنهایی داره سیتی رو به فنا میده. یکی 2 صحنه کمپانی و مایکون رو محو کرد.

واقعا اگه کریس رو داشتیم الان با اختلاف امتیاز صدر جدول بودیم.

جالب اینجاست که بازیکنای رئال خوب بهش پاس نمیدن. یک جا بنزما راحت میتونست بهش پاس بده اما با خودخواهی زد بیرون.

بالا