خوب اينجا يه بحثهايي درباره چلسي كرديد . من مي گم كه چرا بعضي ها از اين تيم خوششون مياد چرا بعضي ها بدشون مياد . از اول تا آخر بهتون دليلشو مي گم .
آقا بهروز : تاپیک جدید رو تبریک می گم :d با اینکه از چلسی بیشتر از منچستر خوشم میاد
من مي گم كه چرا خوشش مياد . چون بارسلونا رو تو اين چند سال اخير اذيت كرده و 5 تا يادش نمياد .
-------------------
فکر نکنم چلسی طرفدارهایی داشته باشه که براش سر و دست بشکنند! چون تاریخچه تشکیل تیم جدید چلسی رو یه بچه 3 ساله هم می دونه و زمان زیادی ازش نمی گذره!
کلا چلسی خیلی نتیجه گرا کار می کنه! به خاطر همین طرفدار هم کمتر داره!
من كاملا با گفته دانشمند موافقم . چلسي واقعي نتيجه گراست و به تيم ها و مربي هاي ديگر تيمها بي احترامي مي كنه و جوانمردي نمي فهمه . تو بازي اخير بارسلونا - چلسي . اون وضع افتضاح توي نيوكمپ . اون لگدهاي ريكاردو كارواليو يادتون هست ؟* بعد از گل دروگبا حركات بد مورينيو شخصيتش رو به همه ثابت كرد . دعوا هاي اخير مورينيو با تمام مربيهاي ليگ انگلستان . به نظر من طرفدار اين تيم شدن يه توهين بزرگ به خود آدمه . من كه شخصا اگه بميرم طرفدار اين تيم ضد فوتبال جو ساز نمي شم . يادتونه بازي با چلسي تو لندن . هزاران توف روي سر مسي كردند . يه جا كه بازيكن خودشون داشت از درد زانو مي مورد . بعد * ما زديم تو اوت بعدش توپ و زدند رفتن حمله كردند . خنده داره نه ؟* طرفدار هاي چلسي نصفشون رئالي هستند چون دو سال داره اذيتمون مي كنه .
يا بريم سال هاي قبل . مورينيو تازه اومده بود چلسي . بازي با بارسلونا . رايكارد رفت به داور خسته نباشي گقت . بعد باخت تيمشون مورينيو گفت تباني كردند و از اين حرفا . البته از اون ضربه اي كه با سكه زدند تو سر داور بدبخت مي گذريم . حتي داور رو به مرگ محكوم كردند كه داوره رفت بازنشسته كرد خودشو . اين فوتباله يا تگزاس ؟ فوتبال رو كثيف كردند . تو ليگ انگلستان بود همين بازي هاي اخير. تو اخبار شنيدم كه به تيم مقابل توهينم كرده آقاي با شخصيت . ( مورينيو ) بجايي كه براي من يونايتد آرزوي موفقيت بكنه مي گه نيم فصل دوم كم ميارن و خيلي ضعيفه منچستر. براي همينه كه چلسي مثل رئال و بارسا تو ايران طرفدار نداره .
همين بالا شما ببينيد . يا بخاطر بازيكنهاش چلسي رو دوست دارن يا به خاطر مورينيو باهوش.
من وقتي عاشق بارسلونا شدم كه تقريبا 13 سالم بود و داشتم الكلاسيكو رو نگاه مي كردم .
يادش بخير انريكه ،* ريوالدو ،* پويول هم بود ولي زياد بازي نمي كرد .
بازي با رئال مادريد 2-1 شد به نفع رئال مادريد . مورينتس يكي از گلهارو زد و رائول فكر مي كنم . براي بارسا هم يادم نيست كي زد . همون موقع عاشق آبي و اناري ها شدم . عاشق تيمش شدم . نمي دونم چرا . چون رئال مادريد بهتر بازي كرد و حتي برد ولي من بيشتر به آبي و اناري ها وابسته شدم و از اونوقت تا به حال طرفدار تيمم هستم .
تيمي كه بعد از 30 سال قهرمان شه و كري هم بخونه معلومه كه هيچي نيست و بعد از 2 سال ديگه بازم مي ره وسطهاي جدول. تيمي كه همش چاه نفته و پول رو سرلوحه كارش قرار داده هيچي نمي شه .
شايد رئال مادريد هم نتيجه گرايانه بازي كنه ولي ضد فوتبال نيست و به خدا وقتي بازيشو مي بينم لذت مي برم .
من هيج وقت از رئال متنفر نبودم چون فوتبال خوبي به نمايش مي ذ اره و كلاس خاصي داره فوتبالش.
ولي از چلسي متنفرم . وقتي بازيشو با تيمهاي ديگه مي بينم دوست دارم تيم مقابل پيروز بشه . چون از انسانهاي بي شخصيت متنفرم . از كسايي كه تو صورت بقيه توف مي ندازند بخاطراينكه خوب بازي مي كنه .
من عاشق هواداران رئال مادريدم . بگم چرا . چون تو اون بازي 3-0 براي روني دست زدند . با اينكه به تيم مورد علاقشون گل زده بود براش دست زدند . صحنه اي كه از ذهنم بيرون نمي ره و واقعا اونجا يك لحظه رئالي شدم .