GraphX
Registered User
بگین چطوری تنظیم کنم کامپیوترم 30 مین دیگه خاموش شه؟
ی جور تایمر میخوام
idm نصب داری ؟
ی جور تایمر میخوام
پاور رو تنظیم کنید کنترل پنلبگین چطوری تنظیم کنم کامپیوترم 30 مین دیگه خاموش شه؟
ی جور تایمر میخوام
ی جور تایمر میخوام
controlpanel->poweroption->chanewhencomutersleeps->30minبگین چطوری تنظیم کنم کامپیوترم 30 مین دیگه خاموش شه؟
ی جور تایمر میخوام
بابو این همه زود جواب دادین من ذوق مرگ میشم که :دی
دمتون گرم خیلی واجب بود
اگر بشه نرم افزار جانبی نباشه بهتره چون نمیتونم الان دانلود کنم
یک سری فایل رو میخوام با IDM دانلود کنم
الان فعاله
یکی میخوام زمانی تنظیم کنم مثلا بعد از تموم شدن دانلود فایل خاموش بشه سیستم
یکی هم اگر بشه ی سری فایل انتخاب بشن هر کدوم دانلود شد بعدی دقیقا بعد از این شروع بشه و به ترتیب تا صبح دانلود بشن
ممنون میشم راهی سراغ دارین توضیح بدین
اجرتون با آقا :ایگز
من یوتوب با ساکس هم برام بالا نمیاد
کسی نمی دونه من مشکل ام چیه؟؟؟ یوتوب نمیاد، 5 تا سرور مختلف امتحان کردم ولی بازم فیلتره، نکنه تو همه دنیا فیلتر شده:دی
controlpanel->poweroption->chanewhencomutersleeps->30min
این واسه استنبایه!
از idm میشه استفاده کرد اما باید یه چیز و واسه دانلود بزاری تا بعد اتمامش سیستم خاموش شه.
البته تا اونجا که من میدونم.
با IDM میشه ، از منوی Downloads گزینه scheduler بعد تب files in queue فایل هایی که می خواهی دانلود بشه موجوده ، اونهایی که نمی خواهیی دانلود شه رو پاک کن ( نترس از لیست دانلودت پاک نمی شه ) بعد بیا تب scheduler تیک Trun off computer رو بزن و دکمه Start Now . همین
یعنی چه؟ کاریش نمیشه کرد؟فقط مشکل شما نیست ، برای همه همینطوره.
ساکس که کلا مشکل زیاد داره اما بعضی از *** ها با firefox مشکل دارن! با IE امتحان کن.من یوتوب با ساکس هم برام بالا نمیاد
پ.ن: پست 27146 بهترین نرم افزار برا خاموش شدن خودکار کامپیوتره...البته اگر اینو همیشه نمی خوای می تونی تو پاورآپشن ویندوز تنظیمش کنی
به همین خوشمزگیآقا یافتم
خوب الان از تنظیمات پاور زدم که سیستم بعد از 5 ساعت خاموش بشه
...
کلا نمیشه!ساکس که کلا مشکل زیاد داره اما بعضی از *** ها با firefox مشکل دارن! با IE امتحان کن.
ازدواجفک کن! طرف باید هارد SAS بخره RAID ببنده تازه بتونه از ظرفیت 10 گیگابیت استفاده کنه :|
پ.ن : شرایط مهاجرت به انگلیس چجوریاست!!؟