saeed00013
Registered User
- نوشتهها
- 1,037
- لایکها
- 492
فک کنم باید از این طریق اقدام کنین:این ایمیل فیلترینگ که برای رفع فیلتر باید ایمیل بزنیم چی بود؟
کارگروه تعيين مصاديق محتواي مجرمانه - Internet.ir
فک کنم باید از این طریق اقدام کنین:این ایمیل فیلترینگ که برای رفع فیلتر باید ایمیل بزنیم چی بود؟
اولا سایت ایرانی تو اولویته سایت خارجی چیهاین سایته اصلا به درد نمی خوره. درخواست رفع فیلتر adf.ly رو فرستادم هیچی به هیچی! انگار نه انگار درخواست دادم!
بابو این همه زود جواب دادین من ذوق مرگ میشم که :دی
دمتون گرم خیلی واجب بود
اگر بشه نرم افزار جانبی نباشه بهتره چون نمیتونم الان دانلود کنم
یک سری فایل رو میخوام با IDM دانلود کنم
الان فعاله
یکی میخوام زمانی تنظیم کنم مثلا بعد از تموم شدن دانلود فایل خاموش بشه سیستم
یکی هم اگر بشه ی سری فایل انتخاب بشن هر کدوم دانلود شد بعدی دقیقا بعد از این شروع بشه و به ترتیب تا صبح دانلود بشن
ممنون میشم راهی سراغ دارین توضیح بدین
اجرتون با آقا :ایگز
اینها اگه میخواستن رفع فیلتر بکنن چرا فیلتر میکردن !این سایته اصلا به درد نمی خوره. درخواست رفع فیلتر adf.ly رو فرستادم هیچی به هیچی! انگار نه انگار درخواست دادم!
ماشالله !الان تو پنل ورد پرس گیر داد
مشاهده پیوست 246119
گویا جواب دادن!
آره عادی باز نمیشههر آیپی ایران 0.01$ میده. حدود 2.5 تومن
اما آیپی انگلیس هر آیپی 0.03$ یعنی دوروبره 10 تومن واسه هر کلیک انگلیسی میده. آمریکا هم همین حدودا
پ.ن : واسه من با https باز میشه اما معمولی میزنم نمیاد!
الان تو پنل ورد پرس گیر داد
مشاهده پیوست 246119
الان تو پنل ورد پرس گیر داد
مشاهده پیوست 246119
دوستان یه سوال
من تو وردپرس افزونه Yoast رو نصبیدم بعد هم قسمت کلمات کلیدی متای پست رو پر میکنم و هم قسمت برچسب های خود نوشته رو(یکی رو میزنم رو اون یکی کپی میکنم) میخواستم ببینم کار درستی میکنم آیا؟!
بعد به نظر شما لازم هست که تگ ها زیر پست ها در سایت نمایش داده بشه یا نه؟
کسی نمیدونه ؟؟دوستان من این سایت گالری عکس که تو امضام هست رو یه مدت قبل به یکی تو همین فروم به صورت رایگان دادم تا سایت رو بالا نگه داره ولی حتی هاست دانلود که عکس ها توش بود رو تمدید نکرد و همه عکس هاش هم پاک شد.میخواستم بدونم اگه کل مطالب رو پاک کنم بخوام رو همین دامین یه سایت جدید خودم بالا بیارم مشکلی تو ایندکس های سایت به وجود نمیاد ؟