• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشکل فلش پلیر در فایر فاکس

qq8030

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان من یه مشکل دارم اینه که توی فایر فاکس اصلا هیچ ویدیویی رو نمیتونم ببینم اخرین نسخه فایر فاکس هم دانلود کردم و هم اخرین نسخه فلش پلیرو ولی فیلم هارو نمی تونم ببینم صدا دارن ولی تصویر نداره همین تبلیغ پایین صفحه ایسام هم نشون نمیده ولی وقتی اون قسمت کلیک میکنی میره توی سایت ایسام !!!
مشکل از کجاست؟؟؟ چه طوری می تونم رفعش کنم؟؟؟ توی اکسپلور این مشکلو ندارم فقط توی فایر فاکس هستش

unknown boy

Registered User
لایک‌ها
918
سلام دوستان من یه مشکل دارم اینه که توی فایر فاکس اصلا هیچ ویدیویی رو نمیتونم ببینم اخرین نسخه فایر فاکس هم دانلود کردم و هم اخرین نسخه فلش پلیرو ولی فیلم هارو نمی تونم ببینم صدا دارن ولی تصویر نداره همین تبلیغ پایین صفحه ایسام هم نشون نمیده ولی وقتی اون قسمت کلیک میکنی میره توی سایت ایسام !!!
مشکل از کجاست؟؟؟ چه طوری می تونم رفعش کنم؟؟؟ توی اکسپلور این مشکلو ندارم فقط توی فایر فاکس هستش
با یک نرم افزار uninstaller مثلا revo uninstaller که ورژن portable و رایگان هم داره مرورگرتو آنینستال کن و موقع آنینستال کردن تیک گزینه ی Remove my Firefox personal data and customizations را هم بزن.(با فعال کردن این گزینه بوکمارکها و تاریخچه و کلیه ی تنظیمات مرورگر از روی کامپیوتر پاک خواهد شد،میتوانید با نرم افزار mozbackup از این اطلاعات بک آپ بگیرید.)و آخرین ورژن stable(اصلی)مرورگر و آخرین ورژن flash player plugin که برای مرورگرهای فایرفاکس و ... هستش رو نصب کنید احتمالا مشکل حل خواهد شد.
توی اکسپلور این مشکلو ندارم فقط توی فایر فاکس هستش
شما فقط flash player active x رو که برای اینترنت اکسپلور و ... هستش رو نصب کردید به خاطر همین در فایر فاکس فایلهای فلش را نمیبینید ولی در اکسپلور میبینید.

بالا