قیمت پست اول آپدیت هستقیمتONDA V811 Dual Coreچقدره؟داریدموجودی؟کیف کیبوردی هم داره؟
هر تبلت برندی بخواید تهیه کی شه ، پست اول تبلت های با کیفیت و مورد تایید هستنهمه ی تبلت هاتون همین هاست ؟ دیگه نیست؟
یک تبلت میخواهم 7inch که کیفیت صفحه نمایشش بالا باشه....
با تشکر
فقط Aoson m71g هست به قیمت 495 تتا 600 چی پیشنهاد می کنید؟سیم خور
فقط Aoson m71g هست به قیمت 495 ت
موجود خیر ، فقط سفارش هست ، پایین ترین قیمت رو دادم خدمتتوندارید؟قیمت رو کم کنید.معلمی حساب کنید![]()
پخ شد.من یک عدد تبلت آینول فلیم می خواستم لطفا قیمت و شرایط خریدش را برایم پ خ کنید
pipo u1 480قیمت pipo u1 چنده?
تبلت window n70hd از نظر کیفیت و ساپورت چطور هست؟
درسته ، اولی فعلا نمی تونیم پیش خرید کنیم ولی دومی 640آقا طبق بنچمارکایی که من توی youtube دیدم antutu benchmark
rock chip 3066 با امتیاز حدود 8000 اول -----------> asus transformer prime 10500
Amlogic AML8726-MX با امتیاز حدود 7500 دوم------------>galaxy note 6500
MTK 6577 با امتیاز حدود 5500 سوم -------------> galaxy s2 6000
MTK 6575 با امتیاز حدود 3500 چهارم -------------> nexus s 3500
یعنی همین 2 هستهایای چینی ار آس 2 هسته ایای برند خیلی قویترن!!!!!!
MTK 6577 هم ممولان توی گوشیای چینی استفاده میشه چیزی از برندا کم نداره!
ببخشید میخواستم ببین این گوشی رو میتونید تهیه کنید؟
Freelander i20
Android B92M 3G sous Android 4.0 avec �cran 4.7" 1280X720, apn 12MP et cpu MT6577 1Ghz dual core
اگه اشتباه نکنم لینک اولی پیش فروش داره میشه امکان پیش خرید هست؟ این دو تا برند کیفیتش چجوریاس؟ ارزش خریدن داره؟ 2سال جواب میده تو دست؟
سلامسلام
1- تبلت راموس مدل W27 بلوتوس نداره . میشه بهش بلوتوس وصل کرد از چه طریق ؟ هزینه کلش چند میشه ؟
2- تبلت Ployer Momo 8 چند قیمته ؟
3- اتصال ادرنت به چه کاری میاد ؟ من اینترنت ای دی اس ال دارم میشه وصلش کنم به تبلت ؟
4- رابت ادرنت + کیف اسلیو + محافظ صفحه + قلم برای هر دو مدل به صورت جداگانه چقدر در میاد >
؟
سلام
من یه Ployer Momo 8 میخوام همراه با لوازم جانبی :
1- محافظ صفحه 2- قلم 3- شارژر ماشین 4- اتصال اِدرنت 5- کیف Lather Case
با تخفیف حساب کنید دیگه ....
سلام ، تشکربا سلام. انصافا قيمتها مناسب هستن.
من تبلت Hyundai A7hd دارم روي رم 8 نميشه برنامه ريخت يا منتقل کرد . تبلت hyundai Hold X هم همين مشکل رو داره ؟
اگه نداشته باشه يکي ميخوام .
نه متاسفانهلپ تاپ چی؟
ندارین ویندوز 7
سلام ، تشکر
عملا A7HD هم نباید مشکلی داشته باشه ، روت کنید بعد حالا یه توسط ستینگ یا برنامه app2sd انتقال بدید به رم ...
متاسفانه این دانگل ها رو نمی تونیم تهیه کنیم ...ببخشید من این مودم رو میخوام چند در میاد :
Wholesale Unlocked Huawei E585 Mobile Wireless 3G Pocket Wifi Modem Router, Free shipping, $69.76-82.6/Piece | DHgate
Wholesale Mini portable pocket 3G Wireless and RJ45 Wired ADSL Router WiFi 150Mbps Mifi modem Matte shell, Free shipping, $29.26-36.48/Piece | DHgate
Wholesale Mini portable pocket 3G Wireless and RJ45 Wired ADSL Router WiFi 150Mbps Mifi modem Acrylic shell, Free shipping, $29.26-36.48/Piece | DHgate
همراه با تبلت میخوام اونم از خودتون ....
سلامسلام
جناب ahram مرسی راهنماییتون
از بین onda v811 با ployer momo 8 خودتون کدوم رو پیشنهاد می دهید ؟
و لینک مشخصات صحیح ployer momo 8 را هم لطفا لینک بدهید ؟ من اینو پیدا کردم ولی نمی دونم صحیح یا نه ؟ Ployer Momo8 IPS Dual Core Android 4.1 Jelly Bean Tablet PC Bluetooth WIFI HDMI 16GB
ممو 8 انگار بلوتوث دارد و همچنین روم 16 گیگ و شما هم قیمت دادین 465 آیا این برتری ها نسبت به مشکلاتش که گفتین ips واقعی نیست و همچنین wifi ضعیفی دارد می چربه یا نه ؟ و onda v811 با ممو 8 از لحاظ صفحه نمایش در یه حدن ؟ ولی انگار وافای onda v811 قوی تر هستش
لطفا برای خرید نهایی راهنمایی بفرمایید
مچکر می شم برای خرید نهایی کمک بفرمایید
[h=1][/h]
momo7 هم انتخاب خوبیه ، مموری بله ، هارد هم فقط هارد های پاسپورتی 2.5 اینچیهر تبلت برندی بخواید تهیه کی شه ، پست اول تبلت های با کیفیت و مورد تایید هستن
Window N70HD رو پیشنهاد می کنم بهترین کیفیت صفحه نمایش رو بین 7 اینچی ها داره ...
ازاین خوشم نیومد کاری به بالا بودن cpu ندارم می خواهم باتریش هم قوی باشه راستی اینا مموری هم میخورند هارد اکسترنال چه طور؟
سلامسلام
یه سوال ازتون دارم؟شما که تخصص تو تبلت ها داری برای من بگو تبلت های ایرانی(دمینو و ...) چطور در اومدند نسبت به این تبلت هایی که الان معرفی کردید؟
من میخوام یه تبلت بخرم در حدود 400 تا 500 به نظرت کدوم تبلت از همه بهتره؟یه دنیا ممنونتم؟ یه لطفی کن جواب منا بهم ایمیل کن.بازم ممنون[email protected]
سلامسلام
آقا میتونید این تبلت را بیارید؟؟؟
Ainol Novo 7 Flame II Tablet PC Quad Core Dual Camera HDMI HD WIFI Bluetooth 16GB
سلام
بین ماه اول و دوم سال 2013 لانچ می شه ...