ما سپاهانیم و حالا حالا ها قهرمان
والا![]()
من سكوت ميكنم كه استقلالياي عزيز خودشون رو تخليه كنند و تو خودشون نريزنند كه بغضشون يك دفعه نتركه ...
خجالت نكشيد همه رفيق هستيم
داداش یه چیز جدید بگو! حرفات تکراری شده :lol:
این رفیقمون فکر کنم از این bot های اینترنتی باشه که توی فروم ها میگردن و به صورت اتوماتیک تبلیغات میذارن ! :lol: حالا این مدلش جدید عرضه شده و به جای تبلیغ ، یه سری جمله رو هی تکرار میکنه ! :lol:داداش یه چیز جدید بگو! حرفات تکراری شده :lol:
داداش یه چیز جدید بگو! حرفات تکراری شده :lol:
این رفیقمون فکر کنم از این bot های اینترنتی باشه که توی فروم ها میگردن و به صورت اتوماتیک تبلیغات میذارن ! :lol: حالا این مدلش جدید عرضه شده و به جای تبلیغ ، یه سری جمله رو هی تکرار میکنه ! :lol:
این رفیقمون فکر کنم از این bot های اینترنتی باشه که توی فروم ها میگردن و به صورت اتوماتیک تبلیغات میذارن ! :lol: حالا این مدلش جدید عرضه شده و به جای تبلیغ ، یه سری جمله رو هی تکرار میکنه ! :lol:
این بابا کلا 4 تا جمله رو توی نوت پد ذخیره کرده مدام داره کپی پیست میکنه![]()
انگار واسه این bot ه چنتا کلمه تعریف شده که هی عقب جلوشون کنه و باهاشون جمله بسازه:lol:
بیا و درد دلت را به من بگو تا آرام بگیری ، با گریه خودت را آرام نکن …!
با تنهایی باش اما اشک نریز ، درد دلت را به تنهایی بگو زمانی که تنهایی!
گریه نکن عزیزم ! این شتری هست که در خونه ی استقلال همش خوابيده
اگر تونستی با سه تا کلمه اشک و گریه و تنهایی جمله ی دیگه بنویسی من رسما دیگه از سوژه های پرسپولیسی استفاده نمی کنم اینجا![]()
ميگم استقلال صدر هست انقدر طرفدار داره
اون روز كه دسته سه بوده بدبخت چيكار ميكرده
ميخوايد گهر و المينيوم و استقلال رو ادغام كنند يكم طرفداراتون بيشتر بشه
ميگم استقلال صدر هست انقدر طرفدار داره
اون روز كه دسته سه بوده بدبخت چيكار ميكرده
ميخوايد گهر و المينيوم و استقلال رو ادغام كنند يكم طرفداراتون بيشتر بشه
شما به جای این کارا 2 تا بازیکن با غیرت برا تیمت پیدا کن که با گهر و الومینیوم محشور نشی و نری دسته یک !![]()
تمام بازیکن های پرسپولیس غیرت دارند یک سری خواستند تیم ببرند توی حاشیه از خبرنگار از مجری از گزارش گر های بی سواد شهرستانی بد صدا و خیلی ها دیگه دست شون درد نکنه موفق شدند اما بدونند
اگر امروز فوتبالی این مملکت توی دینای یک اسمی داشت از وجود همین باشگاه و بازیکن هاش بوده قرار داد های باشگا های مطرح دنیا با پرسپولیس بازی کردند با تیم ها مطرح دنیا و استقبال سفیر دنمارک نمونه ای
این وجه پرسپولیس در دنیاست
قبلا شما بايد اين كارو براي خودتون انجام ميداديد كه دسته سه نريد ادم كاري كه خودش انجام نميده كه به ديگران توصيه نميكنهشما به جای این کارا 2 تا بازیکن با غیرت برا تیمت پیدا کن که با گهر و الومینیوم محشور نشی و نری دسته یک !![]()