• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

_-_هواداران تیم های شیرازی_-_

Ali_softcenter

Registered User
لایک‌ها
7,364
منم نگفتم به عشق اون بازی میکنن....گفتم ارادت دارن....

در مورد رابطه کشک و دوغ با عشق هم نظرتون محترم. ولی من مخالفم.همیشه استثنا وجود داره.

در ایتالیا تیم رم شهید نداره....پول هم حرف اول رو میزنه. ولی توتی همیشه در رم موند....و مثال های دیگه.

نیکبخت مظهر تعصب به استقلال نبود.

Captive

کاربر قدیمی پرشین تولز* مدیر بخش ارز دیجیتال
لایک‌ها
16,665
ياوري: بازيکنان فجر مغرور نمي‌شوند

سرمربي تيم فوتبال فجرسپاسي شيراز گفت: بازيکنان ما با چند پيروزي مغرور نمي‌شوند و تمرکزشان را از دست نمي‌دهند.

محمود ياوري در گفتگويي درباره آخرين شرايط تيمش پيش از بازي با آلومينيوم هرمزگان تصريح کرد: خوشبختانه وضعيت تيم ما خوب است. به جز رضا حقيقي که آسيب ديدگي جزئي دارد ساير بازيکنان آماده اين مسابقه دشوار هستند. ما براي کسب حداکثر امتياز تلاش مي‌کنيم و اميدوارم به نتيجه دلخواه برسيم.

وي درباره موفقيت فجر در سه هفته گذشته تاکيد کرد: بازيکان ما با اشتياق و انگيزه زياد کار مي‌کنند. آنها مغرور نمي‌شوند و اصلا در وادي اين مسائل نيستند که با يکي، دو پيروزي تمرکزشان را از دست بدهند.

ياوري ادامه داد: اين هفته با تيمي بازي داريم که مربي کار بلدي مثل ميثاقيان دارد. او امسال تيم خوبي جمع کرده و کارش را خوب بلد است ولي ما هم دست و پا بسته نيستيم.

گفتني است، تيم فوتبال فجر سپاسي در يازدهمين مسابقه خود در ليگ برتر فوتبال، فردا دوشنبه در هرمزگان ميهمان تيم فوتبال آلومينيوم است.

Captive

لایک‌ها
16,665
چه میکنه این گزارشگر بندر عباسی ، گل دوم رو که زدن 1 ساعت میگفت : گــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــل : ))))

فجر گل اول رو زد ، اما متاسفانه دست کم گرفت و 2 گل خورد ، باز من مطمئنم که فجر بازنده ی این بازی نخواهد بود.

Captive

لایک‌ها
16,665
برد دلچسب تیم فجر در دقیقه 90.

در ادامه هفته چهاردهم ليگ برتر فوتبال عصر امروز و از ساعت 15 دو تيم فجرسپاسي و سايپا در ورزشگاه دستغيب با حضور حدود 2 هزار هوادار به مصاف يکديگر رفتند.

نيمه اول دو تيم به تساوي بدون گل دست يافتند و در نيمه دوم نيز بازي بدون گل دنبال مي‌شد تا اينکه در دقيقه 90 عباس محمدرضايي توانست دروازه سايپا را باز کند و به اين ترتيب فجرسپاسي با نتيجه يک بر صفر برابر سايپا به برتري رسيد.

قضاوت اين ديدار برعهده سعيد بخشي‌زاده بود. وي به مجيد ايوبي و سيداسحاق سبحاني از سايپا و عليرضا لطيفي و عباس محمدرضايي(پس از سوت پايان بازي) از فجرسپاسي کارت زرد نشان داد.

trian

Registered User
لایک‌ها
2,885
واقعا برد دلچسبی بود
خداکنه بازی با مس بازیکنای مصدوم فجر مثل رضا حقیقی هم بتونن بازی کنن تا فجر قدرتمندتر بشه انشالله جزو سه تیم بالای لیگ بشیم

trian

Registered User
لایک‌ها
2,885
برد دلچسبی بود
ولی انصافا گلش خیلی بیشتر چسبیn
انشاالله بازی با مس هم بازی خوبی باشه

آره خدایی توی این فصل هیچ گلی مثل این گل دقیقه 90 بهم حال نداد مخصوصا که گفتم مساوی شد ول کردم رفتم:)
توی بازی با مس هم ایشالله با خوب شدن بازیکنای مصدوم و تجدید نیروی فجر ، میبریم

Captive

لایک‌ها
16,665
هافبک فجر از حضور در پرسپوليس منصرف شد

هافبک مياني تيم فوتبال فجرسپاسي که سابقه پوشيدن پيراهن تيم ملي ايران را نيز در کارنامه دارد و در ماه‌هاي اخير يکي از بازيکنان مد نظر باشگاه پرسپوليس بوده است، در شرايطي از حضور در جمع سرخپوشان منصرف شد که دو باشگاه براي انتقال او به توافق نهايي رسيده بودند.

مدير عامل باشگاه فجرسپاسي شيراز صبح امروز سه شنبه در گفتگويي ضمن اعلام اين خبر گفت: شب گذشته و پس از مذاکره با محمد رويانيان راضي شديم رضا حقيقي را به پرسپوليس بدهيم ولي اين بازيکن با من تماس گرفت و گفت از رفتنش به اين تيم منصرف شده است.

به گزارش مهر، جعفر جعفري در توضيح بيشتر اين اتفاق خاطرنشان کرد: پس از هماهنگي با محمود ياوري و به خاطر مشکلات مالي که تيم ما داشت، راضي شديم حقيقي نيم فصل به پرسپوليس برود. با اين حال اين بازيکن ساعت 22 دوشنبه با من تماس گرفت و گفت که براي حضور در پرسپوليس پشيمان شده است.

وي تاکيد کرد: هرچند مشکلات مالي ما با انتقال حقيقي حل مي‌شد ولي گفتيم هر طور خود اين بازيکن صلاح مي‌داند. رفتن حقيقي با نظر خودش منتفي شد چرا که او معتقد بود باشگاه فجر و محمود ياوري براي او زحمت زيادي کشيده‌اند.

جعفري در پايان گفت: ابتدا به خاطر مشکلات مالي خودمان و بعد هم به خاطر محمد رويانيان که براي پرسپوليس زحمت زيادي کشيده است راضي شديم حقيقي را به اين تيم بدهيم. ولي با نظر حقيقي چنين چيزي ممکن نشد.

trian

Registered User
لایک‌ها
2,885
هافبک فجر از حضور در پرسپوليس منصرف شد

هافبک مياني تيم فوتبال فجرسپاسي که سابقه پوشيدن پيراهن تيم ملي ايران را نيز در کارنامه دارد و در ماه‌هاي اخير يکي از بازيکنان مد نظر باشگاه پرسپوليس بوده است، در شرايطي از حضور در جمع سرخپوشان منصرف شد که دو باشگاه براي انتقال او به توافق نهايي رسيده بودند.

مدير عامل باشگاه فجرسپاسي شيراز صبح امروز سه شنبه در گفتگويي ضمن اعلام اين خبر گفت: شب گذشته و پس از مذاکره با محمد رويانيان راضي شديم رضا حقيقي را به پرسپوليس بدهيم ولي اين بازيکن با من تماس گرفت و گفت از رفتنش به اين تيم منصرف شده است.

به گزارش مهر، جعفر جعفري در توضيح بيشتر اين اتفاق خاطرنشان کرد: پس از هماهنگي با محمود ياوري و به خاطر مشکلات مالي که تيم ما داشت، راضي شديم حقيقي نيم فصل به پرسپوليس برود. با اين حال اين بازيکن ساعت 22 دوشنبه با من تماس گرفت و گفت که براي حضور در پرسپوليس پشيمان شده است.

وي تاکيد کرد: هرچند مشکلات مالي ما با انتقال حقيقي حل مي‌شد ولي گفتيم هر طور خود اين بازيکن صلاح مي‌داند. رفتن حقيقي با نظر خودش منتفي شد چرا که او معتقد بود باشگاه فجر و محمود ياوري براي او زحمت زيادي کشيده‌اند.

جعفري در پايان گفت: ابتدا به خاطر مشکلات مالي خودمان و بعد هم به خاطر محمد رويانيان که براي پرسپوليس زحمت زيادي کشيده است راضي شديم حقيقي را به اين تيم بدهيم. ولي با نظر حقيقي چنين چيزي ممکن نشد.

خدا کنه اخبار شما موثق هست چون من توی روزنامه های امروز رفتن تقریبا قطعی حقیقی به پرسپولیس و اینکه رویانیان هم گفته با حقیقی قرارداد بستیم رو خوندم

(لطفا اگه میشه اسم تاپیک با توجه به تیمهای لیگ برتر به هواداران فجرسپاسی تغییر بدین)

Last edited:

majideadib

Registered User
لایک‌ها
85
حقیقی هم از فجر رفت و مسئولین تیم فجر ثابت کردن که نه هوادر واسشون اهمیتی داره نه نتیجه، فقط پول!

trian

Registered User
لایک‌ها
2,885
عباس محمد رضایی رفت استقلال
حقیقی رفت پرسپولیس

خدا لعنت کنه مسئولین بی کفایت فجر سپاسی رو که تنها چیزی که براشون مهمه پوله

WISE

Registered User
لایک‌ها
6,739
عباس محمد رضایی رفت استقلال
حقیقی رفت پرسپولیس

خدا لعنت کنه مسئولین بی کفایت فجر سپاسی رو که تنها چیزی که براشون مهمه پوله

البته استقلال در عوض محمد انصاری که بازیکن سرباز بود رو به فجر قرض داد.

trian

Registered User
لایک‌ها
2,885
محمد انصاری رو هم داده چون سرباز بوده نمی تونسته نگهش داره و در عوضشم محمد رضایی رو گرفته در کل مسئولین فجر کفایت لازم برای تیم داری رو ندارن و فقط با احساسات مردم بازی میکنن
به قول دوستمون باز همون برق بهتره در کل لیاقت شیراز به عنوان یک شهر بزرگ و فوتبال خیز این نیست که فقط بازیکن برای تیمهای دیگه بسازه

farzad.sadeshi

Registered User
لایک‌ها
900
دوستان امروز کسی ورزشگاه نرفت ؟
اعتراض نکردن به فروش حقیقی و عباس محمد رضایی ؟؟

Captive

لایک‌ها
16,665

دلت خوشه ها :دی

فروختن که فروختن عزیز ، به ما چه :دی از اول هم همین بوده ، بازیکن میاره ماهی 50 هزار تومان بعدم میفروشه و پولش میره تو جیب کی؟ :دی

3پا.

aridonald

Registered User
لایک‌ها
2,354
سلام به دوستان شیرازی
آقا یه سوال دارم هرچی هم واسش تو نت سرچ میکنم خبر به روزی پیدا نمیکنم همش مال 7 8 ماه پیشه
وضعیت ساخت ورزشگاه آزادی شیراز الان تو چه مرحله ایه و کی بره برداری میشه؟

trian

Registered User
لایک‌ها
2,885

آره تماشاچیان همش می گفتن مسئولین بی غیرت اما چه فایده تا بوده و نبوده فجر همین آشغال بوده یاوری هم بعد از مصاحبه مطبوعاتی از مسئولین و استانداری و ... انتقاد کرده بود

trian

Registered User
لایک‌ها
2,885
سلام به دوستان شیرازی
آقا یه سوال دارم هرچی هم واسش تو نت سرچ میکنم خبر به روزی پیدا نمیکنم همش مال 7 8 ماه پیشه
وضعیت ساخت ورزشگاه آزادی شیراز الان تو چه مرحله ایه و کی بره برداری میشه؟

والله ورزشگاهی که دارن توی میانرود میسازن کلنگ احداثش قبل از ورزشگاه یادگار امام تبریز و ورزشگاههای بزرگ دیگه کشور بود که متاسفانه طبق معمول پروژه ها توی شیراز یه چند سالی از استاندار کشور پایین تره ولی طبق آخرین اخبار ممکنه ورزشگاه برای فصل بعد آماده بشه البته اگه تیمی رو توی لیگ برتر داشته باشیم

aridonald

Registered User
لایک‌ها
2,354
والله ورزشگاهی که دارن توی میانرود میسازن کلنگ احداثش قبل از ورزشگاه یادگار امام تبریز و ورزشگاههای بزرگ دیگه کشور بود که متاسفانه طبق معمول پروژه ها توی شیراز یه چند سالی از استاندار کشور پایین تره ولی طبق آخرین اخبار ممکنه ورزشگاه برای فصل بعد آماده بشه البته اگه تیمی رو توی لیگ برتر داشته باشیم

شنیدم کره ای ها طراحیش کردن و وقتی کامل بشه پیرفته ترین ورژشگاه خاورمیانه خواهد بود.

بالا