• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

_-_هواداران تیم های شیرازی_-_

-Arash-

Registered User
لایک‌ها
2,060
آرسنال رو با فجر مقایسه میکنی؟؟ کلاس سپاسی رو پایین نیار آقا :دی

غلام واسه خودش آرسن ونگری بود :eek: ولی الان فکر کنم از بازیکن سازی خبری نیست

هر دو بازی 6-1 تموم شد

Captive

کاربر قدیمی پرشین تولز* مدیر بخش ارز دیجیتال
لایک‌ها
16,665

farzad.sadeshi

Registered User
لایک‌ها
900
با این بردها واقعا بعد از کلی وقت ترغیب شدم برم ورزشگاه

کسی میدونه بازی بعد از بازی با استقلال چه روز و با چه تیمی هست ؟

ممنون

Captive

لایک‌ها
16,665
ياوري:در 9سال اخيربهترازقلعه‌نويي نداشتيم

سرمربي تيم فوتبال فجر سپاسي گفت: معتقدم در 9 سال اخير بهتر از امير قلعه‌نويي نداشته‌ايم چون او هم روابط اجتماعي را مي‌داند و هم فوتبال را بلد است.

محمود ياوري در نشست خبري پيش از ديدار با استقلال در خصوص بازگشتش به تهران گفت: البته ما زياد هم از تهران دور نيستيم، چون عمده فعاليت ما در تهران بوده است.

به گزارش فارس،وي در خصوص تيم خود گفت: هرچقدر که بازيکنان زحمت بکشند و آينده‌نگر باشند بهتر است. بازي هفته گذشته نمونه‌اي از زحمات سه ماه پيش ما بوده که قبل از همه تيم‌ها کارمان را شروع کرديم. به بازيکنانم بعد از بازي با داماش گفتم که کاري خارج از وظيفه و شخصيتتان انجام نداديد و کاري کنيد که اين پيروزي‌ها تداوم داشته باشد تا رسانه‌ها و مردم کار شما را تأييد کنند.

وي تأکيد کرد‌: مي‌دانم که بازي سختي در پيش داريم بخصوص که استقلال کادر فني بسيار قوي دارد که با اکثر آنها سابقه معرفت و دوستي دارم. معتقدم در 9 سال اخير بهتر از امير قلعه‌نويي نداشته‌ايم چون او هم روابط اجتماعي را مي‌داند و هم فوتبال را بلد است. ما هم تنها نيستيم و تيم جمع‌وجوري داريم که مديرعامل ما مدام در حال تأمين اعتبار است و فکر مي‌کنم يکي از تيم‌هايي باشيم که به تعهدامان عمل کرديم.

ياوري در خصوص محروم و مصدومان تيمش گفت: بازيکنان من اصولاً طوري فوتبال بازي مي‌کنند و انرژي مي‌گذارند که کمتر دست به خطا مي‌زنند و فکر مي‌کنم حدود 4بازي است که اخطار نگرفته‌ايم. حتي مصدوم هم نداريم. اما کلاً از کلمه محروم خوشم نمي‌آيد و سه‌اخطاره براي بازي فردا نخواهيم داشت.

سرمربي تيم فوتبال فجر سپاسي در پاسخ به اين سؤال که ظاهراً تخصص شما بردن استقلال و پرسپوليس در ورزشگاه آزادي است که وي گفت: ما در شيراز هم استقلال را برديم اما صحبت شما کليشه‌اي نيست و هر بازي شرايط خاص خودش را دارد. فقط بايد فردا طوري بازي کنيم که نشان بدهيم برد قبلي ما روي شرايط غير فوتبالي نبوده است.

وي در پاسخ به اين سؤال که با توجه به سابقه برق شيراز در ليگ برتر نگران نيم‌فصل دوم نيستيد، گفت: اگر خيلي‌ها نگراني داشته باشند حق دارند. تفاوت استرس و اضظراب اين است که اضطراب خوب است اما استرس اصلاً خوب نيست. البته سوءتفاهم نشود من با برق شيراز وعده کرده بودم که تا رتبه‌هاي هفتم تا دوازدهم را بدست بياورم اما چون ششم شديم مديران آن زمان من را جريمه کرده بودند.

ياوري در پايان در خصوص اينکه آيا براي تماشاي بازي‌هاي تيم ملي نوجوانان به ورزشگاه مي‌رود يا خير گفت: در حال حاضر تيم‌هاي نوجوانان، جوانان و اميد خوب کار کرده‌اند و تيم ملي جوانان ما شرايط خوبي دارد. ديدگاه من قبلاً اين بود که سرمربي تيم جوانان آبديده‌تر بايد باشد که حالا حرف قبل من معني ندارد و علي دوستي استاد و کارکشته است. زحمات او در تيم‌هاي تهراني بسيار ارزشمند است و شنبه قطعاً به ورزشگاه مي‌روم تا از روي سکوها به تشويق تيم‌هاي ملي نوجوانان بپردازم چون آنها آينده فوتبال ما محسوب مي‌شوند.

Captive

لایک‌ها
16,665
با این بردها واقعا بعد از کلی وقت ترغیب شدم برم ورزشگاه

کسی میدونه بازی بعد از بازی با استقلال چه روز و با چه تیمی هست ؟

ممنون

4 شنبه 5 مهر >> ساعت 17:15 فجر - تراکتورسازي
-

Captive

لایک‌ها
16,665
به امید پیروزی تیم سپاسی در مقابل استقلال
inlove2.gif

البته اگر استقلال بازی رو ببره تا رده ی دوم متیونه بالا بیاد ، پس حتما تمام تلاششون رو میکنن که بازی رو ببرن ، یه نکته ی دیگه هم اینکه طبق آمار تیم استقلال بهترین خط دفاع رو داره و تیم سپاسی بیشترین گل زده.

امیدوارم بازی خوبی بشه ، حتی اگر سپاسی هم خدایی نکرده بازی رو باخت ، یه بازی قشنگ رو شاهد باشیم.

Captive

لایک‌ها
16,665
قصه ی من توی این تاپیک مثل اون دیوونه ای میمونه که با خودش حرف میزنه :دی

Captive

لایک‌ها
16,665
مقابل تراکتور از حقمان دفاع مي کنيم

جعفر جعفري در خصوص بازي تيم فجر شهيد سپاسي مقابل تراکتور سازي تبريز در هفته ي دهم رقابت هاي ليگ اظهار داشت:در مقابل تيم تراکتور سازي با تمام قدرت ظاهر مي شويم و از حقمان دفاع مي کنيم.

جعفر جعفري، مدير عامل تيم فجر شهيد سپاسي شيراز در گفتگويي اظهار داشت: ديدار سختي را دو هفته ي گذشته مقابل استقلال تهران در آزادي برگزار کرديم و خوشبختانه با متوقف کردن استقلال يک امتياز با ارزش به دست اورديم و حالا با روحيه اي مضاعف پذيراي تيم قدرتمند تراکتور سازي تبريز هستيم.

وي ادامه داد: بازيکنان تيم پس از انجام يک ديدار منطقي و حساب شده مقابل استقلال و کسب امتياز از تهران با روحيه اي مضاعف در تمرينات حاضر شدند و آماده ي انجام ديداري با کيفيت و کسب سه امتياز ديدار با تراکتور سازي هستند لذا چهارشنبه با تمام قدرت و با حمايت هواداران تيم فجر مقابل تراکتورسازي ظاهر مي شويم و اين تيم را شکست مي دهيم.

وي افزود: تيم تراکتور نيز از طرفي با پيروزي پر گلي که در مقابل گهر در هفته نهم کسب کرده است و از روحيه وا نگيزه ي بالا براي تکرار پيروزي تيم خود برخوردار هستند بنابر اين بازي سختي پيش رو داريم.

جعفري تصريح کرد: مسئولان استان فارس پيش از شروع رقابت هاي ليگ دوازدهم قول مساعد براي حل مشکلات موجود براي تيم داري در استان را داده بودند اما متاسفانه تاکنون پس از 9 هفته از شروع رقابت هاي ليگ مسئولان برخلاف ادعاهاي خود کمکي به حل مشکلات موجود تيم نکرده اند و تنها مالک پيگير حل مشکلات است.

جعفري تصريح کرد: در شروع رقابت هاي ليگ دوازدهم تيم براي حضور در اين رقابت ها با مشکلات عديده اي مواجه بود و اگر فعاليت هاي من در خصوص جمع کردن تيم نبود احتمال اينکه تيم فجر شهيد سپاسي شيراز در اين رقابت ها ي حاضر نباشد زياد بود اما با شرايط سخت تيم را آماده ي رقابت در فصل دوازدهم کردم البته اميدوار به مساعدت و همياري مسئولان استان بودم که تاکنون محقق نشده است.

جعفري افزود: با وجود تمام مشکلات فراوان و عديده اي که در ليگ دوازدهم با آن مواجه بوديم اما با عملکرد درخشان و مناسب کادر فني و بازيکنان تيم در رده ي پنجم جدول رده بندي قرار گرفتيم و اميدوارم که مسئولان به پاس زحمات اعضاي تيم حمايت هاي همه جانبه اي از تيم داشته باشند تا در ادامه ي فصل جايگاهمان را در جدول حفظ کنيم.

Captive

لایک‌ها
16,665
خب ، خوشبختانه فجر تونست با یک بازی زیبا و برنامه ریزی شده تیم خوب تراکتورسازی رو با نتیجه 1 بر صفر شکست بده و به صدر جدول صعود کنه ، واقعا حیف این تیم که زیر دست س*اه پ*سداران ِ .... :)

یک ریال خرج نمیکنن واسه این تیم و معلوم نیست این پولا کجا میره ، امیدوارم در بازی بعد هم در مقابل تیم آلومينيوم با برد بازی رو تموم کنیم.

brainsore

Registered User
لایک‌ها
3,189
اگه سپاهان قهرمان نشد دوست دارم فجر قهرمان شه. تیمتون خیلی دوست داشتنیه :)

Ali_softcenter

Registered User
لایک‌ها
7,364
خب ، خوشبختانه فجر تونست با یک بازی زیبا و برنامه ریزی شده تیم خوب تراکتورسازی رو با نتیجه 1 بر صفر شکست بده و به صدر جدول صعود کنه ، واقعا حیف این تیم که زیر دست س*اه پ*سداران ِ .... :)

یک ریال خرج نمیکنن واسه این تیم و معلوم نیست این پولا کجا میره ، امیدوارم در بازی بعد هم در مقابل تیم آلومينيوم با برد بازی رو تموم کنیم.

اتفاقا چون خرج نمیکنه موفق هست. چون به جوونایی میدون میده که ستاره های کاغذی نیستن و هارت و پورت ندارن.....و با انگیزه بازی میکنن نه برای پول...برای شهرشون و همشون هم به شهید سپاسی ارادت دارن! ( واقعیت رو باید گفت!)

Captive

لایک‌ها
16,665
اگه سپاهان قهرمان نشد دوست دارم فجر قهرمان شه. تیمتون خیلی دوست داشتنیه :)

فجر و برق یک بار فقط قهرمان جام حذفی شدن ! زمانی که رحمتی و اکبرپور و خیلی های دیگه توی فجر بازی میکردن ، فکر نمیکنم این اتفاق حتی توی جام حذفی هم دوباره ردخ بده...

اتفاقا چون خرج نمیکنه موفق هست. چون به جوونایی میدون میده که ستاره های کاغذی نیستن و هارت و پورت ندارن.....و با انگیزه بازی میکنن نه برای پول...برای شهرشون و همشون هم به شهید سپاسی ارادت دارن! ( واقعیت رو باید گفت!)

نه دوست عزیز اینطوری نیست ، اگه خوب بازی میکنن به خاطر اینه که تیم های مایه دار مثل پرسپولیس و استقلال و سپاهان و ... بخردشون !!! معمولا هم استقلال و پرسپولیس بازیکنان خوب و ارزون قیمت رو میخره که عشق قرمز و آبی دارن ، وقتی هم وارد تیم میشن میگه : من از بچگی عاشق این تیم بودم :دی

شاید به جرات بگم 95% شون اصلا نمیدونن شهید سپاسی کیه ! فکر کن سیاوش اکبرپور تو تیم فجر بود گفت : من برای اینکه استقلال قهرمان بشه با تمام وجود جلوی پاس بازی میکنم ( برای استقلال ) نه برای فجر ، اون زمان هم مش غلام بود ، به خاطر همین حرفش تا دقیقه ی 80 بازیش نداد اصلا...

اما به دلیل اینکه مش غلام و یاوری یکم جدی هستند تو کارشون ، بازیکنم حساب میبره ازشون و سعی میکنن درست بازی کنن...

پ.ن: به نظرم خرج کردن تا خرج کردن داریم ، تیم سپاهان خرج کرد ؟؟ بد کرد؟؟ نه ، خیلی هم به نظر من درست بود کارشون ، اما هدف و برنامه داشتن 4-5 تا قهرمانی به دست آوردن و همیشه بالای جدول هستند اما متاسفانه تیمی مثل پرسپولیس نتونست نسبت به خرجی که میکنه نتیجه بگیره...

Dark Hero

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
370
بابا دمشون گرم.ایول به غیرتشون!یه پاداشی چیزی باید براشون در نظر بگیرن.فعلا که صدرن.
بازی بعدی با آلومینیوم ته جدولیه.ایشالله اونو هم میبریم.

Ali_softcenter

Registered User
لایک‌ها
7,364
نه دوست عزیز اینطوری نیست ، اگه خوب بازی میکنن به خاطر اینه که تیم های مایه دار مثل پرسپولیس و استقلال و سپاهان و ... بخردشون !!!
شاید به جرات بگم 95% شون اصلا نمیدونن شهید سپاسی کیه ! .

جمله اول رو قبول ندارم! استقلال و پرسپولیس و سپاهان در این ده -یازده دوره لیگ برتر چند بازیکن از سپاسی گرفتن؟

جمله دومتون رو هم قبول ندارم چون هر بازیکنی از سپاسی رو دیدم از شهید سپاسی حرف زده! آخریش هم کسی که اومده بود 90.

Captive

لایک‌ها
16,665
جمله اول رو قبول ندارم! استقلال و پرسپولیس و سپاهان در این ده -یازده دوره لیگ برتر چند بازیکن از سپاسی گرفتن؟

جمله دومتون رو هم قبول ندارم چون هر بازیکنی از سپاسی رو دیدم از شهید سپاسی حرف زده! آخریش هم کسی که اومده بود 90.

همشون رو که الان نمیتونم نام ببرم فقط همونایی که تو ذهنم هست رو میگم که خیلی هاشون زمان خودشون شاخ بودن :دی

سید مهدی رحمتی ، علی سامره ، سیاوش اکبرپور ، غلام رضا رضایی ، فرشید طالبی ، داوود سید عباسی ، فراز فاطمی ، مهرزاد معدنچی و خیلی های دیگه.

در مورد هر کسی رو دیدید از شهید سپاسی حرف زده ، اونم اینجا نمیشه در موردش صحبت کرد :دی

ShahramB

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
590
خوشــــــا شیــــــــــــــــــــــــــــــــراز
همشون رو که الان نمیتونم نام ببرم فقط همونایی که تو ذهنم هست رو میگم که خیلی هاشون زمان خودشون شاخ بودن :دی

سید مهدی رحمتی ، علی سامره ، سیاوش اکبرپور ، غلام رضا رضایی ، فرشید طالبی ، داوود سید عباسی ، فراز فاطمی ، مهرزاد معدنچی و خیلی های دیگه.

در مورد هر کسی رو دیدید از شهید سپاسی حرف زده ، اونم اینجا نمیشه در موردش صحبت کرد :دی
مهدی رجب زاده -هاشم بیگ زاده -علی علیزاده - امیدرضا روانخواه -فکر کنم حسین آشنا :دی چند تای دیگه هم بفکرم اضاف می کنما :دی

Ali_softcenter

Registered User
لایک‌ها
7,364

بله میدونم...منظورم این بود همچین تعداد زیادی نبوده که خوب بازی کردن تیم فجر رو به طور کلی و درصد بالا ربط بدید به اینکه دوس دارن توسط تیم های بزرگ دیده بشن.مثلا از بازیکنای فصل پیش فجر کدوم بازیکن به استقلال -پرسپولیس یا سپاهان اومد؟ میشه بگید؟...اینجوری باشه تیم های کوچیک دیگه هم باید به همین منوال باشن که نیستن...مثلا برق شیراز رفت دسته پایین و نتونست بیاد بالا.....عوامل دیگه باعث شده فجر سپاسی در همه دوره های لیگ حضوری خوب داشته باشه....

در مورد شهید سپاسی نمیدونم چرا سعی دارید مثلا اینجوری جلوه بدید که بازیکنای فجر در باطن براشون هیچ ارزشی نداره دارن در تیم شهید بازی میکنن....حالا مثلا افتخار کنن از دید شما بده؟

Captive

لایک‌ها
16,665
مهدی رجب زاده -هاشم بیگ زاده -علی علیزاده - امیدرضا روانخواه -فکر کنم حسین آشنا :دی چند تای دیگه هم بفکرم اضاف می کنما :دی

ممنون شهرام :دی ، البته رجب زاده به ذوب آهن رفت :دی ، هر چند توی فجر که بود واقعا بازیکن ِ فوق العاده ای بود و خوب گل میزد.

بله میدونم...منظورم این بود همچین تعداد زیادی نبوده که خوب بازی کردن تیم فجر رو به طور کلی و درصد بالا ربط بدید به اینکه دوس دارن توسط تیم های بزرگ دیده بشن.مثلا از بازیکنای فصل پیش فجر کدوم بازیکن به استقلال -پرسپولیس یا سپاهان اومد؟ میشه بگید؟...اینجوری باشه تیم های کوچیک دیگه هم باید به همین منوال باشن که نیستن...مثلا برق شیراز رفت دسته پایین و نتونست بیاد بالا.....عوامل دیگه باعث شده فجر سپاسی در همه دوره های لیگ حضوری خوب داشته باشه....

در مورد شهید سپاسی نمیدونم چرا سعی دارید مثلا اینجوری جلوه بدید که بازیکنای فجر در باطن براشون هیچ ارزشی نداره دارن در تیم شهید بازی میکنن....حالا مثلا افتخار کنن از دید شما بده؟

ببینید اینکه در حال حاضر تیم فجر داره خوب بازی میکنه به ظور کلی دلیلش این نیست که توی چشم بیان واسه تیم های بهتر ( من همچین حرفی رو نزدم ) .. اما % بیشترشون همین هدف رو دنبال میکنن.

در مورد شهید سپاسی اعتقاد من این هستش که خوب ِ اگر به این شخص احترام گذاشته بشه و به عشق اون بازی کنن ، اما نظر من ( که میتونه اشتباه هم باشه ) اینه که این بازیکنان به عشق شهید سپاسی بازی نمیکنن!!!

به قول شاعر عشق یه چیزی مثل کشک و دوغه !! دوستان پرسپولیسی یا استقلالی ناراحت نشن ، به نظرم در حال حاضر فقط پول حرف اول و آخر رو میزنه ، شما نیکبخت رو در نظر بگیر چند سال برای استقلال بازی کرد؟؟؟

بازیکن محبوبی هم بود ، اما رفت پرسپولیس ، به نظر من درسته فوتبال حرفه ای شده اما این کار فاجعه بود ، تعصب رو به نظر من میشه از کریم باقری ها ، علی منصوریان ها و علی کریمی و امثالهم یاد گرفت .

بالا