-Arash-
Registered User
آرسنال رو با فجر مقایسه میکنی؟؟ کلاس سپاسی رو پایین نیار آقا :دی
غلام واسه خودش آرسن ونگری بود
هر دو بازی 6-1 تموم شد
آرسنال رو با فجر مقایسه میکنی؟؟ کلاس سپاسی رو پایین نیار آقا :دی
چه جالب :دی
آرسنال 5 - 1 ساوتهمپتون
فجر سپاسي 5 - 1 داماش گيلان
الان شد 6-1
غلام واسه خودش آرسن ونگری بودولی الان فکر کنم از بازیکن سازی خبری نیست
هر دو بازی 6-1 تموم شد
با این بردها واقعا بعد از کلی وقت ترغیب شدم برم ورزشگاه
کسی میدونه بازی بعد از بازی با استقلال چه روز و با چه تیمی هست ؟
ممنون
خب ، خوشبختانه فجر تونست با یک بازی زیبا و برنامه ریزی شده تیم خوب تراکتورسازی رو با نتیجه 1 بر صفر شکست بده و به صدر جدول صعود کنه ، واقعا حیف این تیم که زیر دست س*اه پ*سداران ِ ....
یک ریال خرج نمیکنن واسه این تیم و معلوم نیست این پولا کجا میره ، امیدوارم در بازی بعد هم در مقابل تیم آلومينيوم با برد بازی رو تموم کنیم.
اگه سپاهان قهرمان نشد دوست دارم فجر قهرمان شه. تیمتون خیلی دوست داشتنیه![]()
اتفاقا چون خرج نمیکنه موفق هست. چون به جوونایی میدون میده که ستاره های کاغذی نیستن و هارت و پورت ندارن.....و با انگیزه بازی میکنن نه برای پول...برای شهرشون و همشون هم به شهید سپاسی ارادت دارن! ( واقعیت رو باید گفت!)
نه دوست عزیز اینطوری نیست ، اگه خوب بازی میکنن به خاطر اینه که تیم های مایه دار مثل پرسپولیس و استقلال و سپاهان و ... بخردشون !!!
شاید به جرات بگم 95% شون اصلا نمیدونن شهید سپاسی کیه ! .
جمله اول رو قبول ندارم! استقلال و پرسپولیس و سپاهان در این ده -یازده دوره لیگ برتر چند بازیکن از سپاسی گرفتن؟
جمله دومتون رو هم قبول ندارم چون هر بازیکنی از سپاسی رو دیدم از شهید سپاسی حرف زده! آخریش هم کسی که اومده بود 90.
مهدی رجب زاده -هاشم بیگ زاده -علی علیزاده - امیدرضا روانخواه -فکر کنم حسین آشنا :دی چند تای دیگه هم بفکرم اضاف می کنما :دیهمشون رو که الان نمیتونم نام ببرم فقط همونایی که تو ذهنم هست رو میگم که خیلی هاشون زمان خودشون شاخ بودن :دی
سید مهدی رحمتی ، علی سامره ، سیاوش اکبرپور ، غلام رضا رضایی ، فرشید طالبی ، داوود سید عباسی ، فراز فاطمی ، مهرزاد معدنچی و خیلی های دیگه.
در مورد هر کسی رو دیدید از شهید سپاسی حرف زده ، اونم اینجا نمیشه در موردش صحبت کرد :دی
همشون رو که الان نمیتونم نام ببرم فقط همونایی که تو ذهنم هست رو میگم که خیلی هاشون زمان خودشون شاخ بودن :دی
سید مهدی رحمتی ، علی سامره ، سیاوش اکبرپور ، غلام رضا رضایی ، فرشید طالبی ، داوود سید عباسی ، فراز فاطمی ، مهرزاد معدنچی و خیلی های دیگه.
در مورد هر کسی رو دیدید از شهید سپاسی حرف زده ، اونم اینجا نمیشه در موردش صحبت کرد :دی
مهدی رجب زاده -هاشم بیگ زاده -علی علیزاده - امیدرضا روانخواه -فکر کنم حسین آشنا :دی چند تای دیگه هم بفکرم اضاف می کنما :دی
بله میدونم...منظورم این بود همچین تعداد زیادی نبوده که خوب بازی کردن تیم فجر رو به طور کلی و درصد بالا ربط بدید به اینکه دوس دارن توسط تیم های بزرگ دیده بشن.مثلا از بازیکنای فصل پیش فجر کدوم بازیکن به استقلال -پرسپولیس یا سپاهان اومد؟ میشه بگید؟...اینجوری باشه تیم های کوچیک دیگه هم باید به همین منوال باشن که نیستن...مثلا برق شیراز رفت دسته پایین و نتونست بیاد بالا.....عوامل دیگه باعث شده فجر سپاسی در همه دوره های لیگ حضوری خوب داشته باشه....
در مورد شهید سپاسی نمیدونم چرا سعی دارید مثلا اینجوری جلوه بدید که بازیکنای فجر در باطن براشون هیچ ارزشی نداره دارن در تیم شهید بازی میکنن....حالا مثلا افتخار کنن از دید شما بده؟