• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کل کل از نوع لیگ برتری -- قوانین در پست اول ( لطفا حتما قبل از فعالیت در تاپیک ، مطالعه نمایید)

به نظر شما نتیجه دربی هفتاد وششم پایتخت کدام گزینه است؟

• Total voters
    65
  • Poll closed .
وضعیت
موضوع بسته شده است.

saeedsh7j

Registered User
لایک‌ها
5,702
شما به جای این کارا 2 تا بازیکن با غیرت برا تیمت پیدا کن که با گهر و الومینیوم محشور نشی و نری دسته یک ! :D

بازیکناشون که اخر غیرتن! مخصوصا قدیمیاشون! مازیار زارع رو دیدین بعد گل می خواست خودشو جر بده:lol:

ESMIGHELE

همکار بازنشسته
لایک‌ها
10,372
شما به جای این کارا 2 تا بازیکن با غیرت برا تیمت پیدا کن که با گهر و الومینیوم محشور نشی و نری دسته یک ! :D

دسته یک بریم
یا دسته دو بریم
مثه شما دسته سه نمیریم
128fs318181.gif

*ZEUS*

Registered User
لایک‌ها
794
آخ که چه شب پر کاری داریم امشب :devil:

با سه تا گلی که امشب خوردین بود یا بدون اونه آمارتون :lol:

مصطفی جان باید دست نوازش بر سر عزیزان کشید
خیلی وقته نیمه دومن و نیاز به حمایت دارن

شما با صمد مرفاوی نسبتی ندارین :D

*ZEUS*

Registered User
لایک‌ها
794
۲ تا به تیر ۲ تا به تور بلا بدور ...

آخه به ملوان هم نمی خورید که من در قالب یک ملوانی باهاتون کل کل کنم
:D

آخی ناز بشین اسی شریفاتتون نزدیک بود تیر دروازه تون رو بترکونه حداقل یه دو ساعت وایمیستادین بعدا کل کل میکردین :p

تا اینجای کار یه بوس کوچولو از روی لپ داور به خاطر گل سالم ملوان

خوشم میاد اعتماد به نفست در حد لالیگاس مصی جون :D
این صحنه دقیقا عین گل پذیرفته نشده سپاهان با اس اس بود . اونجا فغانتون به هوا رفته بود حالا لپ داور بوسش میکنین کلک ;)

*ZEUS*

Registered User
لایک‌ها
794
تیتر فردای روزنامه ی پیروزی : پرسپولیس ملوان را در خانه متوقف کرد :D

می گم اگر رویانیان به جز ترکی و مظفری زاده چند تا داور دیگه هم بخره برای تیم تا فینال آسیا هم میرید ;)

تیتر فردای روزنامه استقلال جوان : فولادیها به خود ننازند پرسپولیس هم 3 گل به ما زده است :D

می گم حاجی هم قهرمانیو خریده که 5 دقیقه وقت اضافه نشون میده بعدش دقیقه 7 با من بمیرم تو بمیری سوت پایانو میزنه. :lol:

بنده خدا قهرمانی دید تا یکساعت دیگه هم ادامه بده اس اس گل بزن نیست گفت دیگه خودمو حاجیو ضایع تر نکنم :puke:

تازه پنارتتونم مشکوک بود

غیر ممکنه آخه تو آسیا که داورای ایرانی سوت نمیزنن
آره اینکه ثابت شده . هر وقت قلعه نویی مربیتون بوده از مرحله گروهی نتونستین بالاتر برین . تو گروهتون هم رتبه فاخر چهارمی بدست آوردین.:goatee:

راستی امیر جان فولاد چند تا نقطه داره؟:lol:

*ZEUS*

Registered User
لایک‌ها
794
آقا از اون با غیرتاتون یه دوتا رو سوا کن بفرست بیاد. لطفا یه داش مجتبی جباری اگه دم دستته(پولشو بدین حداقل بیاد سر تمرین :thumbsdow) با یه کم خسرو حیدری که برا پول یه فصل میره اصفهان بعد عین این راننده های ترانزیت برگشت سر جای اولش . باز یه فصل دیگه شاید گهر اگر پولدار بشه بره گهر بازی کنه خدا رو چه دیدی .;)

راستی اند غیرت ژنرال بزرگ که به خاطر این پول بی مصب هر فصل تو یه تیمه . بابا چقدر شماها با غیرتین :D:lol:

بازیکناشون که اخر غیرتن! مخصوصا قدیمیاشون! مازیار زارع رو دیدین بعد گل می خواست خودشو جر بده:lol:

بیرون از بحث غیرت میدونی چیه که بامزس . بازیکنای ما بعد اینکه از باشگاهمون میرن سعی میکنن به ما گل بزنن. بازیکنای شما قبل از اینکه به استقلال بیان سعی میکنن بهتون گل نزنن تا فصل بعد بیان اس اس :lol:

بالاخره فلسفه مشترک حاجی وژنرال همینه دیگه:D

Last edited:

AMIR TERROREST

Registered User
لایک‌ها
4,884
آخی من موندم چرا باید بیام با اینها کل کل کنم تیم ما که با تمام جو بد ورزشگاه و فحش هایی که به بازیکنامون دادن و خیس بودن زمین و نبودن کریمی و قاضی و نیلسون و .... و..... و....... تو انزلی بازی رو به اون قشنگی مساوی میکنه که به نظر خودم از برد بهتره

اونوقت اون دوستان آبی در بهترین شرایط تیمشون تو آزادی و در اوج انگیزه از تیم 8 ام جدول شکست میخورید اونم شکستی که 1 گلشو تو پنالتی زده بودید رحمتی هم مثل همیشه رو نوار شانس شانسسسسسسسسسس بود موقعین خطرناک هم قربونش برم فکر کنم 400 -2 بودش :D :D راستی تو همچین بازی مهمی تو خونه خودتون وقتی بالا جدولید فقط 3 هزار تا تماشاچی میان ورزشگاه :D :D اگه پرسپولیس جا شما بود که تو معمولی ترین بازی هم جای سوزن انداختن تو ورزشگاه نبود :D

در مورد اون بازیکنای با غیرت هم که میگید ما بازیکن با غیرت رو علی کریمی میگیم مهدوی کیا میگیم عابد زاده میگیم و............................ ( خداییش بخوای تا فردا صبح میتونم برات اسم استوره بیارم کف کنی ) ولی شما خداییش 5 تا استوره رو بگو فقط تو رو خدا فرهاد مجیدی رو نگو که میفتم زمین از خنده :D :D :D

*ZEUS*

Registered User
لایک‌ها
794
آقا حرف از غیرت شد یاد تیام بابا افتادم. :blush:
تیامی که بابا قرار بود بخاطرش اس اس رو با کوهی از غیرت ترک کنه :lol: و بره امارات بعد دید جیب قطریا پر پول تره بی خیال تیام و استقلال و غیرت شد :lol:

بعدشم با یه نمایش باحال تو تهران و پوشیدن پیراهن آبی زیر پیراهنش و نشان دادن عدد 4 به ماها شد سمبل غیرت برای آبی های با غیرت ندیده :D

خودمونیما .خودتون بحثو کشید تو غیرت و ناموس و این چیزا :lol:

راستی باخت 3-2 تو آزادی جلوی این همه تماشاگر( 0100 تا بودین :lol: حالا) مبارک

شاعر گفته تیمی که از فولاد بخوره بدرد شوکولات میخوره :lol:

*ZEUS*

Registered User
لایک‌ها
794
آقا گل دوم و سوم فولاد شما رو یاد چه برنامه زمان کودکی مینداخت ؟

یادتون نمیاد ؟
.
.
.
. یه کم بیشتر فک کنین
.
.
درسته پت و مت :lol:

من موندم این تیم چه جوری بهترین خط دفاع لیگو داره . تازه دقایق آخر نزدیک بود یه گل به خودی ملس هم بزنن بخودشون :D

من بازیو با یه فامیل اس اسی داشتم می دیدم طرف میگفت این قهرمانی انقدر سوت نمیزنه تا ما گل چهارم رو هم بخوریم :lol:

hdavoodh

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
16,196
قلعه‌نويي:مي توانستم 6 نفر را تعويض مي‌کردم
منبع ورزش3

ای بابا اینا هم که خوراکشون 6ه که ..... شیش تاییا ....6 تا تعویضم میخوان ....

Last edited:

hdavoodh

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
16,196
قلعه‌نويي: سيد مهدي رحمتي 3 گل خورد اما روز خوبي داشت
منبع ورزش3

میشه بگین ایشون تا چند تا جا دارن ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ 3 تا خورده روز خوبی داشته؟؟؟؟؟!!!!!!!!!

hdavoodh

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
16,196
قلعه‌نويي: ما در نيم فصل دوم به جذب 6 بازيکن احتياج داريم.
منبع ورزش3
اینا دس از سر 6 برنمیدارن .... خوب یادشون مونده ..... 6 تا میخورن .... 6 تا تعویض میخوان .... 6 تا بازیکن میخوان جذب کنن ....

hdavoodh

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
16,196
آقا گل دوم و سوم فولاد شما رو یاد چه برنامه زمان کودکی مینداخت ؟

یادتون نمیاد ؟
.
.
.
. یه کم بیشتر فک کنین
.
.
درسته پت و مت :lol:

من موندم این تیم چه جوری بهترین خط دفاع لیگو داره . تازه دقایق آخر نزدیک بود یه گل به خودی ملس هم بزنن بخودشون :D

من بازیو با یه فامیل اس اسی داشتم می دیدم طرف میگفت این قهرمانی انقدر سوت نمیزنه تا ما گل چهارم رو هم بخوریم :lol:

قلعه‌نويي در خصوص گل‌هايي که استقلال در اين ديدار دريافت کرد خاطرنشان کرد: به هنگام دريافت گل دوم خيلي تاکيد داشتيم که در حمله باشيم. افشين پشت حميدي رفت و پژمان و حمودي ( پت و مت ) بهم خوردند و باعث شد گل خورديم
منبع ورزش3

B T

Registered User
لایک‌ها
1,490
تقصیر دوستان استقلالیه که سطح خودشون رو اینقدر میارن پایین که مجبور می شن با رتبه های زیر 10 کل کل کنن - یکی نیست بگه تو که آرزوت تک رقمی شدن رتبه از اوله فصله چیکار داری به بازی بالای جدولی ها ؟!:D

4 تا دوست پرسپولیسی جمع شدن دور هم این می گه 6 تایی اون می گه دسته سومی کلا خوشحالن دور هم :D
از این همه سال لیگ برتر فقط 3 سال بالاتر از ما بودید در 5 سال اخیر یک هفته هم بالاتر نبودید - بازم بیاید بگید 6 تای 52 --- همانا بزرگترین افتخارتون همونه - ولی دیدی ما هی بیایم بگیم رفت و برگشت و سوبله و چوبله ؟ اینو زیاد نمی گیم چون برای خودمون افت داره که تیم پایین جدولی رو که 2 سال پشت سر هم بردیم رو بیایم پزش رو بدیم
4628.gif

در نهایت آرزو موفقیت می کنم براتون تا روزی برسه که حداقل از تیم علـــــــــــــــــــــــــــــــــــي دایــــــــــــــــــــــــــــی بالاتر باشید با 30 40 میلیارد پول مردم ( خودم و خودتون)‌ :D

و من ال .. توفیق

koonkooa

Registered User
لایک‌ها
2,542
تقصیر دوستان استقلالیه که سطح خودشون رو اینقدر میارن پایین که مجبور می شن با رتبه های زیر 10 کل کل کنن - یکی نیست بگه تو که آرزوت تک رقمی شدن رتبه از اوله فصله چیکار داری به بازی بالای جدولی ها ؟!:D

4 تا دوست پرسپولیسی جمع شدن دور هم این می گه 6 تایی اون می گه دسته سومی کلا خوشحالن دور هم :D
از این همه سال لیگ برتر فقط 3 سال بالاتر از ما بودید در 5 سال اخیر یک هفته هم بالاتر نبودید - بازم بیاید بگید 6 تای 52 --- همانا بزرگترین افتخارتون همونه - ولی دیدی ما هی بیایم بگیم رفت و برگشت و سوبله و چوبله ؟ اینو زیاد نمی گیم چون برای خودمون افت داره که تیم پایین جدولی رو که 2 سال پشت سر هم بردیم رو بیایم پزش رو بدیم
4628.gif

در نهایت آرزو موفقیت می کنم براتون تا روزی برسه که حداقل از تیم علـــــــــــــــــــــــــــــــــــي دایــــــــــــــــــــــــــــی بالاتر باشید با 30 40 میلیارد پول مردم ( خودم و خودتون)‌ :D

و من ال .. توفیق

حالا گريه نداره كه ...

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا