هاست دی ال تعطیل شد !!!
تازه الان اولشه . یک سری هاستینگ های بزرگتر هم دارن آماده میشن برای تعطیلی !هاست دی ال تعطیل شد !!!
راست میگی؟؟؟؟؟؟//// کی تعطیل شد؟ چرا به ما نگفتن؟؟؟؟؟
مرسی اقای بست
Metro Shrink | Url shortened service
چطوری میشه کدی گذاشت توی سایت یا فروم که به این شکل کنه persiantools.com لینک ها رو www.no8.ir/persiantools.com
مثل adf ly
برا این که میری از غریبه میگیری دیگهمن سالیانه حدود 125 دلار پرداخت می کردم هاست مانستر
با این وضعیت میره روی 400 هزار تومن
ولی خدایش بازم می ازره
چرا؟
چون سرویس دهی حرف نداره.
الان سایت ما 4 روز هست رو سرور ایران رفته لالا..
که روم نمیشه بزنگم
چرا همون servage رو ادامه ندادی ؟ اونجا که پشتیبانی و سرویسش خوب بودتا قبل از گرونی از اینجا سرور می گرفتم لامصب یک میلی ثانیه هم داون تایم نداشت
Xtraordinary Hosting
منتها زد پوند شد 4 تومن دیگه نمیصرفه :|
چرا همون servage رو ادامه ندادی ؟ اونجا که پشتیبانی و سرویسش خوب بود
چرا همون servage رو ادامه ندادی ؟ اونجا که پشتیبانی و سرویسش خوب بود
تا قبل از گرونی از اینجا سرور می گرفتم لامصب یک میلی ثانیه هم داون تایم نداشت
Xtraordinary Hosting
منتها زد پوند شد 4 تومن دیگه نمیصرفه :|
XDمهدی جان ریال قبول نمیکنه؟
XD
چرا ولی فقط تراول XDD
بیاد داخل سرعت لودش خیلی بهتر میشه
یه هاست توپ تو ایران باشه خیلی بیشتر می صرفه!
اونو دو سه تا سایت روش دارم ولی سایتای دیگه رو نمی کشید همش خطای دیتابیس میداد. پشتیبانیشون خوبه و خیلی سریع جواب میدن ولی برای موارد تکنیکی زیاد پاسخگو نیستن و جوابهای ابتدایی میدن، مثلا در نهایت میگفتن سرور دیتابیستون رو تغییر دادیم ولی چندروز بعد باز شروع می شد... چون سرورهای دیتابیسشون ریموت هست مشکل دارن با کوئری ها.
ولی درکل برای سایتای کم بازدید یا سایتایی که کوئری کم دارن و بیشتر استاتیک هستن خوبه.
اون ماهی 1000دلارو من بودم خودم می شدم سرور دیگه هاستینگ برای چیمه XDهاستینگ ها هم مثل PHP کارا 2 دره باز هستند :دی ( بلا نسبت شما ) .. یکی از بچه ها هاست گرفته بود ماهی 1000 دلار ( 3 میل ) باز هم به مشکل بر خورد :دی
خواستی بعدا تو یاهو آدرس هاستینگ رو میدم :دی
ایران که عمرا بیام XD مثلا اون برنامه نجو رو بیارم فرداش مثل قارچ کپیشو زدن از رو سورسش XDیادمه قبلا که من ازشون سرویس داشتم دیتابیس لوکال هم میدادن . یعنی پولش رو میگرفتن و لوکال میدادن . حالا رو نمیدونم . اما سایت های خیلی خفنی روش بودن ( اکثرا هم پور ن بودن و بازدید خفففن ! )
حالا بیا تو ایران هم تست کن شاید به دردت بخوره![]()
لول . یعنی الان نیست ؟ایران که عمرا بیام XD مثلا اون برنامه نجو رو بیارم فرداش مثل قارچ کپیشو زدن از رو سورسش XD