• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کل کل از نوع لیگ برتری -- قوانین در پست اول ( لطفا حتما قبل از فعالیت در تاپیک ، مطالعه نمایید)

به نظر شما نتیجه دربی هفتاد وششم پایتخت کدام گزینه است؟

• Total voters
    65
  • Poll closed .
وضعیت
موضوع بسته شده است.

aghamostafaa

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
18,128
مصی زیاد پارازیت ول کنی به رضا عنایتی و فرشید کریمی میگم بیان دماغشون رو بکنند تو چشمت :D
آخه اگه اون خوبه سید جلال ما هم یه تنه ضعف خط دفاعی رو تا جایی که تونسته پوشش داده ... مرغ همسایه غازه فقط !؟ سید مهدی حلال میگیره اینا حروم ؟ :D

اون سال یادته که وسط فصل رحمان رضایی رو اضاف کردید ؟؟ اونسال پرهزینه ترین تیم تاریخ فوتبال ایران رو بسته بودید ... آخرشم هیچی نشدید

امسالم رکورد اون سال رو زدید ولی آخرش بازم هیچی نمیشید :)

بازیکنی از پرسپولیسم اگه خوب بازی کنه و شمای هوادار ازش راضی باشه نوش جونش ولی بعید میدونم همچین بازیکنی تو تیمتون پیدا کنی ... اون انصاری فرد که تا الان 5 گل زده اندازه آرش برهانی هم واسه تیمتون مفید نبوده ... 3 گلش رو توی یه مسابقه زده که 6 گل خورده تیم حریف و گلش ارزش زیادی نداشته ... 2 گل دیگه رو هم دقیقا یادم نیست ولی فکر کنم فقز گلش به ذوب آهن بود که ارزش داشت .... اونیکی هم فکر کنم بازی مساوی تمام شد.

سد جلال و بنگر فقط بکش زیرش بلدن دیگه .... غیر از اینه ؟؟ دوتاشون با هم دیگه والا ارزششون به اندازه ی منتظری ما نیست...

حرفی داری بیا بیرون پی تی برنم نفلت کنم!

Terova

Registered User
لایک‌ها
813
مربای 2 - 3 میلیاردیتون هم که اخراج شد..! این همه افتخار تو مصر کسب کرده بود بیچاره اومد پرسپولیس سر پیری بی آبرو شد..:D

dooste.man83

Registered User
لایک‌ها
7,353
مربای 2 - 3 میلیاردیتون هم که اخراج شد..! این همه افتخار تو مصر کسب کرده بود بیچاره اومد پرسپولیس سر پیری بی آبرو شد..:D

این همون مربی بود که مدیر عاملشون میگفت تا آخر لیگ حمایتش می کنیم و مثل کوه پشتشیم و از این حرف ها ...من موندم اگر حمایتش نمیکرد الان چیکارش میکرد ؟؟!!!!

پول بیت المال هم که مفته 3 میلیارد به این میده به بعدی هم همینقدر به بعدیشم همینقدر ... پول مفته دیگه چه بهتر بره تو جیب پیرمرد خارجی

Milad666

Registered User
لایک‌ها
752
آره دیگه پول مفته ! یه بازیکن 4.5 میلیون دلار پول میگیره یکی 5 هزار یورو پول مردم بدبخت رو میده لقب میخره یکی هم باید به فکر این پیری باشه دیگه اینم گناه داره این وسط :D

aghamostafaa

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
18,128
آره دیگه پول مفته ! یه بازیکن 4.5 میلیون دلار پول میگیره یکی 5 هزار یورو پول مردم بدبخت رو میده لقب میخره یکی هم باید به فکر این پیری باشه دیگه اینم گناه داره این وسط :D

5 هزار بورو رو از جیب خودش داده .... میلاد با اعصاب من بازی نکن ... من اعصاب مصاب ندارما ...

ESMIGHELE

همکار بازنشسته
لایک‌ها
10,372
5 هزار بورو رو از جیب خودش داده .... میلاد با اعصاب من بازی نکن ... من اعصاب مصاب ندارما ...

مصی جون چرا کم میاری اصابت خورد میشه
خونسرد باش الان عصبی میشی سکته میکنی بعد مثه اون بنده خدا طرفدارتون فوت میکنی:D

dooste.man83

Registered User
لایک‌ها
7,353
مصی جون چرا کم میاری اصابت خورد میشه
خونسرد باش الان عصبی میشی سکته میکنی بعد مثه اون بنده خدا طرفدارتون فوت میکنی:D

دیگه هوادار های استقلال از بس با غیرت هستن و عادت به برد دارن و صدر جدول نشینی و قهرمانی نیم فصل دارن یک باخت که تیم میاره اینجوری کشته و زخمی میدن دیگه
بی دلیل نیست که هوادار های استقلال بهترین هوادار ها در دنیا هستن :happy:

ESMIGHELE

همکار بازنشسته
لایک‌ها
10,372
دیگه هوادار های استقلال از بس با غیرت هستن و عادت به برد دارن و صدر جدول نشینی و قهرمانی نیم فصل دارن یک باخت که تیم میاره اینجوری کشته و زخمی میدن دیگه
بی دلیل نیست که هوادار های استقلال بهترین هوادار ها در دنیا هستن :happy:

داداش میشه بگی چجوری حساب کردی که هوادارای استقلال شدن بهترین هوادار ها در دنیا:blink:
که حتی برای تشویق تیمشون نمیان:(

giba-iran30

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
209
حد اقلش اینه اسقلالیا 1000 نفر هم برن کل بازی تشویق میکنن
منتهی پرسپولیسیا 50000 هزا نفرشون(!!!!) هم که بره کلا" استادیوم سکوت !

dooste.man83

Registered User
لایک‌ها
7,353
داداش میشه بگی چجوری حساب کردی که هوادارای استقلال شدن بهترین هوادار ها در دنیا:blink:
که حتی برای تشویق تیمشون نمیان:(

بازی هایی هم که تیم از قبل برده ( تیم های ضعیف و ته جدولی ) و نیازی به تشویق نیست رو ممکن حالا نیان ولی تو بازی های حساس که تیم نیاز به تشویق داره که تمام استادیوم پر میشه

koonkooa

Registered User
لایک‌ها
2,542
خداوندا سپاس که استقلال
و هوادارنش را آفریدی
تا هر روز یه دل سیر ازشون بخندیم و فضاي خنده رو فراهم كردي

aghamostafaa

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
18,128
خداوندا سپاس که استقلال
و هوادارنش را آفریدی
تا هر روز یه دل سیر ازشون بخندیم و فضاي خنده رو فراهم كردي

دلم برات کبابه .... فرهاد داره میاد .... فرهـــــــــــآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآ دددددد ..... :D

majid1366

Registered User
لایک‌ها
707
تیم استقلال با شعار استقلال آزادی ...................
واقعا باز هم می یاند میگن فدراسیون طرف پرسپولیس خوب دو بار همین فدراسیون دربی مساوی به نفع شما زده دوچینگ میکنید هیچی نمیگه داوری ترکی میزاره براتون برای دربی ها گل سالم و پنالتی ها رو نگیره بازی تون عقب میندازید
تیتر ها روزنامه ها چهرهایی که هستند و لینک ها خبر باشگاه استقلال
15537984014562237468.jpg

ESMIGHELE

همکار بازنشسته
لایک‌ها
10,372
وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا