• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بخوام كتاب چاپ كنم بايد چكار كنم؟لطفا راهنمايي كنيد

وضعیت
موضوع بسته شده است.

zarindvd

Registered User
لایک‌ها
226
سلام.دوستان من چند وقته كه دنبال اينم كه كتاب چاپ كنم.اين كتاب يه جورايي مكالمات روزمره ي انگليسي هست كه ميشه گفت خيلي جامع تر از بقيه است كه من تا الان ديدم و بخش بندي شده به عنوان مثال براي سلام و خداحافظي 50-60 تا اصطلاح و جمله داره و به همين ترتيب تا آخر و اندازه اش هم تقريبا از تقويم هاي جيبي قراره يكم بزرگ تر باشه.
چندتا سوال فقط برام پيش اومده و اون هم اينكه :
1-حتما بايد مدركم زبان باشه؟مثلا با مدرك روان شناسي اجازه چاپ كتاب مكالمات انگليسي رو نميدن؟
2- در صورت عدم مخالفت بايد اول بيام اصطلاحات و لغات رو مرتب و بخش بندي كرده تويه ورد يا پي دي اف وارد كنم بعد برم دنبال كاراي صحافي و چاپ خونه و اينا يا كاره ديگه اي اول بايد انجام بدم
دوستاني كه تجربه ي چاپ كتاب يا كار تويه چاپخانه و صحافي رو دارن راهنمايي كنن.ممنون

zarindvd

Registered User
لایک‌ها
226
يعني كسي اينجا كتاب چاپ نكرده يا چاپخانه كار نكرده؟:blink:

zarindvd

Registered User
لایک‌ها
226
اگه تاپيك فروش گوشي بود الان فروش رفته بود:D
ولي كار فرهنگي...........
دكتر علي شريعتي شرمنده ام:blink:
دوستان انجمن يا وب سايتي سراغ نداريد كه در اين زمينه بتونن راهنمايي ام كنن؟

rashiddivx

Registered User
لایک‌ها
610
من اطلاعاتی در این زمینه ندارم ولی دمت گرم داداش امیدوارم که توی کارت موفق باشی

ftec

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
388
كم كم داشتم فكر ميكردم شايد تاپيكم نامرئيه:D
قربانت.شما هم همينطور

متن کتابت رو به شکل فایل ورد ، بردار ببر یه انتشاراتی که کارش کتب زبانه یا یه انتشارات عمومی. بقیه کارهاش با ناشره. فقط چون نویسنده تازه کار هستی ، تمام هزینه های چاپ + سود خودش رو از شما میگیره . بعدش دیگه هرچی کتاب فروش بره ، سود شماست

zarindvd

Registered User
لایک‌ها
226
متن کتابت رو به شکل فایل ورد ، بردار ببر یه انتشاراتی که کارش کتب زبانه یا یه انتشارات عمومی. بقیه کارهاش با ناشره. فقط چون نویسنده تازه کار هستی ، تمام هزینه های چاپ + سود خودش رو از شما میگیره . بعدش دیگه هرچی کتاب فروش بره ، سود شماست

ممنون.بالاخره يكي جواب ما رو داد
يه سوال ديگه:من قراره بيشتر كارم كتابچه بشه تا كتاب يه جوري كه قابل حمل باشه بعد چطوري بيام تويه ورد بذارم .منظورم اينه من تويه سايز آ4 تايپ ميكنم راهي هست كه بشه مثلا اندازه صفحات رو نصف آ5 كرد و اينكه خوده انتشارات قبل از چاپ متن رو ويرايش و اصلاح ميكنه؟
- يه سوال ديگه ام هم اينه كه ممكنه من بيام كلي وقت بذارم و متن رو آماده كنم بعد ناشر بگه ارزش چاپ نداره يا اينجور كتابها مثلا زياد مخاطب نداره و چاپ نكنه؟

ftec

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
388
ممنون.بالاخره يكي جواب ما رو داد
يه سوال ديگه:من قراره بيشتر كارم كتابچه بشه تا كتاب يه جوري كه قابل حمل باشه بعد چطوري بيام تويه ورد بذارم .منظورم اينه من تويه سايز آ4 تايپ ميكنم راهي هست كه بشه مثلا اندازه صفحات رو نصف آ5 كرد و اينكه خوده انتشارات قبل از چاپ متن رو ويرايش و اصلاح ميكنه؟
- يه سوال ديگه ام هم اينه كه ممكنه من بيام كلي وقت بذارم و متن رو آماده كنم بعد ناشر بگه ارزش چاپ نداره يا اينجور كتابها مثلا زياد مخاطب نداره و چاپ نكنه؟

خواهش میکنم

ببین شما فقط متن کتاب رو میدی به ناشر. ویراستاری و صفحه بندی و اینا با ناشره - چون شما تازه کاری و تیم نداری- ، معمولا بهترین قطع چاپ کتاب - جیبی یا وزیری و غیره- رو هم خودش پیشنهاد میده. طرح روی جلد و ... را هم خودت میتونی پیشنهاد بدی. از اینجا به بعد دیگه با ناشره. گرفتن مجوز نشر و شماره ISBN ، چاپخونه و کارهای فنی و پخش و فروش.

ببین گفتم قبلا . ناشر تمام هزینه هایی که کرده + سود خودش رو قبلا از شما میگیره ، بنابراین هر چیزی که قابل چاپ باشه - مجوز بتونه بگیره- ، چاپ میکنه ! اگر کتابت مخاطب نداشته باشه ، شمایی که ضرر میکنی نه اون :blush:

مثلا یه کتاب 200 صفحه ای مینویسی که در تیراژ 1000 میخوای چاپ بشه. فرضا هزینه چاپ و سود ناشر میشه 9 میلیون . قیمت پشت جلد میخوره 12000 تومن. ناشر از شما 9 میلیون میگیره و این کتاب رو چاپ میکنه. حالا اگر همش فروش بره 3 میلیون سود کردی ، اگر هیچی فروش نره ، 9 میلیون از جیبت دادی که به اعتلای فرهنگ در کشور کمک کنی:D

البته ناشرهای دانشگاهی کلا سیستمشون فرق میکنه. اونا 10 درصد حق مولفه که میدن. کلا اینجوری بهت بگم اگر خریدار زورکی! برای کتابت نداری روی سود تالیف حساب نکن. خریدار زورکی یعنی چی ؟ یعنی دانشجویی که به زور باید کتاب استادش رو بخره - که بعضا حل المسائلیه که از تو اینترنت دانلود کرده و داده یه دانشجوی دیگه ترجمه کنه-:rolleyes: یا مثلا از این کتابهایی که کتابخونه مدارس و مسجدها و ... زورکی باید بخرن.مثل خاطرات .....لا اله الا الله . من دوباره دارم وارد مسائل سیاسی میشم:p

zarindvd

Registered User
لایک‌ها
226
خواهش میکنم

ببین شما فقط متن کتاب رو میدی به ناشر. ویراستاری و صفحه بندی و اینا با ناشره - چون شما تازه کاری و تیم نداری- ، معمولا بهترین قطع چاپ کتاب - جیبی یا وزیری و غیره- رو هم خودش پیشنهاد میده. طرح روی جلد و ... را هم خودت میتونی پیشنهاد بدی. از اینجا به بعد دیگه با ناشره. گرفتن مجوز نشر و شماره ISBN ، چاپخونه و کارهای فنی و پخش و فروش.

ببین گفتم قبلا . ناشر تمام هزینه هایی که کرده + سود خودش رو قبلا از شما میگیره ، بنابراین هر چیزی که قابل چاپ باشه - مجوز بتونه بگیره- ، چاپ میکنه ! اگر کتابت مخاطب نداشته باشه ، شمایی که ضرر میکنی نه اون :blush:

مثلا یه کتاب 200 صفحه ای مینویسی که در تیراژ 1000 میخوای چاپ بشه. فرضا هزینه چاپ و سود ناشر میشه 9 میلیون . قیمت پشت جلد میخوره 12000 تومن. ناشر از شما 9 میلیون میگیره و این کتاب رو چاپ میکنه. حالا اگر همش فروش بره 3 میلیون سود کردی ، اگر هیچی فروش نره ، 9 میلیون از جیبت دادی که به اعتلای فرهنگ در کشور کمک کنی:D

البته ناشرهای دانشگاهی کلا سیستمشون فرق میکنه. اونا 10 درصد حق مولفه که میدن. کلا اینجوری بهت بگم اگر خریدار زورکی! برای کتابت نداری روی سود تالیف حساب نکن. خریدار زورکی یعنی چی ؟ یعنی دانشجویی که به زور باید کتاب استادش رو بخره - که بعضا حل المسائلیه که از تو اینترنت دانلود کرده و داده یه دانشجوی دیگه ترجمه کنه-:rolleyes: یا مثلا از این کتابهایی که کتابخونه مدارس و مسجدها و ... زورکی باید بخرن.مثل خاطرات .....لا اله الا الله . من دوباره دارم وارد مسائل سیاسی میشم:p
ممنون.اطلاعاتت خيلي كمك كرد.
چند وقت ديگه ميخوام كم كم برم سراغ وارد كردنش تويه ورد.
خيلي هم برام سود آوريش مهم نيست بيشتر يه جورايي امتياز داره واسم.
د رابطه با قيمت مثلا 500 نسخه چاپ بشه و قيمت هر كتاب هم مثلا 3000 تومان جمعا ميشه 1.500 يعني از اين مبلغ ناشر يه مقدار حساب ميكنه يه درصدي ميگيره يا
نه فرمول خاصي براي حساب كردن هزينه چاپ وجود داره؟

ftec

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
388
ممنون.اطلاعاتت خيلي كمك كرد.
چند وقت ديگه ميخوام كم كم برم سراغ وارد كردنش تويه ورد.
خيلي هم برام سود آوريش مهم نيست بيشتر يه جورايي امتياز داره واسم.
د رابطه با قيمت مثلا 500 نسخه چاپ بشه و قيمت هر كتاب هم مثلا 3000 تومان جمعا ميشه 1.500 يعني از اين مبلغ ناشر يه مقدار حساب ميكنه يه درصدي ميگيره يا
نه فرمول خاصي براي حساب كردن هزينه چاپ وجود داره؟
خواهش میکنم
فرمول نداره. بر اساس تعداد صفحات کتاب و تصاویر و قطع کتاب و تیراژ ، هزینه چاپ مشخص میشه. به اینها هزینه کارهای اداری و گرفتن مجوز نشر و سود ناشر اضافه میشه. کل این مبلغ از شما گرفته میشه. بعد بر اساس این قیمت پشت جلد رو تعیین میکنن. یعنی قیمت پشت جلد رو آخر مشخص میکنن که شامل کل هزینه های قبلی + سود پخش کننده + سود کتابفروش + سود شماست.

شما فقط میتونی تا حدودی روی تیراژ و قیمت پشت جلد نظر بدی. تیراژ از یک حدی نباید کمتر باشه که برای چاپخونه بصرفه، بستگی به حجم کتاب داره ، ولی کتابهای معمولی از 800 تا 3 هزار نسخه است. حداقل 5-6 میلیون افتادی :D
کلا کار پر دردسریه. اگر برای اعتبار غیر رسمی میخوای که جزوه چاپ کن بده بیرون. جزوه میتونه 300 صفحه باشه ، با جلد طلاکوب ! :p. فقط فرقش با کتاب اینه که شابک نداره و مجوز و انتشارات نمیخواد. اگر هم برای اعتبار رسمی میخوای که عملا هیج کجا کتابی که منشا یا انتشارات دانشگاهی نداشته باشه رو اعتبار حساب نمیکنن. مقاله معتبر بدی خیلی بهتره.

zarindvd

Registered User
لایک‌ها
226
ممنون پاسخم رو گرفتم
لطفا تاپيك بسته شود

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا