kia_martan
Registered User
- نوشتهها
- 3,770
- لایکها
- 4,057
مدت اموزشی چند روزه بالاخره !
یکی میگه 45 روز یکی میگه 2 ماه یکی هم میگه جدیدا شده 3 ماه ! !
اموزشی 2ماه طول میکشه 2 هفتش با مرخصی میره که میمونه همون 45 روز!
دیروز از جهنم سبز جهرم ترخیص شدیم![]()
14 روز مرخصی اژدر؟ یه کم زیاده ها،به ما 6 روز میان دوره دادن 4 روز پایان دورهاموزشی 2ماه طول میکشه 2 هفتش با مرخصی میره که میمونه همون 45 روز!
14 روز مرخصی اژدر؟ یه کم زیاده ها،به ما 6 روز میان دوره دادن 4 روز پایان دوره
آره برگه ها رو ندادن گفتن چند روز دیگه نماینده ها برن همونجا بگیرن .راسته که برگه ها رو ندادن و گفتن آماده نشده و چند روز دیگه برید از **** وظیفه مرکز استانتون بگیرید؟؟
.
الان یه هفته هم اولش مرخصی میدن!
طبق قانون اگه سنوات تحصیلی شما به پایان برسه و نتونید فارغ التحصیل بشید اخراج میشید و نهایتا یه مدرک معادل بهتون میدن مثل فوق دیپلم اگه واحدهای لازمه رو گذرونده باشید - فقط یه نکته وجود داره که در صورت صلاحدید دانشگاه محل تحصیل و کمیسیون و اینجور چیزا حداکثر یکسال میتونه به سنوات تحصیلیتون اضافه بشه
و پس از اون معرفی میشید به وظیفه عمومی
نمیخام آیه یاس بخونم ولی زمان ما که نذاشتن . شماهم بنا رو بر این بذار که نمیذارن برگردی و همه وسایل لازم رو با خودت ببر7 صبح رفتیم بلیط دادن واسه ساعت 11 صبح به سمت پدافند سمنان
ببینم لباس دادن میزارن برگردیم یا میمونیم
نمیخام آیه یاس بخونم ولی زمان ما که نذاشتن . شماهم بنا رو بر این بذار که نمیذارن برگردی و همه وسایل لازم رو با خودت ببر
امیدوارم زود تموم شه راحت شی![]()
اعزامی های 1/10 و 1/12 امیدوارم بعد از چند ماه مثل من که 1/4 اعزام شدم به نکشی نیفتید . یه عمر گذشت تازه رفتیم تو 7 ماهمنم اعزامی 01/12/1391 هستم![]()
بابا بدبخت تر از اونام سراغ داری؟ چندر غاز حقوق میگیرن . هر موقع فرمانده های رده بالاتر حال کنن تو سرشونم میزنناعزامی های 1/10 و 1/12 امیدوارم بعد از چند ماه مثل من که 1/4 اعزام شدم به نکشی نیفتید . یه عمر گذشت تازه رفتیم تو 7 ماه
خدا بهتون رحم کنه 24 ماه خدمت ..البته خدمت به خلق ثواب داره ما که به کشور خدمت نمیکنیم به یه مشت کادری کثیف عقده ای خدمت میکنیم ما کار میکنیم که اونا حقوق بگیرن
اعزامی های 1/10 و 1/12 امیدوارم بعد از چند ماه مثل من که 1/4 اعزام شدم به نکشی نیفتید . یه عمر گذشت تازه رفتیم تو 7 ماه
خدا بهتون رحم کنه 24 ماه خدمت ..البته خدمت به خلق ثواب داره ما که به کشور خدمت نمیکنیم به یه مشت کادری کثیف عقده ای خدمت میکنیم ما کار میکنیم که اونا حقوق بگیرن
داداش البته منم یه بار 1/4 اعزام شدم الان دوباره 1/12 اعزام میشم !
شما انگار عشق خدمتیا، به کامنتات که اینطور میخوره :happy: