• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کل کل از نوع لیگ برتری -- قوانین در پست اول ( لطفا حتما قبل از فعالیت در تاپیک ، مطالعه نمایید)

به نظر شما نتیجه دربی هفتاد وششم پایتخت کدام گزینه است؟

• Total voters
    65
  • Poll closed .
وضعیت
موضوع بسته شده است.

saeedsh7j

Registered User
لایک‌ها
5,702
سعید جان شما به علت عدم رعایت قانون کل کل با تیم یه رقمی 13 روز بن میشی و اگه ادامه بدی دسترسیت به تاپیک به صورت کامل مسدود میشه :D

راست میگی اصلا یادم‌ نبود :D

Last edited:

aghamostafaa

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
18,128
اقا دست شما درد نکنه این قانونو گذاشتین. بخدا جلو درو همسایه رومون نمیشد بگیم بچه های ما با تیم ته جدولی کل میندازن

دقیقا ....

بابا زشته بخدا برامون افت داره ... اصلا قانونو باید واسه رتبه ی زیر 4 میذاشتیم :) .... ولی اگه اینکارو میکردیم دیگه هیچ وقت کل کلی شکل نمیگرفت .... همانا با اینکار خواستیم برای تیمهایی که رتبه آنها 10 به بالا هست انگیزه ایجاد کنیم باشد که برای بدست آوردن افتخار کل کل با ما تلاش خود را بیشتر نمایند و به نیمه ی اول جدول راه یابند وگرنه عذابی سخت (سقوط به لیگ 1) در انتظار آنان است .... :D

دوستان استقلالی هم لطف کنن و جایگاه خودشونو تیمشونو در نظر بگیرن و با کل کل با تیمای درجه 2 و در معرض خطر سقوط وجهه و کلاس کاری تیم رو پایین نیارن :D

Terova

Registered User
لایک‌ها
813
مصطفی جان اگر این تیم فوق الذکر خدای نکرده به لیگ دسته دوم ره سپار شدن ما دیگه چه جوری با رغیب سنتیمون کل کل کنیم..؟ :D

Milad666

Registered User
لایک‌ها
752
Terova جون در اون حالت باز ما هنوز 2 دسته بالاتر شما بازی کردیم عضه نخور باز هم میشه کل کل کرد :D

مصی باز چشممون زدی ؟ :hmm:

dooste.man83

Registered User
لایک‌ها
7,353
من عاشق این پرسپولیس هستم ... تیم حرفه ای به این میگن ... یک بازی 6 تا میزنه بعد 6 تا بازی بعدی بردن یادشون میره !!! و همین روند ادامه داره تا پایان لیگ
راستی تیمتون خیلی متحول شده و خوب بازی میکنه و شما ها هم که خیلی راضی هستید ... جلوی تیم ته جدولی تر از خودتون تو آزادی مساوی می کنید تازه شانس آوردین توی زده حمله ها گل نخوردین

راستی من شنیدم هیئت مدیره و کادر فنی و بازیکنان و مدیر عامل پرسپولیس و ... همه تشکیل جلسه دادن بفهمن اون گل دوم رو چجوری و از کجا رفت تو دروازشون ...چون نفهمیدن از کجا خوردن و هنوز دارن بررسی میکنن :D

Milad666

Registered User
لایک‌ها
752
من عاشق این پرسپولیس هستم ... تیم حرفه ای به این میگن ... یک بازی 6 تا میزنه بعد 6 تا بازی بعدی بردن یادشون میره !!! و همین روند ادامه داره تا پایان لیگ
راستی تیمتون خیلی متحول شده و خوب بازی میکنه و شما ها هم که خیلی راضی هستید ... جلوی تیم ته جدولی تر از خودتون تو آزادی مساوی می کنید تازه شانس آوردین توی زده حمله ها گل نخوردین

راستی من شنیدم هیئت مدیره و کادر فنی و بازیکنان و مدیر عامل پرسپولیس و ... همه تشکیل جلسه دادن بفهمن اون گل دوم رو چجوری و از کجا رفت تو دروازشون ...چون نفهمیدن از کجا خوردن و هنوز دارن بررسی میکنن :D
آقا بیا این قاب دستمال رو بگیر ببر بده دست اسطوره تون دوباره قهر نکنه بره واسه فسخ :D

dooste.man83

Registered User
لایک‌ها
7,353
آخیش ... این صدر جدول بودن با 3 امتیاز اختلاف چه حالی میده ... پرسپولیس 20 میلیاردی همش 12 رتبه از ما پایین تره ... همش ...

در همین رابطه خبر میرسه هنوز هیئت های تشکیل شده در پرسپولیس نفهمیدن گل دوم رو از کجا خوردن :D:D

ESMIGHELE

همکار بازنشسته
لایک‌ها
10,372
Terova جون در اون حالت باز ما هنوز 2 دسته بالاتر شما بازی کردیم عضه نخور باز هم میشه کل کل کرد :D

مصی باز چشممون زدی ؟ :hmm:

حرفای این دوستمون تایید میشه
مگه اینکه با اشتباهات داور ببرن وگرنه......
نیمه دوم آلومینیوم خیلی بهتر بازی میکرد....

dooste.man83

Registered User
لایک‌ها
7,353
حرفای این دوستمون تایید میشه
مگه اینکه با اشتباهات داور ببرن وگرنه......
نیمه دوم آلومینیوم خیلی بهتر بازی میکرد....

آیا می دانید دو پنالتی استقلال در این بازی گرفته نشد !!!

آیا شما نیمه دوم بازی پرسپولیس را دیده اید نه استقلال را !!!

آیا خیلی سخته استقلال قهرمان رو صدر ببینید و پرسپولیس رو سیزدهم ...

.:smr:.

Registered User
لایک‌ها
4,964
ای بابا ! بازم مثل همیشه ما بردیم و پرسپولیسی ها هنوز در آرزوی تک رقمی شدن هستن !! دوستان چه قدر تا تک رقمی شدن فاصله دارید امتیاز قرض بدیم ؟

به خدا من هنوز دلیل اینکه یه تیم با 20 ...30 میلیارد هزینه باید در رتبه 13 جدول باشه رو نمیدونم واقعا قضیه چیه ؟ پرسپولیس اول فصل به قول سردار بهترین بازیکنان رو خرید ولی امروز !!

بهتره یه زلزله اساسی تو این تیم اتفاق بیافته وگرنه میشن زنگ تفریح ...

خیلی آبرو ریزی هستش نه؟!! آقا به خدا ما هم آبرو داریم !!

dooste.man83

Registered User
لایک‌ها
7,353
من دیگه تا پرسپولیس رتبه تک رقمی نیاره باهاشون کل کل نمیکنم خیلی جدی گفتم ... خوب بجای پرسپولیس میرم با گهر دورود یا آلمینیوم هرمزگان کل کل می کنم حداقل نه ادعا دارن نه پول خرج کردن تازه هم اومدن تو لیگ

تازه یادتون نره همین پرسپولیس چند تا بازی به نفعشون گرفتن وگرنه الان 16 یا 17 جدول بودن

به عنوان یک هوادار استقلال امیدوارم با امداد های غیبی ، فدراسیونی ، داوری ، شانسی تو لیگ بمونید

ما بریم به قهرمانی هامون در سه جام برسیم ...

*ZEUS*

Registered User
لایک‌ها
794
استقلالی های عزیز می دونم چرا در حال سوخت و سوزید :Dکریم و سید جلال قرار بود پیراهن آبی بپوشن . ولی حیف سردار نزاشت .
حالا هم فعلا خوش باشید . تا آخر فصل خیلی مونده.
شماها که 20 بار بیانیه وفتوی از خودتون در کردین |، که کل کل نکنید خب یه چند مدت نیاین تا درداتون التیام پیدا کنه . حداقل واسه حرفای خودتون ارزش قائل باشین.
ما هم هر هر میخندیم به آرزوی بازیکنی که از اوساسونا اومد تو تیم عشق بچگیش بعد وسط راه یادش افتاد یه پاسی قدیمیه. حالا هم سر یه تیکه پارچه تو تمرین نمیاد:D

aghamostafaa

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
18,128
استقلالی های عزیز می دونم چرا در حال سوخت و سوزید :Dکریم و سید جلال قرار بود پیراهن آبی بپوشن . ولی حیف سردار نزاشت .
حالا هم فعلا خوش باشید . تا آخر فصل خیلی مونده.
شماها که 20 بار بیانیه وفتوی از خودتون در کردین |، که کل کل نکنید خب یه چند مدت نیاین تا درداتون التیام پیدا کنه . حداقل واسه حرفای خودتون ارزش قائل باشین.
ما هم هر هر میخندیم به آرزوی بازیکنی که از اوساسونا اومد تو تیم عشق بچگیش بعد وسط راه یادش افتاد یه پاسی قدیمیه. حالا هم سر یه تیکه پارچه تو تمرین نمیاد:D

نبود یه رقمی ؟؟؟

saeedsh7j

Registered User
لایک‌ها
5,702
بنده خدا چه قدر به خودش فشار اورده که یه چیز پیدا کنه بیاد اینجا بگه! جک سال بود!

Milad666

Registered User
لایک‌ها
752
مصی میگم فغانی مثل اینکه واستون ترکونده ! از دست این فتل ژیگول :D
میگم این مدل فصل رو جلو بردن انگار عادت استقلال شده ! اول فصل و نیم فصل رو با فغانی و قهرمانی میرن بالای جدول بعد یهو آخر فصل میان پایین ! :lol:

majid1366

Registered User
لایک‌ها
707
خب این هم سند رسمی از سایت ای اف سی
سایت رسمی کنفدراسیون فوتبال آسیا پرسپولیس را موفق ترین باشگاه تاریخ فوتبال ایران با 9 قهرمانی لیگ و یک قهرمانی جام در جام اسیا می داند و لقب پرافتخارترین و موفق ترین باشگاه تاریخ فوتبال ایران در آسیا از آن پرسپولیس است...

Al Ittihad to psyche up

ESMIGHELE

همکار بازنشسته
لایک‌ها
10,372
خب این هم سند رسمی از سایت ای اف سی
سایت رسمی کنفدراسیون فوتبال آسیا پرسپولیس را موفق ترین باشگاه تاریخ فوتبال ایران با 9 قهرمانی لیگ و یک قهرمانی جام در جام اسیا می داند و لقب پرافتخارترین و موفق ترین باشگاه تاریخ فوتبال ایران در آسیا از آن پرسپولیس است...

Al Ittihad to psyche up

چرا این ماسماسک لایک رو فقط یه بار میشه ازش استفاده کرد:D

aghamostafaa

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
18,128
مصی میگم فغانی مثل اینکه واستون ترکونده ! از دست این فتل ژیگول :D
میگم این مدل فصل رو جلو بردن انگار عادت استقلال شده ! اول فصل و نیم فصل رو با فغانی و قهرمانی میرن بالای جدول بعد یهو آخر فصل میان پایین ! :lol:

ارجاعت میدم برنامه ی 90 رو ببنی ... من خودم ندیدمش ولی فغانی یک گل سالم رو مردود اعلام کرد و 2 تا پنالتی هم نرامون نگرفت ....

رئیس دپارتمان داوری فدراسیون فوتبال درباره قضاوت داوران در هفته 18 لیگ برتر به نکاتی اشاره کرد. به گفته حسین عسگری، علیرضا فغانی در بازی با آلومینیوم هرمزگان دو پنالتی برای استقلال نگرفت.

به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا) و به نقل از سایت فدراسیون فوتبال، عسگری درباره دیدار آلومینیوم هرمزگان و استقلال تهران در بندرعباس گفت: "روز خوب فغانی نبود. باید بگویم که از شانس این داور استقلال توانست بازی را ببرد؛ چرا که دو پنالتی مسلم را برای استقلال تهران نگرفت. در صحنه پنالتی اول هیچ شبیه‌سازی اتفاق نیفتاد و روی مهاجم استقلال کاملا خطا شد. در صحنه دوم خطای هندپنالتی کاملا محرز بود و باید پنالتی می‌گرفت. ضمن این‌که داور به درستی بازیکن آلومینیوم را اخراج کرد؛ چرا که بر اساس گزارش ناظر داوری این بازیکن از الفاظ زشتی استفاده کرده بود."

استقلال اینقدر قوی شده که حتی اگه یه داور پیدا بشه که بخواد اینجوری سر تیم رو ببره بازم با گل آوراژ 2 اونم توی زمین حریف بازی رو در میاره .... اینا محض کل کل نبود .... واقعیت بود.

اصلا من چرا جواب تو رو میدم ؟!!

قبلا یکی از طرفدارای تراکتور اینجا اعلام امادگی کرده بود .... کوشش ؟؟

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا