• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشاوره (خرید، مقایسه، فنی...)

÷

• Total voters
    52

mosili

Registered User
لایک‌ها
9
سلام دوستان .
ما یه پژو 405 موتور 2000 گرفتیم . همونطور که میدونید مصرفش خیلی بالاست . این ماشین دوگانه سوز هستش (LPG)
چند تا سوال داشتم :
1 - مصرف این ماشین چندتا هست ؟ من از یکی شنیدم صدی 14 تا و یکی دیگه گفت صدی 17 تا .
2 - جایگاهی برای سوختگیری LPG هست یا باید خودمون بزنیم ؟
3 - کجا میتونم ببرم بدم سیستم LPG رو کاملا تست کنن هر چند وقت یک بار که خدایی نکرده مشکلی پیش نیاد ؟
4 - کپسولش از این بزرگاس و زیاد جا میگیره (سایز دقیقش رو نمیدونم ولی میدونم بین سایزاش بزرگه :D ) ، تقریبا یه کپسولش که پر بشه چند کیلومتر میره ؟ هزینش تقریبا چقدر میشه ؟
و در کل اگر نکته ای چیزی هست ممنون میشم اگر بگید بدونم ...

A.T.E

Registered User
لایک‌ها
68
سلام دوستان .
ما یه پژو 405 موتور 2000 گرفتیم . همونطور که میدونید مصرفش خیلی بالاست . این ماشین دوگانه سوز هستش (LPG)
چند تا سوال داشتم :
1 - مصرف این ماشین چندتا هست ؟ من از یکی شنیدم صدی 14 تا و یکی دیگه گفت صدی 17 تا .
2 - جایگاهی برای سوختگیری LPG هست یا باید خودمون بزنیم ؟
3 - کجا میتونم ببرم بدم سیستم LPG رو کاملا تست کنن هر چند وقت یک بار که خدایی نکرده مشکلی پیش نیاد ؟
4 - کپسولش از این بزرگاس و زیاد جا میگیره (سایز دقیقش رو نمیدونم ولی میدونم بین سایزاش بزرگه :D ) ، تقریبا یه کپسولش که پر بشه چند کیلومتر میره ؟ هزینش تقریبا چقدر میشه ؟
و در کل اگر نکته ای چیزی هست ممنون میشم اگر بگید بدونم ...
مبارکتون باشه دوست عزیزم
1.مصرف سوختش زیاده ولی نمیشه دقیق گفت چقدره بین همون 14~16 هستش
2.جایگاه سوختگیری واسه ی ال پی جی وجود نداره و خودتون باید با کپسول گاز مایع پرش کنید که کار خطرناکی هم هست...
3.فکر کنم کسایی که تست سی ان جی انجام میدن بتونن تستش کنن به صورت کامل...
4.اطلاع ندارم چون خودم سی ان جی دارم و موتورم هم 1600 هستش
در کل 405 ماشین خوبی هستش ولی تنها عیبش مشکل مصرفشه... به نظر من اگه بتونید یه مقدار هزینه کنید و کلا قید ال پی جی رو بزنید خیلی بهتره... به جاش برید یه سیستم سی ان جی ببندید روی ماشینتون
ال پی جی گاز مایع هستش و خدایی نکرده نشتی داشته باشه... گاز مایع زیر ماشین راه میوفته ولی سی ان جی چون چگالیش کمتر از هواست سریع داخل هوا پخش میشه
نمیخوام نگرانتون کنم ولی به نظر من کلا سیستم دوگانه سوز(گاز-بنزین) خطرناکه و مثل یه بمب متحرکه (ولی بدبختیم... خودمون جزء بزرگترین صادر کننده های نفت و گاز هستیم ولی باید بنزین به نرخ کشورهای بدون منابع بریزیم داخل ماشینهایی که مصرفشون 10 برابر ماشین های کشورهای دیگست...چاره ای نیست)
ولی باید از بین بد و بدتر ، بد رو انتخاب کرد... و به نظر من سی ان جی بهتره

A.T.E

Registered User
لایک‌ها
68
بسته به نسبت تراکم داره-واسه اینکار باید شمع حذف بشه از سر سیلندرو تو ساختار سر سیلندر یا پیستون تغیر ایجاد کرد تا نسبت تراکم از حالت بنزینی و انفجار به حالی گازوئیلی و احتراق تغییر کنه
ما هم یه فامیل داشتیم یه پیکان خیلی قدیمی لوراق داشت میگفت با نفت روشنش کرده-فکر کنم به خاطر همین قضیه تراکمه
درسته دقیقا به همین دلیله...
ولی ماشین های انژرکتوری رو نمیشه بلایی سرشون اورد چون ای سی یو نیاز به تغییر برنامه داره

A.T.E

Registered User
لایک‌ها
68
باید به نمایندگی ها و کسانی که بیشتر سر و کار دارن با جعبه دنده ی اتوماتیک صحبت کنی...مثلا نمایندگی هیوندای

A.T.E

Registered User
لایک‌ها
68
من می خواستم یک خودرو MVM بخرم. از دوستان خواهش می کنم که بگویند چگونه خودرویی است؟
4سیلندرش بهتر از پرایده ولی توجه داشته باشید که فقط برای داخل شهر
اگه حتی فکر کردی که ممکنه یه روزی بخوای بری بیرون از شهر ام وی ام رو فراموش کن... (پراید هم که دیگه مشخصه وضعیتش)

A.T.E

Registered User
لایک‌ها
68
هانکوک بخر فکر کنم ساخت ژاپن باشه...
لاستیک نرمیه و چسبندگیش زیاده
واسه پراید 185 بخر (یکم مصرف سوختت زیادتر میشه ولی تعادل ماشینت بیشتر میشه... شیکتر هم هست... فرمونت هم اگه هیدرولیک نیست یه مقدار(خیلی کم) سفت تر میشه... ولی در کل عالیه... من روی ماشین قبلیم که پراید بود انداخته بودم بسیار راضی کننده بود)

A.T.E

Registered User
لایک‌ها
68
مزایاش اینه که ماشینت خیلی خوشگلتر از قبل میشه (ولی 15 اینچی ننداز اگه هم خواستی بندازی 16 بنداز)
معایبش اینه که رینگ به درد نخور زیاد توی بازاره و ممکنه کلاه بره سرت و رینگ آشغال بهت بدن که اون میتونه زیر و بند رو خراب کنه... و به کمک های جلوی ماشینت آسیب برسونه
و دیگه اینکه هرچی رینگ بزرگتر بشه شتاب اولیه ی ماشینت کمتر میشه ولی شتاب ثانویه بیشتر میشه
اگه رینگت خوب نباشه لاستیکاتو خراب میکنه

A.T.E

Registered User
لایک‌ها
68
مدتی هست برای داخل شهر میخوایم ماشین بگیریم، انتخابمون اومده روی پراید و ام وی ام؛
نظر شما روی کدوم یکی از این دوتا هست ؟ یا تو این رنج قیمت ماشین دیگه ای رو پیشنهاد میکنید ؟

دلایلتون چی هست ؟
ام وی ام ماشین خیلی بهتری هست نسبت به پراید ولی یکی اینکه قطعاتش یکمی گرونتر از پرایده و یه مقدار هم نسبت به پراید کم یابتره قطعاتش
بازار فروش پراید بهتره
ولی در کل من ام وی ام رو پیشنهاد میکنم چون ماشین راحتتر و بهتری هستش نسبت به پراید و امنیتش هم بیشتره... آپشناش هم بیشتره
حس رانندگیی که به راننده منتقل میکنه هم از پراید خیلی بهتره

A.T.E

Registered User
لایک‌ها
68
جهت خرید پمپ باد اتومبیل اگر تجربه ایی دارید یا دستگاه خوبی میشناسد معرفی نمایید ....که قصد خرید دارم . این هم یک نمونه
ميني كمپرسور آينهل ( جهت باد اتومبیل ) - فروشگاه ابزار یراق ( ماکیتا ، بوش ، دی والت ، بلاک انددکر ، آاگ ، هیتاچی ، کرون ، استایر ، رونیکس و ....

شما بهترشو سراغ دارید ؟:cap:
هیچکدومشون خوب نیستن... بچه بازین
من یدونه بوش خریدم آشغال بود ، فروختمش یدونه ماکیتا خریدم اونم بیخوده
کلا بیخیالش بشی بهتره

Arash kamangir_2

Registered User
لایک‌ها
3
ممنون شما صحیح می فرمائید،ازاینکه بعدازجابجائی گیربکس، مشکل فنی پیش بیادمیترسم ،اگرتعویض کننده، درازای دریافت مقداری پول بیشترگارانتی یک ساله بده خیلی خوبه ویه مشکل کوچک اینکه با گیربکس اضافه چکارکنم ؟ شمامحل‌خاصی‌رومیشناسی‌که‌قابل‌اعتمادباشه‌ازلحاظ‌ فنی وانجام‌بدن؟به چند جا زنگ زدم
هرخودروئی‌رو قبول میکردن‌،بجزپیکان ،بازم ممنون ازتوجه شما

تهرانی

Registered User
لایک‌ها
2,351
از اینا که به فندکی میخورن میگی? ما یدونه داریم بی هویته ! چینی مینیه انگار ولی خیلی به دادم رسیده,لاستیکم یک ماه باد کم میکنه و هی با این پر میکنم ,من راضیم خواستی عکس بگیرم ازش

Sent from my LG-P970 using Tapatalk 2

wanionempyreal

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
4سیلندرش بهتر از پرایده ولی توجه داشته باشید که فقط برای داخل شهر
اگه حتی فکر کردی که ممکنه یه روزی بخوای بری بیرون از شهر ام وی ام رو فراموش کن... (پراید هم که دیگه مشخصه وضعیتش)

نظر من خلاف اینه چون به خاطر طراحی که داره باعث میشه ماشین خوبی برا تو جاده باشه اما تو سر پیچ ها مشکل چپ کردن داره اما درکل برای برون شهریم بدک نیست اما نه طولانی

A.T.E

Registered User
لایک‌ها
68
ممنون شما صحیح می فرمائید،ازاینکه بعدازجابجائی گیربکس، مشکل فنی پیش بیادمیترسم ،اگرتعویض کننده، درازای دریافت مقداری پول بیشترگارانتی یک ساله بده خیلی خوبه ویه مشکل کوچک اینکه با گیربکس اضافه چکارکنم ؟ شمامحل‌خاصی‌رومیشناسی‌که‌قابل‌اعتمادباشه‌ازلحاظ‌ فنی وانجام‌بدن؟به چند جا زنگ زدم
هرخودروئی‌رو قبول میکردن‌،بجزپیکان ،بازم ممنون ازتوجه شما
اونو تعمیرکارای پیکان و کسایی که لوازم اوراقی میخرن ازت بر میدارن ولی بیشتر تعمیرکارا...

Blaugrana

Registered User
لایک‌ها
794
داداش مگه بازارچه هستش که میگی آپ نکنید!؟
موضوع این تاپیک ممکنه سوال خیلیای دیگه هم باشه....

اتفاقا چون بازارچه نیست نباید اپ کرد
حالا خواستی هم اپ کن ولی ممکنه از مدیران اخطار بگیری:D

davidrazor70

Registered User
لایک‌ها
6
سلام دوستان
میخواستم بدونم این ماشینهای پلاک گذر موقت رو چجوری میشه تهیه کرد؟ اجاره ای هست یا مال خودمون میشه؟
از کجا میشه آمارش رو گرفت؟ کلا خلافه یا مشکلی نداره؟
ممنون میشم کسی میدونه راهنمایی کنه

mehran_mo

Registered User
لایک‌ها
146
آون گیربکس اضاقه را میتونید براحتی بفروشید.

یا مستقیما به کسی که نیاز داره یا به مکانیک ها و یا کسایی که تخصصا کار گیربکس انجام میدند.

pofak namaki

Registered User
لایک‌ها
4
سلام دوستان
سلام
میخواستم بدونم این ماشینهای پلاک گذر موقت رو چجوری میشه تهیه کرد؟

ازمناطق آزاد مثل کیش،قشم،آبادان وانزلی و...

اجاره ای هست یا مال خودمون میشه؟
شما مثلا 40تومن بابت یه موستانگ میدی تامدت نهایتا 2ماه(فک کنم) میتونی ازرانندگی لذت ببری:lol: بعد ببری همونجا 38 تومن میفروشی

از کجا میشه آمارش رو گرفت؟ کلا خلافه یا مشکلی نداره؟

خلاف نیس ولی وقتی ماشین روخریدی صاحب اول وآخرش خودتی وخرید وفروشش جرمه وبایس ماشین رو به همونجایی که خریدی بفروشی

ممنون میشم کسی میدونه راهنمایی کنه

باما، خرید خودرو دوج چارجر مشکي فروشی | bama.ir

ایشون(میکاییل امینی) هرماشینی که بخوای رو برات میاره از کوروت تا هامر سوالی داشتی ازش بپرس(من نمیشناسمش توسایت دیدم)

بالا