• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشاوره (خرید، مقایسه، فنی...)

÷

• Total voters
    52

ARNE

Registered User
لایک‌ها
70
سلام

دوستان منظور از قیمت رسمی و بازار آزاد چیه؟ برای مثال قیمت رسمی هیوندای سوناتا 92 میلیون هست در حالی که قیمت بازار آزاد 121 میلیون هست. من تهران نیستم. یعنی در حالت کلی تو شهری نیستم که همچین ماشینی اونجا برای فروش موجود باشه. برای همین گیج شدم.
الان من بخوام این ماشین رو بخرم چه لزومی داره به قیمت بازار آزاد بخرم؟ وقتی قیمت رسمی اون ارزون تر هست؟

ممنون.

bijan darbari

Registered User
لایک‌ها
258
سلام

خب وقتی بشه به راحتی از نمایندگی ماشین خرید هیچکی سراغ بازار نمیره.که در حال حاضر اینطور نیست.
ولی وقتی که ماشین تو نمایندگی موجود نباشه یا اینکه خریدار برای خرید عجله داشته باشه میره سراغ قیمت آزاد و بازار آزاد.

شاشا

Registered User
لایک‌ها
56
دیر تحویل دادن یا نبود مدل مد نظر شخص و همینطور گاهی بازار سیاه و دست های نامرئی (البته به خیال خودشون نامرئی!) و... عامل این دو نرخی یا بهتره بگیم چند نرخی شدن بازار اتومبیل شده

شاشا

Registered User
لایک‌ها
56
سلام دوستان .
ما یه پژو 405 موتور 2000 گرفتیم . همونطور که میدونید مصرفش خیلی بالاست . این ماشین دوگانه سوز هستش (LPG)
چند تا سوال داشتم :
1 - مصرف این ماشین چندتا هست ؟ من از یکی شنیدم صدی 14 تا و یکی دیگه گفت صدی 17 تا .
2 - جایگاهی برای سوختگیری LPG هست یا باید خودمون بزنیم ؟
3 - کجا میتونم ببرم بدم سیستم LPG رو کاملا تست کنن هر چند وقت یک بار که خدایی نکرده مشکلی پیش نیاد ؟
4 - کپسولش از این بزرگاس و زیاد جا میگیره (سایز دقیقش رو نمیدونم ولی میدونم بین سایزاش بزرگه
biggrinsmiley.gif
) ، تقریبا یه کپسولش که پر بشه چند کیلومتر میره ؟ هزینش تقریبا چقدر میشه ؟
و در کل اگر نکته ای چیزی هست ممنون میشم اگر بگید بدونم ...

درود عزیزم

1- مصرف ماشین به طور کامل بستگی به رانندگی خودت داره ، اگه پرگاز بری تا صدی 20 راحت میسوزونه اما اگه بین 2 تا 3 هزار دنده بدی و تخته گاز نکنی و به انجین فشار نیاری تا صدی 11-12 میتونی بکشی پایین مصرف سوختتو

2- تو تهران یه تعداد بود که انگار جمعشون کردن اما بیشتر از مراکز فروش کپسول و جایگاهایی که پر می کنن میشه سوخت گیری کرد

3- برای تست LPG پیش همون کسی که نصب میکنه باس ببری که با یکم پرس و جو می تونی پیداش کنی

4- کپسولت احتمالا 80 لیتری هست (بزرگترین سایزی که تو پژو قابل نصبه) ، دوتا سایز بزرگتر داره 100 و 120 لیتری که مال SUV ها هستن و Stationها

اگه فول پرش کنی بازم بستگی به رانندگیت داره اما با کپسول 80 لیتری تا 450-500 Km میتونی بری تو شهر

کپسولش امنه و به این آسونیا مشکلی برات پیش نمیاره فقط و فقط موقع سوخت گیری بیخیال سیگار و امثالهم شو

MAXiMo

Registered User
لایک‌ها
25
در حال حاضر در تهران نمایندگی هیوندای وجود داره؟

trian

Registered User
لایک‌ها
2,885
وقتی قیمت رسمی با بازارش انقدر اختلاف داره یعنی توی نمایندگیش گیر نمیاد

MyLGcookie

Registered User
لایک‌ها
446
به نظر من از این رینگ آلومینیومی های کارخونه ای بگیری بهتره

milad2008

Registered User
لایک‌ها
60
فروش اقساطی برخی مدل های خودرو سمند از سوی لیزینگ ملت آغاز شد.

Irankhodro1020.jpg

جهت دریافت فرم های ثبت نام اینجا را کلیک کنید

Eyou

Registered User
لایک‌ها
12
بچه ها خودتون تاحالا تجربه داشتید بجای بنزین از سوخت دیگه استفاده کنید نتیجه لطفا بگید تا به یه نتیجه برسیم
ممنون

Hosseinpro

کاربر قدیمی پرشین تولز*همکار باز نشسته
فروشنده معتبر
لایک‌ها
998
سلام به رانندگان حرفه ای و خوب پرشین تولزی
از بین دوستان عزیز و عشق سرعت کسی مجیکار دست دوم برای فروش داره؟لطفا قیمت مورد فروششو برام پ.خ کنه (مجیکار استارتی)

Last edited:

Hosseinpro

کاربر قدیمی پرشین تولز*همکار باز نشسته
فروشنده معتبر
لایک‌ها
998
فقط هم بخاطر استارتش میخوام بخرم چون سرماست و نمیشه بیای بیرون استارت بزنی تا ماشین روشن بشه و گرم بشه ، همین که تو خونه استارت کنی گرم بشه خیلی بهتره(صرف نمیکنه فقط بخاطر یه استارتش یدونه نوش بگیرم)

arman na

Registered User
لایک‌ها
149
سلام دوستان عزیز دنبال یه زنون میگردم برا ماشینم ماشین جن 2 هستش اول از همه اینو میخوام بگم که یه کاسه داره چراغش و نور بالا پایینش جدا نیست زنونی که میخوام یا فقط برای نور بالا میخوامش یا برای پروژکتورم که برای جاده ازش استفاده کنم یکمینورای خودش ضعیفن;)

smart.pro

Registered User
لایک‌ها
652
نه متاسفانه !

amir3408

Registered User
لایک‌ها
1,416
اگه ماشینت ایموبلایزر داره پیشنها میکنم استارتیش نکنی

pooria-ir

Registered User