• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کل کل از نوع لیگ برتری -- قوانین در پست اول ( لطفا حتما قبل از فعالیت در تاپیک ، مطالعه نمایید)

به نظر شما نتیجه دربی هفتاد وششم پایتخت کدام گزینه است؟

• Total voters
    65
  • Poll closed .
وضعیت
موضوع بسته شده است.

Jacob7

Registered User
لایک‌ها
228
آره ... درسته ... صنعت قهرمانه ... فولادم قهرمان جهانه ... خب دیگه چه خبر؟

میدونی چند وفت منتظر همچین روزی بودیم؟

پس نه تراختور دسته یکی قهرمان میشه خواب قهرمانی رو نمیبینید شما .... حداقل ما یه قهرمانی تو لیگ داریم شما چی دسته یکییییییی ها

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2

.:smr:.

Registered User
لایک‌ها
4,964
پس نه تراختور دسته یکی قهرمان میشه خواب قهرمانی رو نمیبینید شما .... حداقل ما یه قهرمانی تو لیگ داریم شما چی دسته یکییییییی ها

صد در صد ! صحیح است ! صحیح است !

aghamostafaa

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
18,128

بچه ها پستای این دوسمتونو لایک کنید تا جذب تاپیک شه ... :)

بنده ی خدا هنوز تو حال و هوای این تاپیک قرار نگرفته و نمیدونه چی به چیه :D

ESMIGHELE

همکار بازنشسته
لایک‌ها
10,372

شما دگ از کجا اومدی:D
dbbd60%D8%A8.gif
dbbd60%D8%A8.gif

*ZEUS*

Registered User
لایک‌ها
794
بچه ها بدجور خوردیم به پیسی ... موافقید 4 امتیاز به یکی از تیمای به اصطلاح رقیبمون صدقه بدیم تا بیان تو جمع تیمای یه رقمی ؟؟ :D

صدقه هاتو مصی جمع کن وقتی به یه مقدار جالب توجه رسید بده حاجی شوالیه بده فدراسیون شاید لیگ دسته 3 رو اسمش رو عوض کرد مثلا گذاشت لیگ نونهالان :D اونوقت یه قهرمانی نونهالان هم میاد بغل اسمتون از این خفت و خواری که تیمتون دچارشه شاید رها بشین.:upsided:

قهرمانی دسته 3 افتخار همیشگی طرفداران آبی- افتخاری که تیم نورآباد ممسنی هم تا به حال کسب نکرده:lol:

*ZEUS*

Registered User
لایک‌ها
794
آقا مبارکه :lol:
بالاخره مسئله ریاضی قرن با فکر امیرخان حل شد:blink:
کاپیتانی تیم دسته 3 رفته :D که شدیدا باعث خون و خونریزی شده بود با انتخاب آقا مجتبا باغیرت ختم به خیر شد. جونم غیرت کاپیتان:lol:

GraphX

Registered User
لایک‌ها
7,827
صدقه هاتو مصی جمع کن وقتی به یه مقدار جالب توجه رسید بده حاجی شوالیه بده فدراسیون شاید لیگ دسته 3 رو اسمش رو عوض کرد مثلا گذاشت لیگ نونهالان :D اونوقت یه قهرمانی نونهالان هم میاد بغل اسمتون از این خفت و خواری که تیمتون دچارشه شاید رها بشین.:upsided:

قهرمانی دسته 3 افتخار همیشگی طرفداران آبی- افتخاری که تیم نورآباد ممسنی هم تا به حال کسب نکرده:lol:

معلومه خفت و خواری گریبان گیره کدوم تیمه :))))))))))))

*ZEUS*

Registered User
لایک‌ها
794
آقا فقط جهت یاد آوری:D

مزدک میرزایی در پایان در مورد اینکه کدام یک از دربی های تاریخ از نظر خودش خاطره انگیزتر بوده گفت: «اگر بخواهم واقعیت را بگویم، دربی های زمان کودکی بیشتر از دربی های امروزی به من می چسبید! اما اگر بخواهم به یک بازی اشاره کنم شاید همین دربی برگشت سال گذشته (دربی 74) که پرسپولیس بازی 2-0 باخته را در 10 دقیقه پایانی با برد 3-2 عوض کرد، برای من که گزارشگر آن بازی هم بودم از همه خاطره انگیزتر باشد.»

چقدر باحال یاد و خاطره ایمون زایدو زنده کرده :D

فک کنم از امروز نوبت مزدکه که به ضد استقلالی بودن:p متهم بشه. رفیقای استقلالی زود کمپین را بندازین تو فیسبوق که مزدک هم قرمز از آب در اومد و کل دنیا ضد آبین:lol:
میخوایم یه کم بهتون بخندیم. بجنبین . باریکلا:goatee:

*ZEUS*

Registered User
لایک‌ها
794
معلومه خفت و خواری گریبان گیره کدوم تیمه :))))))))))))

به به امیر جون بالاخره سر و کلت پیدا شد :D

آقا خفت و خواری داریم تا خفت و خواری :p

بعضی خفت و خواریا مقطعیه مثلا مثل سیزدهم شدنتون توی چند تا لیگ قبلتر:upsided:

بعضی خفت و خواریا ابدیه که هیچوقت پاک شدنی نیست که دیگه معلومه منظورم چیه. بالاخره دسته سومی شدن بدترین خفتیه که تا حالا تیمهای تهرانی دچارش شدن.:D;)

حتی پاس هم وقتی شد پاس همدان نهایتش رفت دسته یک :lol:

koonkooa

Registered User
لایک‌ها
2,542
ه ی

شرمنده ... دوس دارم مهمون نوازی کنم ولی با خودم عهد کردم برای شخصیت تیم صدرنشینم احترام قائل بشم و با هر تیمی منجمله 2 رقمیا کل کل نکنم :D ایشالا لیگ بعدی یکی دو هفته ی اول (که هنوز جدول سر و سامون پیدا نکرده) میتونید بیاید ادعا کنید که مثلا یه رقمی هستید و الوعده وفا :D

هر زمان شما اول شدي بيا جلو بوق بزن شما صدر و تك رقمي ما اصلا ٢٠ رقمي در اخر فصل اگر ما اول نشيم شما هم اول نميشيد و فرقي با هم نداريم و فرقش اينه كه تو دربي از ما ميبازيد و باز ما ميشيم سرور شما
حالا هي بگو ما تك رقمي ما شيشتايي ما دسته سه اي ما فلان

Jacob7

Registered User
لایک‌ها
228
تراختور آسیایی سرور دست یکیایی

Registered User
لایک‌ها
4,964
هر زمان شما اول شدي بيا جلو بوق بزن شما صدر و تك رقمي ما اصلا ٢٠ رقمي در اخر فصل اگر ما اول نشيم شما هم اول نميشيد و فرقي با هم نداريم و فرقش اينه كه تو دربي از ما ميبازيد و باز ما ميشيم سرور شما
حالا هي بگو ما تك رقمي ما شيشتايي ما دسته سه اي ما فلان

اعتماد به نفستون تو حلقم !!

Registered User
لایک‌ها
4,964
از همون جایی که تراختور اومد لیگ برتر (از تو لپ لپ)

حالا شما چرا انقدر برای تراکتوری ها کری میخونی ؟! ای بابا به خدا اینجا تراکتوری نداریم

Registered User
لایک‌ها
4,964
شما اول برو با طرفدارای پرسپولیس کل کل بنما ... اگه سرافراز بیرون اومدی ما در خدمتت هستیم :)

تایید میشه ! باید بتونی یه نفری با 6 تاشون همزمان کل کل کنی اگر سر بلند بیرون اومدی میرسی به غول آخرش !!

Jacob7

Registered User
لایک‌ها
228
من پرسپولیسو دوست دارم ولی فولاد رو بیستر همه دوست دارم

koonkooa

Registered User
لایک‌ها
2,542
خوب پس فکر کنم بهتره شما رو به سمت درب خروجی راهنمایی کنم !!:D

شما مهماندار هواپيما نبوديد قبلا
شما ٦ بهمن استقلاليا رو به اين درب راهنمايي كنيد البته اگه كسي اينطرفا پيداش بشه

Last edited:
وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا