Mohammad12
کاربر تازه وارد
منتظر تیکه شما هستیم !!!
منتظر تیکه شما هستیم !!!
میخوای چی کنی بنده خدارو سایتا که بالاس :lol:مهداد شماره تلفن اين امضا تو بده كه من دارم كم كم عصباني ميشم
اخیدوستان اینا رو ول کنید میگید چیکار کنیم؟
چند روزی ورودی گوگل خوب شده بود و فروش داشت میومد بالا الان گند زده شده تو همش
از صبح هی نشستم بازی آنلاین میکنم خداییش دیگه حس کار نیست![]()
دوستان اینا رو ول کنید میگید چیکار کنیم؟
چند روزی ورودی گوگل خوب شده بود و فروش داشت میومد بالا الان گند زده شده تو همش
از صبح هی نشستم بازی آنلاین میکنم خداییش دیگه حس کار نیست![]()
فقط شما اینطور نیستید ، امید به زندگی امده پایین ، معلوم آینده چی منتظرمونه :|
گاهی کلا حوصله هیچ چیز رو ندارم ، بازی می کنم یا فیلم می بینم ، دیشب فیلم Ted رو نگاه کردم ، خیلی با حال بود.
تو روحت خجالت نمیکشی با احساسات من بازی میکنی؟ بیام با باتوم بزنمت؟ :دیاخی:دی
فقط شما اینطور نیستید ، امید به زندگی امده پایین ، معلوم آینده چی منتظرمونه :|
گاهی کلا حوصله هیچ چیز رو ندارم ، بازی می کنم یا فیلم می بینم ، دیشب فیلم Ted رو نگاه کردم ، خیلی با حال بود.
من فک کردم فقط خودم اینجوری شدمنگو همه گیره!
پ.ن : منم Garena دارم Dota بازی می کنم. یادش بخیر پلیر بودیم![]()
تو روحت خجالت نمیکشی با احساسات من بازی میکنی؟ بیام با باتوم بزنمت؟ :دی
از وقتی دایان شاپ تغییرات داده برای کسی سفارش جدید ثبت شده ؟
تنها چیزی بهم حال میده کله پاچست :دی
هفته پیشم نخوردی،دیگه بدتر :lol:
ما میریم آتیش بازی
فعلا :lol:
گزارش محرمانه قتل “ستاربهشتی” بیضه های مقتول زیر شکنجه متلاشی شده بود
50 روز پس از کشته شدن “ستار بهشتی” در زندان اوین و براثر شکنجه، در تهران فاش شد که در گزارش محرمانه پزشکی قانون دراین باره قید شده: ستار بهشتی براثر ضربات (شوک فیزیکی) و متلاشی شدن بیضه اش بر اثر همین ضربات و شوک الکتریکی کشته شده است. همچنین آثار سوختگی و فشار شدید در ناحیه بیضه های وی نیز مشاهده و ثبت شده است.
پیشتر كميسيون امنيت ملي مجلس و قوه قضایی نیز در گزارش خود که اجازه قرائت آن در مجلس داده نشد علت مرگ ستار بهشتی را شوكهاي فيزيكي و رواني و وارد شدن صدمات به بدن وی اعلام كرده بودند.
خوب بد زشت چجوریاس؟ فیلمو میگم :دی
اوه اوه بچه ها اوضاع خیت شد من دارم ترک نت میکنم :|
مگه ستار بهشتی وبمستر بوده ؟
صرفا یک فیلم کمدی هست ، در مورد یک خرس عروسکی جانی هست ، اسمش تد هست. جانی بچه که بود رفیق نداشت ، آرزو کرد خرس زنده شه ، صبح پا شد دید حرف میزنه . خود فیلم در زمان بزرگ سالی جانی هست.
تد (خرسه) دوبلورش خیلی عالیه ، مواد میزنه ، حرف سیاسی با حالی هم میزنه ، فحش زیاد میده در کل تو فحش دادن روی هرچی آدمه کم کرده برای همین درجه بندی فیلم هم R بالای 17 ساله!
البته کارگردان زیادی روی تد زوم کردم ، به خصوص اواخر فیلم ، دیگه وارد مباحث فنی نمی شم :دی