• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

✅ بحث و گفتگو بین وبمسترها

Web-Master

Registered User
لایک‌ها
8,483
دوستان اینا رو ول کنید میگید چیکار کنیم؟ :(
چند روزی ورودی گوگل خوب شده بود و فروش داشت میومد بالا الان گند زده شده تو همش :(
از صبح هی نشستم بازی آنلاین میکنم خداییش دیگه حس کار نیست :(

payam-nice

Registered User
لایک‌ها
3,274
از وقتی دایان شاپ تغییرات داده برای کسی سفارش جدید ثبت شده ؟

zgg123

کاربر فعال عکس و عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
37,772
چند روزی ورودی گوگل خوب شده بود و فروش داشت میومد بالا الان گند زده شده تو همش :(
اخی:( :دی

aalireza439

کاربر فعال وب مسترها
کاربر فعال
لایک‌ها
7,670

فقط شما اینطور نیستید ، امید به زندگی امده پایین ، معلوم نیست آینده چی منتظرمونه :|

گاهی کلا حوصله هیچ چیز رو ندارم ، بازی می کنم یا فیلم می بینم ، دیشب فیلم Ted رو نگاه کردم ، خیلی با حال بود.

Last edited:

zgg123

کاربر فعال عکس و عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
37,772
فقط شما اینطور نیستید ، امید به زندگی امده پایین ، معلوم آینده چی منتظرمونه :|

گاهی کلا حوصله هیچ چیز رو ندارم ، بازی می کنم یا فیلم می بینم ، دیشب فیلم Ted رو نگاه کردم ، خیلی با حال بود.

خوب بد زشت چجوریاس؟ فیلمو میگم :دی

Web-Master

Registered User
لایک‌ها
8,483
تو روحت خجالت نمیکشی با احساسات من بازی میکنی؟ بیام با باتوم بزنمت؟ :دی

فقط شما اینطور نیستید ، امید به زندگی امده پایین ، معلوم آینده چی منتظرمونه :|

بخدا دهنم داره سرویس چون میبینم کلی کار میتونم بکنم اما شرایط اجازه نمیده هیچ غلتی بکنم :|
الان هر روز ک میگذره میگم یک روز فاصلمون تا این انتخابات لعنتی کمتر شد خدا میدونه توی اون 1-2 ماه وضع نت چطور باشه :(
من فک کردم فقط خودم اینجوری شدم:eek: نگو همه گیره!
پ.ن : منم Garena دارم Dota بازی می کنم. یادش بخیر پلیر بودیم :(

آخه میدونی مشکل من اینجاست واقعا بلد نیستم خارج از نت لذت ببرم :(
تنها چیزی بهم حال میده کله پاچست :دی

zgg123

کاربر فعال عکس و عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
37,772
تو روحت خجالت نمیکشی با احساسات من بازی میکنی؟ بیام با باتوم بزنمت؟ :دی

دارم همدردی میکنم عقده ای نشی میخوای کتکم بزنی :دی

اقا بزرگترین گوشی که تو جیب جا بشه چیه؟ نت 1 جا میشه عایا ؟ :-|

Web-Master

Registered User
لایک‌ها
8,483
اوه اوه بچه ها اوضاع خیت شد من دارم ترک نت میکنم :|

گزارش محرمانه قتل “ستاربهشتی” بیضه های مقتول زیر شکنجه متلاشی شده بود

50 روز پس از کشته شدن “ستار بهشتی” در زندان اوین و براثر شکنجه، در تهران فاش شد که در گزارش محرمانه پزشکی قانون دراین باره قید شده: ستار بهشتی براثر ضربات (شوک فیزیکی) و متلاشی شدن بیضه اش بر اثر همین ضربات و شوک الکتریکی کشته شده است. همچنین آثار سوختگی و فشار شدید در ناحیه بیضه های وی نیز مشاهده و ثبت شده است.

پیشتر كميسيون امنيت ملي مجلس و قوه قضایی نیز در گزارش خود که اجازه قرائت آن در مجلس داده نشد علت مرگ ستار بهشتی را شوك‌هاي فيزيكي و رواني و وارد شدن صدمات به بدن وی اعلام كرده بودند.

aalireza439

کاربر فعال وب مسترها
کاربر فعال
لایک‌ها
7,670
خوب بد زشت چجوریاس؟ فیلمو میگم :دی

صرفا یک فیلم کمدی هست ، در مورد یک خرس عروسکی جانی هست ، اسمش تد هست. جانی بچه که بود رفیق نداشت ، آرزو کرد خرس زنده شه ، صبح پا شد دید حرف میزنه . خود فیلم در زمان بزرگ سالی جانی هست.
تد (خرسه) دوبلورش خیلی عالیه ، مواد میزنه ، حرف سیاسی با حالی هم میزنه ، فحش زیاد میده در کل تو فحش دادن روی هرچی آدمه کم کرده برای همین درجه بندی فیلم هم R بالای 17 ساله!

البته کارگردان زیادی روی تد زوم کردم ، به خصوص اواخر فیلم ، دیگه وارد مباحث فنی نمی شم :دی

zgg123

کاربر فعال عکس و عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
37,772
صرفا یک فیلم کمدی هست ، در مورد یک خرس عروسکی جانی هست ، اسمش تد هست. جانی بچه که بود رفیق نداشت ، آرزو کرد خرس زنده شه ، صبح پا شد دید حرف میزنه . خود فیلم در زمان بزرگ سالی جانی هست.
تد (خرسه) دوبلورش خیلی عالیه ، مواد میزنه ، حرف سیاسی با حالی هم میزنه ، فحش زیاد میده در کل تو فحش دادن روی هرچی آدمه کم کرده برای همین درجه بندی فیلم هم R بالای 17 ساله!

البته کارگردان زیادی روی تد زوم کردم ، به خصوص اواخر فیلم ، دیگه وارد مباحث فنی نمی شم :دی

دوبله شو دیدی یا اصلی؟ فکر کنم از اون فیلمایی هستش که اصل فیلم جز قسمت های بریده شده شه :دی

بالا