• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

✅ بحث و گفتگو بین وبمسترها

badbird

Registered User
لایک‌ها
33
آخه چرا.
اگه می دونستم ینجوریه ثبت نمیکردم.اعصابم ریخت بهم.به نظرتون راهی هست؟ادرس اینه:
par30music.com
به نظرتون میشه کاری کرد؟

payam-nice

Registered User
لایک‌ها
3,274
دبیر شورای عالی فضای مجازی وعده داد این شورا تمامی هزینه‌های 100 وب سایت برتر کشور را به صفر خواهد رساند و محدودیت سرعت را برای این سایت‌ها برخواهد داشت.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا)، مهدی اخوان بهابادی در مراسم اختتامیه ششمین جشنواره رسانه‌های دیجیتال گفت: بنابر لیستی که توسط مرکز رسانه‌های دیجیتال اعلام خواهد شد، 100 وب‌سایت برتر و پربیننده معرفی می‌شوند و شورای عالی فضای مجازی هزینه‌های میزبانی و پهنای باند این 100 سایت را به صفر می‌رساند.

وی با بیان اینکه پهنای باند مورد نیاز این 100 وب‌سایت تامین خواهد شد، اظهار کرد: اگر نمی‌توانیم به صورت کلی رفع مشکل سرعت اینترنت را داشته باشیم برای این 100 سایت، محدودیت سرعت را برخواهیم داشت.

او با اشاره به اینکه حمایت‌ها به دو نوع پیش از تولید و پس از تولید دسته‌بندی می‌شوند، گفت: برگزاری چنین جشنواره‌ها و نمایشگاه‌هایی در دسته حمایت‌های پس از تولید است.

دبیر شورای عالی فضای مجازی با تاکید بر اینکه وزارت ارشاد در بحث فضای مجازی تبعیض قائل شده است، گفت: بعد از شورای عالی فضای مجازی، وزارت ارشاد یکی از فعال‌ترین دستگاه‌های کشور بوده که در توسعه فعالیت‌های فضای مجازی قوی ظاهر شده است.

وی در ادامه با اشاره به حمایت‌هایی که علاوه بر جوایز جشنواره توسط شورای عالی فضای مجازی برای برترین‌ها صورت خواهد گرفت، اظهار کرد: به غیر از 100 سایت اینترنتی که در فضای اینترنتی هستند، در حوزه‌های غیراینترنتی از تولید نرم‌افزار تا بازی‌ها نیز 10 شرکت برتر در 10 حوزه معرفی خواهند شد که به این شرکت‌ها، تسهیلات کم بهره (با بهره 4 درصد) داده خواهد شد تا بتوانند حداقلی از مشکلاتشان را برطرف کنند.

بهاآبادی با اشاره به کمیسیون عالی ارتقای محتوای فضای مجازی بیان کرد: این کمیسیون به زودی کار خود را شروع خواهد کرد و فعالان این حوزه می‌توانند پیشنهادات خود را برای تصویب به این کمیسیون ارائه دهند.

وی همچنین گفت: اگر پیش از ورود پدیده اینترنت به کشور علما می‌گفتند که بعد از ظهور اینترنت توسعه علم به حدی خواهد بود که هر آنچه قبلا بوده است در برابر آن ناچیز است، در حال حاضر با ظهور اینترنت، این پدیده و قبول آن، قابل درک شده است.

انتهای پیام
شما چی میگید ؟

mohebali

Registered User
لایک‌ها
6,494
خدا بگم چیکارت کنه
داشتیم با 18 تومن پست ثابت رو میگرفتم
اومدی کردیش 25 تومن!
به جان خودم از هماهنگ کرده باشید،ازتون نمیگذرم :lol:
والا قبل پست زدن بهش پخ دادم جواب نداد ! دیدم شماها مزایده رو جدی گرفتید !
منم مجبور شدم بید بدم :دی

mohebali

Registered User
لایک‌ها
6,494
احتمال 99 درصد هاستدی ال برگشت

پ.ن:چرا شب ساعت 2:41 کسی اینجا نیست؟
این بود آرمانهایی که براش میجنگیدیم؟
قابل توجه بست !:دی

mohebali

Registered User
لایک‌ها
6,494
بله از طریق یکی از رفقام متوجه شدم ، این دیگه حدس و گمان نیست . بلکه صراحتا با ایمیل ، گروه هاست دی ال آمادگی برای میزبانی سایت رفیقم رو قبول کردن
البته احتمال زیاد فقط سایتهای تاپ رو میزبانی می کنن البته عرض کنم دقیقا با 2 برابر هزینه ماهانه قبل سایت رفیقم رو برگردوندن روی سرورشون :دی

ms368

Registered User
لایک‌ها
8,740
بله از طریق یکی از رفقام متوجه شدم ، این دیگه حدس و گمان نیست . بلکه صراحتا با ایمیل ، گروه هاست دی ال آمادگی برای میزبانی سایت رفیقم رو قبول کردن
البته احتمال زیاد فقط سایتهای تاپ رو میزبانی می کنن البته عرض کنم دقیقا با 2 برابر هزینه ماهانه قبل سایت رفیقم رو برگردوندن روی سرورشون :دی

من یکی از فرومای معروفو رفتم ، دیدم پیغام زده که " درحال انتقال به هاست دی ال " ... .
نقطه سره خط .

بالا