• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کل کل از نوع لیگ برتری -- قوانین در پست اول ( لطفا حتما قبل از فعالیت در تاپیک ، مطالعه نمایید)

به نظر شما نتیجه دربی هفتاد وششم پایتخت کدام گزینه است؟

• Total voters
    65
  • Poll closed .
وضعیت
موضوع بسته شده است.

-Arash-

Registered User
لایک‌ها
2,060
دوستان این گلی که پرسپولیس زده سریعترین گلی ـه که تا حالا زده شده ؟ آخه من یه جا خوندم سریعترین گل رو پرسپولیس فصل قبل خورده با مربیگری استیلی !!
کسی اطلاعی داره ممنون میشم راهنمایی کنه چون بحث شرط وسطه

نه عزیزم ! سریعترین گل چند سال قبل در ثانیه 4 به ثمر رسید و اون گلی که پرسپولیسی ها خوردن ثانیه 47 بود

ثانیه 7 از مس سرچشمه :goatee:

e4lyas

Registered User
لایک‌ها
2,399
ثانیه 7 از مس سرچشمه :goatee:

سریع ترین گل تاریخ فوتبال ایران و شاید حتی جهان
سریع ترین گل لیگ برتر

*----------------------------------------------------------------------------------------*

کلیپ 90 : صحبتهای براتی و حسن زاده در مورد قرارداد فرهاد مجیدی

احمد رضا براتی.کارشناس حقوقی فوتبال
اظهار کرد
قرار داد فرهاد مجیدی غیر قانونی بوده
ودرصورت بازی کردن مجیدی
تیم مقابل میتواند به فیفا شکایت کند

B T

Registered User
لایک‌ها
1,490
سریع ترین گل تاریخ فوتبال ایران و شاید حتی جهان
سریع ترین گل لیگ برتر

*----------------------------------------------------------------------------------------*

کلیپ 90 : صحبتهای براتی و حسن زاده در مورد قرارداد فرهاد مجیدی

احمد رضا براتی.کارشناس حقوقی فوتبال
اظهار کرد
قرار داد فرهاد مجیدی غیر قانونی بوده
ودرصورت بازی کردن مجیدی
تیم مقابل میتواند به فیفا شکایت کند

به قول دوستمون فرهاد مجیدی که گریه نداره- خیلی بیش از حد تصور ترسیدید ها ...:D

دیشب آخرای بازی یه طرف می گفت پرسپولیس قهرمان - طرف ما همه می خندیدند ...خخخخخ:D

رویانیان زنگ زده 90 می گه من به گهر کمک کردم - به فجر کمک کردم - بازیکن میلیاردی هم نگرفتم - بودجمون هم از سپاهان و استقلال کمتره - به روح و عمه هم اعتقاد ندارم :D

فقط کم مونه بود بقیه چیزا رو لو بده - به حاجی بگم عصبانیش کنه بقیه تیم هایی هم که بهشون کمک کرده تا جلو پرسپولیس دفاع رو باز بذارن کدوم تیمان :D --- لا مصب دیشب داشت به همه گناهاش اعتراف می کرد ولی این عادل نذاشت دیگه ---:lol:

ولی خدایی اون قسمتش خیلی باحال بود - به گهر و فجر و تیم های دیگه کمک می کنم ولی پول ندارم و از بیت المال خرج نمی کنم - 600 میلیون به تیم ارزشی فجر دادم بدون کمک دولت :eek::eek::eek:

B T

Registered User
لایک‌ها
1,490
اون عامل هایی که باعث میشن داور پنالتی مسلم و هند منجر به گل رو نگیرن فوتبال رو /////کردن برادر

Sent from my HTC One X using Tapatalk 2

عادل هم که تو برنامش گفت که هند نبوده پس جو نده --- اگر بخوای اونطوری حساب کنی اون عاملی که بازی با گهری که میزبانه رو میندازه آزادی و گل 2 متریشون رو می بینه و می گذره تا شما امتیاز بگیرید و گهر بیچاره بره تهه جدول این فوتبال رو نارنجی کرده ;)

sadeghbb

Registered User
لایک‌ها
6,160
عادل هم که تو برنامش گفت که هند نبوده پس جو نده --- اگر بخوای اونطوری حساب کنی اون عاملی که بازی با گهری که میزبانه رو میندازه آزادی و گل 2 متریشون رو می بینه و می گذره تا شما امتیاز بگیرید و گهر بیچاره بره تهه جدول این فوتبال رو نارنجی کرده ;)

دوتا چشماتو باز کن تا گل سعید دقیقی رو هم ببینی !
فقط خواهشا جو نده که ما اون بازی رو باختیم ولی شما مساوی کردی ! چون دور برگشت بازم داور از خجالتتون در اومد !

در ضمن همین نمونه هند رو بازی قبل برای ما به وفور هند اعلام میکردن !

B T

Registered User
لایک‌ها
1,490
دوتا چشماتو باز کن تا گل سعید دقیقی رو هم ببینی !
فقط خواهشا جو نده که ما اون بازی رو باختیم ولی شما مساوی کردی ! چون دور برگشت بازم داور از خجالتتون در اومد !

در ضمن همین نمونه هند رو بازی قبل برای ما به وفور هند اعلام میکردن !

ناموسا از عادل و غیاثی پرسپولیسی تر داریم ؟ نه اصلا داریم ؟! ---دیگه اون ها هم می گند نه شما بگو آره ---اصلا با اشتباه داوری می بریم ولی به تیم حریفمون کمک مالی نمی کنیم ;)

sadeghbb

Registered User
لایک‌ها
6,160
ناموسا از عادل و غیاثی پرسپولیسی تر داریم ؟ نه اصلا داریم ؟! ---دیگه اون ها هم می گند نه شما بگو آره ---اصلا با اشتباه داوری می بریم ولی به تیم حریفمون کمک مالی نمی کنیم ;)

قدرت مالی ندارید برادر !

شما یه مقایسه بکن بین بازیکن های دو تیم ببین کدوم تیم خرج بیشتری کرده ! خدایی باید از این حرفایی که میزنید خندتون بگیره !
پرسپولیس یه امسال دست به خرج زده در حالی که استقلال و سپاهان چندین سال هست که دارن ولخرجی میکنن !

مگه همین خلعت نمیخواست بیاد پرسپولیس به گفته خودش 1.5 میلیارد ؟! پس چرا رفت سپاهان ؟! دلش واسه اونا سوخته؟

پول هایی داره اینجا میسوزه ولی فقط دوربین ها زووم شده روی پرسپولیس ...

.......

ببین داداش با کمک داور بردن خیلی زشت و ناپسند هست ! البته اگر یه بازی باشه مووشکلی نیست ولی این دیگه داره سریال میشه !

کمک مالی به تیم های کم بنیه خیلی قشنگ تر از لابی با فدراسیون و... هست برای قرارداد با یه بازیکن !

شاید شما اطلاع نداشته باشی و فلورنتینو پرز پول های زیادی به ختافه کمک کرده...همون تیمی که رئال رو هم برد !
بازی ما هم جلوی بهتر از باخت نبود !

sadeghbb

Registered User
لایک‌ها
6,160
مس سرچشمه گل 7 ثانیه ای زده ؟

نه داداش !
گل مس بالای 40ثاینه زده شده بود ...
گل رضایی سریعترین گل لیگ برتر بود !
و یه گل دیگه هم سریعترین گل کل لیگ هامون بود که نفهمیدم کی زد...

B T

Registered User
لایک‌ها
1,490
قدرت مالی ندارید برادر !

شما یه مقایسه بکن بین بازیکن های دو تیم ببین کدوم تیم خرج بیشتری کرده ! خدایی باید از این حرفایی که میزنید خندتون بگیره !
پرسپولیس یه امسال دست به خرج زده در حالی که استقلال و سپاهان چندین سال هست که دارن ولخرجی میکنن !

مگه همین خلعت نمیخواست بیاد پرسپولیس به گفته خودش 1.5 میلیارد ؟! پس چرا رفت سپاهان ؟! دلش واسه اونا سوخته؟

پول هایی داره اینجا میسوزه ولی فقط دوربین ها زووم شده روی پرسپولیس ...

.......

ببین داداش با کمک داور بردن خیلی زشت و ناپسند هست ! البته اگر یه بازی باشه مووشکلی نیست ولی این دیگه داره سریال میشه !

کمک مالی به تیم های کم بنیه خیلی قشنگ تر از لابی با فدراسیون و... هست برای قرارداد با یه بازیکن !

شاید شما اطلاع نداشته باشی و فلورنتینو پرز پول های زیادی به ختافه کمک کرده...همون تیمی که رئال رو هم برد !
بازی ما هم جلوی بهتر از باخت نبود !

کل حرف هاتون + جایی که پرسپولیس رو با رئال و لیگ اونجا مقایسه کردید کاملا متین :):rolleyes:

دوست عزیز من پارسال علنا 2 امتیازی که باید کم می کردند و نکردند و شما تو لیگ موندی رو خیلی واضح و آشکار انجام دادند اون وقت شما از چی صحبت می کنی ؟ کمیته داوران ؟ فدراسیون ؟ داور ها ؟؟! --- دیگه من می دونم شم هم می دونی کفاشیان هم می دونه مادربزرگ رونالدینیهو هم می دونه که لابی ای که رویانیان با نهاد های بالا داره هیچکس نداره !
2 تا از خرید های میلیاردی 10 سال اخیر استقلال رو نام ببر؟! حالا امسال یه جواد نکونام اومده چقدر شما حسودید !

امسال رویانیان از دروازه بان تا نوک حمله رو از نو خرید و به قول خودش X6 که سهله به بازیکناش هواپیما میخواد بده و ژوزه رو میاره با دلار 3 تومنی و سر 5 ماه می ندازتش بیرون - من کمک های خیر خواهانه رویانیان رو حساب نمی کنم - ولی تیمتون کمتر از 30 میلیارد خرج برداشت ؟ اونوقت با لحت بی ادبی میاد به قول خودش تو رسانه ی ملی می گه من پول ندارم ؟! دستم به بیت المال نمی رسه ؟!:blink: - کسی که بر می گرده به سرهنگ مملکت می گه بیخود کرده یعنی خیلی خیلی پشتت گرمه - این رو خودت هم می دونی که جوری که این آدم رفتار می کنه نشون می ده که خیلی کارها می تونه بکنه - به تیم حریف که بازی رودرو داره علنا می گه کمک کردم این رو بگیر برو تا ته که ببین چیکار ها کرده که تازه تیم رو دهم نگه داشته - اون وقت استقلال با خرید های درست میاد همه تیم ها رو لت و پار می کنه و صدره شما ناراحت میشی؟ فرزاد حاتمی رو کی می شناخت ؟! عباس محمد رضایی ؟! اشجاری رو کسی باور می کرد بیاد استقلال و اینطور بازی کنه ؟
خودت هم مشکل تیمت رو می دونی - وقتی رویانیان پول رو آورد فاتحه پرسپولیس خونده شد - وقتی بنگر شد کاپیتانتون دیگه حق کل کل رو هم با ما رو ندارید - برید بگردید مشکل تیمتون رو پیدا کنید اینقدر دنبال حاشیه نباشید - مربی و مدیر عامل یعنی امیر و حاجی که این رو هم همه پرسپولیسی ها می دونن و بهش اقرار دارند و کل کل بیش از این یعنی عقده گشایی شما ها بعد از این همه ناکامی !

koonkooa

Registered User
لایک‌ها
2,542
ميگم استقلال هر وقت طرفداراش شد ٤ رقمي بيان جلو بوق بزنند

dooste.man83

Registered User
لایک‌ها
7,353
من نمی دونم رویانیان چرا ناراحت شده بود دیشب... آخه 1.250 واسه کسی که 1000 تا 1000 تا پورشه میاره و یکی دو تا هم به هر بازیکن میده چیز عجیبی هست !!! ایشون که داره میگه خرج نصف تیم های لیگ رو هم داره میده ... خوب کار کرده از پول کارمندی اینا رو خریده حالا می خواد بده به بازیکن کسی چیکار داره ... همچین حرف میزنن انگار پول بیت المال و بودجه مملکت بوده !!! آدم تعجب میکنه

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
سلام خدمت دوستان
خواستم بگم تاپیک کل کل یواش یواش داره پتانسیل اینو پیدا میکنه چند تا قربانی بده.
دوستان لطفا صفحه یک تاپیک کل کل رو ( قوانین تاپیک) با دقت مطالعه کنند. لطفا لحن صحبتهاتون رو هم کمی دوستانه تر کنید . اینجا یه تاپیک ساده برای کل کل هست نه میدان جنگ.

شاد و پیروز باشید

saeedsh7j

Registered User
لایک‌ها
5,702
سلام خدمت دوستان
خواستم بگم تاپیک کل کل یواش یواش داره پتانسیل اینو پیدا میکنه چند تا قربانی بده.
دوستان لطفا صفحه یک تاپیک کل کل رو ( قوانین تاپیک) با دقت مطالعه کنند. لطفا لحن صحبتهاتون رو هم کمی دوستانه تر کنید . اینجا یه تاپیک ساده برای کل کل هست نه میدان جنگ.

شاد و پیروز باشید

به نظر من تقصیر برنامه نوده که باعث این دلخوری ها و عصبانیت ها میشه هر هفته یکی دو روز بعد برنامه نود همین اش وهمین کاسست

miladwwe

Registered User
لایک‌ها
1,486
پس از الان باید بهتون تبریک بهتون گفت واسه قهرمانی تو لیگ برتر ایران

قهرمانی اسیا که تو خواب میبنید از گروه تون هم بالا بیاین هنر کردین چون مربیتون نمیتونه داورها رو تحریک کن وباند تشکیل بده

تو او اف اسی اگه میتونست راحت قبلا قهرمان میشد

aghamostafaa

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
18,128
اره نکونام ورحمتی وموسوی و..........همه زیر 350میلیون قردادبستن

به عشق مکتب حجازی وحاجیتون اومدن استقلال

یه وقت هست یه بازیکنی ارزش داره 700 یا 800 میلیون بایتش پول داد ... دیگه مسئله بودجه ایه که در اختیار باشگاه قرار داره ....

یه وقت هست یه بازیکمی که 300 سا 400 میلیون بیشتر ارزش نداره یا خیلی کمتر از این رو با 1.5 میلیارد و به زور پول جذب میکنی .... فرقش اینه

مثلا بنگر .... هر کسی بی طرف به قضیه نگاه کنه میفهمه که صادقی و عمران زاده و منتظری همشون به مراتب از بنگر بهترن .... اون موقع ایشون به اندازه ی هر 3 این بازیکنا پول میگیره....

من نمیگم بازیمامون 350 میلیون گرفتن ... ولی چیزی که بازیکنای ما گرفتن خیلی خیلی به اون چیزی که ارزششو داشتن نزدیک تر بوده تا پولی که شما واسه پولادی و حسینی و بنگر و گردان و حقیقی خرج کردید....

koonkooa

Registered User
لایک‌ها
2,542
تو ليگ كجا اول ميشن هر سال صدر جدول هستن ولي نميدونم چرا اخر فصل يكي ديگه جام رو بالاي سر ميبره

تيمي كه طرفداراش ٤ رقمي نميشه بيشتر ازين هم انتظاري نميره ازش

miladwwe

Registered User
لایک‌ها
1,486
یه وقت هست یه بازیکنی ارزش داره 700 یا 800 میلیون بایتش پول داد ... دیگه مسئله بودجه ایه که در اختیار باشگاه قرار داره ....

یه وقت هست یه بازیکمی که 300 سا 400 میلیون بیشتر ارزش نداره یا خیلی کمتر از این رو با 1.5 میلیارد و به زور پول جذب میکنی .... فرقش اینه

مثلا بنگر .... هر کسی بی طرف به قضیه نگاه کنه میفهمه که صادقی و عمران زاده و منتظری همشون به مراتب از بنگر بهترن .... اون موقع ایشون به اندازه ی هر 3 این بازیکنا پول میگیره....

من نمیگم بازیمامون 350 میلیون گرفتن ... ولی چیزی که بازیکنای ما گرفتن خیلی خیلی به اون چیزی که ارزششو داشتن نزدیک تر بوده تا پولی که شما واسه پولادی و حسینی و بنگر و گردان و حقیقی خرج کردید....

اگه بنگر نمی ارزه ولی چرا سه سال پشت سرهم نامزد بهترین بازیکن اسیا
واسه اینکه او سپاهان گلی با سر زد بهتون ناراحتی اره بازیکنای شما همه شاخ ان

در ضمن پرسپولیس پول داره خرج میکنه اشکالی داره

شما هم دارین خرج کنین ی وقت نیای بیش سردار درخواس وام بدین

B T

Registered User
لایک‌ها
1,490
اگه بنگر نمی ارزه ولی چرا سه سال پشت سرهم نامزد بهترین بازیکن اسیا
واسه اینکه او سپاهان گلی با سر زد بهتون ناراحتی اره بازیکنای شما همه شاخ ان

در ضمن پرسپولیس پول داره خرج میکنه اشکالی داره

شما هم دارین خرج کنین ی وقت نیای بیش سردار درخواس وام بدین

خب دیگه مشکل کار دقیقا همین جاست - پول دارید ولی نمی دونید چجوری خرج کنید - یه جورایی دارید پولتون رو می ریزید تو جوب - اگر درست خرج می کردین ما مجبور نبودیم تو استادیوم تو اون سرما شعار بدیم " پرسپولیس قهرمان ......":D

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا