payam-nice
Registered User
من از بینگ یکم ورودی دارم ولی یاهو اصلا انقار نه که موتور جستجو هم هست !ورودی از بینگ و یاهو صفر
یعنی ملت فقط از گوگل استفاده می کنند؟
پ.ن: ورودی فقط گوگل
من از بینگ یکم ورودی دارم ولی یاهو اصلا انقار نه که موتور جستجو هم هست !ورودی از بینگ و یاهو صفر
یعنی ملت فقط از گوگل استفاده می کنند؟
4 سال پیش برای سایتم اونقدر به این در و اون در زدم تا ورودی یاهو و MSN رو ببرم بالا نشد
نمیدونم چرا ولی سایتی مشابه سایت من ، 5 - 6 برابر ورودی داشت
به ساختار سایت مربوطه و هنوز معتقدم یاهو و بینگ جدید ، میتونه منبع خوبی برای ورودی باشه
مال من که هر روز میشهیعنی این 2 روز دهنم سرویس میشه
من فقط زمانه رو نگاه میکنم.زمانه رو نمی بینم.
الان فقط این فیلم کره ایه که شبا می ده. (تازه شروع شده) می بینم. یه قسمت دیدم. فک کنم اسمش "دو برادر" باشه یه همچین چیزیه!
فیلمای کره ای با اینکه همش یه سری کلمه ها رو تکرار می کنن رو مخه (بانو ی من - ارباب - لطفا منو بکشید - و...) اما یه چیزیش خیلی خوبه. یه قهرمان تو فیلم هست که زندگیشو نشون میده![]()
خوش به حال وبلاگتمن بیشتر بازدید وبلاگ از بینگ هستش یعنی 60 درصد بینگ و 40 گوگل
پیر شدی هااینم تاریخ نوشته ام که توی یک فرومی نوشتم و از بچه هاش برای ورودی یاهو و ام اس ان کمک خواستم :
۲۳ بهمن ۱۳۸۷ ۰۲:۱۴ صبحخاطراتی زنده شد :blush:
من فقط زمانه رو نگاه میکنم.
کره ای ها هم این سبک فیلم هاشون رو خیلی زیاد کردن. به نظرم یه سریال ایرانی در مورد کوروش بازی کنن بیشتر بیننده جذب میکنه
خوش به حال وبلاگت
از بلاگ اسکای نیست ?!؟
پیر شدی ها![]()
فقط خواستم پز بدم![]()
سلام
شما چطور اینترنت پرسرعت میگیرید
به ما که همین 128 رو هم نمیدادن
و اگر مي دانستي كه چه سخت ست و چه دردي دارد خنجر از فيلترينگ خوردن , از من خسته نمي پرسيدي كه چرا آفلايني!
از سخنان گهربار خودم !!
وایرلس گرفتم. یه مقدار هزینه بالاتر داره ولی نیاز به مجوز و این چیزها نداره
سرعتش خوبه ؟ اینترنت رایگان شبانه داره ؟
سرعت که عکسشو گذاشتم دیگه
این به اسم 4 مگ هست که همیشه بیشتره الان طبق اون عکس از 5 هم بیشتر بود. شب رایگان نداره. نیاز به تلفن نداره. پینگ عالیه
فقط قیمتش یه مقدار زیاده با محدودیت دانلود ماهانه 10 گیگ ماهانه 60