---------------------------------------------------------
تو بازی با نفت پرسپولیس میهمانه که بردن تختی؟
بله میهمان که هست ولی به نظر میرسه بیشتر نگران کیفیت چمن آزادی بودند . چون فردای بازی پرسپولیس ، استقلال میزبان ابومسلم در آزادی هست.
شاد باشید
درود
بنده هم با تاخير زادروز جناب ARMF عزيز و گرامي را شادباش گفته و برايشان بهترينها را آرزو مي كنم! :blush:
منم تبریک میگم. هر چند نمیدونم که چه خبره.
ARMF
شرمنده دیر فهمیدم تبریک بنده را نیز پذیرا باشید
بگوويچ پس از 8 سال به پرسپوليس برگشت
وينگو بگوويچ به عنوان دستيار يحيي گل محمدي به پرسپوليس پيوست.
سرمربي سابق پرسپوليس که سالهاي سال در فوتبال ايران حضور دارد، امروز (يکشنبه) با امضاي قراردادي به طور رسمي به پرسپوليس پيوست تا به عنوان دستيار يحيي گل محمدي در تيم مطرح پايتخت فعاليت کند.
با حضور بگوويچ او نقش دستيار نخست گل محمدي را ايفا ميکند. اين در شرايطي است که در زمان حضور بگوويچ در پرسپوليس به عنوان سرمربي ، گل محمدي يکي از کاپيتانهاي پرسپوليس در ليگ چهارم بود.
///////////
علی جان اینجا هم تبریک میگم دوباره![]()
علی خان بازم تبریک میگم
پیروانی قطبی یا من؟:دی
کلا فدراسیون و سازمان لیگ و کمیته انظباطی و.... همه دست به دست هم داده بودن تا سر پرسپولیس رو ببرن جالبه به این جمع حالا باید کیروش رو هم اضافه کنیم تازه حاشیه داشت کم می شد این اقا دعوا جدید رو برا پرسپولیس اغاز کرده مدعی شده اسکلت تیم ملی با اومدن به پرسپولیس افت کردن برا همین تیم ملی نتیجه نگرفته ببینیم تو اینده حالا همه بازیکنا اوج گرفتن حتی انصاریفرد هم موتور گل زنین روشن شده می تونه تو بازی های ایندش نتیجه بگیره ما رو به برزیل ببره من که بعید می دونم
کلا مربی پرتغالی بدرد ایران نمی خوره ژوزه ،کیروش ، کاستا، کاسمیرو ، تنها مربی که جواب داده فعلا تونی هست که من با اون قیافه و طرز برخوردش به پرتغالی بودنش شک دارم
در اخر هم ممنونم از رویانیان که جلو کیروش ایستاد و کم نیاورد
جالبه عبدی کمک مربی سابق پرسپولیس گفته گل محمدی باید دستیار پنجم من می شد واقعا براش متاسفم همون بهتر که نیومد پرسپولیس به همچین ادمایی که دلشون با پرسپولیس نیست نیاز نداریم یحیی سرمربی گری رو ول کرد اومد کمک مربی شد به عشق پرسپولیس الان اگه ژوزه کارش می گرفت تا اخر فصل باید کمک می موند ولی الان مزد فداکاریشو گرفته ایشا... که موفق باشه
آره این رو هم دیدم . واقعا حرفای عبدی بسیار عجیب بود. نمیگم حق نداشته ولی اینجور حرف زدن و به نوعی فخر فروختن صحیح نیست.
خیلی تند به یحیی تاخته ، کلی هم گفته باید از منیت ها دوری کنیم !! ولی توی مصاحبه اش خیلی خیلی منم منم کرده.
ایکاش حداقل دوستانمون بزارن یه کم این باشگاه روی آرامش ببینه.
شاد باشید
تاييد ميشه؛ واقعا بسيار عجيب و غيرمنتظره بود! البته از سوي ديگه، چنين رفتارهايي ارزش فروتنيهاي ارزشمند بگوويچ رو افزايش ميده! اين كه پذيرفته دستيار اول كسي باشه كه زماني خودش سرمربيش بوده از هر كسي برنمياد! از سوي ديگه گل محمدي هم به خوبي نشون داد كه درس اخلاق و فروتني رو هم به خوبي از استادش فرار گرفته! نتيجه و امتيازهاي خوب گرفتن مهمه، ولي از اون مهمتر پايبندي به ارزشهاي اخلاقيه كه نبايد به هيچ عنوان اجازه داد كمرنگ و كمرنگتر بشه!
نه میلاد خان اینجوری نگید ، ما هنوزم که هنوزه پیشکسوت های بزرگی داریم. کسانی مثل همایون خان یا استاد بزرگوار و با مطالعه حسین کلانی یا خیلیای دیگه. حالا بعضی وقتا یکی از قدیمی ها یه چیزایی میگه نباید اینجوری دربارشون حرف بزنیم. حتی علی پروین یکی از کسانی بود که تاریخ این باشگاه رو زنده نگهداشت ، حالا هر کسی ممکنه اشتباه هم بکنه ولی وقتی تاریخ پرسپولیس بعد انقلاب رو میخونیم می بینیم اگه پروین نبود شاید تندروها پرسپولیس رو از تاریخ ورزش کلا حذف میکردن.این پولکسوت ها ( فکر کنم واژه ی بهتریه تا پیشکسوت ! ) سود که برای باشگاه ندارن هیچ فقط و فقط ضرر و حاشیه همراه خودشون میارن ! من نمیدونم بخواییم پولکسوت نداشته باشیم باید کی رو ببینیم ! توی قدیمی ها تنها کسی که از نظر من واقعا دلسوز و به فکر باشگاهه محمد پنجعلی هستش که حرف دل هواداران رو میزند . بقیه فقط به فکر چاپیدن و قاپیدن ! راس همه شون هم علی پروین .
یجورایی پیشکسوتها واخورده شدن. گاهی اوقات درست فکر نمی کنن. کاملا با شما موافقم که یحیی میتونه بعد مدتها راه برای پیشکسوتهای دیگه باز بکنه . امیدوارم همه به خاطر خودشون هم شده به این وجه قضیه هم توجه بکنن.یکی نیست به این پیشکسوتا بگه اگه یحیی موفق بشه راه رو برا مربی گری بقیه پیشکسوتا باز می کنه مگه غیر اینه که موفقیت قلعه نوعی باعث شد که استقلال سراغ مرفاوی بره بعد از اون سراغ مظلومی اینا به جای اینکه از گل محمدی حمایت کنن تا موفق بشه می خوان یه کاری کنن تا از تیم بیرون انداخته بشه تا جاشو بگیرن نمی گن اگه یحیی موفق نشه دوباره باشگاه رو میاره به مربی خارجی:hmm: تازه یه شانس بزرگ که اوردیم این بود که درخشان و مایلی کهن تو لیگ تیم دارن وگرنه مصاحبه های اینا رو کی می خواست جمع کنه:blink: