• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب طرفداران پرسپولیس

hdavoodh

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
16,196
تغيير زمان و مکان ديدار پرسپوليس و نفت تهران

بر اساس نظر شوراي تامين در روز سه‌شنبه 19 دي ماه و در ورزشگاه‌ها آزادي در ساعت 16:30 برگزار مي‌شود.

ARMF

مدیر بازنشسته ورزش
لایک‌ها
18,108
گزارش تصویری از تمرین (یکشنبه) سرخپوشان/ 17 دی 1391

ImageGen.ashx

استراتژیست، بازیکن ساز یا تمرین دهنده صرف؟

Kasandra

کاربر افتخاری و فعال خاطرات
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,889
بانو حالا موضوع جالبتر هم شده جناب فرشاد خان پیوس که هرچقدر در زمان بازیگری برامون گل زد حالا با مصاحبه های آنچنانیش داره تلافیش رو در میاره :دی تمام قد از حرفهای عبدی دفاع کرده و اومدن بگوویچ رو برنامه ریزی قبلی عنوان کرده که البته پای دلالها رو هم دخیل دونسته درباره اومدن بگوویچ.

از یه طرف هر چقدر میتونن سعی در ایجاد حاشیه و مشکل سازی برای گل محمدی دارند ، از یه طرف هم آرزوی بهبود یافتن اوضاع پرسپولیس رو دارن.

اگر واقعا پرسپولیس عشقتونه میتونید ساکت باشید و به یکی از جمع خودتون که این افتخار رو پیدا کرده مربی پرسپولیس باشه کمک کنید که این تیم رو به حال و روز خوبی برسونه . نه اینکه همش غر بزنید و حرفهای نا امید کننده بزنید.

شاد باشید

باز ديدند يكي داره تو اين اوضاع نامشخص تيم، دگرگوني ايجاد مي كنه و قراره چهره بشه، خواستند اظهار وجود كنند! :hmm: خدا كنه اين موضوع با همه ناخوشايند بودنش، به گل محمدي و بگوويچ انگيزه بيشتري بده تا بهترين نتيجه ممكن رو به دست بيارن كه ياوه گويان ينشينن سر جاشون!!! :rolleyes:

Last edited:

hdavoodh

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
16,196
چقدر حاشیه درست شد همینطور یهوووووووییییییی دور تیم .... حالا یه ذره اومدیم جون بگیریم ... اگه گذاشتن .... کاشکی بازی برگذار میشد ... 6 تا هم میزدیم ... حرفا میرفتن حول و حوش اون بازی .... البته من خودم طرفدار آزادی بیان حول و حوش تیم هستم.. ولی با مدرک و دلیل در جهت پیشرفت باشه بهتره ....:(

jerii

همکار بازنشسته
لایک‌ها
9,663
درودی سرخ
به همه ی عاشقان سرخ این سرزمین

این بازی ببریم با صدر جدول فقط ۱۰ امتیاز فاصله داریم
کاش کسی بود بهمان یاداوری می‌کرد ما یک سال دقیقه ۹۶ قهرمان شدیم
کاش کسی بود بهمان یادآوری می‌کرد ما یک زمانی خیلی کارها می‌‌کردیم
یک زمانی خیلی شاد بودیم؛ در اوج نا امیدی امید داشتیم
اینجوری گرد مرگ به سر و صورت‌هایمان پاشیده نشده بود
معبد آزادی یک زمانی دیگ جوشان راهبان سرخ بود

یک زمانی ورد زبان‌مان بود: نبرد از لحظه‌ای آغاز می‌شود که دشمن خیال کند بازی را برده است

پست های شاعر گونه شما کلا برام دوست داشتنی هستند
با این پست شما نا خودآگاه اینو زمزمه کردم:

قهرمانی تو خوونمونه
عالم و آدم اینو می دونه
اول آخر بشی دوباره
این هوادار به پات می مونه

من فکر می کنم به ضررمون شد این بازی انجام نشد ، ولی الان خیلی از موارد جدولی دیگه برامون روشنه اینکه گهر رو با هر نتیجه ای ببریم میشیم 28 امتیازی و میریم یه راست خونه هفتم جدول ، تنها سه امتیاز با سهمیه آسیایی فاصله داریم در شرایط موجود و 10 امتیاز با صدر جدول .

الان فقط و فقط مهم بردن در بازی های پیش رو هست حتی با حداقل نتیجه .

الان استرس تیم یه مقدار خیلی کمی؛کم شده
برد در بازی حذفی و بازی با صبا می تونه کلا تیم رو بیمه کنه
بازی های هفته 20 جوری رقم خورد که ما می خواستیم
حالا با بردن می تونیم با خیال راحت جایگاه بهتری کسب کنیم

اینجاست که باید بگیم
بالا بالا:happy:

jerii

همکار بازنشسته
لایک‌ها
9,663
تاييد ميشه؛ واقعا بسيار عجيب و غيرمنتظره بود! البته از سوي ديگه، چنين رفتارهايي ارزش فروتنيهاي ارزشمند بگوويچ رو افزايش ميده! اين كه پذيرفته دستيار اول كسي باشه كه زماني خودش سرمربيش بوده از هر كسي برنمياد! از سوي ديگه گل محمدي هم به خوبي نشون داد كه درس اخلاق و فروتني رو هم به خوبي از استادش فرا گرفته! نتيجه و امتيازهاي خوب گرفتن مهمه، ولي از اون مهمتر پايبندي به ارزشهاي اخلاقيه كه نبايد به هيچ عنوان اجازه داد كمرنگ و كمرنگتر بشه!

گفتنی و تاسف ها رو دوستان عزیز گفتن
من فقط می تونم بگم

درود بر شرف امثال محسن عاشوری که بدون قرارداد و چشمداشت میاد تیم رو تمرین میده و زمانی که تیم مربی پیدا کرد آروم و بی حاشیه میره کنار و نمی زاره تیم صدمه ببینه

این مصاحبه از یحیی رو می زارم
فقط خواهش می کنم بخونید و ببینید یحیی و متانتش و قلب عاشقش واقعا ستودنی ست
من افتخار می کنم همچین شخصیت متین و عاشقی رو نیمکت تیمم نشسته
کسی که وقتی پرسپولیس رو می برد سرشو پایین می انداخت!

گل‌محمدی: پیوس تهمت زده، خودم با بگوویچ تماس گرفتم/اگر می‌باختیم با ما چه می‌کردند؟

صحبت‌های فرشاد پیوس که گفته بود "بگوویچ را دلال‌ها به پرسپولیس آورده‌اند" عنوان کرد: این موضوع کذب محض است و بگوویچ با خواسته من به پرسپولیس آمد.

من شخصا با این مربی تماس گرفتم و پس از موافقت اولیه ایشان پیشنهاد همکاری با بگوویچ را به رویانیان ارائه دادم و مدیرعامل باشگاه هم به من گفت که برای انتخاب دستیار اختیار تام دارم.

آقای رویانیان از سرپرست تیم خواست با بگوویچ مذاکره کند و در نهایت مذاکرات در دو سه روز گذشته در دو نوبت انجام گرفت و طرفین به توافق رسیدند.

سرمربی پرسپولیس تاکید کرد: دوست ندارم هر روز جواب پیوس یا دیگران را بدهم اما سکوت کردن در مقابل مسائل غیرواقعی و تهمت‌ها آزارم می‌دهد. سه بازی است که به عنوان سرمربی در خدمت پرسپولیس هستم و با این همه انتقاد و اتهام مواجه شده‌ام. این مسائل به پرسپولیس ضربه می‌زند و من اصلا کاری به خودم ندارم. پرسپولیسی‌ها باید تیم را حمایت کنند نه اینکه با این حرف‌ها تیم را به هم بریزند. البته هواداران پرسپولیس با هوش هستند و می‌دانند در این شرایط تخریب‌ها و حمایت‌ها چه تاثیری در نتایج تیم می‌گذارد.

وی در پاسخ به این سؤال که چرا باشگاه پرسپولیس در دو روز اخیر در مقابل این صحبت‌ها سکوت کرده و شما شخصا پاسخگوی این مسائل بوده‌اید گفت: در این باره بهتر است از باشگاه سؤال کنید. من به سهم خودم سعی کرده‌ام در نهایت احترام پاسخگو باشم و افکار عمومی قضاوت کامل‌تری نسبت به مسائل مطرح شده داشته باشد.

گل‌محمدی خاطرنشان کرد: پرسپولیس در لیگ برتر در رده دوازدهم قرار داشت و اکنون هم این مسابقات و هم جام حذفی برای ما بسیار مهم است. در آستانه بازی با نفت این حرف‌ها به پرسپولیس ضربه می‌زند ولی هواداران همه مسائل را درک می‌کنند.

سرمربی پرسپولیس ادامه داد: نمی‌خواستم حرفی بزنم ولی بعضی صحبت‌ها که مطرح شد اذیتم کرد. حالا خوب است در این چند هفته نتیجه گرفتیم و اگر نتیجه نمی‌گرفتیم معلوم نبود چه اتفاقاتی می‌افتاد. شاید همین اتفاقات و هجمه‌ها باعث شده پرسپولیس کمتر رنگ آرامش را به خود بگیرد. هواداران پرسپولیس چه گناهی کرده‌اند؟ چرا حالا که تیم در حال نتیجه گرفتن است آرامش تیم را به هم می‌ریزند؟ چرا اجازه نمی‌دهند بدون دغدغه کارمان را انجام دهیم؟

گل‌محمدی تصریح کرد: این تهمت بزرگی است که می‌گویند بگوویچ را دلال‌ها آورده‌اند. خودم شخصا با ایشان تماس گرفتم و باشگاه هم مستقیم با او مذاکره کرد. باز هم می‌گویم هواداران باهوش هستند و همه چیز را رصد می‌کنند و می‌دانند که برخی اظهارنظرها به چه دلایلی مطرح می‌شود.

وی در ادامه گفت: در دو سه روز اخیر بدترین هجمه‌ها و اظهارنظرها علیه کادرفنی پرسپولیس مطرح شده است. به طور طبیعی ما از آنهایی که قبلا در پرسپولیس بوده‌اند انتظار حمایت داریم اما حالا که تیم در سه بازی اخیر نتیجه گرفته و 10 گل زده این مسائل و انتقادات مطرح می‌شود و بدترین از آن حرف‌های توهین آمیز و اتهامات سنگین به کادرفنی و باشگاه وارد می‌کنند. اگر باخته بودیم چه کار می‌کردند؟ انتظار داریم دوستان اگر به فکر ما نیستند کمی به فکر پرسپولیس و هوادارانش باشند.

سرمربی پرسپولیس در خصوص حرف‌های حسین عبدی که گفته "گل‌محمدی در حد دستیار پنجم او هم نیست" اظهار داشت: روز گذشته در این باره صحبت کردم و نمی‌خواهم بیش از این حرفی بزنم. دو هفته منتظر ماندیم و دیدیم خبری نشد و باشگاه به من گفت دستیار جدید انتخاب کن. اگر عبدی چنین حرف‌هایی زده پس به نفع ما و پرسپولیس شد که با یکدیگر کار نکردیم در غیر این‌صورت دچار مشکل می شدیم. مطرح شدن این حرف ها فقط به پرسپولیس ضربه می‌زند.

mori.54

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,675
قبل از هر چیز بر خود لازم می دانم هر چند با تاخیر زیاد به دلیل یک سری گرفتاری ها و غیره! خدمت دوست بسیار عزیز و ارزشمندم در این فورم ARMF تولدشان را تبریک بگویم. امیدوارم همیشه سربلند و سرزنده و شاداب باشند!

اما در خصوص اتفاقات اخیر:

به نظرم کار یحیی در انتخاب وینگوبگوویچ کار هوشمندانه ای بود، از یک طرف او نیاز داشت که بار فنی نیمکت پرسپولیس را افزایش بدهد تا نگویند یحیی تجربه ندارد و تنهایی برای خودش دارد تصمیم می گیرد و از طرف دیگر اگر می خواست یکی از به اصطلاح همین پیشکسوت های پرسپولیسی را به عنوان دستار انتخاب کند (نظیر همین عبدی که زود خودش را نشان داد) دیگرانی که انتخاب نمی شدند جو سنگین و تشنج باری را علیه او و باشگاه ایجاد می کردند بسیار بدتر و سنگین تر از چیزی که الان اتفاق افتاده؛ بنابراین از نظر من کار یحیی در مورد این انتخاب صحیح بوده.

اما در مورد اظهار فضل برخی از این پیشکسوتان!:

فکر می کنم قبلا هم در این باره مفصلا حرف زده ایم؛ دقیقا همانطور که علی عزیز گفتند بدبختی ما این است که عده حسن روشن های حاشیه ساز ما خیلی بیشتر از رقیب قدیمی و سنتی مان هست (منظور خاصی از آوردن اسم حسن روشن ندارم کسی بهش بر نخورد!) و در نتیجه در این فضای پر از غرور و خودخواهی و منیت نتیجه گرفتن آن اگر نگوییم غیر ممکن قطعا فوق العاده سخت هست ...

دست از سر این پرسپولیس بردارید و اگر انقدر معرفت ندارید لا اقل آزاده باشید!!!! :hmm:

ESMIGHELE

همکار بازنشسته
لایک‌ها
10,372
یعنی واقعا این جادو چی میتونه باشه؟؟
چه سوپرایزیه؟؟
ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
من واقعا از بعضی از مسئولین باشگاه متاسفم که حالا که تیم داره بهتر میشه نمیزارن بعضی از اتفاقای خوب بیفته
چرا همش تو سر باشگاه میزنن و نمیزارن یحیی کارشو انجام بده؟؟

maskot

Registered User
لایک‌ها
2,018

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
سلام خدمت دوستان

عشق است پرطرفدارترین تیم آسیا
تا کور شود هر آنکه نتواند دید....

سهیل جان حضورتون در تاپیک پرسپولیس رو خوشامد میگم. اما خیلی دوست دارم اینجا جنسی متفاوت از هواداری یک سمبل مثل پرسپولیس رو همگیمون به نمایش بزاریم.
خیلی خوب میشه که به جای استفاده از کلمات منفی در جملاتمون در خصوص سایرین از کلمات مثبت درباره تیم خودمون استفاده کنیم. :)

شاد و پیروز باشید

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123

ستاره های دیروز :)

gvgb1cuzweca8icpnzy.jpg

این تیم ، تیم سال 1365 پرسپولیس هست ، اون زمانها لیگ باشگاههای تهران مهمترین لیگ کشور بود ، این بازیها در 2 گروه مختلف برگزار می شد و از هر گروه دو تیم بالا می آمدند ، در اون سال از یک گروه پرسپولیس ( و فکر کنم هما) و از گروه دیگه شاهین و استقلال بالا اومدند . بازی نیمه نهایی خوردیم به استقلال و با نتیجه 3-0 و با دو گل شاهرخ بیانی ( که فقط برای یک فصل در پرسپولیس بازی کرد) و ناصر محمدخانی به پیروزی رسیدیم. بی شک ستاره بی بدیل آن بازی کسی نبود جز ناصر محمدخانی که یک گل زد و یک پنالتی گرفت و یک پاس گل داد . حیف بابت اتفاقاتی که برای ناصر افتاد ... حیف !!
در فینال هم با یک گل شاهین رو شکست دادیم و با شایستگی هر چه تمام تر بر سکوی اول باشگاههای تهران ایستادیم. متاسفانه در اوج دوران پرسپولیس دو عامل باعث شد که ما در جام باشگاههای آسیا قهرمانی نداشته باشیم ؛ اول اینکه مدت مدیدی و درست در دوران طلایی پرسپولیس باشگاههای آسیا برگزار نمی شد و دوم اینکه تیمی از ایران در جام باشگاههای آسیا شرکت نمی کرد ، والا قطعا با داشتن اون همه ستاره ، قهرمانی دور از دسترس ما نبود.

اما حاضرین در عکس:

ایستاده از راست: محمد مایلی کهن ( کاپیتان) ، وحید قلیچ ، مرتضی فنونی زاده ، ضیا عربشاهی ، محمد حسن انصاری فرد ، ابراهیم کیان طهماسبی و محمد پنجعلی

نشسته از راست : حمید درخشان ، شاهرخ بیانی ، فرشاد پیوس و ناصر محمد خانی

نکته جالب شیوه ایستادن تیمه 7 نفر ایستاده و 4 نفر نشسته که متفاوت از فرم عادی هنگام عکس گرفتن هست.

آدم به این تیم نگاه میکنه هر کدومشون یه کاپیتان و لیدر بودن ، ممد مایلی ، ممد پنجعلی ، حمید درخشان ، ضیا عربشاهی و .....

شاد و پیروز باشید

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
رويانيان مطرح کرد:برخي‌ پيشکسوتان به فکر پرسپوليس نيستند

مديرعامل باشگاه پرسپوليس با اشاره به اينکه افرادي بودند که مي‌خواستند به جاي گل‌محمدي دستيار ژوزه شوند ولي چون اين اتفاق نيفتاد فکر مي‌کنند حق‌شان بوده است، گفت: برخي به جاي حمايت، مسائل غير واقعي را مطرح مي‌کنند و اصلا به فکر تيم و هواداران نيستند.

محمد رويانيان در گفتگو با سايت باشگاه پرسپوليس در خصوص انتقادهاي مطرح شده در مورد حضور بگوويچ و حسين عبدي ضمن بيان مطلب فوق گفت: به انتقادهاي مخربي که با نيت‌هاي قبلي و خاص مطرح مي‌شود و ريشه در منافع شخصي دارد، هيچ توجهي نداريم و ارزشي هم براي آن قائل نيستيم. اينکه هرکس به عنوان عضو پيشين پرسپوليس، هر صحبتي را برخلاف غير واقع بودن مي‌تواند مطرح کند، تفکر درستي نيست و به صلاح پرسپوليس هم نخواهد بود.

مديرعامل باشگاه پرسپوليس خاطرنشان کرد: برخي حرف‌ها هستند که بر اساس هواي نفس مطرح مي‌شوند. افرادي بودند که مي‌خواستند به جاي يحيي گل‌محمدي دستيار ژوزه بشوند ولي من تمايل نداشتم و چون اين اتفاق نيفتاد فکر مي‌کنند حق آنها بوده است. حالا هم نسبت به بگوويچ و گل‌محمدي اظهار نظرهايي مطرح مي‌شود که به هيچ عنوان صحت ندارد، کارشناسي نيست و بر اساس هواي نفس و منافع شخصي مطرح مي‌شود.

"به جاي حمايت، مسائل غيرواقعي را مطرح مي‌کنند و اصلا به فکر تيم و هواداران نيستند." وي با بيان اين مطلب اظهار داشت: هوادار پرسپوليس هم اين‌ها را به خوبي تشخيص مي‌دهد که بعضي مسائل ريشه در چه چيزهايي دارد. پيشکسوتان خوب پرسپوليس انتقادهاي بسياري داشتند که به جاي طرح در رسانه‌ها آن را به خود بنده انتقال دادند و من هم از آن استفاده کردم اما برخي هم هستند که در رسانه‌ها نه تنها انتقاد سازنده نمي‌کنند بلکه خيلي راحت اتهام مي‌زنند و تخريب مي‌کنند.

مديرعامل باشگاه پرسپوليس اضافه کرد: در شرايطي که تيم روند بهتري پيدا کرده، آقايان با حرف‌هايشان مسئله ساز مي‌شوند، ذهنيت ايجاد کرده و مسائل کامل کذب و غير واقع مطرح مي‌کنند. اول فصل با نظر اعضاي کميته فني ژوزه را آورديم، به نظر کارشناسان و آنها که در پرسپوليس بازي کرده‌اند، احترام گذاشته و مشورت کرديم.

وي تاکيد کرد: اما وقتي تيم به دلايل متعدد نتيجه نگرفت، هجمه انتقادات به سمت من آمد، اشکالي هم ندارد بنده مديرعامل هستم و پاسخگو اما حالا که گل‌محمدي، بزيک و باقري که پرسپوليسي هستند، را آوردهيم و تيم هم نتيجه گرفته به جاي حمايت از اين عزيران بايد شاهد يکسري هجمه‌ها و مسائل کذب باشيم؟

وي افزود: نمي‌دانم چه بايد گفت؟ پرسپوليس در سه بازي اخير 10 گل زده و هواداران را اميدوار کرده اما يکسري مسائل و هياهو به راه افتاده که اگر من بي‌تفاوت باشم ادامه خواهد يافت. واقعا اگر گل‌محمدي و دستيارانش در اين سه بازي نتيجه نمي‌گرفتند چه انتقاداتي مطرح مي‌شد؟ من تعجب مي‌کنم که تيم نتيجه مي گيرد و روي برد مي‌افتد و چنين مسائلي مطرح مي‌شود که کاملا کذب است. چرا اگر انتقادي دارند به خودم مطرح نمي‌کنند و يا با وارونه کردن مسائل جو را خراب کرده و آرامش را از بين مي‌برند؟

مديرعامل باشگاه پرسپوليس با طرح اين سوال که بايد باور کرد چنين اظهاراتي از سر دلسوزي مطرح مي‌شود يا هواي نفس؟، ادامه داد: به شدت از سرمربي تيم، بگوويچ، حسيني، بزيک، چيذري و مربي دروازه‌بان‌ها به عنوان دستيارانش حمايت مي‌کنم. کريم باقري هم تعصب و دلسوزي را نسبت به پرسپوليس ثابت کرده و با تمام وجودش در حال کمک کردن به تيم است.

وي با اشاره به اينکه آقاي پروين هم به عنوان رئيس کميته فني حمايت خوبي از اين کادر داشته و همه چيز خوب پيش مي‌رود، تاکيد کرد: قطعا برخي حرف‌هاي غير واقعي نه تنها ذره‌اي خلل در تصميم‌هاي ما ايجاد نمي‌کند، بلکه باعث مي‌شود بيشتر به درستي آنها ايمان بياوريم و پافشاري کنيم. من به يحيي گل‌محمدي و شاگردانش خسته نباشيد مي‌گويم که در سه بازي اخير، خوب عمل کرده و دل هواداران را شاد کردند. از آنها مي‌خواهم مصمم‌تر به کار خود ادامه بدهند.

وي با اشاره به اينکه چنين مواردي گزارش‌هاي سرمربي است که به وي داده شده، تصريح کرد: من اميدوارم اين روند ادامه داشته باشد و در نيم فصل دوم پرسپوليسي کاملا متفاوت و مقتدر را شاهد باشيم که با عملکردي درخشان بتواند شرايطي را فراهم آورد که همه اتفاقات تلخ نيم فصل اول از ذهن هواداران پاک شود.

محمد رويانيان در بخش ديگري از اين گفتگو نايب قهرماني تيم نوجوانان پرسپوليس در تورنمنت مالزي را تبريک گفت و اظهار داشت: آنها در مسابقات تورنمنت مهمي به مقام نايب قهرماني رسيدند. در اين مسابقات تيم‌هاي ملي مالزي و اسلواکي و تيم‌هاي باشگاهي از تايلند، اندونزي، چک، کره‌جنوبي و .. حضور داشتند که نشان از سطح و اعتبار رقابت‌ها داشت. اين مسابقات به خوبي برگزار شد و من آرزو مي‌کنم در فوتبال ايران شاهد برگزاري چنين رقابت‌هايي باشيم.

وي با اشاره به اينکه پرسپوليس براي نخستين مرتبه در رده‌هاي پايه در چنين تورنمنت برون مرزي شرکت کرد و حضور موفقي هم داشته، افزود: شرکت در اين رقابت‌ها يک شروع است و مي‌خواهيم در آينده ادامه داشته باشد. ضمن اينکه من اين تيم را قهرمان مسابقات مي‌دانم، آنها در حالي فينال را در ضربات پنالتي به تيم ملي اسلواکي واگذار کردند که بنا بر گزارشهايي که شنيدم سه موقعيت گل داشتند و يک گل پرسپوليس هم مردود اعلام شده است.

مديرعامل باشگاه پرسپوليس با تشکر از فدراسيون فوتبال، سرمربي تيم فوتبال نوجوانان ايران و باشگاه‌هايي که براي اعزام اين تيم همکاري کردند، تصريح کرد: متاسفانه در فوتبال ايران اين تفکر وجود دارد که بازيکنان پايه به دليل سربازي از تيم‌ها جدا مي‌شوند و از اين رو سرمايه‌گذاري مناسبي صورت نمي‌گيرد. اين يک اشتباه بزرگ است که فوتبال ايران مرتکب مي‌شود و باعث شده تا فوتبال ايران سازنده و مولد نباشد.

رويانيان يادآور شد: به زودي پنج بازيکن زير 21 سال را هم که توسط سرمربي تيم بزرگسالان و مربيان و مسئولان تيم‌هاي پايه انتخاب مي‌شوند، جهت آموزش به آکادمي ترافيک برزيل مي‌فرستيم. اين بازيکنان اگر در آينده براي پرسپوليس نباشند، قطعا به فوتبال ايران خدمت مي‌کنند، هر چند ما راهکارهايي داريم که خود پرسپوليس از توانايي آنها پس از سربازي بهره‌مند شود.

وي درباره عملکرد تيم‌هاي غير فوتبالي باشگاه يادآور شد: براي توسعه فعاليت‌هاي باشگاه علاوه بر برنامه‌ريزي ويژه براي تيم‌هاي پايه سعي کرده‌ايم پرسپوليس را در رشته‌هاي مختلف ورزشي فعال کنيم تا تبديل به باشگاه واقعي شده و مختص به تيم فوتبال نباشد. حضور در ليگ برتر کشتي، ليگ برتر فوتسال بانوان، کانوپولو، ليگ دسته اول بسکتبال با ويلچر، حمايت از پرسپوليس قائمشهر، ورامين و زاهدان و چند قهرمان ملي و بين‌المللي و حمايت از آنها، از جمله برنامه‌هاي باشگاه در اين راستا بوده است. خوشحالم همه اين تيم‌ها عناوين برتر را به خود اختصاص داده‌اند به گونه اي که يا قهرمان شدند يا نايب قهرمان.

رويانيان درباره نمايندگي هاي پرسپوليس در سرار کشور گفت: 25 نمايندگي پرسپوليس در 25 استان کشور را با عقد قراردادهايي فعال کرده‌ايم، برخي از اين نمايندگي‌ها افتتاح شده‌اند و برخي ديگر در شرف افتتاح هستند. از اين طريق هم به هواداران پرسپوليس در سراسر کشور خدمات‌رساني مي شود و هم منبع درآمدي براي باشگاه خواهد بود.

وي با تاکيد بر اينکه در مراسمي ويژه اين نمايندگي‌ها معرفي شده و درباره خدماتي که به هوادران ارائه مي‌شود، توضيح خواهيم داد، افزود: اين نمايندگي‌‎ها در اکثر شهرهاي ايران توسعه خواهد يافت و حتي براي ارتباط مستقيم با هواداران خارج از کشور هم اکنون دفاتر نمايندگي پرسپوليس در بيش از سه کشور را راه اندازي کرديم و آن را توسعه خواهيم داد.

مديرعامل باشگاه پرسپوليس در پايان گفت: تاسيس دانشگاه علمي - کاربردي پرسپوليس براي خدمت رساني در امر آموزش عالي به ورزشکاران و دوست داران علم آموزي در علوم ورزشي در دستور کار قرار گرفت. در بخش‌هاي اقتصادي، فرهنگي، حقوقي، رسانه‌اي و اجرايي نيز اقدامات زيادي شده که همه آنها را تشريح خواهيم کرد و برنامه‌هاي ويژه‌اي نيز مصوب شده که براي اجراي آن در حال برنامه‌ريزي هستم.

منبع : ورزش 3

ARMF

مدیر بازنشسته ورزش
لایک‌ها
18,108
ستاره های دیروز :)

این تیم ، تیم سال 1365 پرسپولیس هست ، اون زمانها لیگ باشگاههای تهران مهمترین لیگ کشور بود ، این بازیها در 2 گروه مختلف برگزار می شد و از هر گروه دو تیم بالا می آمدند ، در اون سال از یک گروه پرسپولیس ( و فکر کنم هما) و از گروه دیگه شاهین و استقلال بالا اومدند . بازی نیمه نهایی خوردیم به استقلال و با نتیجه 3-0 و با دو گل شاهرخ بیانی ( که فقط برای یک فصل در پرسپولیس بازی کرد) و ناصر محمدخانی به پیروزی رسیدیم. بی شک ستاره بی بدیل آن بازی کسی نبود جز ناصر محمدخانی که یک گل زد و یک پنالتی گرفت و یک پاس گل داد . حیف بابت اتفاقاتی که برای ناصر افتاد ... حیف !!
در فینال هم با یک گل شاهین رو شکست دادیم و با شایستگی هر چه تمام تر بر سکوی اول باشگاههای تهران ایستادیم. متاسفانه در اوج دوران پرسپولیس دو عامل باعث شد که ما در جام باشگاههای آسیا قهرمانی نداشته باشیم ؛ اول اینکه مدت مدیدی و درست در دوران طلایی پرسپولیس باشگاههای آسیا برگزار نمی شد و دوم اینکه تیمی از ایران در جام باشگاههای آسیا شرکت نمی کرد ، والا قطعا با داشتن اون همه ستاره ، قهرمانی دور از دسترس ما نبود.

اما حاضرین در عکس:

ایستاده از راست: محمد مایلی کهن ( کاپیتان) ، وحید قلیچ ، مرتضی فنونی زاده ، ضیا عربشاهی ، محمد حسن انصاری فرد ، ابراهیم کیان طهماسبی و محمد پنجعلی

نشسته از راست : حمید درخشان ، شاهرخ بیانی ، فرشاد پیوس و ناصر محمد خانی

نکته جالب شیوه ایستادن تیمه 7 نفر ایستاده و 4 نفر نشسته که متفاوت از فرم عادی هنگام عکس گرفتن هست.

آدم به این تیم نگاه میکنه هر کدومشون یه کاپیتان و لیدر بودن ، ممد مایلی ، ممد پنجعلی ، حمید درخشان ، ضیا عربشاهی و .....

شاد و پیروز باشید

شاهرخ بیانی از استقلال به پرسپولیس آمده بود و غلامرضا فتح آبادی در مسیر برعکس... در دیدار نیمه نهایی، فتح آبادی طی برخورد سنگین با وحید قلیچ به شدت مصدوم شد و همون اوایل بازی تعویض شد. در پایان همین فصل بود که سناریو نابود کردن پرسپولیس رسما کلید خورد. اول تیم رو به بنیاد مستضعفان واگذار کردن و با پیشنهاد محمد علی آبادی که عضو هیات مدیره اون زمان و منصوب بنیاد بود اسم پرسپولیس حذف شد و پیروزی به جاش اومد (بماند که پایمردی هوادارها بالاخره حق رو به جای خودش برگردوند). بعد علی پروین رو از تیم کنار گذاشتند. پروین اون سالها به واقع ستون فقرات تیم بود. در نتیجه کنار گذاشته شدن پروین، تعداد زیادی از بازیکنها از تیم رفتن. من جمله ناصر و حمید . شاهرخ بیانی هم که عزم داشت با تیم بمونه در نتیجه همین تغییرات از پرسپولیس رفت. برای اولین بار، تیم پرسپولیس رو به دست یه استقلالی (مسعود معینی) دادن که نتایج فاجعه باری با تیم بدست آورد. در نتیجه همین فعالیتهای مخرب بود که هوادارها در ورزشگاهها یک صدا نام پروین رو صدا کردن و خواستار بازگشتش شدن. بازگشت پروین به پرسپولیس در سال 67، 100 هزار نفر رو به ورزشگاه آزادی کشوند. در دیداری که پرسپولیس ، پاس رو 2-1 شکست داد...

ARMF

مدیر بازنشسته ورزش
لایک‌ها
18,108
قبل از هر چیز بر خود لازم می دانم هر چند با تاخیر زیاد به دلیل یک سری گرفتاری ها و غیره! خدمت دوست بسیار عزیز و ارزشمندم در این فورم ARMF تولدشان را تبریک بگویم. امیدوارم همیشه سربلند و سرزنده و شاداب باشند!

سپاس فراوان مرتضی عزیز... شرمنده کردی

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
عرض سلام مجدد خدمت دوستان

به نظر من باید به کریم باقری لقب آقای خاص فوتبال ایران رو داد. چون در یک کلام هم واقعا آقاست و هم اینکه واقعا اخلاق و رفتار خاصی داره که مایه مباهات هر پرسپولیسی هست.

1256711579.jpg

به مصاحبه آقا کریم با فارس توجه کنید تا بیشتر متوجه عرائض بنده بشوید :

بگوویچ با نظر گل‌محمدی آمد/برای اتحاد با لباس ورزشی برمی‌گردم
باقری: به من بگویید تدارکات پرسپولیس/صحبت‌های اولیه با عبدی خوب بود، نمی‌دانم چه شد!

گزینه مدیر فنی تیم فوتبال پرسپولیس گفت: هزار بار گفتم دنبال پست و مقام نیستم، اصلا به من می‌توانید، بگویید تدارکات پرسپولیس.

باقری: به من بگویید تدارکات پرسپولیس/صحبت‌های اولیه با عبدی خوب بود، نمی‌دانم چه شد!

کریم باقری در گفت‌وگو خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس، در خصوص آخرین شرایط خودش، دیدارهای جام حذفی، حضور بگوویچ در پرسپولیس و مشکلات حسین عبدی با گل‌محمدی ناگفته‌هایی را بیان کرد که در زیر اظهارات وی را می‌خوانیم:

فارس: نظرتان در مورد شرایط این روزهای پرسپولیس چیست؟

خوشبختانه همه چیز خوب است و باید اعلام کنم که از آن چیزی که ما تصور می‌کردیم همه چیز زودتر بهبود یافته، بچه‌ها خوب تمرین می‌کنند و آماده بازی با نفت در چارچوب جام حذفی هستند. میل به بردن تیم‌ها در بین بازیکنان با رفاقت و یکدلی دیده می‌شود که این موضوع بسیار مهم و حیاتی برای موفقیت پرسپولیس است. همیشه اگر پرسپولیس از لحاظ روحی و روانی خوب بوده به نتایج دلخواه خود هم رسیده است.

فارس: بازی با نفت تهران را چگونه پیش‌بینی می‌کنید؟

نفت با بازی‌های خوب خود در فصل جاری نشان داده که با یک سری جوانان با انگیزه و مربی خوبش و مدیران کاربلدش در فوتبال ما حرف‌های زیادی برای گفتن دارد. امیدوارم در مرحله اول بازی خوبی بین پرسپولیس و نفت برگزار شود و پرسپولیس بتواند از موقعیت‌های خود بیشتر استفاده کند تا با یک پیروزی شیرین به مرحله بعد راه پیدا کند. هرگز نباید نفت را دست‌کم بگیریم و دچار غرور شویم، چون این موضوع دشمن پرسپولیس است، اما روی هم رفته شرایطی که از تیم دیدم خوب است.

فارس: چرا خودتان همیشه در تمرینات حضور ندارید، گل‌محمدی گفته مشکلات شخصی دارید

نه مشکل من آنقدر حاد نیست. به همین دلیل سعی می‌کنم در ادامه بیشتر در کنار قرمزپوشان باشم. راستش را بخواهید از ناحیه پا احساس درد می‌کنم و به همین دلیل نتوانستم پا به پای سایر بازیکنان تمرین کنم. انشالله به زودی با لباس ورزشی کنار بچه‌ها برمی‌گردم تا بتوانم آنها را بیشتر از گذشته به همدیگر نزدیک کنم. من آمده‌ام که فقط به پرسپولیس کمک کنم همین و بس.

فارس: حالا که مدتی از رفتن ژوزه گذشته آیا پرسپولیس باز هم مشکلی دارد؟

در نیم‌فصل اول متأسفانه مشکلات زیادی داشتیم به نوعی بازیکن با مربی مشکل داشت و مربی با بازیکن اما الان این اتفاقات در پرسپولیس رخ نمی دهند و همه با خیال راحت وظیفه خود را می‌دانند. اگر هر فردی وظیفه خود را انجام دهد و در کار دیگری دخالت نکند با آرامش نتایج خوب هم به دست می‌آیند. در حال حاضر خوشحالم که بگویم اعتماد بین مربیان و بازیکنان وجود دارد و خیال همه راحت است. پرسپولیس پیشرفت می‌کند و از پتانسیل خود که به نظرم خیلی عالی است خوب استفاده می‌کند، بدون شک پرسپولیس بازیکنان بسیار خوبی دارد و من معتقدم که اگر شرایط همینطور باشد در نیم‌فصل دوم انشالله نتایج خوبی خواهد گرفت.

فارس: بالاخره مدیر فنی پرسپولیس شدید یا خیر؟

مثل اینکه هنوز مسئله مدیر فنی حل نشده، من تصمیم گرفتم که با خواسته گل‌محمدی و رویانیان در کنار پرسپولیس باشم. هزار بار می‌گویم مهم نیست چه اسمی و یا چه پستی داشته باشم چون مشکلی بابت این موضوع ندارم. از من خواستند کنار بچه‌ها باشم، من هم فکرم را کردم و گفتم؛ چشم. هرکس دوست دارد هر لقبی می‌خواهد به من بدهد. مشکلی نیست و اصلاً برایم مهم نیست اصلاً‌ سمت مرا از همین امروز بگذارید تدارکات تیم پرسپولیس.امیدوارم حضور من در این تیم مؤثر باشد و با کمک خدای بزرگ به خواسته خودمان برسیم.

فارس: با این حرف‌ها یعنی هنوز پست جدید را قبول نکرده‌اید؟

اگر 10 بار دیگر هم بپرسید همین حرف را می‌زنم، من آمده‌ام به پرسپولیس کمک کنم به هر عنوان یا لقبی باشد. اما من دنبال پست و مقام نیستم. بگویید کریم آمده به پرسپولیس کمک کند.

فارس: بگوویچ با نظر چه کسی به پرسپولیس آمد؟‌

ایشان با نظر گل‌محمدی به پرسپولیس آمد، چون سرمربی پرسپولیس به ایشان اعتقاد دارد، بگوویچ فرد با تجربه‌ای است و ایشان چند سال در فوتبال ایران شناخت خوبی پیدا کرده است و مدتی نیز در پرسپولیس مربیگری کرده است. امیدوارم که در کنار یحیی به پرسپولیس کمک کند. حالا من نمی‌دانم این اتفاق می‌افتد یا خیر اما تجربه بگوویچ خوب است و قطعاً گل‌محمدی به او اعتقاد داشته که وی را انتخاب کرده است.

فارس: آیا حسین عبدی حق دارد در این شرایط ناراحت باشد؟

با پیشنهاد مسئولان باشگاه و گل‌محمدی من و عبدی با همدیگر به پرسپولیس آمدیم، صحبت‌های اولیه بسیار خوبی داشتیم اما دیگر نمی‌دانم صحبت‌های بعدی عبدی با گل‌محمدی و مسئولان باشگاه چه شد؟ و به همین دلیل نظری درباره مشکل پیش آمده نمی‌دهم اما امیدوارم همه چیز به خوبی و خوشی تمام شود چون همه می‌دانند که پرسپولیس نباید آرامشش به هم بریزد.

فارس:‌آیا پرسپولیس قهرمان جام حذفی می‌شود؟‌

اگر همین روند را ادامه دهیم من خیلی به این تیم امیدوارم. خوشبختانه بچه‌ها خیلی سرحال هستند، ما هم امیدواریم پرسپولیس امسال موفق شود تا دل هوادارانش را که نیم‌فصل اول اذیت شدند را به دست بیاورند. بچه‌ها هم تلاش می‌کنند حالا باید ببینیم خدا چه می‌خواهد. البته کار یحیی سخت است اما انشالله همه با هم کمک می‌کنیم که پرسپولیس موفق باشد.

پ.ن: واقعا آقا کریم مایه افتخاره هر هواداری هست . ایشون به درستی با صحبتهاشون به همه نشون میدن پرسپولیس و هوادارانش از چه شانی برخوردارند. شان پرسپولیس تا آنجا بالاست که کسی مثل کریم باقری با انبوهی از افتخارات در دوران بازیگری حاضره حتی اسم تدارکاتچی تیم روش باشه اما پرسپولیس پیشرفت بکنه و به جایی که باید برسه.

زنده باد پرسپولیس و پرسپولیسی

شاد و پیروز باشید

بالا