رويانيان مطرح کرد:برخي پيشکسوتان به فکر پرسپوليس نيستند
مديرعامل باشگاه پرسپوليس با اشاره به اينکه افرادي بودند که ميخواستند به جاي گلمحمدي دستيار ژوزه شوند ولي چون اين اتفاق نيفتاد فکر ميکنند حقشان بوده است، گفت: برخي به جاي حمايت، مسائل غير واقعي را مطرح ميکنند و اصلا به فکر تيم و هواداران نيستند.
محمد رويانيان در گفتگو با سايت باشگاه پرسپوليس در خصوص انتقادهاي مطرح شده در مورد حضور بگوويچ و حسين عبدي ضمن بيان مطلب فوق گفت: به انتقادهاي مخربي که با نيتهاي قبلي و خاص مطرح ميشود و ريشه در منافع شخصي دارد، هيچ توجهي نداريم و ارزشي هم براي آن قائل نيستيم. اينکه هرکس به عنوان عضو پيشين پرسپوليس، هر صحبتي را برخلاف غير واقع بودن ميتواند مطرح کند، تفکر درستي نيست و به صلاح پرسپوليس هم نخواهد بود.
مديرعامل باشگاه پرسپوليس خاطرنشان کرد: برخي حرفها هستند که بر اساس هواي نفس مطرح ميشوند. افرادي بودند که ميخواستند به جاي يحيي گلمحمدي دستيار ژوزه بشوند ولي من تمايل نداشتم و چون اين اتفاق نيفتاد فکر ميکنند حق آنها بوده است. حالا هم نسبت به بگوويچ و گلمحمدي اظهار نظرهايي مطرح ميشود که به هيچ عنوان صحت ندارد، کارشناسي نيست و بر اساس هواي نفس و منافع شخصي مطرح ميشود.
"به جاي حمايت، مسائل غيرواقعي را مطرح ميکنند و اصلا به فکر تيم و هواداران نيستند." وي با بيان اين مطلب اظهار داشت: هوادار پرسپوليس هم اينها را به خوبي تشخيص ميدهد که بعضي مسائل ريشه در چه چيزهايي دارد. پيشکسوتان خوب پرسپوليس انتقادهاي بسياري داشتند که به جاي طرح در رسانهها آن را به خود بنده انتقال دادند و من هم از آن استفاده کردم اما برخي هم هستند که در رسانهها نه تنها انتقاد سازنده نميکنند بلکه خيلي راحت اتهام ميزنند و تخريب ميکنند.
مديرعامل باشگاه پرسپوليس اضافه کرد: در شرايطي که تيم روند بهتري پيدا کرده، آقايان با حرفهايشان مسئله ساز ميشوند، ذهنيت ايجاد کرده و مسائل کامل کذب و غير واقع مطرح ميکنند. اول فصل با نظر اعضاي کميته فني ژوزه را آورديم، به نظر کارشناسان و آنها که در پرسپوليس بازي کردهاند، احترام گذاشته و مشورت کرديم.
وي تاکيد کرد: اما وقتي تيم به دلايل متعدد نتيجه نگرفت، هجمه انتقادات به سمت من آمد، اشکالي هم ندارد بنده مديرعامل هستم و پاسخگو اما حالا که گلمحمدي، بزيک و باقري که پرسپوليسي هستند، را آوردهيم و تيم هم نتيجه گرفته به جاي حمايت از اين عزيران بايد شاهد يکسري هجمهها و مسائل کذب باشيم؟
وي افزود: نميدانم چه بايد گفت؟ پرسپوليس در سه بازي اخير 10 گل زده و هواداران را اميدوار کرده اما يکسري مسائل و هياهو به راه افتاده که اگر من بيتفاوت باشم ادامه خواهد يافت. واقعا اگر گلمحمدي و دستيارانش در اين سه بازي نتيجه نميگرفتند چه انتقاداتي مطرح ميشد؟ من تعجب ميکنم که تيم نتيجه مي گيرد و روي برد ميافتد و چنين مسائلي مطرح ميشود که کاملا کذب است. چرا اگر انتقادي دارند به خودم مطرح نميکنند و يا با وارونه کردن مسائل جو را خراب کرده و آرامش را از بين ميبرند؟
مديرعامل باشگاه پرسپوليس با طرح اين سوال که بايد باور کرد چنين اظهاراتي از سر دلسوزي مطرح ميشود يا هواي نفس؟، ادامه داد: به شدت از سرمربي تيم، بگوويچ، حسيني، بزيک، چيذري و مربي دروازهبانها به عنوان دستيارانش حمايت ميکنم. کريم باقري هم تعصب و دلسوزي را نسبت به پرسپوليس ثابت کرده و با تمام وجودش در حال کمک کردن به تيم است.
وي با اشاره به اينکه آقاي پروين هم به عنوان رئيس کميته فني حمايت خوبي از اين کادر داشته و همه چيز خوب پيش ميرود، تاکيد کرد: قطعا برخي حرفهاي غير واقعي نه تنها ذرهاي خلل در تصميمهاي ما ايجاد نميکند، بلکه باعث ميشود بيشتر به درستي آنها ايمان بياوريم و پافشاري کنيم. من به يحيي گلمحمدي و شاگردانش خسته نباشيد ميگويم که در سه بازي اخير، خوب عمل کرده و دل هواداران را شاد کردند. از آنها ميخواهم مصممتر به کار خود ادامه بدهند.
وي با اشاره به اينکه چنين مواردي گزارشهاي سرمربي است که به وي داده شده، تصريح کرد: من اميدوارم اين روند ادامه داشته باشد و در نيم فصل دوم پرسپوليسي کاملا متفاوت و مقتدر را شاهد باشيم که با عملکردي درخشان بتواند شرايطي را فراهم آورد که همه اتفاقات تلخ نيم فصل اول از ذهن هواداران پاک شود.
محمد رويانيان در بخش ديگري از اين گفتگو نايب قهرماني تيم نوجوانان پرسپوليس در تورنمنت مالزي را تبريک گفت و اظهار داشت: آنها در مسابقات تورنمنت مهمي به مقام نايب قهرماني رسيدند. در اين مسابقات تيمهاي ملي مالزي و اسلواکي و تيمهاي باشگاهي از تايلند، اندونزي، چک، کرهجنوبي و .. حضور داشتند که نشان از سطح و اعتبار رقابتها داشت. اين مسابقات به خوبي برگزار شد و من آرزو ميکنم در فوتبال ايران شاهد برگزاري چنين رقابتهايي باشيم.
وي با اشاره به اينکه پرسپوليس براي نخستين مرتبه در ردههاي پايه در چنين تورنمنت برون مرزي شرکت کرد و حضور موفقي هم داشته، افزود: شرکت در اين رقابتها يک شروع است و ميخواهيم در آينده ادامه داشته باشد. ضمن اينکه من اين تيم را قهرمان مسابقات ميدانم، آنها در حالي فينال را در ضربات پنالتي به تيم ملي اسلواکي واگذار کردند که بنا بر گزارشهايي که شنيدم سه موقعيت گل داشتند و يک گل پرسپوليس هم مردود اعلام شده است.
مديرعامل باشگاه پرسپوليس با تشکر از فدراسيون فوتبال، سرمربي تيم فوتبال نوجوانان ايران و باشگاههايي که براي اعزام اين تيم همکاري کردند، تصريح کرد: متاسفانه در فوتبال ايران اين تفکر وجود دارد که بازيکنان پايه به دليل سربازي از تيمها جدا ميشوند و از اين رو سرمايهگذاري مناسبي صورت نميگيرد. اين يک اشتباه بزرگ است که فوتبال ايران مرتکب ميشود و باعث شده تا فوتبال ايران سازنده و مولد نباشد.
رويانيان يادآور شد: به زودي پنج بازيکن زير 21 سال را هم که توسط سرمربي تيم بزرگسالان و مربيان و مسئولان تيمهاي پايه انتخاب ميشوند، جهت آموزش به آکادمي ترافيک برزيل ميفرستيم. اين بازيکنان اگر در آينده براي پرسپوليس نباشند، قطعا به فوتبال ايران خدمت ميکنند، هر چند ما راهکارهايي داريم که خود پرسپوليس از توانايي آنها پس از سربازي بهرهمند شود.
وي درباره عملکرد تيمهاي غير فوتبالي باشگاه يادآور شد: براي توسعه فعاليتهاي باشگاه علاوه بر برنامهريزي ويژه براي تيمهاي پايه سعي کردهايم پرسپوليس را در رشتههاي مختلف ورزشي فعال کنيم تا تبديل به باشگاه واقعي شده و مختص به تيم فوتبال نباشد. حضور در ليگ برتر کشتي، ليگ برتر فوتسال بانوان، کانوپولو، ليگ دسته اول بسکتبال با ويلچر، حمايت از پرسپوليس قائمشهر، ورامين و زاهدان و چند قهرمان ملي و بينالمللي و حمايت از آنها، از جمله برنامههاي باشگاه در اين راستا بوده است. خوشحالم همه اين تيمها عناوين برتر را به خود اختصاص دادهاند به گونه اي که يا قهرمان شدند يا نايب قهرمان.
رويانيان درباره نمايندگي هاي پرسپوليس در سرار کشور گفت: 25 نمايندگي پرسپوليس در 25 استان کشور را با عقد قراردادهايي فعال کردهايم، برخي از اين نمايندگيها افتتاح شدهاند و برخي ديگر در شرف افتتاح هستند. از اين طريق هم به هواداران پرسپوليس در سراسر کشور خدماترساني مي شود و هم منبع درآمدي براي باشگاه خواهد بود.
وي با تاکيد بر اينکه در مراسمي ويژه اين نمايندگيها معرفي شده و درباره خدماتي که به هوادران ارائه ميشود، توضيح خواهيم داد، افزود: اين نمايندگيها در اکثر شهرهاي ايران توسعه خواهد يافت و حتي براي ارتباط مستقيم با هواداران خارج از کشور هم اکنون دفاتر نمايندگي پرسپوليس در بيش از سه کشور را راه اندازي کرديم و آن را توسعه خواهيم داد.
مديرعامل باشگاه پرسپوليس در پايان گفت: تاسيس دانشگاه علمي - کاربردي پرسپوليس براي خدمت رساني در امر آموزش عالي به ورزشکاران و دوست داران علم آموزي در علوم ورزشي در دستور کار قرار گرفت. در بخشهاي اقتصادي، فرهنگي، حقوقي، رسانهاي و اجرايي نيز اقدامات زيادي شده که همه آنها را تشريح خواهيم کرد و برنامههاي ويژهاي نيز مصوب شده که براي اجراي آن در حال برنامهريزي هستم.
منبع : ورزش 3