• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب طرفداران پرسپولیس

Milad666

Registered User
لایک‌ها
752
دیگه همین مونده بود با کیروش جنگمون بشه ! البته امیدوارم کیروش هم از پرسپولیس بازیکن دعوت نکنه دیگه مصدوم ندیم ! تیم ملی کیلو چند ! والا به جون افشین ! :D

هوای تهران هم که واقعا افتضاحه ! چطوری بازیکن ها تو درفشی فر تمرین میکنند من موندم ... خود من این 1-2 روز رو اصلا بیرون نرفتم عیال هام رو ندیدم ! :D خدا سر شاهده نه خودم ... من یه فرد ... چون وظیفه ی خودم هم میدونم چون الان گلبم هم گرفته ! یه دونه هوای تازه میخواستم اونو نداد به ما ! :D

ARMF

مدیر بازنشسته ورزش
لایک‌ها
18,108
تولد یکی از بهترین پرسپولیسی های روزگار مبارک باشه
علی رضا خان بزرگ و دوست داشتنی(ARMF )

کاش میشد هدیه ای ناقابل به این بزرگ مرد برای تولدش هدیه کرد
عکس خوبی هم پیدا نکردم که بزارم

تاج سری

نمایش مشخصات: ARMF - PersianTools Forums

درود بر بانوی سرخ... بسیار خجالتم دادید. سپاسگزارم... :blush:

ARMF عزیز تولدت مبارک... انشاالله شیرینیشو آخر فصل با قهرمانی پرسپولیس محبوبمون با تمام بچه های گل این تاپیک بخوریم :)

سپاسگزارم وحیدجان... با شما هم آرزو هستم...

تولد منم بود :14 دی: دی

تولدمون مبارک... :دی

داش علی تولدت مبارک///

درود و سپاس صادق جان... سربلند باشی

علی جون تولدت مبارک

بروبکس هنوز زمان اعلام برگزاری بازی اعلام نشده !؟

ممنونم میلادجان... :)

تولدت مبارک علی اقا

ارادتمندم مهرداد جان. و سپاسگزارم از توجهت...

مخلص همه رفقا... امیدوارم همیشه شاد و تندرست باشید...

tpshd

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
2,931
45119903338327753430.jpg

miladali

Registered User
لایک‌ها
722
منم به نوبه حودم تولد علی عزیز رو تبریک عرض میکنم:)
صادقانه میگم جو این تاپیک عالی هستش.امیدوارم این صمیمیت و بحثهای فنی منطقی ادامه پیدا کنه.

Noel Gallagher

کاربر فعال موسیقی و فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
15,858
علی خان بازم تبریک میگم

دیگه همین مونده بود با کیروش جنگمون بشه ! البته امیدوارم کیروش هم از پرسپولیس بازیکن دعوت نکنه دیگه مصدوم ندیم ! تیم ملی کیلو چند ! والا به جون افشین ! :D

! :D

پیروانی قطبی یا من؟:دی

dooste.man83

Registered User
لایک‌ها
7,353
من هم به نوبه خودم به عنوان یک استقلالی و به نمایندگی از بقیه دوستان استقلالی تولد جناب ARMF ( علی آقای عزیز ) رو تبریک میگم
به دور از مسائل سرخ آبی در آخر این دوستی هاست که میمونه :happy:

ya_ali_mavla

Registered User
لایک‌ها
1,540
توووووووووووووولده کیه میخواد شیرینی بده:happy:
تبریک میگم علی آقای گل
سرخ باشی مثل سرخی گل محمدی مثل سرخی پیراهن بازیکنان با غیرت پرسپولیس
یا علی

Last edited:

silensio21

Registered User
لایک‌ها
250
این بازی ببریم با صدر جدول فقط ۱۰ امتیاز فاصله داریم
کاش کسی بود بهمان یاداوری می‌کرد ما یک سال دقیقه ۹۶ قهرمان شدیم
کاش کسی بود بهمان یادآوری می‌کرد ما یک زمانی خیلی کارها می‌‌کردیم
یک زمانی خیلی شاد بودیم؛ در اوج نا امیدی امید داشتیم
اینجوری گرد مرگ به سر و صورت‌هایمان پاشیده نشده بود
معبد آزادی یک زمانی دیگ جوشان راهبان سرخ بود

یک زمانی ورد زبان‌مان بود: نبرد از لحظه‌ای آغاز می‌شود که دشمن خیال کند بازی را برده است

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
سلام خدمت دوستان

بازی تیم من کیه؟

اگر بازی ها کنسل نشه :دی اولین بازیمون سه شنبه مقابل نفت در مرحله یک هشتم جام حذفی هست . ساعت 14:30 در ورزشگاه تختی

پ.ن: علی جان اینجا هم تبریک میگم ، انشااله در پناه حق سلامت و با سعادت باشی رفیق :)

شاد و پیروز باشید

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
نمیدونم به نفعمون بود از لحاظ کار تیمی یا به ضرر!
هر چی بود از الان باید به فکر بازی با نفت و حذفی باشیم که خیلی خیلی حساسه

من فکر می کنم به ضررمون شد این بازی انجام نشد ، ولی الان خیلی از موارد جدولی دیگه برامون روشنه اینکه گهر رو با هر نتیجه ای ببریم میشیم 28 امتیازی و میریم یه راست خونه هفتم جدول ، تنها سه امتیاز با سهمیه آسیایی فاصله داریم در شرایط موجود و 10 امتیاز با صدر جدول .

الان فقط و فقط مهم بردن در بازی های پیش رو هست حتی با حداقل نتیجه .

از الان تا پایان لیگ فقط 4 بازی خارج خونه داریم به ترتیب مقابل صبا در قم ، آلومینیوم در بندرعباس ، ذوب در اصفهان و تراکتور در تبریز

بازی بعدی رو با صبا که انجام بدیم تقریبا 8-9 هفته در تهران بازی داریم و بعدش هم یه بازی در بندر ، بهترین فرصت هست که اگر توانایی لازم رو داریم حتی دورخیز کنیم به صدر جدول . چهار هفته آخر هفته های سختی خواهیم داشت ، دوبازی خارج از خانه مقابل ذوب و تراکتور و دو بازی خانگی مقابل پیکان و ملوان .
سرنوشتمون رو باید تا هفته سی ام خودمون بنویسیم و قطعا نتایج بدست آمده در 10 هفته آینده مشخص میکنه چه استراتژی در 4 بازی آخر باید داشته باشیم.

شاد و پیروز باشید

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
این هم چند خبر پیرامون باشگاه

عربشاهی در گفتگو با مهر:رویانیان را از پرسپولیس فراری ندهید/ با استعفای شیرینی مخالفت می‌کنیم

سخنگوی کانون و شرکت پیشکسوتان پرسپولیس با بیان اینکه بعضی از پیشکسوتان این باشگاها به انتقاد از هر مدیری عادت کرده‌اند، گفت: به رویانیان حق می‌دهم که اعلام کند پرسپولیس از برخی پیشکسوتان خود لطمه می خورد. نباید کاری کنیم که رویانیان از فوتبال فرار کند.

ضیا عربشاهی در گفتگو با خبرنگار مهر در مورد انتخابش به عنوان سخنگوی کمیته و کانون پیشکسوتان پرسپولیس گفت: با پیگیری‌های محمد رویانیان قرار شد کمیته پیشکسوتان پربارتر و هدفمندتر از دوره‌های قبلی آغاز به فعالیت کند.

وی افزود: بر همین اساس آقای ایرج پازوکی مامور شد از تمام بچه‌های قدیمی باشگاه حتی نفراتی که فقط برای شش ماه در پرسپولیس بازی کرده بودند دعوت کند تا با ارسال مدارک خود در باشگاه حاضر شود. حدود چهل و دو سه نفر جمع شدند چند جلسه‌ای تشکیل و قرار بر این شد تا اعضای هیات مدیره انتخاب شوند.

عربشاهی ادامه داد: ‌این گونه بود که با رای گیری پیشکسوتان بنده به همراه آقایان کاظم رحیمی، حمید استیلی، سعید شیرینی، بهروز سلطانی، کاظم سیدعلیخانی و ایرج پازوکی به عنوان اعضای هیات مدیره کانون پیشکسوتان پرسپولیس انتخاب شدیم.

عربشاهی در پاسخ به این سوال که سعید شیرینی بر چه اساسی به عنوان رئیس هیات مدیره پیشکسوتان باشگاه پرسپولیس انتخاب شد گفت: هیات مدیره پس از انتخاب تشکیل جلسه داد و قرار شد تا شرکتی را با نام "حامیان پیشکسوتان پرسپولیس " با سرمایه اولیه تشکیل شود.

وی افزود: در همین جلسه برای انتخاب مدیر عامل و رئیس هیات مدیره رای گیری انجام شد که با رای گیری ما آقایان حمید استیلی و سعید شیرینی به ترتیب به عنوان مدیرعامل و رئیس هیات مدیره انتخاب شدند ضمن اینکه آقای بهروز سلطانی به عنوان نایب رئیس هیات مدیره و بنده هم به عنوان سخنگو انتخاب شدیم.

وی با اشاره به استعفای شیرینی و اینکه پیشکسوتان پرسپولیس علیه او موضع‌گیری کرده‌اند، خاطرنشان کرد: دوستان بهتر است بدانند که در این مدت چه کارهایی انجام شده و بعد انتقادهایشان را شروع کنند.

عربشاهی افزود: ما در اولین گام مبلغی حدود 300هزار تومان را به 53 نفر از اعضای کانون و شرکت پیشکسوتان پرداخت کردیم. ضمن اینکه مراحل بیمه آنها را نیز به پایان رساندیم. به همین خاطر است که معتقدم به خاطر انتقاد چند پیشکسوت که در جریان اخبار نیستند با استعفای شیرینی موافق نبوده و موافقت نخواهیم کرد.

عربشاهی در پاسخ به مصاحبه‌های رویانیان علیه پیشکسوتان پرسپولیس گفت: من کاملا‌ً حق را به رویانیان می‌دهم. قطعاً می‌دانید که خود من یکی از منتقدهای همیشگی برخی از مدیران پرسپولیس بوده‌ام اما وقتی می بینیم که این بنده خدا (رویانیان) واقعاً برای پرسپولیس کار می کند چرا باید علیه او موضع‌گیری کنم. وقتی که استعفای آقای شیرینی مطرح شد متوجه شیطنت برخی از دوستان و همبازیان سابقم شدم. آنهایی که دوست دارند به رغم بیرون گود نشستن هر روز نسخه جدیدی برای پرسپولیس تجویز کنند.

سخنگوی کانون پیشکسوتان پرسپولیس افزود: از حق نباید گذشت که رویانیان و شیرینی در این مدت تلاش زیادی برای حل موانعی که وجود داشت انجام دادند. پرداخت حقوق و بیمه کردن پیشکسوتان و حتی فراهم آوردن وسایل ابتدایی برای دور هم آمدن قدیمی‌های پرسپولیس مثل گرفتن یک دفتر در شان پیشکسوتان باشگاه کارهایی ابتدایی بود که صورت گرفت.

ملی پوش دهه 60 پرسپولیس در ادامه با اشاره به انتقادهای پیاپی برخی از پیشکسوتان از عملکرد رویانیان به خبرنگار مهر گفت: پیشکسوت کسی است که سربلندی این تیم را بخواهد. در تمام این سال‌ها مدیران زیادی آمدند و رفتند به تمام آنها نیز انتقاد وارد آمد. پیشکسوت پرسپولیس اگر مشکلی در مجموعه می‌بیند حق دارد انتقاد کند اما حداقل کارهای خوب و مفید انجام شده را هم در کنار انتخاب‌هایش مطرح کند.

وی برخی از پیشکسوتان پرسپولیس را مورد خطاب قرار داد و گفت: این همه سال پرسپولیس و مدیرانش را کوبیدید و انتقاد کردید چه شد؟ حالا بیایید برای یک بار هم که شده همکاری کنید و موانع را بر دارید نه اینکه خودتان مانع انجام کارها شوید. این طور که نمی‌شود هر کس بیاید به خاطر صندلی‌ای که به او نرسیده شروع کند به انتقاد کردن و کوبیدن.

عربشاهی در پایان گفت: من هنوز همان ضیاء عربشاهی سابق هستم و مطمئن باشید اگر مساله ای برخلاف مصلحت پرسپولیس انجام شود باز هم انتقاد می‌کنم اما حرف من این است که بعد از سال‌ها یک نفر آمده و می‌خواهد برای پرسپولیس، هواداران و پیشکسوتان کار کند کاری نکنید که او هم فراری شود. این خواسته زیادی است؟

منبع: خبرگزاری مهر

تیم فوتبال نوجوانان پرسپولیس با شکست مالزی راهی فینال شد

تیم فوتبال نوجوانان پرسپولیس در دیدار تکراری تیم مالزی را با نتیجه یک برصفر شکست داد و به فینال مسابقات بین المللی این کشور صعود کرد.

به گزارش ایرناازباشگاه پرسپولیس، دیدار تیم های نوجوانان پرسپولیس ومالزی درمرحله نیمه نهایی با نتیجه یک بر صفر به سود سرخپوشان خاتمه یافت و پرسپولیس راهی فینال شد تا در آخرین بازی به مصاف تیم اسلواکی برود.

دراین بازی پرسپولیس دردقیقه 14روی حرکت زیبا وعمقی بازیکنان خود و ضربه تخصصی رضا کریمی به گل رسید.

منبع : ایرنا

ARMF

مدیر بازنشسته ورزش
لایک‌ها
18,108
منم به نوبه حودم تولد علی عزیز رو تبریک عرض میکنم:)
صادقانه میگم جو این تاپیک عالی هستش.امیدوارم این صمیمیت و بحثهای فنی منطقی ادامه پیدا کنه.

سپاسگزارم میلاد جان ... :)

علی خان بازم تبریک میگم

پیروانی قطبی یا من؟:دی

بازم تشکر میکنم افشین جان... :happy:

من هم به نوبه خودم به عنوان یک استقلالی و به نمایندگی از بقیه دوستان استقلالی تولد جناب ARMF ( علی آقای عزیز ) رو تبریک میگم
به دور از مسائل سرخ آبی در آخر این دوستی هاست که میمونه :happy:

بسیار سپاسگزارم دوست عزیز من... به درستی گفتی. پایدار باشی... :)

توووووووووووووولده یکه میخواد شیرینی بده:happy:
تبریک میگم علی آقای گل
سرخ باشی مثل سرخی گل محمدی مثل سرخی پیراهن بازیکنان با غیرت پرسپولیس
یا علی

یاعلی... سپاسگزارم عزیز...

سلام خدمت دوستان

اگر بازی ها کنسل نشه :دی اولین بازیمون سه شنبه مقابل نفت در مرحله یک هشتم جام حذفی هست . ساعت 14:30 در ورزشگاه تختی

پ.ن: علی جان اینجا هم تبریک میگم ، انشااله در پناه حق سلامت و با سعادت باشی رفیق :)

شاد و پیروز باشید

بسیار ممنونم ساسان بزرگوار... دوستی با شما باعث خوشوقتی منه... :)

Kasandra

کاربر افتخاری و فعال خاطرات
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,889
درود

بنده هم با تاخير زادروز جناب ARMF عزيز و گرامي را شادباش گفته و برايشان بهترينها را آرزو مي كنم! :blush:

siahkamar

Registered User
لایک‌ها
168
ARMF
شرمنده دیر فهمیدم تبریک بنده را نیز پذیرا باشید
---------------------------------------------------------
تو بازی با نفت پرسپولیس میهمانه که بردن تختی؟

redboys

Registered User
لایک‌ها
1,520
بگوويچ پس از 8 سال به پرسپوليس برگشت

وينگو بگوويچ به عنوان دستيار يحيي گل محمدي به پرسپوليس پيوست.

سرمربي سابق پرسپوليس که سال‌هاي سال در فوتبال ايران حضور دارد، امروز (يکشنبه) با امضاي قراردادي به طور رسمي به پرسپوليس پيوست تا به عنوان دستيار يحيي گل محمدي در تيم مطرح پايتخت فعاليت کند.

با حضور بگوويچ او نقش دستيار نخست گل محمدي را ايفا مي‌کند. اين در شرايطي است که در زمان حضور بگوويچ در پرسپوليس به عنوان سرمربي ، گل محمدي يکي از کاپيتان‌هاي پرسپوليس در ليگ چهارم بود.

///////////

علی جان اینجا هم تبریک میگم دوباره :)

بالا