• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب طرفداران پرسپولیس

ARMF

مدیر بازنشسته ورزش
لایک‌ها
18,108
اون سال بعد بازی سوم که همین فجر رو با 5 گل بردیم رفتیم تو تریپ افت و بدبختیهامون از همون سال شروع شد.

پروین و یاغی هایی که از تیم کنار گذاشته بودند تیم رو به حاشیه کشوندند و غمخوار هم که بدهی های میلیاردی به بار آورد و رفت

جالب ترین بخش قضیه این بود که پروین پیش بینی کرد که از بازی با پیکان (بازی سوم) تیم دچار افت میشه و دقیقا بعد از باخت به پیکان همینطور هم شد...

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
درود

یاسر عزیز. لطفا بخش مربوط به تیم رقیب رو از پستتون دربیارید تا مجبور به پاک کردنش نشیم. ضمنا، من با همه مخالفتهایی که با انتقادهای کورکورانه دارم، اما معتقدم قضیه رو از واقعیت نباید فراتر برد. ورزشگاه درفشی فر رو رویانیان برای پرسپولیس نخریده. سازمان تربیت بدنی سابق، تصور میکنم زمان فدراسیون دکتر دادکان، ورزشگاه درفشی فر رو در اختیار باشگاه پرسپولیس و ورزشگاه مرغوبکار رو در اختیار باشگاه استقلال قرار داد تا تجهیزش کنن و از امکاناتش بهره ببرن. اولین اقدامات موثر در درفشی فر رو حبیب کاشانی انجام داد و محمد رویانیان اون رو تکمیل کرد. صد البته خیلی خوشحال میشم که این ورزشگاه به پرسپولیس برسه (بصورت رسمی و قطعی) شاید بخشی از اموال به یغما رفته باشگاه برگردونده بشه. لازم به یادآوریه که ورزشگاه اکباتان که الان تیم راه آهن بازیهای خانگی خودش رو اونجا انجام میده، جزو املاک باشگاه پرسپولیس بود که مصادره شد...

پاینده باشید

علی جان من اون قسمت پستشون رو ادیت کردم.

البته در خصوص صحبتهای یاسر عزیز من با خیلی از قسمتهای صحبتهاش موافقم. فضایی که الان وجود داره بیشتر یکسری انتقاد هست که به نظرم کاربردی نیست. همه ما باید یادمون باشه الان رقیبان بیرونی پرسپولیس خیلی به تکاپو افتادند ، چرا این تکاپو در زمان افرادی مثل عباس انصاری فرد یا خطیب یا مصطفوی بوجود نیامده بود؟
بالاخره باید این رو قبول داشت که رویانیان خیلی کارها انجام داده و ضعف هایی هم داره که صدباره بهش اشاره شده ولی شخصا قلبا بعد از مدتها تیمی رو دارم می بینم که فوتبال با عشق بازی میکنه . امیدوارم تداوم داشته باشیم.

شاد و پیروز باشید

Last edited:

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
من موندم گل محمدی چرا هی مربی اضافه می کنه به تیم؟!!

حمید جان مگه الان کی روی نیمکت هست ؟ فکر کنم ادو کارت مربیگری نداشته باشه. لازمه یکی کنارش باشه مواقع لازم کمکش کنه ;)

silensio21

Registered User
لایک‌ها
250
قدیمی‌ها یادشان هست اون سال چه کسی زیرآب وینکو را توی سرخه زد

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
عرض سلام مجدد
بازی هفته بیستم ما در لیگ با گهر هست توی آزادی فقط جهت اطلاع دوستان ساعت بازی 17:30 و داور مسابقه هم مجددا آقای ترکی :( هستند.

به امید یک برد پر گل هر چند در این هفته ها گهر هم با مایلی کهن پوست انداخته ولی برای حرکت به سمت بالاهای جدول حتما باید برنده بشیم.

ضمنا بازی یک هشتم نهایی جام حذفی ما هم مشخص شد با نفت تهران روز سه شنبه 19 دیماه ساعت 14:30 و در ورزشگاه تختی :blink:

پ.ن: هم ساعت بازی و هم مکان بازی طوریه که باعث بشه تماشاگرانمون مشکل داشته باشند برای دیدن این بازی . وسط ساعت اداری در یک روز وسط هفته اون هم در ورزشگاهی واقع در جنوب شرق تهران:hmm:
ظاهرا از دست داوریها و برنامه ریزی های آقایون باید ضربه بخوریم.

نمی دونم آخرین بازی در سطح اول فوتبال کشور آخرین بار کی در تختی برگزار شده.

شاد و پیروز باشید

jerii

همکار بازنشسته
لایک‌ها
9,663
برد خوب مقابل تیم فجر رو تبریک می گم
به امید برد در بازی با گهر و صعود در جدول رده بندی

نیلسون خیلی خوبه
امیدوارم فعلا فعلا مصدوم نشه

بروویچ هم خوب نشون داد

کلا تیم داره هماهنگ و یک دست میشه

امیدوار و خوشحالم:)

3.jpg
4.jpg
5.jpg
6.jpg

sorkhe-sorkh

Registered User
لایک‌ها
717
درود

یاسر عزیز. لطفا بخش مربوط به تیم رقیب رو از پستتون دربیارید تا مجبور به پاک کردنش نشیم. ضمنا، من با همه مخالفتهایی که با انتقادهای کورکورانه دارم، اما معتقدم قضیه رو از واقعیت نباید فراتر برد. ورزشگاه درفشی فر رو رویانیان برای پرسپولیس نخریده. سازمان تربیت بدنی سابق، تصور میکنم زمان فدراسیون دکتر دادکان، ورزشگاه درفشی فر رو در اختیار باشگاه پرسپولیس و ورزشگاه مرغوبکار رو در اختیار باشگاه استقلال قرار داد تا تجهیزش کنن و از امکاناتش بهره ببرن. اولین اقدامات موثر در درفشی فر رو حبیب کاشانی انجام داد و محمد رویانیان اون رو تکمیل کرد. صد البته خیلی خوشحال میشم که این ورزشگاه به پرسپولیس برسه (بصورت رسمی و قطعی) شاید بخشی از اموال به یغما رفته باشگاه برگردونده بشه. لازم به یادآوریه که ورزشگاه اکباتان که الان تیم راه آهن بازیهای خانگی خودش رو اونجا انجام میده، جزو املاک باشگاه پرسپولیس بود که مصادره شد...

پاینده باشید

اکباتان مصادره نشده فروخته شده

jerii

همکار بازنشسته
لایک‌ها
9,663
اخبار کوتاه و چند خطی از پرسپولیس/گفتگوی گل محمدی با دایی در مورد گهر

بگوویچ: شال قرمزم را به تهران آورم

بازی فردای ما بردن یه جنگ روانی شدید هستش
فردا هر نتیجه ای رقم بخوره باید شاهد مصاحبه های مایلی کهن باشیم!
بعد از جنجال های تیم فجر حالا باید منتظر حرفهای مایلی کهن بود
امیدوارم بازی رو ببریم و خوب هم ببریم تا حرفهای احتمالی مایلی کهن،سوهان نشه بر عدم نتیجه گیریمون

به امید موفقیت تیم محبوبمون و موفقیت هر چی پرسپولیسی با تعصب و با عشقه

پ.ن:
امیدوارم این بچه های نوجوانی که در تورنمت مالزی شرکت کردند سرمایه های خوبی برای تیم اصلیمون بشن:)

Milad666

Registered User
لایک‌ها
752
محمد قاضی داره گاماس گاماس میرسه ! فکر کنم تا 2 هفته دیگه شرایط کامل فیکس شدن رو پیدا کنه ! هرچند نوروزی هم این هفته های آخر عملکرد قابل قبولی داشت ولی محمد قاضی در نبود ژوزه مانوئل ! مهره ی کارآمدتری به حساب میاد ! :blush::D
فردا در صورتی که مس کرمان تر بزنه و امتیاز پس بده میتونیم تا رده ی هفتم بالا بیاییم !

sara__joon

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,607
بالا