من تمام صحبت و مکالمه رویانیان با فردوسی پور را دیشب شنیدم. به نظر من هم به عادل مقداری انتقاد وارد هست و هم به رویانیان. مسلما انتظارم از رویانیان به عنوان مدیرعامل باشگاه خیلی بیشتر است که خویشتن دار باشد و دیشب خیلی حرف ها یا اصلا نباید می گفت یا با لحن بهتری می گفت.
اما با همه این احوال فردوسی پور خیلی خوب و شاید بهتر باشد بگویم کاملا هنرمندانه بحث را جمع کرد تا جایی که سردار را عملا مجبور به عذرخواهی از مردم کرد.
رویانیان قطعا باید در مراوادتش با مردم و اصحاب رسانه تجدید نظر کند ...
موفق ترین و کارآمد ترین مدیر 20سال اخیری که داشتیم بدون شک رویانیان هست !
نمیدونم بعضیا چرا چشماشون رو بستن و فقط انتقاد میکنن ...
پرسپولیسی که تا همین پارسال زمین تمرینی نداشت ..
وضع مالی که کلا تعطیل !
تیم های پایه کی بهش رسیدگی میکرد ؟!
کی تونست طرح کارت های هواداری رو پیاده کنه ؟!
من مطمئنم این شخص بدور از تمام عناوین سیاسی و ... که داره اگر فقط بهش زمان داده بشه و حداقل توسط خودمون حمایت بشه یه پرسپولیس جهانی و ورزشگاه اختصاصی حداقل چیزیه که میتونیم ازش به یادگار داشته باشیم !
خواهشا این همه هم نگید که تیم الان وضعینش اینجوریه اونجوریه !
اینا دستاورد دوستان کاشانی.انصاری فرد و علی دایی هست که دست مارو تو این چند ساله بدجور خالی کردن !
با شما بحثی ندارم برادر...
کلا از این 500پستی که زدین 499تاش کوبیدید رویانیان رو !
مثه روز روشنه یسری دارن به رویانیان حسادت میکنن و میخوان هرچه زودتر از فوتبال بره ! فقط بخاطر اینکه منافعشون در خطره !
چون یکی پیدا شده که میتونه جلوی هر کسی وایسه !
درود
بزرگترین مشکل رویانیان در پرسپولیس اینه که هم در صف فعالیت میکنه و هم در ستاد. درحالی که مدیران باتجربه تر در تیمهای رقیب که قطعا... قطعا... قطعا... اگر بیشتر از پرسپولیس هزینه نکرده باشن کمتر نکردن، عموما در ستاد هستن و صف رو به سایرین واگذار میکنن. البته رویانیان این وسط مقصر نیست. وقتی پیشکسوت های باشگاه همه مدعی هستن و انواع و اقسام مصاحبه ها رو میکنن... وقتی هوادارها در فضای حقیقی و مجازی، توجهی به واقعیتهای جامعه ندارن و در بهترین حالت اگر نگیم از روی بغض، بلکه از روی آرمانگرایی، مدیریت باشگاه رو میکوبن... رویانیان با هر انگیزه و برنامه ای که وارد شده باشه، وازده میشه و اگر روزی رفت، کمترین تقصیر هر ناکامی احتمالی که ایجاد بشه بر گردنش خواهد بود.
ما هنوز یاد نگرفتیم که با خودی چطور رفتار کنیم و با غریبه چطور. یاد ترانه مشترک داریوش و فرامرز اصلانی "دیوار" افتادم...
هیچکی یادمون نداده
خنده ی همو ببینیم
این فقط درد وطن نیست
ما تو غربتم همینیم
این ور و اون ور دیوار
درد ما هنوز همونه
آی شقایق ما جماعت
دردمون از خودمونه
تو همه خاطره هامون
حق دشمن مرده باده
حتی راه دشمنی رو هیچکی یادمون نداده
رفقا انگار در آلمان زندگی میکنن. یا در انگلستان یا حتی در ژاپن... چشمهامون رو رو به چی بستیم؟ در فضایی که جز با رابطه نمیتونی به چیزی برسی، چطور انتظار دارید مدیریت علمی و تخصصی صرف، جوابگو باشه؟ اصلا موفق ترین نمونه های ایرانی باشگاهداری از چه راهی موفق شدن؟ جز همین راهی که الان در پرسپولیس طی میشه؟ صدالبته که هیچ تضمینی به موفقیت این راه نیست، کما اینکه هیچ تضمینی به هیچ چیز نیست. اما الگوی موفقیت در فوتبال ایران رو بذارید کنار شیوه این روزهای پرسپولیس و بعد شلاق انتقاد رو بردارید. شما بودید چه میکردید؟ اینو از خودتون پرسیدید؟ اگر بجای شخص رویانیان شخص مورد نظر شما سکاندار پرسپولیس میشد و همین راه رو میرفت بازهم همین ها رو میگفتید؟ شک دارم... رویانیان فقط نباید مصاحبه کنه. این رو یکی بهش یاد بده. کار حل میشه. اون در محاصره کسانی قرار داره که کارکشته این بازار مکاره هستن. حکایت دشمنان این روزهای پرسپولیس حکایت بچه هایی هست که زنگ خونه ها رو میزنن و فرار میکنن. تا بهشون برسی در رفتن و فقط برای تو اعصاب خوردی به جا میمونه.
مجموعه اتفاقات یک سال اخیر پرسپولیس، سوای بحث فنی که قبلا درباره اش حرف زدم، اتفاقات مثبتی هست. شک نکنید اگر نبود اینهمه هجمه به پرسپولیس نمیشد. حکایت سنگه و قطار در حرکت... این وسط ما گرفتار یک عده آدمیم که هم قرمز توشون هست و هم ضد قرمز... اونهم کسانی هستن که بی پروا و بی توقف ایراد میگیرن. با این استراتژی که اگر حرفشون درست درآمد بگن : "دیدی گفتم؟" و اگر نه، کوچه علی چپ بهترین راه حلشون خواهد بود.
این وسط دل کسی برای پرسپولیس نمیسوزه. به حرفهای وحید هاشمیان برگردید که دیشب گفت. امکانات آخرین ماههای حضورش در پرسپولیس رسیده بود به حد تیمهای رده 3 و 4 آلمان و قبل از اون هیچ... اونهم برای باشگاهی که همه چیزش رو ازش گرفتن... این کار مدیریت نیست؟ اون جمله طرفدار ضد پرسپولیس دیشبی رو به یاد بیارید : "فقط نتیجه میخوایم... فوتبال ایران کیفیت نداره، فقط نتیجه..."... در این اتمسفر، هرکس که بیاد و قدمی برداره در راه اصلاح وضع موجود، حالا با هر انگیزه ای، محکومه اگر در مستطیل سبز نتیجه نگیره. دیگه هیچ چیز رو نمیبینیم، هیچ منطقی رو نمیپذیریم و توجیه گرمون هم میشه ژورنالیسم زرد و کثیف فوتبال ایرانی...
رویانیان به هر حزب، دسته، گروه، باند یا جناحی که وابسته باشه، ت زمانی که برای تیم من قدمهای مثبت برمیداره، تا زمانی که از حق تیم من دربرابر پرمدعاهای چسبیده به فوتبال دفاع میکنه، تا زمانی که برای خوشحال شدن کوچکترین هوادار تیمم ارزش قائل میشه ، هر انگیزه ای که داشته باشه، کلاهم رو از سر برمیدارم. برای کاشانی هم برداشتم علیرغم همه اشتباهاتش... چون درفشی فر رو مهیا کرد... برای محمدحسن انصاری فرد هم برداشتم برای اینکه شان تیمم رو با آوردن هان و دنیزلی بالا برد و نتیجه نهایی اش قهرمانی در لیگ هفتم بود... برای عابدینی هم برداشتم علیرغم دخالت های ویرانگرش در امور فنی، بخاطر ساختن تیم بزرگ دهه هفتاد... برای پروین هم برداشتم علیرغم همه اگرها و اما ها، بخاط سرپا نگهداشتن پرسپولیس وقتی همه میخواست ویرانش کنن... اما نه برای غمخوار، مصطفوی و عباس انصاری فرد که هیچ دستاوردی برای تیمم نداشتن و فقط حرف زدن...
رویانیان هم روزی خواهد رفت. اما از همین حالا، اگر میراث درستی برای پرسپولیس بجا بذاره ازش سپاسگزار خواهم بود. تا الان هم بخاطر تلاشی که میکنه ازش سپاسگزارم. میتونست مثل کاشانی خنثی و منفعل باشه یا مثل عباس انصاری فرد، خانمان برانداز... اما نبوده. فکر میکنم شما هم پیش وجدانتون با من موافق باشید. حتی اگر از ریشش خوشتون نیاد...
پاینده باشید
اثر انتخاب مدیر نظامی برای پرسپولیس در بلند مدت مشخص خواهد شد
این سریال هنوز قسمتهای هیجان انگیزی دارد که پخش نشده
به قول ابراهیم افشار: گلت پونه شود روزگار
مانور سایت های خارجی روی سریعترین گل سال
تو یه قسمت از این متن گفته ویدئوی گل غلامرضا رضایی به فجر رو ببینید ولی مراقب باشید چشمک نزنید که لحظه زدن گل رو از دست ندید
کد:http://nesn.com/2012/12/iranian-soccer-player-gholamreza-rezaei-scores-goal-eight-seconds-into-game-ends-2012-on-high-note-video/
پ.ن : سردار کل ایران / محمد رویانیان :wub:
[h=1]گل رضايي سريعترين گل جهان در سال 2012[/h] [h=2] روزنامه «صدي البلد» مصر گل غلامرضا رضايي به فجر را سريعترين گل سال 2012 دانست.[/h] |
پرسپوليس در هفته دوم دور برگشت ليگ برتر با دو گل مقابل ميزبانش فجر سپاسي به پيروزي رسيد. روزنامه صدي البلد مصر که بعد از اخراج مانوئل ژوزه خبر نتايج پرسپوليس را بازتاب ميدهد از گل غلامرضا رضايي به عنوان سريعترين گل جهان در سال 2012 نام برد. اين روزنامه مصري که همچون ديگر روزنامهها و سايتهاي مصري اين روزها خبر نتايج پرسپوليس را دنبال ميکند، نوشت: پرسپوليس پس از اخراج ژوزه به خود آمده است و موفق شد با دو گل از سد فجرسپاسي بگذرد. اين روزنامه مصري در ادامه به اشتباه گل غلامرضا رضايي را که در ثانيه 12 به ثمر رسيد را در ثانيه هشت اعلام کرد و نوشت: مهمترين نکتهدر اين ديدار گل ثانيه هشت غلامرضا رضايي بود که به زيبايي هر چه تمامتر به ثمر رسيد. اين سريعترين گل جهان در سال 2012 بود. پرسپوليس فصل جاري ليگ ايران را بسيار متزلزل آغاز کرد. |
آقا میلاد هر چیزی ممکنه. بالاخره رویانیان هم آدمه دیگه. ممکنه کلی کار درست و غلط انجام داده باشه . بعدا بخواد به هر کی جواب بده کلی فشار روحی میاد روش. مخصوصا که فوتبالمون خیلی زیر ذره بین رسانه هاست و این موضوع برای پرسپولیس خیلی بیشتر از دیگرانه. این که جریانی بوده یا نه معلوم نیست ولی انتخابهای زیاد مثلا 7-8 مدیرعامل در عرض 5-6 سال باید قبول کنیم از نرم نرمال خارجه و این انتخابها شاید مسائلی پشتش باشهحرفهای گفتنی در مورد صحبتاهای رویانیان رو دوستان عزیز گفتند. ولی یک چیزی واسه من جالبه این فوتبال دولتی مملکت ما چی پشت پردش داره که رویانیان زیر فشارش این طور از کوره در میره که تو برنامه زنده اصول اخلاقی رو زیر پا بزاره؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! شاید واقعا جریانی بوده که پرسپولیس به این وضع تاسف بار دچار بشه. و بیراه نگفتم اگر بگم خار و حقیر بشه
بگوویچ زمان غمخوار مربیمون بود . درسته؟ اولاش خیلی خوب نتیجه گرفتیم بعد یه دفعه ای تیممون رفت تو افت. فکر می کنم بگوویچ بتونه توی برنامه ریزی برای تیمای پایه به ما کمک زیادی بکنه. خیلی از شاگرداش توی فولاد بعدا بازیکنان بزرگی شدن.
آقا میلاد هر چیزی ممکنه. بالاخره رویانیان هم آدمه دیگه. ممکنه کلی کار درست و غلط انجام داده باشه . بعدا بخواد به هر کی جواب بده کلی فشار روحی میاد روش. مخصوصا که فوتبالمون خیلی زیر ذره بین رسانه هاست و این موضوع برای پرسپولیس خیلی بیشتر از دیگرانه. این که جریانی بوده یا نه معلوم نیست ولی انتخابهای زیاد مثلا 7-8 مدیرعامل در عرض 5-6 سال باید قبول کنیم از نرم نرمال خارجه و این انتخابها شاید مسائلی پشتش باشه
بله سوگل خانم زمان غمخوار مربیمون بود . فکر کنم توی دو تا بازی بالای 12 گل زدیم بعد یدفعه بحثهای داخلی پیش اومد و تیم از اون قدرتش فاصله گرفت.