• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب طرفداران پرسپولیس

mahdian57

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
10,761
عادل کارش درست بود همون حرفهای وحید هاشمیانو روش مانور میداد، همه جا جار میزد که اینو اجرا کنن.
نه اینکه نوشته یه سایت خبری رو ورداره الم شنگه راه بندازه.

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
سلام خدمت دوستان

من تمام صحبت و مکالمه رویانیان با فردوسی پور را دیشب شنیدم. به نظر من هم به عادل مقداری انتقاد وارد هست و هم به رویانیان. مسلما انتظارم از رویانیان به عنوان مدیرعامل باشگاه خیلی بیشتر است که خویشتن دار باشد و دیشب خیلی حرف ها یا اصلا نباید می گفت یا با لحن بهتری می گفت.

اما با همه این احوال فردوسی پور خیلی خوب و شاید بهتر باشد بگویم کاملا هنرمندانه بحث را جمع کرد تا جایی که سردار را عملا مجبور به عذرخواهی از مردم کرد.

رویانیان قطعا باید در مراوادتش با مردم و اصحاب رسانه تجدید نظر کند ...

یک لایک خالی مرتضی جان حق مطلب رو ادا نمی کرد . ممنون که جان مطلب رو به خوبی ادا کردید. :)

شاد باشید

maskot

Registered User
لایک‌ها
2,018
دوستان کسانی که دیشب نود رو ندیدن و جدل عادل و رویانیان رو ندیدن از لینک زیر تماشا کنند
پایگاه اطلاع رسانی جام نیوز - نزاع لفظی فردوسی پور و رویانیان در 5 سکانس ؛ فیلم

البته من مقداری حق به رویانیان می دم عادل مرموزانه سعی در خراب کردن چهره پرسپولیس داشت من از عادل تعجب می کنم اینکه یه تیم یه بازیکن خوب پرورش بده اونو 600 میلیون بفروشه که کار طبیعی تو دنیاست و اینکه یه باشگاه بازیکن خوب رو با قیمت بالا بخره هم یه کار طبیعی هست

تازه جالب ترین قسمت ماجرا اینجاست که هنوز بر کسی ثابت شده نیست که این پول ها که رویانیان داره خرج می کنه از جیب دولته و اگه این پولا با سرمایه گذاری و اسپانسرها بدست اومده باشه پرسپولیس حفشه هرجور دوست داره خرج کنه چون پول خودشه و باید در راه تقویت باشگاه خرج کنه حالا بماند تربیت بدنی هم از اول فصل تا حالا یه قرون کمک نکرده اینو میشه از وضع بد اقتصادی اسقلال به خوبی فهمید

alone-one

Registered User
لایک‌ها
82
موفق ترین و کارآمد ترین مدیر 20سال اخیری که داشتیم بدون شک رویانیان هست !

نمیدونم بعضیا چرا چشماشون رو بستن و فقط انتقاد میکنن ...

پرسپولیسی که تا همین پارسال زمین تمرینی نداشت ..
وضع مالی که کلا تعطیل !
تیم های پایه کی بهش رسیدگی میکرد ؟!
کی تونست طرح کارت های هواداری رو پیاده کنه ؟!

من مطمئنم این شخص بدور از تمام عناوین سیاسی و ... که داره اگر فقط بهش زمان داده بشه و حداقل توسط خودمون حمایت بشه یه پرسپولیس جهانی و ورزشگاه اختصاصی حداقل چیزیه که میتونیم ازش به یادگار داشته باشیم !

خواهشا این همه هم نگید که تیم الان وضعینش اینجوریه اونجوریه !
اینا دستاورد دوستان کاشانی.انصاری فرد و علی دایی هست که دست مارو تو این چند ساله بدجور خالی کردن !

با شما بحثی ندارم برادر...
کلا از این 500پستی که زدین 499تاش کوبیدید رویانیان رو !

مثه روز روشنه یسری دارن به رویانیان حسادت میکنن و میخوان هرچه زودتر از فوتبال بره ! فقط بخاطر اینکه منافعشون در خطره !
چون یکی پیدا شده که میتونه جلوی هر کسی وایسه !

آخ آخ داداش حرف دلمو زدی،من نمیدونم چرا بعضیا انقد پرتوقعن،من نمیدونم چرا ما ایرانیا همیشه میخوایم یهو عالی ترین چیزارو داشته باشیم!
بابا جان تو این کشور امسال روسلو پرز واسه مدیریت کاندید نیستن واسه مدیریت که،کیو بیاریم،یه نگا به اطرافتون بکنین،*****
من اونموقعم گفتم گیریم رویانیان از مدیریتش تو پرسپولیس واسه اهداف خودش داره سود میبره،تا زمانی که این منافع ،منافع باشگاه ماهم تامین کنه چه ایرادی داره ازش حمایت کنیم
در آخر دوستان انقد پرتوقع نباشین،تاحالا مدیر عالی نداشتیم که اگه داشتیم وضعمون این نبود،پس با خود درگیری الکی تیمو نکوبین

Last edited by a moderator:

alone-one

Registered User
لایک‌ها
82
درود

بزرگترین مشکل رویانیان در پرسپولیس اینه که هم در صف فعالیت میکنه و هم در ستاد. درحالی که مدیران باتجربه تر در تیمهای رقیب که قطعا... قطعا... قطعا... اگر بیشتر از پرسپولیس هزینه نکرده باشن کمتر نکردن، عموما در ستاد هستن و صف رو به سایرین واگذار میکنن. البته رویانیان این وسط مقصر نیست. وقتی پیشکسوت های باشگاه همه مدعی هستن و انواع و اقسام مصاحبه ها رو میکنن... وقتی هوادارها در فضای حقیقی و مجازی، توجهی به واقعیتهای جامعه ندارن و در بهترین حالت اگر نگیم از روی بغض، بلکه از روی آرمانگرایی، مدیریت باشگاه رو میکوبن... رویانیان با هر انگیزه و برنامه ای که وارد شده باشه، وازده میشه و اگر روزی رفت، کمترین تقصیر هر ناکامی احتمالی که ایجاد بشه بر گردنش خواهد بود.
ما هنوز یاد نگرفتیم که با خودی چطور رفتار کنیم و با غریبه چطور. یاد ترانه مشترک داریوش و فرامرز اصلانی "دیوار" افتادم...
هیچکی یادمون نداده
خنده ی همو ببینیم
این فقط درد وطن نیست
ما تو غربتم همینیم
این ور و اون ور دیوار
درد ما هنوز همونه
آی شقایق ما جماعت
دردمون از خودمونه
تو همه خاطره هامون
حق دشمن مرده باده
حتی راه دشمنی رو هیچکی یادمون نداده

رفقا انگار در آلمان زندگی میکنن. یا در انگلستان یا حتی در ژاپن... چشمهامون رو رو به چی بستیم؟ در فضایی که جز با رابطه نمیتونی به چیزی برسی، چطور انتظار دارید مدیریت علمی و تخصصی صرف، جوابگو باشه؟ اصلا موفق ترین نمونه های ایرانی باشگاهداری از چه راهی موفق شدن؟ جز همین راهی که الان در پرسپولیس طی میشه؟ صدالبته که هیچ تضمینی به موفقیت این راه نیست، کما اینکه هیچ تضمینی به هیچ چیز نیست. اما الگوی موفقیت در فوتبال ایران رو بذارید کنار شیوه این روزهای پرسپولیس و بعد شلاق انتقاد رو بردارید. شما بودید چه میکردید؟ اینو از خودتون پرسیدید؟ اگر بجای شخص رویانیان شخص مورد نظر شما سکاندار پرسپولیس میشد و همین راه رو میرفت بازهم همین ها رو میگفتید؟ شک دارم... رویانیان فقط نباید مصاحبه کنه. این رو یکی بهش یاد بده. کار حل میشه. اون در محاصره کسانی قرار داره که کارکشته این بازار مکاره هستن. حکایت دشمنان این روزهای پرسپولیس حکایت بچه هایی هست که زنگ خونه ها رو میزنن و فرار میکنن. تا بهشون برسی در رفتن و فقط برای تو اعصاب خوردی به جا میمونه.
مجموعه اتفاقات یک سال اخیر پرسپولیس، سوای بحث فنی که قبلا درباره اش حرف زدم، اتفاقات مثبتی هست. شک نکنید اگر نبود اینهمه هجمه به پرسپولیس نمیشد. حکایت سنگه و قطار در حرکت... این وسط ما گرفتار یک عده آدمیم که هم قرمز توشون هست و هم ضد قرمز... اونهم کسانی هستن که بی پروا و بی توقف ایراد میگیرن. با این استراتژی که اگر حرفشون درست درآمد بگن : "دیدی گفتم؟" و اگر نه، کوچه علی چپ بهترین راه حلشون خواهد بود.
این وسط دل کسی برای پرسپولیس نمیسوزه. به حرفهای وحید هاشمیان برگردید که دیشب گفت. امکانات آخرین ماههای حضورش در پرسپولیس رسیده بود به حد تیمهای رده 3 و 4 آلمان و قبل از اون هیچ... اونهم برای باشگاهی که همه چیزش رو ازش گرفتن... این کار مدیریت نیست؟ اون جمله طرفدار ضد پرسپولیس دیشبی رو به یاد بیارید : "فقط نتیجه میخوایم... فوتبال ایران کیفیت نداره، فقط نتیجه..."... در این اتمسفر، هرکس که بیاد و قدمی برداره در راه اصلاح وضع موجود، حالا با هر انگیزه ای، محکومه اگر در مستطیل سبز نتیجه نگیره. دیگه هیچ چیز رو نمیبینیم، هیچ منطقی رو نمیپذیریم و توجیه گرمون هم میشه ژورنالیسم زرد و کثیف فوتبال ایرانی...
رویانیان به هر حزب، دسته، گروه، باند یا جناحی که وابسته باشه، ت زمانی که برای تیم من قدمهای مثبت برمیداره، تا زمانی که از حق تیم من دربرابر پرمدعاهای چسبیده به فوتبال دفاع میکنه، تا زمانی که برای خوشحال شدن کوچکترین هوادار تیمم ارزش قائل میشه ، هر انگیزه ای که داشته باشه، کلاهم رو از سر برمیدارم. برای کاشانی هم برداشتم علیرغم همه اشتباهاتش... چون درفشی فر رو مهیا کرد... برای محمدحسن انصاری فرد هم برداشتم برای اینکه شان تیمم رو با آوردن هان و دنیزلی بالا برد و نتیجه نهایی اش قهرمانی در لیگ هفتم بود... برای عابدینی هم برداشتم علیرغم دخالت های ویرانگرش در امور فنی، بخاطر ساختن تیم بزرگ دهه هفتاد... برای پروین هم برداشتم علیرغم همه اگرها و اما ها، بخاط سرپا نگهداشتن پرسپولیس وقتی همه میخواست ویرانش کنن... اما نه برای غمخوار، مصطفوی و عباس انصاری فرد که هیچ دستاوردی برای تیمم نداشتن و فقط حرف زدن...
رویانیان هم روزی خواهد رفت. اما از همین حالا، اگر میراث درستی برای پرسپولیس بجا بذاره ازش سپاسگزار خواهم بود. تا الان هم بخاطر تلاشی که میکنه ازش سپاسگزارم. میتونست مثل کاشانی خنثی و منفعل باشه یا مثل عباس انصاری فرد، خانمان برانداز... اما نبوده. فکر میکنم شما هم پیش وجدانتون با من موافق باشید. حتی اگر از ریشش خوشتون نیاد...

پاینده باشید

با پاراگراف به پاراگراف،جمله به جمله،کلمه به کلمه پستت موافقم
لذت بردم و ممنون از وقتی که گذاشتی و انقد شیوا مطلبیو درحمایت از باشگاهت و نه شخصو افراد نوشتی
خیلی لاییییییییییییییییییک

sorkhe-sorkh

Registered User
لایک‌ها
717
اثر انتخاب مدیر نظامی برای پرسپولیس در بلند مدت مشخص خواهد شد
این سریال هنوز قسمت‌های هیجان انگیزی دارد که پخش نشده
به قول ابراهیم افشار: گلت پونه شود روزگار

سطحی ترین نوع تحلیل

تا کی می خواهیم آدم ها رو بر حسب عنوان هاشون بسنجیم؟

یعنی یک آدم سالم توی نظامی ها پیدا نمیشه و یک آدم خراب توی دکتر ها و مهندس ها و معلم ها نیست؟؟؟

ESMIGHELE

همکار بازنشسته
لایک‌ها
10,372
مانور سایت های خارجی روی سریعترین گل سال
تو یه قسمت از این متن گفته ویدئوی گل غلامرضا رضایی به فجر رو ببینید ولی مراقب باشید چشمک نزنید که لحظه زدن گل رو از دست ندید :D

کد:
http://nesn.com/2012/12/iranian-soccer-player-gholamreza-rezaei-scores-goal-eight-seconds-into-game-ends-2012-on-high-note-video/

پ.ن : سردار کل ایران / محمد رویانیان :wub:

شرمنده اومدم ویدیو رو ببینم چشمک زدم از دستم رفت
دوسه بار همینطوری شد تا اخر تونستم ببینمش:دی

ESMIGHELE

همکار بازنشسته
لایک‌ها
10,372
[h=1]گل رضايي سريع‌ترين گل جهان در سال 2012[/h]
[h=2] روزنامه‌ «صدي البلد» مصر گل غلامرضا رضايي به فجر را سريع‌ترين گل سال 2012 دانست.[/h]

پرسپوليس در هفته‌ دوم دور برگشت ليگ برتر با دو گل مقابل ميزبانش فجر سپاسي به پيروزي رسيد.
روزنامه‌ صدي البلد مصر که بعد از اخراج مانوئل ژوزه خبر نتايج پرسپوليس را بازتاب مي‌دهد از گل غلامرضا رضايي به عنوان سريع‌ترين گل جهان در سال 2012 نام برد.
اين روزنامه‌ مصري که همچون ديگر روزنامه‌ها و سايت‌هاي مصري اين روزها خبر نتايج پرسپوليس را دنبال مي‌کند، نوشت: پرسپوليس پس از اخراج ژوزه به خود آمده است و موفق شد با دو گل از سد فجرسپاسي بگذرد.

اين روزنامه‌ مصري در ادامه به اشتباه گل غلامرضا رضايي را که در ثانيه 12 به ثمر رسيد را در ثانيه هشت اعلام کرد و نوشت: مهم‌ترين نکتهدر اين ديدار گل ثانيه هشت غلامرضا رضايي بود که به زيبايي هر چه تمام‌تر به ثمر رسيد. اين سريع‌ترين گل جهان در سال 2012 بود. پرسپوليس فصل جاري ليگ ايران را بسيار متزلزل آغاز کرد.

maskot

Registered User
لایک‌ها
2,018
تو تنها زمینه ای که به استقلالیها قبطه می خورم اینه که اونا همیشه قدر داشته هاشونو دونستن و از همه ظرفیتشون برا موفقیت استفاده می کنن ولی ما همیشه خودمون تیشه به ریشه تیم می زنیم و بعدها حسرتشو می خوریم مثل قطبی مثل کرانچار مثل علی دایی مثل ایمون زاید .................................... و در اینده محمد رویانیان مدیرعاملی که تو دورش هنوز یه بازیکن نیومده به خاطر مشکلات مالی علیه تیم مصاحبه کنه مربی نیومده بگه خواسته های من براورده نشده کادرفنی تیم پایه نیومده بگه 3 ساله دارم بدون حقوق و بدون امکانات کار می کنم بازیکنا به خاطر جابجایی مدام زمین تمرین و خبر نداشتن از محل جدید تمرینو از دست بدن و.............................
حرف اخر نظر کسایی که با رویانیان مخالفن محترم و بنده شخصا براشون احترام قائلم ولی اول برین مشکلتون رو با خودتون حل کنین یه دودوتا چهارتا کنین ببینین اصلا از مدیریت چی انتظار دارین بعد بیاین از رویانیان انتقاد کنین

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
سلام خدمت دوستان

توی این مدت فرصت نشد پیروزی مهم در مقابل فجر رو تبریک بگم. این پیروزی برامون خیلی مهم بود. به نظر میرسه اوضاع تیم داره روی غلطک میفته.
این هم دو خبر یکی مربوط به علاقه یحیی به گرفتن بگوویچ و دیگری هم علاقه پروویچ به کشتی :D

پس از منتفی شدن حضور حسین عبدی در پرسپولیس/ گل‌محمدی خطاب به رویانیان: بگوویچ را می‌خواهم

یحیی گل‌محمدی طی درخواستی از مدیرعامل باشگاه پرسپولیس خواستار عقد قرارداد با وینگو بگوویچ شد.
با توجه به اینکه احتمال فراوان حضور حسین عبدی در کنار یحیی گل‌محمدی در پرسپولیس منتفی شده است، سرمربی قرمزپوشان قصد دارد تا فرد جدیدی را برای کمک به پرسپولیس بیاورد، از همین رو وی ابتدا اعلام کرد که یکی از گزینه‌هایش وینگو بگوویچ است.
گل‌محمدی شب گذشته پس از شایعات اخیر بالاخره رسما از رویانیان خواست تا برای جذب وینگو بگوویچ اقدامات لازم انجام شود.
رویانیان نیز به گل‌محمدی اعلام کرده با توجه به اینکه در کار خود اختیار تام دارد می‌تواند هر گزینه‌ای را برای حضور در پرسپولیس معرفی کند.
مدیرعامل قرمزپوشان با این حرف خود با پیشنهاد گل‌محمدی موافقت کرده و قرار است ظرف 2 روز آینده مذاکرات نهایی با سرمربی سابق پاس همدان که سابقه سرمربیگری در پرسپولیس را هم دارد، انجام دهد.
گفتنی است، گل‌محمدی قبلا در این باره با بگوویچ صحبت‌هایی داشته است.

منبع: خبرآنلاین

علاقه بازیکن تازه وارد سرخپوشان به ورزش کشتی/ پرویچ رفت تا بازی فینال پرسپولیسی ها را ببیند

بازیکن چپ پای پرسپولیسی ها به آزادی رفت تا دیدار فینال رقابت های کشتی آزاد را از نزدیک تماشا کند.

به گزارش خبرآنلاین؛مارکو پرویچ بلافاصله پس از تمرین امروز پرسپولیس به ورزشگاه 12 هزار نفری آزادی رفت تا دیدار فینال لیگ برتر کشتی آزاد بین پرسپولیس جویبار و ثامن الحجج(ع) سبزوار را از نزدیک تماشا کند.
او که نشان می داد علاقه مند به ورزش کشتی است از مدیر برنامه هایش خواست تا او را در این مسابقات همراهی کند.
دیدار فینال پرسپولیسی ها با ثامن الحجج(ع) تا دقایقی دیگر برگزار خواهد شد.

منبع: خبرآنلاین

سوگل سرخ

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
223
با درخواست گل محمدی؛وینکو بگوویچ مربی تیم فوتبال پرسپولیس شد/ سرمربی دستیار شاگردش شد با درخواست یحیی گل‌‍محمدی، سرمربی پیشین تیم فوتبال پاس همدان با عقد قرارداد رسمی به جمع اعضای کادرفنی تیم فوتبال پرسپولیس اضافه شد. به گزارش خبرنگار مهر، سرمربی پیشین تیم فوتبال پاس همدان که روز یکشنبه به دلیل مشکلات خانوادگی از سمت خود استعفا داد و با باشگاه پاس همدان قطع همکاری کرده بود، بنا به درخواست یحیی گل‌محمدی و با موافقت مدیرعامل باشگاه پرسپولیس به کادر فنی این تیم پیوست. قرارداد بگوویچ با باشگاه پرسپولیس تا پایان فصل جاری است. بگوویچ پیش از این سرمربی یحیی گل‌محمدی در تیم های فولاد و پرسپولیس بود و گل محمدی اعتقاد خاصی به این مربی کروات دارد. عبدالحمید رمضانی نیز طی مصاحبه‌ای با خبرنگار مهر گفته بود: "از زمانی که یحیی گل‌محمدی به عنوان سرمربی هدایت تیم پرسپولیس را بر عهده گرفت، برای حضور وینگو بگووویچ در کادر فنی پرسپولیس تماس‌های متعددی را با وی داشته است".

سوگل سرخ

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
223
بگوویچ زمان غمخوار مربیمون بود . درسته؟ اولاش خیلی خوب نتیجه گرفتیم بعد یه دفعه ای تیممون رفت تو افت. فکر می کنم بگوویچ بتونه توی برنامه ریزی برای تیمای پایه به ما کمک زیادی بکنه. خیلی از شاگرداش توی فولاد بعدا بازیکنان بزرگی شدن.

miladali

Registered User
لایک‌ها
722
حرفهای گفتنی در مورد صحبتاهای رویانیان رو دوستان عزیز گفتند.

ولی یک چیزی واسه من جالبه این فوتبال دولتی مملکت ما چی پشت پردش داره که رویانیان زیر فشارش این طور از کوره در میره که تو برنامه زنده اصول اخلاقی رو زیر پا بزاره؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

شاید واقعا جریانی بوده که پرسپولیس به این وضع تاسف بار دچار بشه. و بیراه نگفتم اگر بگم خار و حقیر بشه

سوگل سرخ

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
223
حرفهای گفتنی در مورد صحبتاهای رویانیان رو دوستان عزیز گفتند. ولی یک چیزی واسه من جالبه این فوتبال دولتی مملکت ما چی پشت پردش داره که رویانیان زیر فشارش این طور از کوره در میره که تو برنامه زنده اصول اخلاقی رو زیر پا بزاره؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! شاید واقعا جریانی بوده که پرسپولیس به این وضع تاسف بار دچار بشه. و بیراه نگفتم اگر بگم خار و حقیر بشه
آقا میلاد هر چیزی ممکنه. بالاخره رویانیان هم آدمه دیگه. ممکنه کلی کار درست و غلط انجام داده باشه . بعدا بخواد به هر کی جواب بده کلی فشار روحی میاد روش. مخصوصا که فوتبالمون خیلی زیر ذره بین رسانه هاست و این موضوع برای پرسپولیس خیلی بیشتر از دیگرانه. این که جریانی بوده یا نه معلوم نیست ولی انتخابهای زیاد مثلا 7-8 مدیرعامل در عرض 5-6 سال باید قبول کنیم از نرم نرمال خارجه و این انتخابها شاید مسائلی پشتش باشه

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
بگوویچ زمان غمخوار مربیمون بود . درسته؟ اولاش خیلی خوب نتیجه گرفتیم بعد یه دفعه ای تیممون رفت تو افت. فکر می کنم بگوویچ بتونه توی برنامه ریزی برای تیمای پایه به ما کمک زیادی بکنه. خیلی از شاگرداش توی فولاد بعدا بازیکنان بزرگی شدن.

بله سوگل خانم زمان غمخوار مربیمون بود . فکر کنم توی دو تا بازی بالای 12 گل زدیم بعد یدفعه بحثهای داخلی پیش اومد و تیم از اون قدرتش فاصله گرفت.
تیم فولاد رو هم در اصل این بگوویچ ساخت و تا جایی که یادمه بعدا یکی دیگه با این تیم قهرمان شد ( فکر کنم فرانچیچ بود)
ولی بعید می دونم اومدنش برای تیمهای پایه باشه ، یحیی اونو برای کمک به خودش میخواد و به نظرم هم به درد یحیی بخوره.

آقا میلاد هر چیزی ممکنه. بالاخره رویانیان هم آدمه دیگه. ممکنه کلی کار درست و غلط انجام داده باشه . بعدا بخواد به هر کی جواب بده کلی فشار روحی میاد روش. مخصوصا که فوتبالمون خیلی زیر ذره بین رسانه هاست و این موضوع برای پرسپولیس خیلی بیشتر از دیگرانه. این که جریانی بوده یا نه معلوم نیست ولی انتخابهای زیاد مثلا 7-8 مدیرعامل در عرض 5-6 سال باید قبول کنیم از نرم نرمال خارجه و این انتخابها شاید مسائلی پشتش باشه

کاملا موافقم :)

شاد و پیروز باشید

miladali

Registered User
لایک‌ها
722
بله سوگل خانم زمان غمخوار مربیمون بود . فکر کنم توی دو تا بازی بالای 12 گل زدیم بعد یدفعه بحثهای داخلی پیش اومد و تیم از اون قدرتش فاصله گرفت.

اون سال بعد بازی سوم که همین فجر رو با 5 گل بردیم رفتیم تو تریپ افت و بدبختیهامون از همون سال شروع شد.

پروین و یاغی هایی که از تیم کنار گذاشته بودند تیم رو به حاشیه کشوندند و غمخوار هم که بدهی های میلیاردی به بار آورد و رفت

yasser_jinx

Registered User
لایک‌ها
45
یه سال که تیم پول داره خودمون داریم خودزنی میکنیم
فکر میکنید بقیه تیم ها کم خرج کردن؟؟****
پرسپولیس تازه داره اوج میگیره داره پول در میاره شرکت های هلدینگ پرسپولیس تو آسیا اروپا و امریکای جنوبی در حال کاره
کدوم مدیری این کارو کرده؟؟
کدوم مدیری اومده درفشی فر رو بخره در اختیار تیم بذاره؟؟
کدوم مدیرتیم پایه رو فرستاده مالزی ؟؟؟
یکم حساب کنید بعد حرف بزنید
الان در حال حاضر رویانیان به نظر من شاید شهرتش زیاد شده باشه ولی شخصیتش اومده پایین چون همه حمله ها به سمتشه
ادبیات دیشبش واقعا زشت بود ولی خب این حق رو باید بهش داد که گاهی واقعا کم بیاره
کدوم مدیر انقدر فکرش خوب بوده که قبل اخراج سرمربی یه دستیار ایرانی براش بذاره تا با تیم مچ شه و بعد از اخراج سر مربی دوباره تیم نیاز به مچ شدن دوباره نداشته باشه؟
واقعا دیشب از حرفهای رویانیان دلم شکست.
بقیه مدیر هارو بخدا از لاسوگاسو لندن بلند نکردن بیارن

من نمیدونم قانون شما تو ذهنتون چیه؟اینکه رویانیان گناهکاره مگر اینکه خلافش ثابت شه؟؟؟؟؟؟؟
یکی میگه من میدونم این آقا واس خودشه داره پرسپولیسو جمع و جور میکنه.فرض محال که اینجور باشه خب بذارید کارشو بکنه ماهم یه نیم فصل لااقل خوشحال باشیم بعد از چند فصل رده 4 5 6 12
فکر میکنید مثلا رویانیان بره فلورنتینو پرز میاد؟؟؟
نمیدونم چی بگم به این طرز فکرا
آقا مارا به خیر شما امید نیست توروخدا بذارید یه نیم فصل که خوب شروع کردیم خوب باشیم
رده امسال پرسپولیس تو جدول اگه اول نباشه دوم یا سوم هست
با صدر 12 امتیاز فاصله داریم با تیم دوم 8 امتیاز رئال مادرید 18امتیاز عقبه هنو امید داره به قهرمانی
مطمعن باشید تا چند فصل دیگه هیچ مدیری نمیتونه این بازیکنارو به تیم بیاره و اینجوری تیم ببنده

Last edited by a moderator:

ARMF

مدیر بازنشسته ورزش
لایک‌ها
18,108
درود

یاسر عزیز. لطفا بخش مربوط به تیم رقیب رو از پستتون دربیارید تا مجبور به پاک کردنش نشیم. ضمنا، من با همه مخالفتهایی که با انتقادهای کورکورانه دارم، اما معتقدم قضیه رو از واقعیت نباید فراتر برد. ورزشگاه درفشی فر رو رویانیان برای پرسپولیس نخریده. سازمان تربیت بدنی سابق، تصور میکنم زمان فدراسیون دکتر دادکان، ورزشگاه درفشی فر رو در اختیار باشگاه پرسپولیس و ورزشگاه مرغوبکار رو در اختیار باشگاه استقلال قرار داد تا تجهیزش کنن و از امکاناتش بهره ببرن. اولین اقدامات موثر در درفشی فر رو حبیب کاشانی انجام داد و محمد رویانیان اون رو تکمیل کرد. صد البته خیلی خوشحال میشم که این ورزشگاه به پرسپولیس برسه (بصورت رسمی و قطعی) شاید بخشی از اموال به یغما رفته باشگاه برگردونده بشه. لازم به یادآوریه که ورزشگاه اکباتان که الان تیم راه آهن بازیهای خانگی خودش رو اونجا انجام میده، جزو املاک باشگاه پرسپولیس بود که مصادره شد...

پاینده باشید

بالا