اون 1 متر و نیم کیه ؟!آقا بیخیال.کدوم ادم عاقلی میاد 1و250 بده واسه نیم فصل؟؟با این پول استفان آپیا که سهله ده تا بهتر از اونو میشد اورد برا نیم فصل البته
مگه جواد نکونام پول رضایت نامش به گفته خودشون 100هزار دلار نبود؟؟؟
پس این جو سازی هارو باور نکنید
جدیدا مد شده هرکی با پرسپولیس بازی میکنه قبل بازی داوریو بهونه میکنه بعد باخت هزینه های پرسپولیسو
واقعا اون چند سالی که ما پول نداشتیم بازیکن بخریم سامان آقا زمانی و بهادر عبدی فیکس بازی میکردن در حالی که بقیه تیم ها با پولی که داشتن هر بازیکنی که میخواستن میخریدن چرا کسی نبود حرف بزنه؟؟؟
یه حرف خوبی زد رویانیان: تا حالا پرسپولیس انقد بی پولیو گشنگی کشیده که یه فصل یه مقدار بیشتر پول در اوردیم همه میخوان تیم رو تخریب کنن
مگه غیر اینه که قرار داده بازیکن 1مترو 50سانتی یکی از تیم ها که از امارات اومد و قرار بود بیاد پرسپولیس با تیمش 1میلیاردو 800میلیون تومنه؟؟در حالی که همین پرسپولیس بهش پیشنهاد 1ونیم میلیاردی داده بود؟
در مورد حرف دوستمون که گفتن مگه میشه به تیم دیگه کمک کرد بله میشه کمک کرد چند وقت پیش رئال به یه تیم دسته دومی لالیگا یه مقدار پول کمک کرد به اون تیم کلمبیایی هم که 8 0 از رئال باخت تو بازی دوستانه فکر کنم حدود 200هزار یورو کمک کرد
هر وقت مديرتون ٢ سال كامل تو تيم موند بعد بيايد از ورزشگاه و نميدونم فلان كارش حرف بزنيد ...
اين اقا به عقيده من با اين كار و پولايي كه از تو خونش داره در ميار كل مردم و قشر ضعيف هوادارا رو داره به تيم پرسپوليس بدبين ميكنه مگه ميشه با پول همه چيز درست كرد ؟
دو روز ديگه هم يا بيرونش ميكنند يا خودش ميره كه ادم بده نشه و بگم من همه كار كردم
كدوم عاقلي مياد اين حرفا رو تو تي وي ميزنه كه من به گهر كمك كردم قبل يازي ، برا نيم فضل اقا يه مليارد داده به بازيكن ٣٠ مليوني اونوقت اين بازيكن در اينده چي ميخواد بشه دو روز ديگه خداي خودشم نميشناسه !
اگه به پول بود امثال هدايتي زياد هستن از استيل اذين هم خوب خرج كرد ...
دستاورد كاشاني و دايي ؟ اخه اول ١ نيم سال هست تيم رو گرفته با بازيكناي جديد اقا گند زده حالا ميان ميگن دستاورد اونا بود اينم توجيه خوبيه
يا بگن تقصير داور بود و فلان يا فلان تيم بيشتر از ما خرج كرده اگرم كرده بودن مثل شما گندش در ميومد يا مديريتشون خوبه كه گندش در نمياد
صبح تا شب فقط توجيه و ادعا
کاملا با شما موافقمبا شما بحثی ندارم برادر...
کلا از این 500پستی که زدین 499تاش کوبیدید رویانیان رو !
مثه روز روشنه یسری دارن به رویانیان حسادت میکنن و میخوان هرچه زودتر از فوتبال بره ! فقط بخاطر اینکه منافعشون در خطره !
چون یکی پیدا شده که میتونه جلوی هر کسی وایسه !
اون 1 متر و نیم کیه ؟!
http://nesn.com/2012/12/iranian-soccer-player-gholamreza-rezaei-scores-goal-eight-seconds-into-game-ends-2012-on-high-note-video/
واسه کسایی که دیشب ندیدن یا ناقص دیدن:
![]()
انتقاد تند رویانیان از برنامه ۹۰:آقای فردوسی پور؛ چکش نشو روی اعصاب من/فردا حقیقی را به فجر می دهم و پولم را پس می گیرم/فردوسی پور:سردار داری مثل بارسلونا کوبنده حمله می کنی!![]()
مانور سایت های خارجی روی سریعترین گل سال
تو یه قسمت از این متن گفته ویدئوی گل غلامرضا رضایی به فجر رو ببینید ولی مراقب باشید چشمک نزنید که لحظه زدن گل رو از دست ندید
کد:http://nesn.com/2012/12/iranian-soccer-player-gholamreza-rezaei-scores-goal-eight-seconds-into-game-ends-2012-on-high-note-video/
پ.ن : سردار کل ایران / محمد رویانیان :wub: