• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب طرفداران پرسپولیس

koonkooa

Registered User
لایک‌ها
2,542
فردوسي پور ترسيده از خنده دارم ميمرم
اين رويانيان هم تيتر و حواشي چند هفته رو پر كرد
رويانيان كارايي كه ميكنه كنار ادعاش هم كنار

al7one

Registered User
لایک‌ها
541
ینی چی به این تیم کمک کردم به اون تیم کمک کردم ؟:hmm:
کجا اخه همچین کاری میکنن؟ :eek:اصن مگه میشه اینکارو کرد؟

SABZSEFIDSORKH

Registered User
لایک‌ها
135
رسما تیم رفت به حاشیه.مردشور این فوتبال رو ببره ....نه نود میخوایم ...نه فوتبال.... من اینبار باید کله ام رو باید بکوبم به میز.:wacko:

koonkooa

Registered User
لایک‌ها
2,542
بازيكني كه تا دو روز پيش از يه شهرستان فوتبال رو شروع كرده و ٣٠ مليون قرارداد داشته رو رفتن حدود يك مليارد گرفتنش اين بازيكن از خوشحالي ديوانه نشه فوتبالش به كنار ...

اقا اومد درستش كنه گند زد اخه حرف بود زدي كه ما به گهر كمك كرديم قبل بازي خوب ساير تيما چي فكر ميكنند !

Last edited:

mahdian57

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
10,761
با اینکه من میونه خوبی با رویانیان ندارم ولی خوب روی این فردوسی‌پور کم شد. این فوبتال قلدری و لات بازی بیشتر جواب میده. !
کلاً بد پیله کردن به تیم. هر کی بتونه به هر نحوی میخاد خنجر بزنه.
من بازی رو ندیدم یارو یپچاگی زده روی بازیکن بعد خیلی راحت از کنارش گذشتن. داور با سابقه که انگار نه انگار. واقعا باورم میشه که سردار سال پیش گفت برنامه داشتن برای سقوط تیم اون موقع فکر کردم یه حرفی زده ولی انگار راست بود.

sadeghbb

Registered User
لایک‌ها
6,160
موفق ترین و کارآمد ترین مدیر 20سال اخیری که داشتیم بدون شک رویانیان هست !

نمیدونم بعضیا چرا چشماشون رو بستن و فقط انتقاد میکنن ...

پرسپولیسی که تا همین پارسال زمین تمرینی نداشت ..
وضع مالی که کلا تعطیل !
تیم های پایه کی بهش رسیدگی میکرد ؟!
کی تونست طرح کارت های هواداری رو پیاده کنه ؟!

من مطمئنم این شخص بدور از تمام عناوین سیاسی و ... که داره اگر فقط بهش زمان داده بشه و حداقل توسط خودمون حمایت بشه یه پرسپولیس جهانی و ورزشگاه اختصاصی حداقل چیزیه که میتونیم ازش به یادگار داشته باشیم !

خواهشا این همه هم نگید که تیم الان وضعینش اینجوریه اونجوریه !
اینا دستاورد دوستان کاشانی.انصاری فرد و علی دایی هست که دست مارو تو این چند ساله بدجور خالی کردن !

yasser_jinx

Registered User
لایک‌ها
45
آقا بیخیال.کدوم ادم عاقلی میاد 1و250 بده واسه نیم فصل؟؟با این پول استفان آپیا که سهله ده تا بهتر از اونو میشد اورد برا نیم فصل البته
مگه جواد نکونام پول رضایت نامش به گفته خودشون 100هزار دلار نبود؟؟؟
پس این جو سازی هارو باور نکنید
جدیدا مد شده هرکی با پرسپولیس بازی میکنه قبل بازی داوریو بهونه میکنه بعد باخت هزینه های پرسپولیسو
واقعا اون چند سالی که ما پول نداشتیم بازیکن بخریم سامان آقا زمانی و بهادر عبدی فیکس بازی میکردن در حالی که بقیه تیم ها با پولی که داشتن هر بازیکنی که میخواستن میخریدن چرا کسی نبود حرف بزنه؟؟؟
یه حرف خوبی زد رویانیان: تا حالا پرسپولیس انقد بی پولیو گشنگی کشیده که یه فصل یه مقدار بیشتر پول در اوردیم همه میخوان تیم رو تخریب کنن
مگه غیر اینه که قرار داده بازیکن 1مترو 50سانتی یکی از تیم ها که از امارات اومد و قرار بود بیاد پرسپولیس با تیمش 1میلیاردو 800میلیون تومنه؟؟در حالی که همین پرسپولیس بهش پیشنهاد 1ونیم میلیاردی داده بود؟

در مورد حرف دوستمون که گفتن مگه میشه به تیم دیگه کمک کرد بله میشه کمک کرد چند وقت پیش رئال به یه تیم دسته دومی لالیگا یه مقدار پول کمک کرد به اون تیم کلمبیایی هم که 8 0 از رئال باخت تو بازی دوستانه فکر کنم حدود 200هزار یورو کمک کرد

Amenocy

کاربر فعال برنامه نویسی
کاربر فعال
لایک‌ها
602
آقا بیخیال.کدوم ادم عاقلی میاد 1و250 بده واسه نیم فصل؟؟با این پول استفان آپیا که سهله ده تا بهتر از اونو میشد اورد برا نیم فصل البته
مگه جواد نکونام پول رضایت نامش به گفته خودشون 100هزار دلار نبود؟؟؟
پس این جو سازی هارو باور نکنید
جدیدا مد شده هرکی با پرسپولیس بازی میکنه قبل بازی داوریو بهونه میکنه بعد باخت هزینه های پرسپولیسو
واقعا اون چند سالی که ما پول نداشتیم بازیکن بخریم سامان آقا زمانی و بهادر عبدی فیکس بازی میکردن در حالی که بقیه تیم ها با پولی که داشتن هر بازیکنی که میخواستن میخریدن چرا کسی نبود حرف بزنه؟؟؟
یه حرف خوبی زد رویانیان: تا حالا پرسپولیس انقد بی پولیو گشنگی کشیده که یه فصل یه مقدار بیشتر پول در اوردیم همه میخوان تیم رو تخریب کنن
مگه غیر اینه که قرار داده بازیکن 1مترو 50سانتی یکی از تیم ها که از امارات اومد و قرار بود بیاد پرسپولیس با تیمش 1میلیاردو 800میلیون تومنه؟؟در حالی که همین پرسپولیس بهش پیشنهاد 1ونیم میلیاردی داده بود؟

در مورد حرف دوستمون که گفتن مگه میشه به تیم دیگه کمک کرد بله میشه کمک کرد چند وقت پیش رئال به یه تیم دسته دومی لالیگا یه مقدار پول کمک کرد به اون تیم کلمبیایی هم که 8 0 از رئال باخت تو بازی دوستانه فکر کنم حدود 200هزار یورو کمک کرد
اون 1 متر و نیم کیه ؟!

sadeghbb

Registered User
لایک‌ها
6,160
هر وقت مديرتون ٢ سال كامل تو تيم موند بعد بيايد از ورزشگاه و نميدونم فلان كارش حرف بزنيد ...
اين اقا به عقيده من با اين كار و پولايي كه از تو خونش داره در ميار كل مردم و قشر ضعيف هوادارا رو داره به تيم پرسپوليس بدبين ميكنه مگه ميشه با پول همه چيز درست كرد ؟
دو روز ديگه هم يا بيرونش ميكنند يا خودش ميره كه ادم بده نشه و بگم من همه كار كردم

كدوم عاقلي مياد اين حرفا رو تو تي وي ميزنه كه من به گهر كمك كردم قبل يازي ، برا نيم فضل اقا يه مليارد داده به بازيكن ٣٠ مليوني اونوقت اين بازيكن در اينده چي ميخواد بشه دو روز ديگه خداي خودشم نميشناسه !

اگه به پول بود امثال هدايتي زياد هستن از استيل اذين هم خوب خرج كرد ...

دستاورد كاشاني و دايي ؟ اخه اول ١ نيم سال هست تيم رو گرفته با بازيكناي جديد اقا گند زده حالا ميان ميگن دستاورد اونا بود اينم توجيه خوبيه
يا بگن تقصير داور بود و فلان يا فلان تيم بيشتر از ما خرج كرده اگرم كرده بودن مثل شما گندش در ميومد يا مديريتشون خوبه كه گندش در نمياد

صبح تا شب فقط توجيه و ادعا

با شما بحثی ندارم برادر...
کلا از این 500پستی که زدین 499تاش کوبیدید رویانیان رو !

مثه روز روشنه یسری دارن به رویانیان حسادت میکنن و میخوان هرچه زودتر از فوتبال بره ! فقط بخاطر اینکه منافعشون در خطره !
چون یکی پیدا شده که میتونه جلوی هر کسی وایسه !

ya_ali_mavla

Registered User
لایک‌ها
1,540
با شما بحثی ندارم برادر...
کلا از این 500پستی که زدین 499تاش کوبیدید رویانیان رو !

مثه روز روشنه یسری دارن به رویانیان حسادت میکنن و میخوان هرچه زودتر از فوتبال بره ! فقط بخاطر اینکه منافعشون در خطره !
چون یکی پیدا شده که میتونه جلوی هر کسی وایسه !
کاملا با شما موافقم
البته یه عده هم به دلایل سیاسی باهاش مخالفن که البته نمیدانم چه ربطی به حرفه الانش یعنی ورزش داره!

ARMF

مدیر بازنشسته ورزش
لایک‌ها
18,108
درود

بزرگترین مشکل رویانیان در پرسپولیس اینه که هم در صف فعالیت میکنه و هم در ستاد. درحالی که مدیران باتجربه تر در تیمهای رقیب که قطعا... قطعا... قطعا... اگر بیشتر از پرسپولیس هزینه نکرده باشن کمتر نکردن، عموما در ستاد هستن و صف رو به سایرین واگذار میکنن. البته رویانیان این وسط مقصر نیست. وقتی پیشکسوت های باشگاه همه مدعی هستن و انواع و اقسام مصاحبه ها رو میکنن... وقتی هوادارها در فضای حقیقی و مجازی، توجهی به واقعیتهای جامعه ندارن و در بهترین حالت اگر نگیم از روی بغض، بلکه از روی آرمانگرایی، مدیریت باشگاه رو میکوبن... رویانیان با هر انگیزه و برنامه ای که وارد شده باشه، وازده میشه و اگر روزی رفت، کمترین تقصیر هر ناکامی احتمالی که ایجاد بشه بر گردنش خواهد بود.
ما هنوز یاد نگرفتیم که با خودی چطور رفتار کنیم و با غریبه چطور. یاد ترانه مشترک داریوش و فرامرز اصلانی "دیوار" افتادم...
هیچکی یادمون نداده
خنده ی همو ببینیم
این فقط درد وطن نیست
ما تو غربتم همینیم
این ور و اون ور دیوار
درد ما هنوز همونه
آی شقایق ما جماعت
دردمون از خودمونه
تو همه خاطره هامون
حق دشمن مرده باده
حتی راه دشمنی رو هیچکی یادمون نداده

رفقا انگار در آلمان زندگی میکنن. یا در انگلستان یا حتی در ژاپن... چشمهامون رو رو به چی بستیم؟ در فضایی که جز با رابطه نمیتونی به چیزی برسی، چطور انتظار دارید مدیریت علمی و تخصصی صرف، جوابگو باشه؟ اصلا موفق ترین نمونه های ایرانی باشگاهداری از چه راهی موفق شدن؟ جز همین راهی که الان در پرسپولیس طی میشه؟ صدالبته که هیچ تضمینی به موفقیت این راه نیست، کما اینکه هیچ تضمینی به هیچ چیز نیست. اما الگوی موفقیت در فوتبال ایران رو بذارید کنار شیوه این روزهای پرسپولیس و بعد شلاق انتقاد رو بردارید. شما بودید چه میکردید؟ اینو از خودتون پرسیدید؟ اگر بجای شخص رویانیان شخص مورد نظر شما سکاندار پرسپولیس میشد و همین راه رو میرفت بازهم همین ها رو میگفتید؟ شک دارم... رویانیان فقط نباید مصاحبه کنه. این رو یکی بهش یاد بده. کار حل میشه. اون در محاصره کسانی قرار داره که کارکشته این بازار مکاره هستن. حکایت دشمنان این روزهای پرسپولیس حکایت بچه هایی هست که زنگ خونه ها رو میزنن و فرار میکنن. تا بهشون برسی در رفتن و فقط برای تو اعصاب خوردی به جا میمونه.
مجموعه اتفاقات یک سال اخیر پرسپولیس، سوای بحث فنی که قبلا درباره اش حرف زدم، اتفاقات مثبتی هست. شک نکنید اگر نبود اینهمه هجمه به پرسپولیس نمیشد. حکایت سنگه و قطار در حرکت... این وسط ما گرفتار یک عده آدمیم که هم قرمز توشون هست و هم ضد قرمز... اونهم کسانی هستن که بی پروا و بی توقف ایراد میگیرن. با این استراتژی که اگر حرفشون درست درآمد بگن : "دیدی گفتم؟" و اگر نه، کوچه علی چپ بهترین راه حلشون خواهد بود.
این وسط دل کسی برای پرسپولیس نمیسوزه. به حرفهای وحید هاشمیان برگردید که دیشب گفت. امکانات آخرین ماههای حضورش در پرسپولیس رسیده بود به حد تیمهای رده 3 و 4 آلمان و قبل از اون هیچ... اونهم برای باشگاهی که همه چیزش رو ازش گرفتن... این کار مدیریت نیست؟ اون جمله طرفدار ضد پرسپولیس دیشبی رو به یاد بیارید : "فقط نتیجه میخوایم... فوتبال ایران کیفیت نداره، فقط نتیجه..."... در این اتمسفر، هرکس که بیاد و قدمی برداره در راه اصلاح وضع موجود، حالا با هر انگیزه ای، محکومه اگر در مستطیل سبز نتیجه نگیره. دیگه هیچ چیز رو نمیبینیم، هیچ منطقی رو نمیپذیریم و توجیه گرمون هم میشه ژورنالیسم زرد و کثیف فوتبال ایرانی...
رویانیان به هر حزب، دسته، گروه، باند یا جناحی که وابسته باشه، ت زمانی که برای تیم من قدمهای مثبت برمیداره، تا زمانی که از حق تیم من دربرابر پرمدعاهای چسبیده به فوتبال دفاع میکنه، تا زمانی که برای خوشحال شدن کوچکترین هوادار تیمم ارزش قائل میشه ، هر انگیزه ای که داشته باشه، کلاهم رو از سر برمیدارم. برای کاشانی هم برداشتم علیرغم همه اشتباهاتش... چون درفشی فر رو مهیا کرد... برای محمدحسن انصاری فرد هم برداشتم برای اینکه شان تیمم رو با آوردن هان و دنیزلی بالا برد و نتیجه نهایی اش قهرمانی در لیگ هفتم بود... برای عابدینی هم برداشتم علیرغم دخالت های ویرانگرش در امور فنی، بخاطر ساختن تیم بزرگ دهه هفتاد... برای پروین هم برداشتم علیرغم همه اگرها و اما ها، بخاط سرپا نگهداشتن پرسپولیس وقتی همه میخواست ویرانش کنن... اما نه برای غمخوار، مصطفوی و عباس انصاری فرد که هیچ دستاوردی برای تیمم نداشتن و فقط حرف زدن...
رویانیان هم روزی خواهد رفت. اما از همین حالا، اگر میراث درستی برای پرسپولیس بجا بذاره ازش سپاسگزار خواهم بود. تا الان هم بخاطر تلاشی که میکنه ازش سپاسگزارم. میتونست مثل کاشانی خنثی و منفعل باشه یا مثل عباس انصاری فرد، خانمان برانداز... اما نبوده. فکر میکنم شما هم پیش وجدانتون با من موافق باشید. حتی اگر از ریشش خوشتون نیاد...

پاینده باشید

Last edited:

koonkooa

Registered User
لایک‌ها
2,542
با تمام احترامي كه براي همه دوستان اينجا قال هستم و به عنوان پرسپوليسي نميتونم قبول كنم كه ادمي كه از ديد من نادرست پيش ميره ( نه به خاطر ريش يا ... تو هر قشري خوب و بد داريم و من از اون منوال به رويانيان نگاه نميكنم ) و هر كاري ميكنه تا به جايگاهي كه ميخواد بش دست پيدا كنه حتي اگر كار نادرست هم باشه و اگه همين ادم تو غير پرسپوليس داشت همين كارها رو ميكرد همه بشه بد و بيرا ميگفتن و حالا كه اومده تو تيم و كار
همه ازش طرفداري ميكنيم

من ادمي كه كار نادرست انجام بده از ديد من ادم نيست حالا ميخواد سه تيغه باشه مثل هدايتي ميخواد سياسي يا ... من باش مخالفم چون ضربه ي كه اينجور افراد ميزنند فوتبال و تيم و غير تيم نيست به مراتب ضرر بيشتر از اين هست كه ما بيايم چون حالا اومده تو تيم محبوبمون و هزار كار ميكنه ازش طرفداري كنم

شرمنده دوستان من پرسپوليس هستم و خواهم بود ولي ادمي كه براي رسيدن به هدفش راه نادرست رو هم پيش بگيره حالا هر جايي كه ميخواد باشه اصلا پدرم باشه من دوسش ندارم

ARMF

مدیر بازنشسته ورزش
لایک‌ها
18,108
دادکان حرف درستی زد... گفت من اگر برگردم دوسال همه فعالیتهای فوتبال رو تعطیل میکنم تا از اساس درستشون کنم (نقل به مضمون). من همه حرفم اینه رفقا... ما هیچ چیزمون روی روال درست و منطقی و اصولی نیست. فوتبال هم تابعی از همین واقعیته. صدالبته که اگر اینطور نبود، تقریبا جای هیچکدام از مدیران فعلی و قبلی فوتیال ما در فوتبال نبود... حالا چاره چیه؟ بیاید یک بارهم که شده به جای طرح مساله به حلش بپردازیم. نه در رویا بلکه در واقعیت...
برای حل مساله فوتبال ایران اول باید در مقیاس ایرانی تعریفش کنیم. مختصاتش رو در بیاریم. عوامل تاثیرگذار بر اون رو بشناسیم. جاهایی که فوتبال در جامعه اثر میذاره رو پیدا کنیم. اونوقت کلیدواژه "واقعیت" رو در موردش استفاده کنیم. بارها در این باره حرف زدم (از منظر خودم) و تکرارش خسته کننده است. ولی کلاهتون رو قاضی کنید و بگید چه باید کرد؟ وقتی بیشترین عناوین نشریات در ایران مربوط به نشریات ورزشیه و همه اونها هم از فوتبال ارتزاق میکنن، وقتی صبح اول وقت آدمهای زیادی رو میبینید که جلو دکه های مطبوعاتی سر به زید دارن و تیتر روزنامه های عموما فوتبالی رو پی میگیرن، وقتی در هر صنف و رده ای، کم و بیش بحث فوتبال جریان داره... این یعنی یه پتانسیل عظیم و باورنکردنی. خب در جامعه ما بنا بر واقعیتها، پتانسیلهای بزرگ عموما متعلق به مردم عادی نیست. چون کارکردی فراتر از عنوانشون دارن. در این شرایط، طبیعیه که گردانندگان این پتانسیل عظیم، ریشه در جاهای خاصی داشته باشن... اینها واقعیت های جامعه ماست.
حالا باید چه کنیم؟ یه راه اینه که فوتبال رو ببوسیم و بذاریم برای اهلش. ما که از این فوتبال نصیبمون جز ماکیاولیسم بی دروپیکر نیست... بریم به درد زندگی خودمون برسیم. راه دومش اینه که علم مبارزه برداریم با کل سیستم حاکم بر فوتبال و انتقاد پشت اتقاد بلکه موثر بیفته و ما به مدینه فاضله برسیم. خب، این دیگه برمیگرده به توانایی هایی که از خودمون سراغ داریم در راه مبارزه با پلیدیهای فوتبال... اگر توانمدیم که فبها. اگر نه، چیزی جز همون اعصاب خوردی نصیب ما نیست. راه دیگه اینه که فوتبال هم بشه جزیی از سبد روزانه زندگی ما... با بردش ساد بشیم و دقایقی مشکلاتمون رو فراموش کنیم و با باختش غمهای بالقوه و بالفعل زندگی برامون چندبرابر بشه... شما بگید راهش چیه؟ راه درستش چیه؟ همه کمابیش میدونیم که چیزی به اسم "پشت پرده" در همه ارکان زندگی اجتماعی ما وجود داره و در فوتبال شدیدترینش... آیا راه حل فقط انتقاد کردنه؟

پاینده باشید

mohebali

Registered User
لایک‌ها
6,494
نمی دونم اوضاع تاپیک موافق یا مخالف رویانیان هست یا نه ولی من شدیدا با حرفهای دیشب رویانیان موافق هستم،درسته شاید جاهاییش مشکل داشت ولی در کل حال کردم.
دمش گرم

hadi_723

Registered User
لایک‌ها
41
واسه کسایی که دیشب ندیدن یا ناقص دیدن:

IMAGE634770320845259540.jpg

[h=3][/h] [h=1] انتقاد تند رویانیان از برنامه ۹۰:آقای فردوسی پور؛ چکش نشو روی اعصاب من/فردا حقیقی را به فجر می دهم و پولم را پس می گیرم/فردوسی پور:سردار داری مثل بارسلونا کوبنده حمله می کنی!
1.png

[/h] [h=2] مدیریت ورزش - مدیر عامل باشگاه پرسپولیس اظهارات تند و عجیبی در برنامه نود داشت.[/h]
[h=4]به گزارش خبرآنلاین؛شاید خود عادل فردوسی پور هم فکرش را نمی کرد که روی خط آمدن سرپرست فجر سپاسی و اظهارات او در مورد قرارداد رضا حقیقی؛واکنش تند سردار رویانیان را به همراه داشته باشد.سرهنگ عاری وقتی روی خط نود آمد،گفت:«من گفتم که تفاوت بین ما و پرسپولیس خیلی زیاد است.ما پول نداریم و حمایت نمی شویم.ما مجبور شدیم که به دلیل این مشکلات مالی بهترین بازیکن خودمان را به پرسپولیس بفروشیم.»او این را گفت و ادامه داد:«ما برای رضایت نامه رضا 600 میلیون تومان گرفتیم آن هم به دلیل اینکه حمایت نشدیم و وعده ها تحقق پیدا نکرد.آن طور که من می دانم پرسپولیسی ها 550 میلیون تومان هم به خود حقیقی داده اند.»پس از این اظهار نظر بود که فردوسی پور این حق را به رویانیان داد تا روی خط بیاید و در این مورد حرف بزند.رویانیان روی خط آمد و از همان ابتدا آنقدر تند برخورد کرد که هیچ کس انتظارش را نداشت:«فوتبال یعنی دروغ.چه کسی گفته که ما یک میلیارد و خورده ای به حقیقی داده ایم؟»که فردوسی پور گفت:«آقای عاری؛سرپرست باشگاه فجر سپاسی.»در همین لحظه رویانیان از لفظی استفاده کرد که همه را متعجب کرد:«ایشان بی خود کرده اند!»مدیر عامل باشگاه پرسپولیس سپس ادامه داد:«اگر هم چنین پولی داده باشم هدفم کمک به فجر بوده است.من به گهر هم کمک کرده ام اما تا به حال هیچ حرفی در این مورد نزده بودم.آقای فردوسی پور من برای شما متاسفم که یک هفته؛یک مربی خارجی را می آورید و به او یاد می دهید تا علیه باشگاه ما حرف بزند.شما با یک سری ادبیات خاص می خواهید فوتبال را به سمت دیگری ببری.باید فاتحه این فوتبال را خواند؛شما 13 سال است که دارید برنامه اجرا می کنید آن وقت وضع فوتبال ما این است.»
وقتی فردوسی پور گفت که اوضاع فوتبال چه ارتباطی به برنامه من دارد رویانیان ادامه داد:«خیلی هم ربط دارد.تلویزیون تاثیر گذار است.شما هر کار خوبی که ما کرده ایم را نشان نمی دهید.»
این در حالی بود که سرپرست باشگاه فجر مجددا روی خط آمد و نسبت به حرف های رویانیان واکنش نشان داد:«من از خودم دفاع نمی کنم بلکه از مجموعه باشگاه فجر دفاع می کنم.آقای رویانیان شما سابقه من را از غلامرضا رضایی که بازیکن خودتان است سوال کنید.من در دوره 19 دافوس با خود شما هم دوره بودم،برای شما زشت است که این طور حرف می زنید.من برای شخصیت شما دلم می سوزد!»رویانیان بلافاصله حرفهای عاری را قطع کرد و گفت:«آخر شما بر چه مبنایی این مبغ را عنوان کردید؟»که عاری گفت:«من اطلاع دارم.»سپس رویانیان ادامه داد:«من نمی خواستم مبلغ پیشنهادی فجری ها را قبول کنم اما آقای جعفری مدیر عامل این تیم که از دوستان بنده هم هستند گفتند که فجر باشگاهی بازیکن ساز است و من هم قبول کردم.»
رویانیان آنقدر عصبانی بود که اصلا به حرف های فردوسی پور گوش نمی داد.وقتی مجری برنامه نود گفت که بیایید فوتبالی حرف بزنیم و ما با هم دعوا نداریم سردار گفت:« این نصیحت ها را برای هم سن و سالهای خودت بکن.من اشتباه کردم که روی خط شما آمدم.دیگر این کار را نخواهم کرد.من به عنوان یک پاسدار شان خودم را حفظ می کنم.من نه فوتبال شما را می خواهم نه 13 سال برنامه شما را .یک دهم کارهایی را که من کرده ام را نمی دانید،فقط می خواهید مدیرها را نابود کنید.من همین فردا حقیقی را به فجر می دهم و پولم را پس می گیرم.آخر چه کسی می تواند به عنوان کارمند دولت این همه پول بیاورد؟مگر مملکت حساب و کتاب ندارد؟پرسپولیس چند سال گرسنه بود و تا کمی پول به خودش دیده همه این تهمت ها را می زنند.من شرمم می آید از این فوتبال.مردم هم دارند تمام اینها را باور می کنند.من از استقلال بیشتر خرج نکردم.همه اش سکوت کرده ام،همه اش خندیده ام،کوه هم که باشد زیر این همه فشار آب می شود.آقای فردوسی پور؟چکش نشو روی اعصاب من.می خواهی پشت پرده فوتبال را بگویم؟من می توانستم بهترین هافبک دفاعی های دنیا را بیاورم اما برای بازیکن ایرانی ارزش قائل شدم.من کمک کردم و متهم شدم.»
چرا مثل بارسلونا حمله می کنید سردار؟یک لیوان آب بخورید تا دوباره با هم حرف بزنیم.این حرف را فردوسی پور در واکنش به حرف های رویانیان زد.اما واکنش سردار پس از خوردن یک لیوان آب:«دیگر خسته شده ام.همه دارند من را می زنند.من شرمنده ام که این حرف را می زنم اما گهری ها روزی که به تهران آمدند پول هتل و اتوبوس را نداشتند.من پول دادم و آنها آمدند و در تهران ما را بردند.داور گل آنها را قبول نکرد و من با جرات می گویم که آنها برنده بودند.این مدیریت است آقای فردوسی پور.این اخلاق است.کارهایی که من کرده ام در 50 سال پیش هرگز انجام نشده است.من از این فوتبال می روم تا تو از دست من راحت شوی!»
رویانیان ادامه داد:«من به جای اینکه سه تا بازیکن بی خاصیت بگیرم حقیقی را جذب کردم.باور کنید 99 درصد دوست دارم بروم و یک درصد می خواهم بمانم.آن هم به خاطر هواداران.آنها آمدند و گفتند تازه تیم ما دارد جان می گیرد.به خاطر ذوق آنها ماندنی شدم.اما ماندن در فوتبال مثل خوردن زهر است.من بر می گردم به کار قبلی ام و در لباس خودم شهید می شوم.»
رویانیان در واکنش به این سوال که شما گفته بودید قیمت داورها چقدر است تا شما هم برای مسابقات فوتبال آنها را بخرید این واکنش را نشان داد:«من قصد بی احترامی نداشتم اما وقتی یک مربی می آید و می گوید امیدوارم بازی 11 به 11 باشد چه کار باید کرد؟من به آنها اعتراض کردم.اگر همین طوری پیش می رفت که سنگ روی سنگ بند نمی شد.داورها مرجعی هستند که به بازی مشروعیت می دهند.به هر حال من از همه عذر خواهی می کنم که سرشان را درد آوردم.من نوکر همه هستم.اما همه یک سال من را زدند،زدند و زدند!»که فردوسی پور هم گفت:«و شما هم من را زدید و زدید و زدید!»

[/h]

Sawyer2010

Registered User
لایک‌ها
1,477
مانور سایت های خارجی روی سریعترین گل سال
تو یه قسمت از این متن گفته ویدئوی گل غلامرضا رضایی به فجر رو ببینید ولی مراقب باشید چشمک نزنید که لحظه زدن گل رو از دست ندید :D

کد:
http://nesn.com/2012/12/iranian-soccer-player-gholamreza-rezaei-scores-goal-eight-seconds-into-game-ends-2012-on-high-note-video/

پ.ن : سردار کل ایران / محمد رویانیان :wub:

mori.54

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,675
واسه کسایی که دیشب ندیدن یا ناقص دیدن:

IMAGE634770320845259540.jpg

انتقاد تند رویانیان از برنامه ۹۰:آقای فردوسی پور؛ چکش نشو روی اعصاب من/فردا حقیقی را به فجر می دهم و پولم را پس می گیرم/فردوسی پور:سردار داری مثل بارسلونا کوبنده حمله می کنی!
1.png

من تمام صحبت و مکالمه رویانیان با فردوسی پور را دیشب شنیدم. به نظر من هم به عادل مقداری انتقاد وارد هست و هم به رویانیان. مسلما انتظارم از رویانیان به عنوان مدیرعامل باشگاه خیلی بیشتر است که خویشتن دار باشد و دیشب خیلی حرف ها یا اصلا نباید می گفت یا با لحن بهتری می گفت.

اما با همه این احوال فردوسی پور خیلی خوب و شاید بهتر باشد بگویم کاملا هنرمندانه بحث را جمع کرد تا جایی که سردار را عملا مجبور به عذرخواهی از مردم کرد.

رویانیان قطعا باید در مراوادتش با مردم و اصحاب رسانه تجدید نظر کند ...

S.M.H

‏‎کاربر فعال خاطرات و آشپزي و خوراکي ها
کاربر فعال
لایک‌ها
6,608
مانور سایت های خارجی روی سریعترین گل سال
تو یه قسمت از این متن گفته ویدئوی گل غلامرضا رضایی به فجر رو ببینید ولی مراقب باشید چشمک نزنید که لحظه زدن گل رو از دست ندید :D

کد:
http://nesn.com/2012/12/iranian-soccer-player-gholamreza-rezaei-scores-goal-eight-seconds-into-game-ends-2012-on-high-note-video/

پ.ن : سردار کل ایران / محمد رویانیان :wub:

تو اسم ويدبو هم که نوشته جام خليج فارس :دي

بالا