چرا نمیگین از اون 4 تا برد پیاپی 2تاشو با اشتباهات داوری بدست آوردید؟! گل سالم محمد نوری و خطای پنالتی روی نوروزی. قبل از اونها هم که با گل کریم باقری باخته بودین و البته بعد از اون هم بازی 10 نفره تو 10 دقیقه. پس این کجاش افتخار داره؟! به نوعی 2تا برد در برابر 2تا باخت البته یکیش خیلی دراماتیک بود. اگه به بردهای با لطف داوریتون و صد البته دوپینگ 2تا بازیکنتون که اثبات شد مینازین جایی برای بحث و کل کل باقی نمیمونه. لازم به ذکره تست دوپینگ فقط از 2 یا 3 بازیکن گرفته میشه و چه بسا اگه از هر 11 نفر تست میگرفتن چه نتیجه ای حاصل میشد!
1) شما اگه یکم اطلاعاتت رو در مورد مکمل Jack 3D بیشتر کنی، میفهمی این یه مکمل معمولی بدنسازیه که قبل از تمرین استفاده میشه. حتی مبتدی ترین بدنسازها هم ازین مکمل استفاده می کنن. توی قوانین فیفا هم اومده یک بار استفاده ازین مکمل بخشیده میشه.
2) در مورد اشتباهات داوری باید بگم که گل شما درست بود و در مورد اون بازی حق دارین. ولی راجع به پنالتی و... خواهشاً یکم تفرکتون رو تغییر بدین. شما عادت دارین واستون پنالتی زیاد بگیرند. 5 پنالتی در سالهای اخیر (زارع، نوروزی، معدنچی، شیری، نوری) به ذکر دو مورد بسنده می کنم. پنالتی ای که طالبلو از شیری گرفت و برگشتش رو گل زدید. صحنه رو مرور کنین. دست طالبلو اصلاً به پای بازیکن شما نخورد. مورد دوم خطای منتظری روی کریمی که پنالتیش رو از دست دادید. اونجا هم یه برخورد ساده اتفاق افتاد درحالیکه منتظری به توپ نزدیک تر بود.
3) در مورد تورنومنت بین المللی ولایت هم عرض کنم که بازیهای این جام کاملاً غیر رسمی بود (با وجود تیمی که حتی تیم دوم ناسیونال پاراگوئه هم نبود)
4) فکر می کنم توی تمام دربی های دنیا اول از همه تعداد بردها رو با هم مقایسه می کنن بعد اگه یکی بود راجع به تعداد گل ها صحبت میشه
5) از همه مهم تر، هیچ وقت یادتون نره 6 دربی پشت سرهم که شعار "فوتبال با سیاست، نمیخوایم نمیخوایم" همون موقع به وجود اومد، در شرایطی با اتفاقات عجیب مساوی میشد که در تک تک اون دربی ها استقلال سوار بازی بود و به همه ثابت شد نتایج از پیش تعیین شده بود. چند اتفاق رو یادآوری می کنم:
- بازیکن استقلال گذاشت پاس هم تیمیش از بین پاش رد بشه درحالیکه فرار نوروزی رو دید. نوروزی حین دربیل طالبلو خودش رو به زمین انداخت درحالیکه به هیچ وجه برخوردی با او نداشت و جالب اینکه
طالبلو هیچ اعتراضی نکرد!
- ورود علی علیزاده به بازی و اون هند معروف که دیگه نیازی به توضیح نداره و تک به تک هایی که سیاوش اکبرپور به آسمون میزد تا بازی مساوی تموم شه
...
آمار نتیجه ها
تورنمنت بازی برد استقلال تساوی برد پرسپولیس
لیگ ۶۷ ۲۰ ۳۲ ۱۶
جام حذفی ۳ ۱ - ۲
دوستانه ۵ ۲ ۳ ۰
مجموع ۷۵ ۲۴ ۳۳ ۱۸