• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

'''فروش تبلت ها و موبایل های چینی (فقط موارد موجود در داخل ایران)'''

rahnemoun

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
آیا تبلت با دو سیستم عامل (ویندوز و آندروید) موجود هست که مثلا موقع بالا آمدن یکی از این 2 نوع رو انتخاب و کار کنیم؟؟؟

ضمناً آقای محیاری، شماره تماستون رو برام نفرستادید.

مرسی - رامین

soosan22

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
سلام لطف کنید قیمت تبلت Huawei MediaPad 10 FHD WiFi + 3G 8GB را بدهید. ضمنا اگر ممکنه یه مقایسه فنی هم با تبلت Onda V972 بکنید و مزایای هریک را اعلام کنید ممنون میشم. اگر ممکنه زودتر جواب بدهید . چون خرید یکی از این دو تا رو دارم. مخصوصا در مورد سی پی یو هر کدام بصورت فنی توضیح بدهید. چون سی پی یو cortex A9 رو که در Huawei MediaPad 10 FHD استفاده شده تا حدودی می شناسم ولی سی پی یو استفاده شده در Onda V972 را نه.

ahram

Registered User
لایک‌ها
29
سلام لطف کنید قیمت تبلت Huawei MediaPad 10 FHD WiFi + 3G 8GB را بدهید. ضمنا اگر ممکنه یه مقایسه فنی هم با تبلت Onda V972 بکنید و مزایای هریک را اعلام کنید ممنون میشم. اگر ممکنه زودتر جواب بدهید . چون خرید یکی از این دو تا رو دارم. مخصوصا در مورد سی پی یو هر کدام بصورت فنی توضیح بدهید. چون سی پی یو cortex A9 رو که در Huawei MediaPad 10 FHD استفاده شده تا حدودی می شناسم ولی سی پی یو استفاده شده در Onda V972 را نه.
سلام
به شخصه از همه نظر v972 رو ترجیح می دم ، تبلت هواوی GPU ش سازگاری با بازی های HD رو نداره برعکس تبلت اوندا نقطه قوتش GPU قوی اون هست ...
در مورد CPU هم تغییری که اتفاق افتاده معماری اون A7 هست که معماری جدیدتری هست نسبت A9 مصرف خیلی کمتری داره نسبت به اون با بازدهی نسبتا مشابه
در کل تنها برتری هواوی GPS و سیم کارت خور بودنش هست که از داخل تهیه اش کنید به صرف تره قیمتش
سلام
آیا تبلت با دو سیستم عامل (ویندوز و آندروید) موجود هست که مثلا موقع بالا آمدن یکی از این 2 نوع رو انتخاب و کار کنیم؟؟؟

ضمناً آقای محیاری، شماره تماستون رو برام نفرستادید.

مرسی - رامین
یه همچین چیز هایی هست ولی متاسفانه نمی تونیم تهیه اشون کنیم ...
پخ شد ...
830 ت می شه در صورت موجود بودن ...
میدونم جاش نیست ولی خواستم از آقای محیاری واسه پیگیریا و صبرشون برای جواب سوالا (چ پخ و چ sms) تشکر کنم
biggrinsmiley.gif
دوستانی ک تاحالا خرید نداشتن بدونن ایشون واقعا قابل اعتماد هستن و تبلت صحیح و سالم ب دستشون میرسه
با تشکر:blush:

خواهش می کنم ، لطف دارین ...

medza

Registered User
لایک‌ها
22
سلام اقا اهرام الان شما با دلار چند تومن حساب میکنید؟ خواهشا ادرس اون سایت که بالا تبلیغ کرده نده چون قیمتش هیچ ربطی به بازار نداره و خیلی گرون حساب میکنه.

panzer

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام من تبلت onda v972 رو می خوام سفارش بدم لطفا راهنمایی کنید مچکرم

ahram

Registered User
لایک‌ها
29
سلام اقا اهرام الان شما با دلار چند تومن حساب میکنید؟ خواهشا ادرس اون سایت که بالا تبلیغ کرده نده چون قیمتش هیچ ربطی به بازار نداره و خیلی گرون حساب میکنه.
سلام
ببینید کار ما اصلا با دلار بازار جلو نمی ره ، عملا چجوری می تونیم با دلار فیزیکی کار کنیم !؟ ...
خرید ها با دلار پیپال انجام می شه که میانگین قیمت همون سایت هست ...

سلام
پخ شد
خوب بفروشی دوست عزیز :)
تشکر دوست من
سلام من تبلت onda v972 رو می خوام سفارش بدم لطفا راهنمایی کنید مچکرم
سلام پخ شد ...

ahram

Registered User
لایک‌ها
29
سلام تفاوت onda v801 811 812 درچیه? منظور ( مدل Quad Core 801 811 )

مشخصاتشون به جز دوربین تو هیچی فرق نداره !

Buy Onda Android Tablet PC - Wholesale Onda Tablet PC Onda Android 4.0 Online for Sale

سلام
تفاوت 812 با 811 فقط دوربین هست و 811 با 801 هم صفحه نمایش IPS هست
البته احتمال داره تو حجم باتری هم تفاوت داشته باشن که اطلاعات دقیق هنوز پخش نشده ...

ali3250

Registered User
لایک‌ها
63
سلام
بین تبلت های چینی با کیفیت ترین صفحه نمایشو کدوم داره؟
میخوام خوش دستو سبک باشه باتری هم خیلی قوی !
چون برا فیلم دیدن میخوام
قیمت حدودا تا 1
یه سوال دیگه
اینایی که زدین رتینا هست دقیقا همونیه که اپل میزنه ؟!
یا فقط اسمشه ؟

مرسی

cyres

Registered User
لایک‌ها
673
ابر شهــر،خاک وطن من♥ส็็็็็็็็็็็็็็็نیشابــور منส
سلام
یه تب تا حدود 700 تومن
بدون سیم کارت
کیفیت ش هم خوب باشه(اذیت نکنه آدم رو!)
شما کدوم رو پیشنهاد میکنید؟

Hamid Miran

Registered User
لایک‌ها
51
سلام
داداش میشه لطف کنی چند تا سایت خارجی خوب معرفی کنی برای گرفتن بازی های اچ دی؟

همینطور لطف کنید شما که وارد هستید در قسمت بحث و گفتگو در مورد تب لت های همین انجمن یک تاپیک بزنید و نحوه عوض کردن و به روز کردن تبلت ها رو هم آموزش بدید و به سوالات بچه ها پاسخ بدید
مثلا من بلد نیستم چطوری میشه تبلت رو که ورژن چینی داره و چند تا از برنامه های توش نوشته های چینی داره رو بتونم ورژن انگلیسی کنم
یا مثلا به روز کردن ورژن اندروید و ...
اگه همچین تاپیکی بزنید خیلی خوب میشه و استقبال هم میشه
ممنون

sikad

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
قربان آفر خورده بالای 9 اینچ چیزی گیر نیاوردی؟

madia

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام.دوست گرامی قیمت این تبلت چند در میاد؟
[h=1]Freelander PD10 Typhoon[/h]MTK6577 Cortex A9 Dual Core Freelander PD10 Typhoon Android 4.0.4 tablet pc dual camera 3g gps/blake-in Tablet PCs from Computer & Networking on Aliexpress.com
شما نکته منفی در موردش ندیدید؟سایتای روسی که ازش تعریف کردن!یه سوال دیگه.الان از همه تبلتها 100 تومن گمرک میگیرن؟این تبلتو حداکثر چقدر گمرک میگیرن؟با توجه به تعطیلات چند روزه میرسه؟

arvin2007

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
قیمت این گوشی رو میخاستم
http://android-sale.com/goophone-i5.html
ممنون

aslanmajidi

Registered User
لایک‌ها
2
بهترین تبلتی که تو این لیست دارم میبینم N70HD هست . رزولوشن عالی با قیمت بسیار مناسب . چندتا بررسی ویدئویی ازش دیدم عالیه . پیشنهاد اول به همه اونایی که یه تبلت توپ میخوان

smart.pro

Registered User
لایک‌ها
652
دادا تبلت سیم کارت خور تا 700 چی پیشنهاد میدی ؟!

مظلوم

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0

hosina

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
تبلت سیم کارت خور چی پییشنهاد میکنید؟ و قیمت

بالا