ارزان ترین مدل 4 هسته ایی که البته بلوتوث داشته باشه رو معرفی و قیمتش رو معرفی میکنید ممنون
سلام. تبلت Onda V972 رو قیمت پیش فروشش رو 993 هزار تومان اعلام کرده اید در حالیکه قیمت جهانی آن 249.99 دلار است یعنی با احتساب دلار 3000 تومان هم می شود 750 هزار تومان ولی قیمتی که شما داده اید 243 هزار تومان گرانتر است . علتش چیست؟ لینک خرید از سایت معتبر خارجی:
Onda V972 - Apple iPad 4th Generation Alternative - Allwinner A31 Quad Core Chipset 8-Core GPU 3rd Gen 9.7 inch IPS 2048X1536 Retina Display Android 4.1 OS Tablet PC 4K-HDMI 2GB DDR3 Ram 16GB Nand Flash Dual Camera M.R.P.$499.99 On Sale Now $249.99 |
لطفا زودتر پاسخ بدهید. ممنون.
تا اونجا که من اطلاع دارم...
قیمت جهانی 240 دلار+30 دلار هزینه پست میشه حدود 270 دلار. که دلار پیپال (اینترنتی) هم نرخ امروز حدود 3500-3600 هست (و با دلار بازار تفاوت داره) که ضرب کنید میشه حدود 945 هزارتومان. آقای محیاری سالم رسیدن تبلت رو تضمین میکنند+با پست معتبری میفرستند + درصدی سود فروشنده + تعدادی لوازم جانبی هم ظاهرا ارائه میدن روی برخی تبلت ها. که تقریبا همون 990 تومان میشه.
حالا خودشون هم لطف کنند دقیقتر بگن که موردی نباشه...
با سلام مجدد. آیا امکان خرید اینترنتی با دلار بازار آزاد وجود ندارد؟ چرا که سایتهایی مثل ایران شیپینگ تبلتهاشونو با احتساب دلار بازار آزاد قیمت گذاری می کنند و اتفاقا اونا هم تبلتهای تست شده و معتبر چینی رو با مزایایی که شما از اونا اسم بردید ارائه می کنند.
ببینید شما برای پرداخت اینترنتی نیاز به کریدیت کارت دارید و باید دلار آزاد رو با کارمزد به دلار اینترنتی تبدیل کنید و پرداخت رو انجام بدید.نرخ ها متفاوت+کارمزدها متفوت...
اجازه بدید خود جناب محیاری دقیقتر هزینه ها رو میدونن بگن. چون مثلا ایشون از پست سنگاپور استفاده میکنند که 10روزه میرسه و کمی مبلغش بیشتره. بعد میتونید مقایسه کنید و هرکجا که مناسبتر بود سفارش بدید.به هرحال اگر همه چیز مساوی باشه خوب عقل سلیم میگه که هزینه کمتری رو کنید بهتره. مگر اینکه در خدمات و تضمین سالم بودن کالاها و ... فروشنده ای بهتر عمل کنه و تفاوت قیمت ایجاد بشه. که حالا خوب میشه خودشون هم توضیحات رو دررابطه با کیفیت کارشون بگن
لطفا قیمت باارسال به اهواز و چه تضمینی هست که کالا بهما برسد Onda V812
ضمن تشکر از شما دوست عزیز به خاطر پاسخ سریعتون. لیکن پاسخ شما برای بنده قانع کننده نیست. چون همانطور که قبلا هم عرض کردم سایتهایی نظیر ایران شیپینگ هم خریدشون از ظریق اینترنت هست ولی همون سایتها در پاسخ به سوالات کاربرانشون در مورد قیمت تبلتها مبنای قیمت گذاری رو دلار بازار آزاد در نظر می گیرند ضمن اینکه اونها هم تضمین سالم رسیدن کالا و ... رو چاشنی فروششون می کنند و دو روش پست هم دارند که یکی از اونا پست سنگاپور هست. گذشته از این هدف بنده مقایسه نیست بلکه ابهامی است که با پاسخ های شما دوست عزیز رفع نشده است.
با سلام مجدد. آیا امکان خرید اینترنتی با دلار بازار آزاد وجود ندارد؟ چرا که سایتهایی مثل ایران شیپینگ تبلتهاشونو با احتساب دلار بازار آزاد قیمت گذاری می کنند و اتفاقا اونا هم تبلتهای تست شده و معتبر چینی رو با مزایایی که شما از اونا اسم بردید ارائه می کنند.
دوست عزیز سلام. من بیش از 6-5 ماه هست که با آقای محیاری و ایران شیپینگ آشنا هستم. توی این مدت همیشه و بدون استثنا، قیمت های ایران شیپینگ اختلاف قیمت فاحشی با قیمت های آقای محیاری داشته و خیلی بیشتر بوده. بله ایران شیپینگ ادعا می کنه که قیمت هاش بر اساس دلار بازار هست ولی قیمتی که ارائه میده مهمه نه این ادعا ها. مقایسه ی شما اصلاً اصولی و منطقی نیست، توی یک مقایسه اصولی شما باید دو آیتم هم ارز رو مقایسه کنید، بنابراین شما قیمت تبلتی رو که میخواید (با احتساب نوع پست و لوازم جانبی) از ایران شیپینگ استعلام کنید و بعد مقایسه کنید، مسلماً این طوری به نتیجه ای می رسید که تصمیم گیری براتون راحته، چرا که می بینید کدوم قیمت پایین تره و همون رو انتخاب می فرمایید. ضمناً من از ضمانتی که آقای محیاری برای تبلت هاشون ارائه میدن استفاده کردم و 100٪ درصد راضی هستم و ایشون رو از هر لحاظ تأیید می کنم و معامله با ایشون رو نه تنها مطمئن میدونم بلکه مایه ی افتخار بنده هم هست.ضمن تشکر از شما دوست عزیز به خاطر پاسخ سریعتون. لیکن پاسخ شما برای بنده قانع کننده نیست. چون همانطور که قبلا هم عرض کردم سایتهایی نظیر ایران شیپینگ هم خریدشون از ظریق اینترنت هست ولی همون سایتها در پاسخ به سوالات کاربرانشون در مورد قیمت تبلتها مبنای قیمت گذاری رو دلار بازار آزاد در نظر می گیرند ضمن اینکه اونها هم تضمین سالم رسیدن کالا و ... رو چاشنی فروششون می کنند و دو روش پست هم دارند که یکی از اونا پست سنگاپور هست. گذشته از این هدف بنده مقایسه نیست بلکه ابهامی است که با پاسخ های شما دوست عزیز رفع نشده است.
با سلام.
جناب محیاری تبلت من (( محموله اول )) هم رسید. از لحاظ قدرت و کیفیت با آیپد تفاوتی ندیدم . ( آیپد 2 هم دارم )
ضمن عرض تشکر دوست عزیز بابت پیگیریهای مستمرتون از ابتدا تا انتها.
در ضمن این سایت به دلائل مختلف قابل مقایسه با ایران شیپینگ نیست و بخاطر جلوگیری از بحثهای احتمالی از بروز آنها خود داری میکنم که جناب محیاری در جریان هستند .
با تشکر
کسی نیست جواب مارابدهد
از اوندا تبلت V712 هست ، دوستان از سفارشش راضی بودن و مشکلی نبوده تا الانتبلت از AINOLتورنج 550 هست ONDA چطور؟
این تللت TELCAST چطوریه
حتما ...سلام.
Ampe A10 Quad-core اگه افر خورد لطفا بگید.رنگ مشکی
شما که دیگه خودتون تاپیک دارین دیگه چرا ؟میتونین تبلت هارو از ما سفارش بدین البته تبلت های دارای گارانتی رو ما میفرستیممیتونین به تاپیک ما مراجعه کنیدموفق باشید
سلامViewSonic ViewPad N710 Quad Core Tablet PC 7 Inch IPS Screen Android 4.0 16GB Bluetooth GPS Black
سلام آقای محیاری اینو چند برا ما میزنی؟با توجه به خرید قبلیمون که 2تا تکلست گرفتم خیلی راضیم![]()
قیمت پست اول آپدیت هست ، تضمین رسیدن تبلت بهتون می شه (همونطور که تا امروز مشکلی از این لحاظ نبوده خدا رو شکر)لطفا قیمت باارسال به اهواز و چه تضمینی هست که کالا بهما برسد Onda V812
سلامسلام. تبلت Onda V972 رو قیمت پیش فروشش رو 993 هزار تومان اعلام کرده اید در حالیکه قیمت جهانی آن 249.99 دلار است یعنی با احتساب دلار 3000 تومان هم می شود 750 هزار تومان ولی قیمتی که شما داده اید 243 هزار تومان گرانتر است . علتش چیست؟ لینک خرید از سایت معتبر خارجی:
Onda V972 - Apple iPad 4th Generation Alternative - Allwinner A31 Quad Core Chipset 8-Core GPU 3rd Gen 9.7 inch IPS 2048X1536 Retina Display Android 4.1 OS Tablet PC 4K-HDMI 2GB DDR3 Ram 16GB Nand Flash Dual Camera M.R.P.$499.99 On Sale Now $249.99 |
لطفا زودتر پاسخ بدهید. ممنون.
سلامبا سلام.
جناب محیاری تبلت من (( محموله اول )) هم رسید. از لحاظ قدرت و کیفیت با آیپد تفاوتی ندیدم . ( آیپد 2 هم دارم )
ضمن عرض تشکر دوست عزیز بابت پیگیریهای مستمرتون از ابتدا تا انتها.
در ضمن این سایت به دلائل مختلف قابل مقایسه با ایران شیپینگ نیست و بخاطر جلوگیری از بحثهای احتمالی از بروز آنها خود داری میکنم که جناب محیاری در جریان هستند .
با تشکر