نیازمند یک نفر مسلط به فتوشاپ و آکروبات ریدر و همچنین راهنمایی برای چااپ بکنه برام یه فایل رو
کار خاصی نمیخوام انجام بدم. یه دستکاری کوچولوئه که احتمالا واسه کسی که لد باشه کار دو دقیقه هست!
آقا ما دانشجوی ارتباطاتیم
یک درس سه واحدی دارم به اسم گرافیک
که اخرش باید یک مجله درست کنیم بدیم به استاد
من یکی دو تا نشریه الکترونیکی خوب رو که استاد هم پذیرفته رو دانلود کردم و یواشکی دادم به خورد استاد
حالا یکی رو میخوام که صفحه اول و دوم این رو بیاد اسامی رو عوض بدل کنه
بعد هم اگر توانایی داشته باشه یا آشنا داشته باشه جاپ رنگیش کنیم و صحافی. راهنمایی بکنه چیجوری چاپ شه و اینا بهتر در میاد (جنس رو که باید کاغذی باشه)
مجله مورد نظر نشریه اینترنتی گیم فا پلاس هست.
دارم خودم. اگر داشته باشین و دیده باشین که خیلی خوبه.
یعنی یکی دو صفحه توی فایل پی دی اف باید یک اسم من یکی اضافه شه و یه کوچولو تاریخش دستکاری شه (حالا حتی یه مقدر تابلو هم شد عیب نداره. استاده گیر نیست)
و بعدش هم چاپ
کسی هست بتونه این کار رو بکنه؟
توجه:این کار سرقت ادبی نیست! چون هیچ یزی پاک نمیشه! فقط اسم خودم رو میزنم اون گوشه. همین . مطمئنا درک میکنن دوستان.
کار خاصی نمیخوام انجام بدم. یه دستکاری کوچولوئه که احتمالا واسه کسی که لد باشه کار دو دقیقه هست!
آقا ما دانشجوی ارتباطاتیم
یک درس سه واحدی دارم به اسم گرافیک
که اخرش باید یک مجله درست کنیم بدیم به استاد
من یکی دو تا نشریه الکترونیکی خوب رو که استاد هم پذیرفته رو دانلود کردم و یواشکی دادم به خورد استاد
حالا یکی رو میخوام که صفحه اول و دوم این رو بیاد اسامی رو عوض بدل کنه
بعد هم اگر توانایی داشته باشه یا آشنا داشته باشه جاپ رنگیش کنیم و صحافی. راهنمایی بکنه چیجوری چاپ شه و اینا بهتر در میاد (جنس رو که باید کاغذی باشه)
مجله مورد نظر نشریه اینترنتی گیم فا پلاس هست.
دارم خودم. اگر داشته باشین و دیده باشین که خیلی خوبه.
یعنی یکی دو صفحه توی فایل پی دی اف باید یک اسم من یکی اضافه شه و یه کوچولو تاریخش دستکاری شه (حالا حتی یه مقدر تابلو هم شد عیب نداره. استاده گیر نیست)
و بعدش هم چاپ
کسی هست بتونه این کار رو بکنه؟
توجه:این کار سرقت ادبی نیست! چون هیچ یزی پاک نمیشه! فقط اسم خودم رو میزنم اون گوشه. همین . مطمئنا درک میکنن دوستان.