• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کل کل از نوع لیگ برتری -- قوانین در پست اول ( لطفا حتما قبل از فعالیت در تاپیک ، مطالعه نمایید)

به نظر شما نتیجه دربی هفتاد وششم پایتخت کدام گزینه است؟

• Total voters
    65
  • Poll closed .
وضعیت
موضوع بسته شده است.

jabera

Registered User
لایک‌ها
242
ايران رو ٥ قسمت كنيم ٤ پنجم طرفدار پرسپوليس هستند ١ پنجم هم طرفداراي تيم شطرنج بانوان لرستان و تيم استقلال كه با هم رقابت ميكنند سر اينكه كي طرفداراش بيشتر هست ...

مهم طرفدار نیست!
مهم اینه همین طرفدارهای به قول شما کم سپاهان هرسال خوشحال و سربلند هستند.
و همون طرفدارهای میلیاردی پرسپولیس سرافکنده - و به امید فصل بعد:دی

درضمن ما هم اگه سوگولی صدا و سیما بودیم و 30سال پخش مستقیم تلویزیونی داشتیم الان از شما جلو زده بودیم!

سوما پرسپولیس و سپاهان هر2 از یک تیم و بنیه هستند!
پس دیگه از شما توقع نمیره توهین کنی-که به خودت هم بر میگرده

.:smr:.

Registered User
لایک‌ها
4,964
ای بابا تاپیک کل کل هم منحرف شده دیگه :دی
دوستان سپاهانی چطورن ؟ برا بازی بعدی جام حذفی از حالا دارید نقشه میکشید چجوری برید تو کار تطمیع مسئولین :دی
نترسید ماهم راضی هستیم بازی تو اصفهان باشه برا ما فرقی نمیکنه ! ما از این به بعد حریفامون تیم های کره ای و آاس رم ایتالیا و این جور چیزان بهتره تلاش کنید به ما برسید ...

ARYOU

Registered User
لایک‌ها
238
بابا دیگه سپاهان قید قهرمانی لیگ رو زده
آخه لوس میشه هر دفعه ما بشیم
فعلا میدونو میدیم به تیمای سرخابی
گرچه سرخش امید قهرمانی نداره

SeNt from my iphone 1.5 using tapale HD

aghamostafaa

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
18,128
بابا دیگه سپاهان قید قهرمانی لیگ رو زده
آخه لوس میشه هر دفعه ما بشیم
فعلا میدونو میدیم به تیمای سرخابی
گرچه سرخش امید قهرمانی نداره

خودتونم لابد به فتح قله های آسیا می اندیشید ؟ ! :D

m6788

Registered User
لایک‌ها
2,482
آفرین حالا درست شد از قدیم گفتن " کبوتربا کبوتر باز با باز ، کند همجنس با همجنس کل کل:rolleyes:"
سپاهانیا با پرسپولیسیا کل کل کنن چون با این روندی که پیش گرفتن به زودی زود با قرمزا قرین پایین جدول میشن ما هم با طرفدارای آ اس رم کل کل میکنیم:).

jabera

Registered User
لایک‌ها
242
اون زمان كه پرسپوليس طرفداراش بيست مليون بود شما اصلا وجود خارجي نداشتيد پس لطفا نوكتون رو ببنديد و جيك جيك نكنيد

خواهش میکنم-فقظ خواهش میکنم بری تاریخ تاسیس سپاهان را ببینی
بعد هم تاریخ تاسیس پرسپولیس

تا بفهمی وقتی سپاهان داشت فوتبال میکرد پرسپولیس فقط توی تخت جمشید بود و بس.

Registered User
لایک‌ها
4,964

باریکلا ! احسنت ! آفرین ! موافقم
ولی اون موقع که استقلال فوتبال بازی میکرد هنوز توپ به اصفهان نرسیده بود !

jabera

Registered User
لایک‌ها
242
فقط جهت اطلاع عرض کنم

تاریخ تاسیس 3تیم ایران:
سپاهان: 1332
استقلال: 1324
پرسپولیس: 1342

راستی میدونستید نام اصلی تیم استقلال قبل از تاج چی بوده!؟!؟!؟:

دوچرخه سواران:D

jabera

Registered User
لایک‌ها
242
باریکلا ! احسنت ! آفرین ! موافقم
ولی اون موقع که استقلال فوتبال بازی میکرد هنوز توپ به اصفهان نرسیده بود !

حرفتون درسته
ولی وقتی ایران نمیدونست ورزش چی هست،میدان امام را برای بازیهای چوگان ساختند!

درضمن :
یه زمانی هم ایران ابر قدرت دنیا بود.ولی حالا چی!؟؟!
یه زمانی استقلال برای ایران افتخار بود(دستش هم درد نکنه)

ولی الان اسقلال و پرپسولیس توی آسیا فقط مایه تمسخر ایران هستند--جدی میگم

aghamostafaa

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
18,128
حرفتون درسته

درضمن :

مایه ی تمسخر تو آسیا اینه که تیمی تو یه مرحله ی حساس بیاد یه بازیکن غیرمجاز رو بازی بده و بازی رو 3 به صفر ببازه و همون تیم مقابل هم قهرمان بشه .... این بیشتر ضایس :)

Registered User
لایک‌ها
4,964
حرفتون درسته

درضمن :

همه حرفا رو قبول دارم جز بند آخر اونم تا نصفه هاش ( آبرو ریزی پرسپولیس تو آسیا که نگو خدایی بعد از اون 5 تایی شدن رومون نمیشد بگیم پرسپولیس مال ایرانه به خدا !)
استقلال الانش هم تو آسیا سومین تیم هستش من نمیگم فیفا میگه ! حتی تیم های عربستانی و ژاپنی هم با استقلال فاصله دارند قبول کنبم استقلال فقط سر یه بد شانسی نتوسته درست نتیجه بگیره و هر
سال عوامل زیادی دخیل بودن تا نتیجه نگیریم ولی امسال ان شالله تو اسیا قهرمانیم چون تمام فاکتور های لازم رو در اختیار داریم
از دروازه بگیر تا نوک حمله ( این فرزاد حاتمی خعلی مهاجمه به خدا ) فرهاد هم دیگه نگو !
داداش سطح ما از ایران خعلی بالاتر هستش خعلی خعلی !
حالا اگر خواستید بهتون میگم چرا تیمای ایرانی نتیجه نمیگیرن و این هم ضعف برنامه ریزی هستش چون دقیقا فاصله مرحله گروهی و حذفی برابر میشه با پایان لیگ ما و شروع لیگ جدید
خیلی از تیما یار های قدیمی خودشون رو از دست میدن و توان گذشته رو ندارن ( مثل خودتون ) پس تیمایی در آسیا نتیجه میگیرن که ثبات داشته باشن و شما شک نکن تیمی هایی مثل پرسپولیس هیچ وقت تو آسیا نتیجه نمیگرین
قبلا مدیران عامل بیشمار پرسپولیس تا انتهای فصل کلی مربی عوض میکردن و نتیجه نمیگرفتند و خدشون هم کله پا میشدن
خدا رو شکر امسال که رویانیان اومده ( طرح تعویض مربی نو با فرسوده راه انداخته !) ولی بازم نتیجه نمیگیرن چون بازیکن ها رو احساسی خودش جذب کرده ولی خیلی هاشون واقعا بازده نداشتن ولی پول های میلیاردی گرفتن و کاملا
اشباع شدن ...

senator@

Registered User
لایک‌ها
1,662
حرفتون درسته

درضمن :

دیروز اخبار شبکه 3 یه خبری داد هنوزم متعجب این موضوعم
استقال در رده دوم آسیا قرار گرفت:blink::wacko:
اخه تو این چند ساله ما هر چی از این تیم دیدیم تو آسیا شکست بود و شکست(آمار شکست در خانه بیشتر بیرون خانه بود:D )
تو این چند سال اخیر فقط 1 الی 2 بار از گروهش صعود کرد(آخه این AFC چطوری حساب می کنه رده دوم ماله استقلال :blink:)
ما طی این 5 سال گذشته فقط یه بار صعود نکردیم(اونم یک بار زمان علی دایی بود) ما بقی راحت صعود می کردیم پارسال دوم بودیم و سری قبلش به عنوان تیم اول صعود کردیم
الاتحاد بهتر استقال نتیجه گرفت طی این چند سال اما رده این باشگاه از استقال پایینتره:(

millennium

Registered User
لایک‌ها
760
دیروز اخبار شبکه 3 یه خبری داد هنوزم متعجب این موضوعم
استقال در رده دوم آسیا قرار گرفت:blink::wacko:
اخه تو این چند ساله ما هر چی از این تیم دیدیم تو آسیا شکست بود و شکست(آمار شکست در خانه بیشتر بیرون خانه بود:D )
تو این چند سال اخیر فقط 1 الی 2 بار از گروهش صعود کرد(آخه این AFC چطوری حساب می کنه رده دوم ماله استقلال :blink:)
ما طی این 5 سال گذشته فقط یه بار صعود نکردیم(اونم یک بار زمان علی دایی بود) ما بقی راحت صعود می کردیم پارسال دوم بودیم و سری قبلش به عنوان تیم اول صعود کردیم
الاتحاد بهتر استقال نتیجه گرفت طی این چند سال اما رده این باشگاه از استقال پایینتره:(
وقتی ایران بهترین فدراسیون آسیا شده دیگه جای تعجب نداره این رده ی استقلال :D
حذف شدن تیم ها تو آسیا خودش امتیاز داره :D
همه حرفا رو قبول دارم جز بند آخر اونم تا نصفه هاش ( آبرو ریزی پرسپولیس تو آسیا که نگو خدایی بعد از اون 5 تایی شدن رومون نمیشد بگیم پرسپولیس مال ایرانه به خدا !)
شما که تیمت تو ایران 6 تایی شده با افتخار میگی استقلالی هستی :D
معیار افتخار برای شما 6 گل به بالا خوردن هست :D
پرسپولیس نتونست به حد نصاب برسه :eek:

Registered User
لایک‌ها
4,964
برادر سناتور عزیز !
این آمار رو کمیته تاریخ و آمار فیفا میده که خدا رو شکر اصلا شما تو آمار و تاریخ فیفا نبودید ! هنوز نمیدونیم پرسپولیس تیم چندم آسیا هستش !
در ضمن دوم نیستیم و سوم هستیم ! ولی تو جهانی 107 جهان و بالاتر از آس رم ایتالیا هستیم
البته در زمینه جهانی هم اصلا پیداتون نکردیم !
البته از حق نگذریم سپاهان فقط یه 40 ...50 تا تیم از ما پایین تر هستش که شاید بتونه اختلافش رو کم کنه ولی شما کلی باید تلاش کنید تا فیفا جزء تیم های جهانی حسابتون کنه !
بازم دم سپاهان گرم به خدا !

senator@

Registered User
لایک‌ها
1,662
برادر سناتور عزیز !
این آمار رو کمیته تاریخ و آمار فیفا میده که خدا رو شکر اصلا شما تو آمار و تاریخ فیفا نبودید ! هنوز نمیدونیم پرسپولیس تیم چندم آسیا هستش !
در ضمن دوم نیستیم و سوم هستیم ! ولی تو جهانی 107 جهان و بالاتر از هستیم
البته در زمینه جهانی هم اصلا پیداتون نکردیم !
البته از حق نگذریم سپاهان فقط یه 40 ...50 تا تیم از ما پایین تر هستش که شاید بتونه اختلافش رو کم کنه ولی شما کلی باید تلاش کنید تا فیفا جزء تیم های جهانی حسابتون کنه !
بازم دم سپاهان گرم به خدا !
فیفا از اون روزی که محمد بن همام کار رشوه آغاز کرد از فدراسیون آسیا متنفر شد و این آمار فیفا میشه گفت بدون دقت رده بندی صورت داده:D
فیفا اگه دقت به بازی های انجام شده و برد و باخت های تیم های آسیایی لیگ ایران می کرد این آمار در هم بیرون نمیداد;)
فکرش بکنید استقلال بالاتر از آس رم ایتالیا:wacko: (رم ایتالیا با این همه بازیکن ستاره)
دعا کن تیمت تو جام حذفی به پرسپولیس نخوره
با همین سپاهان تن به یه باخت آبرومندانه بدید سر سنگین تره(تا اینجایی که بالا اومدید مدیون تیم های دسته یکی و دسته دومی هستین)
بازم ما که تیم های لیگ برتری درو کردیم و به اینجا رسیدیم

Registered User
لایک‌ها
4,964
فیفا از اون روزی که محمد بن همام کار رشوه آغاز کرد از فدراسیون آسیا متنفر شد و این آمار فیفا میشه گفت بدون دقت رده بندی صورت داده:D
فیفا اگه دقت به بازی های انجام شده و برد و باخت های تیم های آسیایی لیگ ایران می کرد این آمار در هم بیرون نمیداد;)
فکرش بکنید استقلال بالاتر از آس رم ایتالیا:wacko: (رم ایتالیا با این همه بازیکن ستاره)
دعا کن تیمت تو جام حذفی به پرسپولیس نخوره
با همین سپاهان تن به یه باخت آبرومندانه بدید سر سنگین تره(تا اینجایی که بالا اومدید مدیون تیم های دسته یکی و دسته دومی هستین)
بازم ما که تیم های لیگ برتری درو کردیم و به اینجا رسیدیم

داداش کلا با حال پست میدی و استدلال های جالبی داری ! :wacko::دی
ولی با آخریا حال نکردم فکر کنم تا حالا همه تیم های لیگ برتری یه بار ازتون رد شدن ! درو کردن پیشکش !
تو جام حذفی هم دعا کنید سریعتر حذف شید چون مدافعاتون در مقابل فرزاد نمیتونن دووم بیارن ( تازه من هنوز فرهاد رو بازی ندادم )
کلا وقتی دیدم محل سکونتت خورده اصفهان خوشحال شدم گفتم سپاهانی هستی ولی فکر نمیکردم به تیم شهرتون به اون خوبی پشت کنی طرفدار یه تیم درجه سوم و دورقمی باشی تیم شهرت خیلی بهتره
راستی قوانین رو که میدونی : ما اجازه نداریم با دو رقمی ها ! کل کل کنیم وگرنه مصی ما رو از آی پی بن میکنه ! دفعه بعد خودت رو یه سپاهانی جا بزن بیا :دی

ARYOU

Registered User
لایک‌ها
238

مهم اینه که از نظر پرسپولیسیا تو همون سال ها که جمعیت ایران 20 میلیون بود اینا 30میلیون هوادار داشتن!
ولی دیگه مهم نیست مثلا واسه یک رقمی شدن تو جدول طی دو فصل گذشته نیاز به معجزه دارن
یا 4تا از سپاهان تو آزادی خوردن
یا 5تا تو آسیا از الغرافه
مهم اون 30میلیونه سال 40 هست که داره به 100میلیون میرسه تو این سال ها :D:D:D:D

ARYOU

Registered User
لایک‌ها
238
داداش کلا با حال پست میدی و استدلال های جالبی داری ! :wacko::دی
ولی با آخریا حال نکردم فکر کنم تا حالا همه تیم های لیگ برتری یه بار ازتون رد شدن ! درو کردن پیشکش !
تو جام حذفی هم دعا کنید سریعتر حذف شید چون مدافعاتون در مقابل فرزاد نمیتونن دووم بیارن ( تازه من هنوز فرهاد رو بازی ندادم )
کلا وقتی دیدم محل سکونتت خورده اصفهان خوشحال شدم گفتم سپاهانی هستی ولی فکر نمیکردم به تیم شهرتون به اون خوبی پشت کنی طرفدار یه تیم درجه سوم و دورقمی باشی تیم شهرت خیلی بهتره
راستی قوانین رو که میدونی : ما اجازه نداریم با دو رقمی ها ! کل کل کنیم وگرنه مصی ما رو از آی پی بن میکنه ! دفعه بعد خودت رو یه سپاهانی جا بزن بیا :دی

آقا اینا که اصفهانین و طرفدار سرخابی به خدا پایه خندس
دلیلشم اینه شما تو دهاتا اروپا هم بری یارو طرفدار تیم دهاتشه و متنفر از تیم پایتخت
بعد اینجا سپاهان 3بار قهرمان شده و کلی افتخار آورده، اومده طرفدار یه تیم تهرونی شده !
:banghead::banghead:

Registered User
لایک‌ها
4,964
مهم اینه که از نظر پرسپولیسیا تو همون سال ها که جمعیت ایران 20 میلیون بود اینا 30میلیون هوادار داشتن!
ولی دیگه مهم نیست مثلا واسه یک رقمی شدن تو جدول طی دو فصل گذشته نیاز به معجزه دارن
یا 4تا از سپاهان تو آزادی خوردن
یا 5تا تو آسیا از الغرافه
مهم اون 30میلیونه سال 40 هست که داره به 100میلیون میرسه تو این سال ها :D:D:D:D

داداش خعلی حال کردم با پستت خصوصا اینجاش : (مهم اینه که از نظر پرسپولیسیا تو همون سال ها که جمعیت ایران 20 میلیون بود اینا 30میلیون هوادار داشتن!)...
راستی تو بازی جام حذفی از روتون رد میشیم در حد بنز ( طرح ایجاد انگیزه کل کل برای تیم های تک رقمی ) !

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا