• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کل کل از نوع لیگ برتری -- قوانین در پست اول ( لطفا حتما قبل از فعالیت در تاپیک ، مطالعه نمایید)

به نظر شما نتیجه دربی هفتاد وششم پایتخت کدام گزینه است؟

• Total voters
    65
  • Poll closed .
وضعیت
موضوع بسته شده است.

aghamostafaa

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
18,128
شرمنده از دوستان و مدیران قرار نبود بحث بازیکن های محبوب تیم ها رو وسط بکشیم
میشه شما دقیقا بگین مجیدی واسه چی رفت امارات انم به بهونه دخترش؟؟
خودتون شروع کردین وگرنه من نمیخواستم پای مجیدی رو وسط بکشم خودمم دوسش دارم.....

دشمنت شرمنده ....

شما تیمت رده ی چند جدوله ؟؟ !!! ;)

به مروری بکنی میبینی که بحث فرهاد مجیدی از طرق همسنگرای خودت به وسط کشیده شد و جوابیه ی دوستان فقط نوعی دفاع از خود بود ... همین ....

دایی فرامرز حرف خوبی زد ... مجیدی اینقدر تعصب داشت که گفت توی ایران فقط واسه استقلال بازی میکنه و عمل هم کرد .... برعکس بعضی ها که بشون اشاره هم شد.

در مورد تیام هم الله اعلم ... گناه کسی رو نشوریم بهتره .... وقتی از چیزی خبر نداریم بهتره بگیم خبر نداریم تا اینکه بخوایم یه بهتون بش بچسبونیم .... چیزی که واضحه و میشه راجع بهش نظر داد همون بازی کردن کریمی در استیل آذین و خیلی چیزای دیگس .... لااقل مجیدی حاضر شد به خاطر هوادارای استقلال بیاد زیر چتر کسی که اختلافاتشون آشکار بود ... ولی کریمی چی ؟؟؟

shaha

Registered User
لایک‌ها
292
////
:D
عزیز دل من اون روزی ک کریمی واسه استیل بازی میکرد و نیومد پرسپولیس ب خاطر وجود ی عده ادم تو راس تیم بود ک نمیتونست باهاشون کنار بیاد،اخه شما کجای تاریخ فوتبال ایران هستین ک انقد کری میخونین.
ی مرور کنین بازیهاتون رو و اشتباه خود جوش داوری رو ببینین و از امتیازاتتون کم کنین،دوباره سابقتون تکرار میشهوو میرید دسته 3 ،همونجایی ک ی بار قهرمان شدین.
راستی دوستای گلم اون سالی ک شما تشک سازی فیلیپین رو بردین و قهرمان اسیا شدین ما قهرمان جهان رو بردیمو شما رو 6تایی کردیم.
ی چیز دیگه تاحالا این شمایید ک سابقه دسته 3 رفتنو 13 جدول شدن رو دارین نه ما.
و اینک هیچوقت خودتون رو با ما مقایسه نکنین.
همیشه بهترینهای ایران و اسیا پرسپولیسی بودن.
واسه ختم صحبتهام هم عکس زیر رو ببینین و ب احترامش پاشید وایسید.
واسه بازیکنای شمام خدا نگیره ازشون کشورهای دوست و همجوار خلیج همیشه پارس رو.
:D
;)

http://aksup.ir/viewer.php?file=ngyz6nqjvsr4fvpiw1wo.jpg

Sent from my GT-P3100 using Tapatalk 2

Last edited by a moderator:

F A R A M A R Z

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,642
شرمنده از دوستان و مدیران قرار نبود بحث بازیکن های محبوب تیم ها رو وسط بکشیم
میشه شما دقیقا بگین مجیدی واسه چی رفت امارات انم به بهونه دخترش؟؟
خودتون شروع کردین وگرنه من نمیخواستم پای مجیدی رو وسط بکشم خودمم دوسش دارم.....

اسمتون رو نمی دونم ولی این بحث من نگفتم که ! پرسپولیسی ها گفتند فرهاد به خاطر پول و .. رفت قطر بازی کرد . خوب منم یاداوری کردم بازیکن های پرسپولیس هم که ایشون مثال زده بودند هم به خاطر همین رفتند امارات و .. بازی کردند و اصلا هم اشکال نداره !
کریمی ، مهدوی کیا و ... بازیکن های بزرگی بودند و هستند و در آینده هم خواهند بود :) ولی وقتی بچه های پرسپولیسی بحث غیرت و تعصب رو با این چیز ها می سنجند باید بهشون یاداوری کنند که اول تو تیم خودتون یه نگاه بندازید بعد صحبت از این کنید اسطوره های ما اینطور هستند و بازیکن های شما اینطور :)

مثلا مجتبی جباری اینطور گفت و اینکار رو کرد :)

بابا غیرت وقتی معنی داره که تیمی که هنوز بازیکناش پولشون رو نگرفته اند و هزارتا مشکلات دیگه دارند تیمشون صدر جدول هست نه بازیکن های که اول فصل تازه به اضافه پولشون یک بی ام و هم گرفتند ولی تیمشون 11 جدول هست !!

aghamostafaa

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
18,128
بابا غیرت وقتی معنی داره که تیمی که هنوز بازیکناش پولشون رو نگرفته اند و هزارتا مشکلات دیگه دارند تیمشون صدر جدول هست نه بازیکن های که اول فصل تازه به اضافه پولشون یک بی ام و هم گرفتند ولی تیمشون 11 جدول هست !!

خداییش این یه جمله رو باید آب طلا گرفت و زد سر در باشگاه پرسپولیس

دمت گرم دایی فرامرز .... نمیای ، نمیای .. وقتیم میای اینجوری میای .... بابا من قلبم ناخوش احوالِ ... نکن این کارا رو :)

با این جملت بلایی سرم آوردی که همین الان میرم تو تاپیک فروش لایک و 10 هزار تا لایک برات میخرم ... آخه یدونه لایک چجوری میتونه رضایت بنده از اون جمله رو برسونه ؟!!! :)

shaha

Registered User
لایک‌ها
292
اسمتون رو نمی دونم ولی این بحث من نگفتم که ! پرسپولیسی ها گفتند فرهاد به خاطر پول و .. رفت قطر بازی کرد . خوب منم یاداوری کردم بازیکن های پرسپولیس هم که ایشون مثال زده بودند هم به خاطر همین رفتند امارات و .. بازی کردند و اصلا هم اشکال نداره !
کریمی ، مهدوی کیا و ... بازیکن های بزرگی بودند و هستند و در آینده هم خواهند بود :) ولی وقتی بچه های پرسپولیسی بحث غیرت و تعصب رو با این چیز ها می سنجند باید بهشون یاداوری کنند که اول تو تیم خودتون یه نگاه بندازید بعد صحبت از این کنید اسطوره های ما اینطور هستند و بازیکن های شما اینطور :)

مثلا مجتبی جباری اینطور گفت و اینکار رو کرد :)

داداش فرامرز اینک شما اعتراف ب بزرگی بازیکنای پرسپولیس میکنین ی نقطه عطفیست واقعا :دی
اما اینک رفتن تیمهای عربی،ی کوچولو ب گذشته گذر کنین متوجه میشین ک اون روز هیچ بازیکنی مستقیم ب اروپا نمیرفت و متاسفانه تو کشورهای عربی باید خودشو نشون میداد.ولی خب بازکنای شما اونجا ب دلیل خوبی اب و هوا سکنی میگزیدن و بازیکنای ما کوچ میکردن ب بهترین تیم های اروپا.

اینک پول نگرفتین قضیش مث قرارداد با نکونامتونه،اینک گفتین ب اندازه سقف بهش پول دادین،حتی ی بچه شیرخواره هم متوجه میشه این حرف کاملا دروغه.پس اینک میگن پول نگرفتیمو خیلی روش مانور نده،بالاخره باید مطرح بشه تا پول سریعتر بهشون تزریق بشه از پس قرارداد نکو بربیان.
و اینک تیم ما اینجاست ب خاطر اون مردکیه ک هممون رو اذیت کرد،جوجه رو هم اخر فصل میشمرن،11تا بازی از 15 تا بازیمون تو تهرانه.یکیشم با شماست ک بهتره انصراف بدین اینجوری 3صفر میشه اما اگه بازی کنین حوادث تلخ گذشته واستون تکرار میشه.
:))
;)

aghamostafaa

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
18,128
داداش فرامرز اینک شما اعتراف ب بزرگی بازیکنای پرسپولیس میکنین ی نقطه عطفیست واقعا :دی
اما اینک رفتن تیمهای عربی،ی کوچولو ب گذشته گذر کنین متوجه میشین ک اون روز هیچ بازیکنی مستقیم ب اروپا نمیرفت و متاسفانه تو کشورهای عربی باید خودشو نشون میداد.ولی خب بازکنای شما اونجا ب دلیل خوبی اب و هوا سکنی میگزیدن و بازیکنای ما کوچ میکردن ب بهترین تیم های اروپا.

اینک پول نگرفتین قضیش مث قرارداد با نکونامتونه،اینک گفتین ب اندازه سقف بهش پول دادین،حتی ی بچه شیرخواره هم متوجه میشه این حرف کاملا دروغه.پس اینک میگن پول نگرفتیمو خیلی روش مانور نده،بالاخره باید مطرح بشه تا پول سریعتر بهشون تزریق بشه از پس قرارداد نکو بربیان.
و اینک تیم ما اینجاست ب خاطر اون مردکیه ک هممون رو اذیت کرد،جوجه رو هم اخر فصل میشمرن،11تا بازی از 15 تا بازیمون تو تهرانه.یکیشم با شماست ک بهتره انصراف بدین اینجوری 3صفر میشه اما اگه بازی کنین حوادث تلخ گذشته واستون تکرار میشه.
:))
;)

شما ؟؟؟ !!!!

ایشالا وقتی اومدید تو نیمه ی بالای جدول خودت جواب خودتو میدی :D

Last edited:

shaha

Registered User
لایک‌ها
292
شما ؟؟؟ !!!!

ایشالا وقتی اومدید تو نیمه ی بالای جدول خودت جواب خودتو میدی :D

اره خب،
خیلی دور نیستشا.
اون سالی هم ک قهرمان شدیم 9امتیاز از صدر عقب بودیم.
6امتیاز هم کسر کردن از تیممون اما نتونستن قهرمانی رو ازمون بگیرین.شمام خیلی دلخوش ب اون بالا نباشین.
خدا نگیره ازتون قرعه کشی خودجوش مسابقات ک 8تا بازی اولتون تو تهران بودو ،خودجوش داوری ب نفعتونه دیگه.

من ب داوریمون اعتماد کامل دارما اینا فقط سهویه و از خوش شانسی شماست دیگه.
;)

.....

یکی از دوستان گل سالمی رو ک نوری زدو با کارت قرمزی ک داده نشد مقایسه میکنه.
اخه این کجا اون کجا،
هنوز ی سال هم نشده ده نفره 3 تا خوردینا.
پس بیشتر تامل کنین.
اینم فرمولش:
10+10+3=
ایمون زاید

:)))

aghamostafaa

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
18,128
اره خب،
خیلی دور نیستشا.
6امتیاز هم کسر کردن از تیممون اما نتونستن قهرمانی رو ازمون بگیرین.شمام خیلی دلخوش ب اون بالا نباشین.
خدا نگیره ازتون قرعه کشی خودجوش مسابقات ک 8تا بازی اولتون تو تهران بودو ،خودجوش داوری ب نفعتونه دیگه.

;)

.....

اخه این کجا اون کجا،
پس بیشتر تامل کنین.
اینم فرمولش:
10+10+3=
ایمون زاید

آخه بحث مقایسه نیست که ... بحث اینه که داوری اشتباه میکنه ... حالا توی اون صحنه که با چشم غیر مسلح هم دیده نمیشد این اشتباه به ضرر پرسپولیس بود و جای دیگه که خیلی راحت دیده میشد مثل همون اخراج بادامکی یا گل گهر توی آزادی و ... به نفع پرسپولیس ...

شاید یادت بیاد فینال جام حذفی که پرسپولیس استقلال رو برد ضربه ی آرنج افشین پیروانی موقع ضربه ی کرنر توی صورت بازیکن استقلالو ... خب حالا که چی ؟ من بیام بگم اون بازی باید افشین اخراج میشد و هزار تا اتفاق دیگه توش میفتاد و .... نه بابا ... ما بازی رو باختیم و الانم دیگه هیچکس اون ضربه ی آرنج رو یادش نمیاد ...

در مورد قرعه کشیم که نمیدونم کی انداخته سر زبونتون باید عرض کنم که موقع قرعه کشی نماینده های هر تیم حضور دارن .... دیگه نمایندتون خیلی باید گلابی بوده باشه که در حضورش اینجوری بخواد حرکت خودجوش انجام بشه.

jabera

Registered User
لایک‌ها
242
/////

فقط توهین و توهین
توی این 2 روز از طرفدارهای استقلال و پرسپولیس فقط smrrms710 را دیدم که مردونه و اصولی حرف میزنهبقیه همه یا غیر اصولی یا غیر منطقی حرف میزنند.

شماها با همون بازیکن های با غیرتتون زندگی کنید.
ماهم با جام هامون!و افتخاراتمون

حداقل این را میدونیم اگه فولاد مبارکه پول بهمون میده(که بیت الماله)،پول مردم دود نمیشه

ولی شما ها چی که هرسال چندین میلیادر پول بیت المال را نابود میکنید!!!

بازیکن با غیرت میخواهید بهتون معرفی کنم که عمرا نتونید یه گاف هم ازش بگیرید!؟!؟
برید درباره نویدکیا مطالعه کنید تا بفهمید به کی میگند با غیرت

Last edited by a moderator:

dreamypixy

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
12,610
دوست عزیز خواهشا نگو که پول فولاد مبارکه واسه بیت المال نیست! اونم پول مردمه چه فرقی داره! اتفاقا همین باشگاه سپاهان بود که با پشتوانه پول فولاد مبارکه استارت هزینه های میلیاردی در فوتبال ایران رو زد. تو فوتبال ایران تقریبا اکثر باشگاهها دولتی هستن و از پول بیت المال استفاده میکنن.
تنها تفاوت تیمهای پرطرفدار اینه که از طرفداراشون میتونن کسب درآمد کنن مثلا اگه فقط 1 میلیون نفر طرفدار مثلا کارت هواداری باشگاه به ارزش 10 هزار تومان بخره میشه: 10 میلیارد تومان. الان پرسپولیس داره همین کار رو میکنه و این سیاستشون باعث شده درآمدهای باشگاه زیاد شه. البته کمک دولتی هم میگیرن. اینجور کسب درآمد به تعداد طرفدار و البته درصد علاقه مندیشون بر میگرده که پرسپولیس در بین بقیه باشگاهها در این زمینه در صدر قرار داره. اینو میشه توی همه نظر سنجیهای تلویزیونی هم دید.

jabera

Registered User
لایک‌ها
242
دوست عزیز خواهشا نگو که پول فولاد مبارکه واسه بیت المال نیست! اونم پول مردمه چه فرقی داره! اتفاقا همین باشگاه سپاهان بود که با پشتوانه پول فولاد مبارکه استارت هزینه های میلیاردی در فوتبال ایران رو زد. تو فوتبال ایران تقریبا اکثر باشگاهها دولتی هستن و از پول بیت المال استفاده میکنن.
تنها تفاوت تیمهای پرطرفدار اینه که از طرفداراشون میتونن کسب درآمد کنن مثلا اگه فقط 1 میلیون نفر طرفدار مثلا کارت هواداری باشگاه به ارزش 10 هزار تومان بخره میشه: 10 میلیارد تومان. الان پرسپولیس داره همین کار رو میکنه و این سیاستشون باعث شده درآمدهای باشگاه زیاد شه. البته کمک دولتی هم میگیرن. اینجور کسب درآمد به تعداد طرفدار و البته درصد علاقه مندیشون بر میگرده که پرسپولیس در بین بقیه باشگاهها در این زمینه در صدر قرار داره. اینو میشه توی همه نظر سنجیهای تلویزیونی هم دید.

جlمله اول من را دقیق خوندید!؟!؟
مخصوصا این خط:
حداقل این را میدونیم اگه فولاد مبارکه پول بهمون میده(که بیت الماله)،پول مردم دود نمیشه

من گفتم فولاد مبارکه هم پول بیت الماله
ولی با قهرمانی ها و زیرساختهایی که برای سپاهان بدست اومده جبرانش شده

نه مثل بقیه تیم ها که فقط خرج کردن را بلدند و بس

dreamypixy

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
12,610
خوب من بد برداشت کرده بودم و عذر می خوام. ولی از بابت دود شدن پول مردم فکر میکنم باهاتون موافق نیستم. زمانی پول مردم دود نمیشه که: درآمدزایی وجود داشته باشه - پیشرفت فوتبال در عرصه ملی و باشگاهی در جهان ایجاد بشه و مهمتر از همه باشگاهها خصوصی باشن. در اینکه سپاهان این چند سال خوب کار کرده شکی نیست ولی قبول کنید که بدعت خرجهای میلیاردی رو سپاهان چند سال پیش گذاشت که تقریبا همه بازیکنهای مطرح ایران رو با پول خرید و به تیمش انتقال داد و بقیه تیمها برای عقب نموندن از قافله مجبور شدن هزینه هاشون رو افزایش بدن و پول بیت المال بیشتر حروم شد. بالطبع قیمت بازیکن هم خیلی افزایش یافت اونم واسه بازیکنهایی که اصلا ارزش اینهمه هزینه کردن ندارن.

.:smr:.

Registered User
لایک‌ها
4,964
اره خب،
خیلی دور نیستشا.

;)

.....

اخه این کجا اون کجا،
پس بیشتر تامل کنین.
اینم فرمولش:
10+10+3=
ایمون زاید

داداش با این سه تا پستت که دادی خیلی خندیدم گناه داره روز شهادته به مولا !
شما تو تاپیک کل کل نبودید اطلاع ندارید لطفا چند صفحه قبل رو مطالعه بفرمایید !
تاریخ انقضای لیگ برتری پرسپولیس خیلی وقته تموم شده !
راستی اتفاقا هیچ وقت لازم نبوده بازیکنا برای اینکه برن اروپا حتما تو تیم های عربی بازی کنن تاریخ رو مرور بفرمایید ! بعد پست بدید !! (اصلا از خودتون میگم حقیقی رفت تیم های عربی بعد رفت روسیه ؟)
البته اوضاع برای ما کمی متفاوت هست بازیکنا میرن اروپا تا براشون پلی بشه به استقلال ! مثل جواد مثل آندو و ...
بقیه جوابتون رو هم ارجا میدم به مصاحبه طوفانی حاجی فتح الله ( حاجی گفت توسال 78..79 که دربی بود نیمه اول دو تا بازیکن پرسپولیس اخراج شدند اون موقع بود که همه گفتند پرسپولیس 6 تایی شد رفت ولی بین دو نیمه
ناگهان از بالا ندایی رسید که(( به بازیکنان بگویید در نیمه دوم ارام تر بازی کنند تا اتفاقی رخ ندهد ) وقتی نیمه دوم تیم وارد زمین شد همه سوت ها به طرز عجیب و تابلویی شد به نفع پرسپولیس !
و با توجه یه دستور از بالا بازی با نتیجه بدون گل پایان یافت !
پس نتیجه میگیریم اگر ما بازی پنجم رو هم میبردیم که دربی دیگه جذابیت نداشت ! در نتیجه دیگه چیزی از پرسپولیس باقی نمیموند ( البته همین الانشم چیزی باقی نمونده)
اجالتا اگر خواستید پاسخ بدید وقتی پاسخ بدید که حتما تک رقمی شده باشید تا ما هم با فراق بال پاسخ مرحمت نماییم !!

jabera

Registered User
لایک‌ها
242
خوب من بد برداشت کرده بودم و عذر می خوام. ولی از بابت دود شدن پول مردم فکر میکنم باهاتون موافق نیستم. زمانی پول مردم دود نمیشه که: درآمدزایی وجود داشته باشه - پیشرفت فوتبال در عرصه ملی و باشگاهی در جهان ایجاد بشه و مهمتر از همه باشگاهها خصوصی باشن. در اینکه سپاهان این چند سال خوب کار کرده شکی نیست ولی قبول کنید که بدعت خرجهای میلیاردی رو سپاهان چند سال پیش گذاشت که تقریبا همه بازیکنهای مطرح ایران رو با پول خرید و به تیمش انتقال داد و بقیه تیمها برای عقب نموندن از قافله مجبور شدن هزینه هاشون رو افزایش بدن و پول بیت المال بیشتر حروم شد. بالطبع قیمت بازیکن هم خیلی افزایش یافت اونم واسه بازیکنهایی که اصلا ارزش اینهمه هزینه کردن ندارن.

من هم با شما موافقم
لیگ ایران هنوز نفهمیده فوتبال یک تجارته-فقط بلده خرج کنه و بس!

ولی خب حداقل سپاهان و تیمهایی مثل ذوب آهن و فولاد خوزستان حداقل یه زیرساختی-یه کاری کردند!

پرسپولیس و استقلال که فقط به فکر جام همون سال هستند(که البته زهی خیال باطل:دی) و بس-و بقیه تیمها!

البته رویانیان فکر کنم داره یه کارای بنیادی برای پرسپولیس میکنه

aghamostafaa

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
18,128
جlمله اول من را دقیق خوندید!؟!؟
مخصوصا این خط:

من گفتم فولاد مبارکه هم پول بیت الماله
ولی با قهرمانی ها و زیرساختهایی که برای سپاهان بدست اومده جبرانش شده

نه مثل بقیه تیم ها که فقط خرج کردن را بلدند و بس
آخه قهرمانی سپاهان واسه کی ارزش داره که بخواد جبران کرده باشه ؟ :D

هوادارای استقلال و پرسپولیس فقط به یه شهر و یه استان محدود نمیشه مثل شما که قهرمان شدنشون مثلا فقط تهرانیها رو خوشحال کنه ....

ضمن اینکه میفرمایید چه ؟ حالا چون سپاهان قهرمان شده از پول بیت المال استفاده ی درست شده و چون 17 تا تیم دیگه قهرمان نشدن پول بیت المال هدر رفته ؟ پس توی اون همه سالی که سپاهان درجا میزد و استقلال و پرسپولیس قهرمان میشدن همین موضوع عینیت داشته یا نه ؟

ضمن اینکه به قول دوستمون استارت پرداخت هزینه های میلیاردی توی لیگ رو سپاهان زد و با ریخت و پاشش باعث ایجاد وضعیت امروز باشگاه های ما شده ....

jabera

Registered User
لایک‌ها
242
آخه قهرمانی سپاهان واسه کی ارزش داره که بخواد جبران کرده باشه ؟ :D

هوادارای استقلال و پرسپولیس فقط به یه شهر و یه استان محدود نمیشه مثل شما که قهرمان شدنشون مثلا فقط تهرانیها رو خوشحال کنه ....

ضمن اینکه میفرمایید چه ؟ حالا چون سپاهان قهرمان شده از پول بیت المال استفاده ی درست شده و چون 17 تا تیم دیگه قهرمان نشدن پول بیت المال هدر رفته ؟ پس توی اون همه سالی که سپاهان درجا میزد و استقلال و پرسپولیس قهرمان میشدن همین موضوع عینیت داشته یا نه ؟

ضمن اینکه به قول دوستمون استارت پرداخت هزینه های میلیاردی توی لیگ رو سپاهان زد و با ریخت و پاشش باعث ایجاد وضعیت امروز باشگاه های ما شده ....

شما اول برو رنگ تاجت را عوض کن:دی

من نگفتم چون قهرمان شده پول را هدر نداده!
اگر توجه کنی نام فولاد خوزستان و ذوب آهن را هم بردم.

گفتم حداقل زیرساختی کار کردند.

قهرمانی پیش کش شما.
بیزحمت توی آسیا از گروهتون بیایید بالا که کل آسیا بهمون نخنده-ما برامون همون بسه
همین که از گروه بیایید بالا برای شما حلال شدن پول بیت الماله
حداقلش دل میلیون ها ایرانی شاد میشه!

aghamostafaa

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
18,128
شما اول برو رنگ تاجت را عوض کن:دی

من نگفتم چون قهرمان شده پول را هدر نداده!
اگر توجه کنی نام فولاد خوزستان و ذوب آهن را هم بردم.

گفتم حداقل زیرساختی کار کردند.

قهرمانی پیش کش شما.
بیزحمت توی آسیا از گروهتون بیایید بالا که کل آسیا بهمون نخنده-ما برامون همون بسه
همین که از گروه بیایید بالا برای شما حلال شدن پول بیت الماله
حداقلش دل میلیون ها ایرانی شاد میشه!

هر موقع اینقدر از پول بیت المال به ما دادن که بتونیم طلب بازبکنامونو بدیم بعدش به فکر زیرساخت سازی هم میفتیم ... خود این مطلب گویای همه چیز هست .... توی این چند سال کی بوده که سپاهان یه خاطر مشکلات مالی دچار حاشیه شده باشه ؟؟؟ چیزی که ما هر ساله درگیرشیم ...

باید به فکر آزاد باشه تا یه باشگاه بتونه یه برنامه ریزی درست (اونم با وجود تمام سخت افزار لازم) بکنه یا نه ؟؟

ضمن اینکه ذوب آهن هم یا تمام زیرساختاش داره با پرسپولیس برای بقا در لیگ میجنگه :D

سپاهان هم احتمالا سال بعد با تمام زیرساختاش به سرنوشت ذوب آهن دچار میشه :)

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا