• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کل کل از نوع لیگ برتری -- قوانین در پست اول ( لطفا حتما قبل از فعالیت در تاپیک ، مطالعه نمایید)

به نظر شما نتیجه دربی هفتاد وششم پایتخت کدام گزینه است؟

• Total voters
    65
  • Poll closed .
وضعیت
موضوع بسته شده است.

dreamypixy

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
12,610
کسی بخیل نیست
شما بیاین بالا
ما از خدامونه پرسپولیسم مثل استقلال ببریم :D:D

SeNt from my iphone 1.5 using tapale HD

باشه داداش همو میبینیم. ایشا... بازی برگشت پرسپولیس - سپاهان و شایدم بازی فینال جام حذفی البته تیم ماهم معلوم نیست که 100% به فینال میرسه ها:)

ARYOU

Registered User
لایک‌ها
238
باشه داداش همو میبینیم. ایشا... بازی برگشت پرسپولیس - سپاهان و شایدم بازی فینال جام حذفی البته تیم ماهم معلوم نیست که 100% به فینال میرسه ها:)

ما به شدت خوشحال میشیم شما رو در فینال ببینیم :D
اگر ما نیمدیم فینال غصه نخورین :(:(

dreamypixy

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
12,610
ما به شدت خوشحال میشیم شما رو در فینال ببینیم :D
اگر ما نیمدیم فینال غصه نخورین :(:(

روحیتو حفظ کن دادا. از حالا اینجوری بگی که این استقلالیها ذوق میکنن! البته واسه ما که فرقی نداره هر تیمی بیاد فینال محکوم به باخته:D ایشا... هرکی حقشه تو جام حذفی صعود میکنه. البته پرسپولیسم صعودش به فینال قطعی نیستش و احتمال حذفشم هست.

ARYOU

Registered User
لایک‌ها
238
روحیتو حفظ کن دادا. از حالا اینجوری بگی که این استقلالیها ذوق میکنن! البته واسه ما که فرقی نداره هر تیمی بیاد فینال محکوم به باخته:D ایشا... هرکی حقشه تو جام حذفی صعود میکنه. البته پرسپولیسم صعودش به فینال قطعی نیستش و احتمال حذفشم هست.

شما با کی بازی دارین؟

dreamypixy

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
12,610

ARYOU

Registered User
لایک‌ها
238
بازی بعدی پرسپولیس با ذوب آهن و برنده این بازی با برنده داماش - فجر بازی میکنه.

پس کارتون سخت نیست
ایشالاه میاین بالا خودمون میبریمتون :D

*ZEUS*

Registered User
لایک‌ها
794
یعنی شما به حرفهای فتح الله زاده استناد میکنید؟!!! بهش گفتن بازی رو شل بگیر ایشون هم فرمودن چشم؟!!! آخی چه مهربون و حرف گوش کنه!!!
نگو برادر من نگو بهت میخندن، از ما گفتن بود. در ضمن تفاوت امتیاز مایی که نیمه دوم جدول هستیم با شمایی که صدر جدول هستین خیلی زیاد نیست. یکم صبر کنی کمتر هم میشه. خودتون هم میدونید از وقتی یحیی اومده پرسپولیس متحول شده و تمام بازیهاشو پرگل برده بغیر از یکی که اگه یکم دقت کرده بود بازی با صنعت نفت رو هم میبرد.

داداش با کی داری بحث می کنی ؟ الان توی اس اسیها هستند کسایی که میگن قبول نداریم تو یه دربی 6 تایی شدیم و همش چاخانه :D

الان هم حاجی برای محبوب شدن هرچی به دهنش میاد واسه یه مشت بچه میگه. پس فردا هم میگه توی دربی معروف باخت در ده دقیقه :lol:به ما دستور دادن ظرف 10 دقیقه 3 تا گل از ایمون زاید بخوریم . فقط یکی نیست بگه شرافت ورزشکاریتون کجا رفته هر چی بهتون بگن میگید چشم :D

ARYOU

Registered User
لایک‌ها
238
داداش با کی داری بحث می کنی ؟ الان توی اس اسیها هستند کسایی که میگن قبول نداریم تو یه دربی 6 تایی شدیم و همش چاخانه :D

الان هم حاجی برای محبوب شدن هرچی به دهنش میاد واسه یه مشت بچه میگه. پس فردا هم میگه توی دربی معروف باخت در ده دقیقه :lol:به ما دستور دادن ظرف 10 دقیقه 3 تا گل از ایمون زاید بخوریم . فقط یکی نیست بگه شرافت ورزشکاریتون کجا رفته هر چی بهتون بگن میگید چشم :D

نه خداییش
اینا شایعس
مگه میشه اس اس اینکارو بکنه؟

*ZEUS*

Registered User
لایک‌ها
794
جهت یادآوری
برای آبی های پایتخت
{همون سوگلی فدراسیون}

یه آمار جالب از جام حذفی بهتون بدم
سال 81 یعنی 5 سال قبل از 4تایی شدن لنگیا
استقلال رو تو نیم نهایی جام حذفی 4تایی کردیم
اون بازی رو سپاهان 4.2 برد که گلهای اون بازی رو
کریمی 2گل و استپانیان2گل زدند
جالبی کار اینجاست که اون موقع هم قلعه نویی مربی
استقلال بود

-----
به نقل از پیج : من طرفدار سپاهانم‎

آقا فرزاد میگم رنگی عمل می کنی ناراحت میشی . کونکائا چون گفت به سپاهانی ها جیک جیک می کنید کارت قرمز ولی این آقای سپاهانی که اتفاقا مدیره میاد از واژه لنگی استفاده میکنه خیلی راحت ازش میگذری . ناراحت نشو وقتی میگم ساسان بیاد بیاد پستا رو ببینه.

کلا پستای خلاف آبیا رو تو کل کل چند بار دیدم فقط پاک می کنی و هیچ مطابق قوانین عمل نمی کنی ولی به ما که میرسه کارتات میریزه از جیبت بیرون

*ZEUS*

Registered User
لایک‌ها
794
دوست عزیز فرهاد مجیدی مثل علی کریمی نیست که به خاطر پول بره استیل آذین - خدا رو شکر اینقدر سرمایه داره که 4 تا تیم مثل سپاهان رو بخره و بفروشه !

دوست عزیز چرا سعی می کنه کارخانه عظیم فولاد مبارکه رو زیر سوال ببری با اون همه در آمد و هزینه برای سپاهان ؟!؟! مشکل تیمتون چیزه دیگست من می دونم شما هم می دونید ;)

آره شنیدم فرهاد مجیدی انقدر سرمایه داره که برا باباش تاکسی خریده بود :D بعد بابائه هر کیو سوار میکرده میگفته من بابای فرهاد مجیدیم آبرو براش نزاشته بود :lol: بعد فرهاد مجبوذر میشه تاکسیه رو ازش بگیره

*ZEUS*

Registered User
لایک‌ها
794
آرش من هی هیچی نمیگم تو هی سو استفاده کن ....

اول که کسی توی این تاپیک با هیچ سپاهانی متحد نشده ....////

آخه شما به عنوان تیم هفدهم جدول چی میگی ؟؟؟؟ ها ؟؟؟ چـــــــــــی مــــــــــــــیگــــــــــــــی ؟؟؟؟؟؟؟ //////

شما برو با آلومینیوم و صنعت نفت کل کل کن و ارزش تیمای صدرنشین و پایین نیار :D

در مورد داوری دربی هم همش توهمه .... اگه قرار باشه گل نوری رو قبول کنیم باید اخراج بازیکنتون که دقیقه ی 60 باید صورت میگرفت رو هم قبول کنیم .... برو بچه ننه :D

مصی دمت گرم حالا ما شدیم بچه ننه. من که چند قت پیشا یه نفره حال تک تکتون:D و گرفتم حالا شدم بچه ننه : بی خیل بابا:lol:

aghamostafaa

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
18,128
یعنی شما به حرفهای فتح الله زاده استناد میکنید؟!!! بهش گفتن بازی رو شل بگیر ایشون هم فرمودن چشم؟!!! آخی چه مهربون و حرف گوش کنه!!!
نگو برادر من نگو بهت میخندن، از ما گفتن بود. در ضمن تفاوت امتیاز مایی که نیمه دوم جدول هستیم با شمایی که صدر جدول هستین خیلی زیاد نیست. یکم صبر کنی کمتر هم میشه. خودتون هم میدونید از وقتی یحیی اومده پرسپولیس متحول شده و تمام بازیهاشو پرگل برده بغیر از یکی که اگه یکم دقت کرده بود بازی با صنعت نفت رو هم میبرد.

در اینکه بعضی ملاحظات و سیاسی کاریها در بعضی مقاطع در مورد این بازی میشده که شکی نبیست ...

نمومش هم اون دربی که استقلال 1 به صفر جلو بود و علیزاده وارد زمین شد و از عمد اون خطای هند رو انجام داد .... خیلی واضج بود و نمیشد اسمش رو یه اتفاق گذاشت .... کلا یکی از دلایلی که من علاقه ی قبلیم به قلعه نویی رو از دست دادم همین بازی بود.

*ZEUS*

Registered User
لایک‌ها
794
داداش جیک جیکشو فقط دیدی
اینکه میگه آدم حسابتون نمیکنم
یا نوکتون رو ببندید
یا کاری میگنم گریت بگیره
اینا چه مدل کل کل هست؟
یه استقلالی یا سپاهانی نشونم بده اینجوری حرف بزنه

همین آقای BT استقلالی همین چندد دقیقه پیش زحمت توهین به علی پروین و داش مجتبی رو کشیدن که با حضور سرباز گمنام پی تی آقا فرزاد پستشون پاک شد هیچ تذکر و اخطاری هم داده نشد . ما هم اگه از این پشتیبانی ها می شدیم خدای ادب بودیم داداش

اینو هم بگم من از بی احترامی پشتیبانی نمی کنم . منتها ایکاش همه با یه چشم دیده بشن.

.:smr:.

Registered User
لایک‌ها
4,964
نه خدایی فرزاد رنگی عمل نمیکنه به خود من یه بار اخطار داد .
یه بار بابت بکار بردن همون کلمه ی مورد نظر شما به من اخطار داد و من هم دیگه استفاده نکردم مطمئن باش اگر منم بی ادبی و بی احترامی کنم فرزاد من رو بن میکنه
بهتره انصاف داشته باشیم ...
مطالبی که اینجا گفته میشه صرفا باید جنبه شوخی باشه ولی بعضی حرفا باعث کدورت میشه کاریش نمیشه کرد
در مورد قوانین هم بهتره یه بار قوانین رو کامل بخونین پست koonkooa کاملا خلاف قوانین بود فکر کنم 3 بار همون رو به صورت های مختلف نوشت .

*ZEUS*

Registered User
لایک‌ها
794
اسی خواننده لس آنجلسی به خاطر آهنگ دوبی دوبی مرد مورد علاقه قرن شیوخ عرب حاشیه خلیج فارس :lol:و فرهاد مجیدی به دلیل دادن سلام نظامی به یکی از شیخهای اماراتی به عنوان مرد دوم مورد علاقه شیوخ :eek:hno:انتخاب شدند.

استقلالی مبروک :lol:

.:smr:.

Registered User
لایک‌ها
4,964
آره شنیدم فرهاد مجیدی انقدر سرمایه داره که برا باباش تاکسی خریده بود :D بعد بابائه هر کیو سوار میکرده میگفته من بابای فرهاد مجیدیم آبرو براش نزاشته بود :lol: بعد فرهاد مجبوذر میشه تاکسیه رو ازش بگیره

فکر نمیکنم داداش ! فرهاد وضع خونوادگی بسیار خوبی دارند فکرکنم از اول مرفه بی درد بودن

*ZEUS*

Registered User
لایک‌ها
794
نه خدایی فرزاد رنگی عمل نمیکنه به خود من یه بار اخطار داد .
یه بار بابت بکار بردن همون کلمه ی مورد نظر شما به من اخطار داد و من هم دیگه استفاده نکردم مطمئن باش اگر منم بی ادبی و بی احترامی کنم فرزاد من رو بن میکنه
بهتره انصاف داشته باشیم ...
مطالبی که اینجا گفته میشه صرفا باید جنبه شوخی باشه ولی بعضی حرفا باعث کدورت میشه کاریش نمیشه کرد
در مورد قوانین هم بهتره یه بار قوانین رو کامل بخونین پست koonkooa کاملا خلاف قوانین بود فکر کنم 3 بار همون رو به صورت های مختلف نوشت .

داداش یه بار بهت اخطار داد کلی هم باید جاهایی که به بقیه اخطار میداده اخطار نداده. من به این دلیل میگم اخطار نداده چون هر وقت کارت میده میاد اعلام میکنه. مگه اینکه کارت داده باشه و اعلام نکرده باشه.
من گیرم فرزاد نیست بیشتر معترضم به ساسان که کم حضور داره اینجا.

ARYOU

Registered User
لایک‌ها
238
همین آقای BT استقلالی همین چندد دقیقه پیش زحمت توهین به علی پروین و داش مجتبی رو کشیدن که با حضور سرباز گمنام پی تی آقا فرزاد پستشون پاک شد هیچ تذکر و اخطاری هم داده نشد . ما هم اگه از این پشتیبانی ها می شدیم خدای ادب بودیم داداش

اینو هم بگم من از بی احترامی پشتیبانی نمی کنم . منتها ایکاش همه با یه چشم دیده بشن.

ما اینو هم تایید نمیکنیم

aghamostafaa

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
18,128
بحث رنگی عمل کردن فرزاد حتی یک اپسیلن درست نیست ... بیشترین پست رو ایشون از خود من ادیت و یا دلیت فرمودن که خب خیلیهاشو حق داشتن :)

این کاربری هم که قرمز گرفت دیگه خیلی شلوغش کرده بود ...

اگه من بودم الان خود آرشو هم با تیپا و اردنگی از پی تی مینداختم بیرون .... :D

آقاااای عزیز .... شاید من نخوام توی تاپیک شما راجع به حرفی که توی تاپیک خودمون زدم صحبتی کنم ... کیو باید ببینم؟ :) این مورد دقیقا واسه خودم پیش اومده و پستم رو خود فرزاد پاک کرده ....

من اونجا گفتم محلی از اعراب حرف بد و یا توهین آمیزی نزدم .... بازیکن خودمون هم توی همون جمع هست (رحمتی) .... محلی از اعراب نداشتن بیشتر به قول معروف هست تا اینکه بخواد همچین برداشتی ازش بشه.

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا