• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کل کل از نوع لیگ برتری -- قوانین در پست اول ( لطفا حتما قبل از فعالیت در تاپیک ، مطالعه نمایید)

به نظر شما نتیجه دربی هفتاد وششم پایتخت کدام گزینه است؟

• Total voters
    65
  • Poll closed .
وضعیت
موضوع بسته شده است.

.:smr:.

Registered User
لایک‌ها
4,964
دوستان دیگه برای امشب بسه ! من فردا امتحان 3 واحدی دارم بیفتم مشروطم ! نمیذارید آدم درس بخونه به مولا ! هی ادم رو وسوسه میکنید بیاد کل کل بسه دیگه !

ARYOU

Registered User
لایک‌ها
238
در مورد قوانین هم بهتره یه بار قوانین رو کامل بخونین پست koonkooa کاملا خلاف قوانین بود فکر کنم 3 بار همون رو به صورت های مختلف نوشت .
درسته
بارها این موضوع رو اعلام کردن
آخر هم هی بدتر شد و گفتن اصلا آدم حساب نمیکنن
این یکی دیگه شاهکار بود

Amenocy

کاربر فعال برنامه نویسی
کاربر فعال
لایک‌ها
602
بحث رنگی عمل کردن فرزاد حتی یک اپسیلن درست نیست ... بیشترین پست رو ایشون از خود من ادیت و یا دلیت فرمودن که خب خیلیهاشو حق داشتن :)

این کاربری هم که قرمز گرفت دیگه خیلی شلوغش کرده بود ...

اگه من بودم الان خود آرشو هم با تیپا و اردنگی از پی تی مینداختم بیرون .... :D

آقاااای عزیز .... شاید من نخوام توی تاپیک شما راجع به حرفی که توی تاپیک خودمون زدم صحبتی کنم ... کیو باید ببینم؟ :) این مورد دقیقا واسه خودم پیش اومده و پستم رو خود فرزاد پاک کرده ....

من اونجا گفتم محلی از اعراب حرف بد و یا توهین آمیزی نزدم .... بازیکن خودمون هم توی همون جمع هست (رحمتی) .... محلی از اعراب نداشتن بیشتر به قول معروف هست تا اینکه بخواد همچین برداشتی ازش بشه.

بعله پست شما هم فقط ادیت میشه (پاک هم نمیشه مثل بقیه ) ولی بعد از این که 20 نفر ریپورت دادن :)

*ZEUS*

Registered User
لایک‌ها
794
بحث رنگی عمل کردن فرزاد حتی یک اپسیلن درست نیست ... بیشترین پست رو ایشون از خود من ادیت و یا دلیت فرمودن که خب خیلیهاشو حق داشتن :)

این کاربری هم که قرمز گرفت دیگه خیلی شلوغش کرده بود ...

اگه من بودم الان خود آرشو هم با تیپا و اردنگی از پی تی مینداختم بیرون .... :D

آقاااای عزیز .... شاید من نخوام توی تاپیک شما راجع به حرفی که توی تاپیک خودمون زدم صحبتی کنم ... کیو باید ببینم؟ :) این مورد دقیقا واسه خودم پیش اومده و پستم رو خود فرزاد پاک کرده ....

من اونجا گفتم محلی از اعراب حرف بد و یا توهین آمیزی نزدم .... بازیکن خودمون هم توی همون جمع هست (رحمتی) .... محلی از اعراب نداشتن بیشتر به قول معروف هست تا اینکه بخواد همچین برداشتی ازش بشه.

مصی جون حاشا کن که دیوار حاشا بلنده . فک کنم تو کار ماله کشی هم باشی. برو مصی خودتی ;)

بعد جالبه هی استقلالی ها میگن فرزاد رنگی نیست . باشه با تاکیدهای موکد شما ما دیگه مطمئن مطمئن شدیم .

مصی جون اگه فرزاد نمیخواست رنگی عمل کنه تا الان شما کوله باری از کارت زرد و قرمز داشتی

dreamypixy

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
12,610
دوستان دیگه برای امشب بسه ! من فردا امتحان 3 واحدی دارم بیفتم مشروطم ! نمیذارید آدم درس بخونه به مولا ! هی ادم رو وسوسه میکنید بیاد کل کل بسه دیگه !

دوست عزیز امیدوارم امتحانتو با نمره خیلی خوب ماس کنی;)

siahkamar

Registered User
لایک‌ها
168
به همه پرسپولیسی ها تاکید میکنم چرا با اینا کل میکنین:

فایل های ضمیمه

• 1.jpg
    1.jpg
    41.1 KB · نمایش ها: 35

aghamostafaa

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
18,128
بعله پست شما هم فقط ادیت میشه (پاک هم نمیشه مثل بقیه ) ولی بعد از این که 20 نفر ریپورت دادن :)

اتفاقا .... فکر نکنم پستای هیچ کسی به اندازه ی مال من توسط ایشون پاک شده باشه .... اینو گفتم که بدونید و ندونسته اظهار نظر نکنید.

بعدشم من تا جایی که میتونم سعی میکنم نوی پستام توهین نکنم ... ممکنه جای یه پست رو مثلا به جای کل کل توی تاپیک هواداری بذارم ولی توهین نمیکنم.

Amenocy

کاربر فعال برنامه نویسی
کاربر فعال
لایک‌ها
602
اتفاقا .... فکر نکنم پستای هیچ کسی به اندازه ی مال من توسط ایشون پاک شده باشه .... اینو گفتم که بدونید و ندونسته اظهار نظر نکنید.

بعدشم من تا جایی که میتونم سعی میکنم نوی پستام توهین نکنم ... ممکنه جای یه پست رو مثلا به جای کل کل توی تاپیک هواداری بذارم ولی توهین نمیکنم.
پس معلومه که خیلی آدم قانونمندی هستی :)) مثل حاج فتل :))

hdavoodh

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
16,196
آره دیگه آقا مصطفی ... کل کل تا جایی قشنگه که باعث کدورت نشه ... باعث انبساط خاطر باشه ... دور همدیگه بگیمو بخندیم .... اگه ناراحتی پیش بیاد فایده نداره ... من اگه بیام تو این تاپیک برا تفریح میام ... بخدا اگه منظورم ناراحت کردن کسی باشه همون نیام سنگین ترم .... بچه ها یه ذره کوچولو کوتاه بیان حله بابا.... من سر کارم با اس اسیا کل داریم .. از ته رخت کنی داد میزنیم کوری میخونیم برا هم ... ولی کنار هم کار میکنیم ... بگو بخند فراموش نمیشه ...

aghamostafaa

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
18,128
آره دیگه آقا مصطفی ... کل کل تا جایی قشنگه که باعث کدورت نشه ... باعث انبساط خاطر باشه ... دور همدیگه بگیمو بخندیم .... اگه ناراحتی پیش بیاد فایده نداره ... من اگه بیام تو این تاپیک برا تفریح میام ... بخدا اگه منظورم ناراحت کردن کسی باشه همون نیام سنگین ترم .... بچه ها یه ذره کوچولو کوتاه بیان حله بابا.... من سر کارم با اس اسیا کل داریم .. از ته رخت کنی داد میزنیم کوری میخونیم برا هم ... ولی کنار هم کار میکنیم ... بگو بخند فراموش نمیشه ...

دقیقا ...

نظر من به شما نزدیک است :)

بعضی موقعها فضای دوستانه ی این تاپیک فراموش میشه که باعث ناراحتی یکسری میشه .... خودم رو عرض میکنم که باید بیشتر مواظب باشم تا وقتی کاربرای جدید که زیاد با جو این تاپیک آشنا نیستن میان و یه سری چیزا میگن ، به جای اینکه خودداری کنم تا یه وقت جو تاپیک خراب نشه؛ دیگه توی پوست خودم نمیگنجم و در صدد جواب دادن بر میام :D

Sawyer2010

Registered User
لایک‌ها
1,477
از يه استقلالی درمورد سيگار پرسيدم گفت :
سيگاري نيستم ولي از بهمني ميكشم كه ايمون زايد تو ده دقيقه روشن كرد :D

666.jpg

.:smr:.

Registered User
لایک‌ها
4,964

B T

Registered User
لایک‌ها
1,490
فکر کنین یه روزی بشه که همه تیم های تهه جدولی هواداراشون مثل پرسپولیسی ها باشه :D ... سر چه چیزا که نباید کل کل کنیم :D

f@rzad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
18,797
آقا فرزاد میگم رنگی عمل می کنی ناراحت میشی . کونکائا چون گفت به سپاهانی ها جیک جیک می کنید کارت قرمز ولی این آقای سپاهانی که اتفاقا مدیره میاد از واژه لنگی استفاده میکنه خیلی راحت ازش میگذری .

کلا پستای خلاف آبیا رو تو کل کل چند بار دیدم فقط پاک می کنی و هیچ مطابق قوانین عمل نمی کنی ولی به ما که میرسه کارتات میریزه از جیبت بیرون

:)

آقا خسته نباشی در کل

این تاپیک و نظیرش تو فوتبال خارجی تنها تاپیک هائی یه که از دید خیلی ها اصلا منفور به حساب میاد و دوستان اغلب توش با وجود تذکرات فراوان و فراوان کل کل با بک گراند رفاقت رو به سوی کل خوابوندن و اینها میبرن که قصد و نیت ما اصلا از وجودش این نبوده و نیست و بارها و بارها ما تا مرز بسته شدنش هم رفتیم ولی به احترام اون دوستانی که حد رو میشناسن سختی و مرارت بودنش رو با وجود اینهمه حرف و حدیثی که همیشه بجای میذاره بجون خریدیم و اغلب سعی کردیم با تذکر روال رو عادی کنیم :

اساتید ، کل کل با تم دوستانه فراموش نشه ، چند بار عنوان شده انقدر بهم نگید من فلان و بهمان رو میفهمم و تو نمیفهمی و اینها ! با هم زندگی کنید دیگه ! مسالمت آمیزناک باشید ! خدا عمرتون بده ..

سلام و درود

بارها و بارها و بارها و ... عنوان شده که اینجا جائی نیست که به اسم کل کل به بزرگان و اسطوره های حریف توهین و بی احترامی کنیم .

بارها و بارها و بارها و ... عنوان شده که وقتی توهینی دیدید فقط بدریپورت بدید نه اینکه 4 تا هم بذارید روش و جواب بدید !

بخدا کار سختی نیست ! رفقای عزیز دیگه چند بار باید بگم هدف ایت تاپیک حالگیری و توهین و تخریب نیست و فقط کل کل با بک گراند _ ه شوخی و خنده و رفاقته ،

در ضمن اینکه بگید نگران نباشید ! ما فقط داریم دوستانه بحث میکنیم ! به شما مجوز ادامه یک بحث توهین آمیز رو نمیده

آقایان dooste.man83 و milad-70 بعلت توهین به اسطوره های حریف 10 روز بن میشن

ممنون که رعایت خواهید کرد و دیگه چنین مواردی رو شاهد نخواهیم بود ..

n مورد دیگه از این تذکرات داشتیم ، و این جناب کونکا جزو سابقه داران ایجاد درگیری با بقیه هستن و بار اولشون نیست :

درود

جناب koonkooa بار آخره بهتون تذکر میدم یکبار دیگه حواستون به ادبیاتی که بکار میبرید نباشه و تو پست هاتون از کلماتی نظیر لال شن و ... اینها استفاده بکنید مستقیم 15 روز بن میشید ، توجه داشته باشید تا بعدا کدورتی پیش نیاد .

یعنی طبق حرف خودم الان باید 15 روز بن میشد ! ولی فقط بهش اخطار دادم و شما هم این وسط قصد ماهیگیری دارید ظاهرا !

راجع به حامد هم من معمولا بار اول یک چیزی رو ملاک ندونستن طرف میدونم و بهش تذکر میدم ، و اکشنی اگه لازم باشه در بارهای بعد صورت میگیره کما اینکه ما عنوان کردیم حتی شکسته نوشتن نام تیم حریف هم توهین محسوب میشه و شخصی که امروز نام استقلال رو با گویش دیگه ای نوشته بود فقط شامل ادیت شد . از این موارد خیلی بوده و هست .

فکر نمیکنی بهتر باشه بجای اینکه فقط تو فکر این باشی که " مثلا " ازمن مچ گیری کنی به عملکرد خودت برسی دوست عزیز ؟

Hamed731

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
1,329
من یه پستی را دیروز از یه پیج سپاهان کپی پیست کردم اینجا
خداییش اصلا حواسم به اون کلمه ایی که داخل اون متن بود نبود !

توی 440 پستی که توی این تاپیک دارم اولین پستم بود که مشکل داشت
از همین جا از دوستان پرسپولیسی به خاطر اون کلمه عذر خواهی میکنم ...

koonkooa

Registered User
لایک‌ها
2,542
:)

n مورد دیگه از این تذکرات داشتیم ، و این جناب کونکا جزو سابقه داران ایجاد درگیری با بقیه هستن و بار اولشون نیست :

یعنی طبق حرف خودم الان باید 15 روز بن میشد ! ولی فقط بهش اخطار دادم و شما هم این وسط قصد ماهیگیری دارید ظاهرا !

فکر نمیکنی بهتر باشه بجای اینکه فقط تو فکر این باشی که " مثلا " ازمن مچ گیری کنی به عملکرد خودت برسی دوست عزیز ؟

وظيفه خود ميبينم كه وقتي دوستان نسبت به من لطف دارن و اظهار فضل ميكنند ازشون ستايش كنم

امروز بنده گفتم :
جيك جيك جيك ...
طرفداري سپاهان كه از تخم دراومدن

در جواب اين پست به بنده اسكل گفتن كه در جوابش گفتم اگر بي احترامي كنيد كاري ميكنم گريت بگيره

مجدد به بنده گفتن ////// و تناول كن كه گويا به اصفهاني ميشه/////

حالا اينجاست كه بنده بايد ١٥ روز بن بشم داداش خيالي نيست برا هميشه بن كن فقط يه طرفه نريد

من كه نيستم ولي ٦ بهمن دوستان حتما جمله معروف : حالا گريه نداره رو برا دوستان تكرار كنند

Last edited by a moderator:

f@rzad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
18,797
وظيفه خود ميبينم كه وقتي دوستان نسبت به من لطف دارن و اظهار فضل ميكنند ازشون ستايش كنم

امروز بنده گفتم :
جيك جيك جيك ...
طرفداري سپاهان كه از تخم دراومدن

در جواب اين پست به بنده اسكل گفتن كه در جوابش گفتم اگر بي احترامي كنيد كاري ميكنم گريت بگيره

مجدد به بنده گفتن ///// كه گويا به اصفهاني ميشه /////

حالا اينجاست كه بنده بايد ١٥ روز بن بشم داداش خيالي نيست برا هميشه بن كن فقط يه طرفه نريد

من كه نيستم ولي ٦ بهمن دوستان حتما جمله معروف : حالا گريه نداره رو برا دوستان تكرار كنند

حق با شماست !

الان پست های پاک شده رو چک کردم ، ایشون ظاهرا همچین صحبت هائی رو هم تو یکی از پست ها کرده بودن که مابین پست های پاک شده پنهان مونده بود و اگه همون موقع بدریپورت داده بودی اینهمه داستان و حرف و حدیث هم پیش نمیومد

در کل من از اینکه شما رو تنها مقصر معرفی کردم پوزش میخوام

جریمه شما که پابرجاست ، جناب آریو هم بعلت توهین و بی احترامی 10 روز بن شدن ، این دیگه با اطلاعی یا بی اطلاعی از قوانین هم نمیخواد

پاینده باشید ..

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا