درستهدر مورد قوانین هم بهتره یه بار قوانین رو کامل بخونین پست koonkooa کاملا خلاف قوانین بود فکر کنم 3 بار همون رو به صورت های مختلف نوشت .
بحث رنگی عمل کردن فرزاد حتی یک اپسیلن درست نیست ... بیشترین پست رو ایشون از خود من ادیت و یا دلیت فرمودن که خب خیلیهاشو حق داشتن
این کاربری هم که قرمز گرفت دیگه خیلی شلوغش کرده بود ...
اگه من بودم الان خود آرشو هم با تیپا و اردنگی از پی تی مینداختم بیرون ....
آقاااای عزیز .... شاید من نخوام توی تاپیک شما راجع به حرفی که توی تاپیک خودمون زدم صحبتی کنم ... کیو باید ببینم؟این مورد دقیقا واسه خودم پیش اومده و پستم رو خود فرزاد پاک کرده ....
من اونجا گفتم محلی از اعراب حرف بد و یا توهین آمیزی نزدم .... بازیکن خودمون هم توی همون جمع هست (رحمتی) .... محلی از اعراب نداشتن بیشتر به قول معروف هست تا اینکه بخواد همچین برداشتی ازش بشه.
بحث رنگی عمل کردن فرزاد حتی یک اپسیلن درست نیست ... بیشترین پست رو ایشون از خود من ادیت و یا دلیت فرمودن که خب خیلیهاشو حق داشتن
این کاربری هم که قرمز گرفت دیگه خیلی شلوغش کرده بود ...
اگه من بودم الان خود آرشو هم با تیپا و اردنگی از پی تی مینداختم بیرون ....
آقاااای عزیز .... شاید من نخوام توی تاپیک شما راجع به حرفی که توی تاپیک خودمون زدم صحبتی کنم ... کیو باید ببینم؟این مورد دقیقا واسه خودم پیش اومده و پستم رو خود فرزاد پاک کرده ....
من اونجا گفتم محلی از اعراب حرف بد و یا توهین آمیزی نزدم .... بازیکن خودمون هم توی همون جمع هست (رحمتی) .... محلی از اعراب نداشتن بیشتر به قول معروف هست تا اینکه بخواد همچین برداشتی ازش بشه.
دوستان دیگه برای امشب بسه ! من فردا امتحان 3 واحدی دارم بیفتم مشروطم ! نمیذارید آدم درس بخونه به مولا ! هی ادم رو وسوسه میکنید بیاد کل کل بسه دیگه !
این یعنی اینکه با هم دوست باشیم ؟
بعله پست شما هم فقط ادیت میشه (پاک هم نمیشه مثل بقیه ) ولی بعد از این که 20 نفر ریپورت دادن![]()
پس معلومه که خیلی آدم قانونمندی هستیاتفاقا .... فکر نکنم پستای هیچ کسی به اندازه ی مال من توسط ایشون پاک شده باشه .... اینو گفتم که بدونید و ندونسته اظهار نظر نکنید.
بعدشم من تا جایی که میتونم سعی میکنم نوی پستام توهین نکنم ... ممکنه جای یه پست رو مثلا به جای کل کل توی تاپیک هواداری بذارم ولی توهین نمیکنم.
آره دیگه آقا مصطفی ... کل کل تا جایی قشنگه که باعث کدورت نشه ... باعث انبساط خاطر باشه ... دور همدیگه بگیمو بخندیم .... اگه ناراحتی پیش بیاد فایده نداره ... من اگه بیام تو این تاپیک برا تفریح میام ... بخدا اگه منظورم ناراحت کردن کسی باشه همون نیام سنگین ترم .... بچه ها یه ذره کوچولو کوتاه بیان حله بابا.... من سر کارم با اس اسیا کل داریم .. از ته رخت کنی داد میزنیم کوری میخونیم برا هم ... ولی کنار هم کار میکنیم ... بگو بخند فراموش نمیشه ...
تکراری بود یه ذره نوآوری به خرج بده !از يه استقلالی درمورد سيگار پرسيدم گفت :
سيگاري نيستم ولي از بهمني ميكشم كه ايمون زايد تو ده دقيقه روشن كرد
![]()
آقا فرزاد میگم رنگی عمل می کنی ناراحت میشی . کونکائا چون گفت به سپاهانی ها جیک جیک می کنید کارت قرمز ولی این آقای سپاهانی که اتفاقا مدیره میاد از واژه لنگی استفاده میکنه خیلی راحت ازش میگذری .
کلا پستای خلاف آبیا رو تو کل کل چند بار دیدم فقط پاک می کنی و هیچ مطابق قوانین عمل نمی کنی ولی به ما که میرسه کارتات میریزه از جیبت بیرون
اساتید ، کل کل با تم دوستانه فراموش نشه ، چند بار عنوان شده انقدر بهم نگید من فلان و بهمان رو میفهمم و تو نمیفهمی و اینها ! با هم زندگی کنید دیگه ! مسالمت آمیزناک باشید ! خدا عمرتون بده ..
سلام و درود
بارها و بارها و بارها و ... عنوان شده که اینجا جائی نیست که به اسم کل کل به بزرگان و اسطوره های حریف توهین و بی احترامی کنیم .
بارها و بارها و بارها و ... عنوان شده که وقتی توهینی دیدید فقط بدریپورت بدید نه اینکه 4 تا هم بذارید روش و جواب بدید !
بخدا کار سختی نیست ! رفقای عزیز دیگه چند بار باید بگم هدف ایت تاپیک حالگیری و توهین و تخریب نیست و فقط کل کل با بک گراند _ ه شوخی و خنده و رفاقته ،
در ضمن اینکه بگید نگران نباشید ! ما فقط داریم دوستانه بحث میکنیم ! به شما مجوز ادامه یک بحث توهین آمیز رو نمیده
آقایان dooste.man83 و milad-70 بعلت توهین به اسطوره های حریف 10 روز بن میشن
ممنون که رعایت خواهید کرد و دیگه چنین مواردی رو شاهد نخواهیم بود ..
درود
جناب koonkooa بار آخره بهتون تذکر میدم یکبار دیگه حواستون به ادبیاتی که بکار میبرید نباشه و تو پست هاتون از کلماتی نظیر لال شن و ... اینها استفاده بکنید مستقیم 15 روز بن میشید ، توجه داشته باشید تا بعدا کدورتی پیش نیاد .
n مورد دیگه از این تذکرات داشتیم ، و این جناب کونکا جزو سابقه داران ایجاد درگیری با بقیه هستن و بار اولشون نیست :
یعنی طبق حرف خودم الان باید 15 روز بن میشد ! ولی فقط بهش اخطار دادم و شما هم این وسط قصد ماهیگیری دارید ظاهرا !
فکر نمیکنی بهتر باشه بجای اینکه فقط تو فکر این باشی که " مثلا " ازمن مچ گیری کنی به عملکرد خودت برسی دوست عزیز ؟
وظيفه خود ميبينم كه وقتي دوستان نسبت به من لطف دارن و اظهار فضل ميكنند ازشون ستايش كنم
امروز بنده گفتم :
جيك جيك جيك ...
طرفداري سپاهان كه از تخم دراومدن
در جواب اين پست به بنده اسكل گفتن كه در جوابش گفتم اگر بي احترامي كنيد كاري ميكنم گريت بگيره
مجدد به بنده گفتن ///// كه گويا به اصفهاني ميشه /////
حالا اينجاست كه بنده بايد ١٥ روز بن بشم داداش خيالي نيست برا هميشه بن كن فقط يه طرفه نريد
من كه نيستم ولي ٦ بهمن دوستان حتما جمله معروف : حالا گريه نداره رو برا دوستان تكرار كنند